nev728 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σε όλους, Κοιτάζω για κινέζικο κινητό διπύρηνο και με οθόνη από 4’’ και κάτω. Ξέρετε κάποιο καλό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλημερα οταν στο 17track.net γραφει 09-09-2013 14:43, Item in conta IPS, IPS τι σημαινει? IPS=International Postal System (Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα). Item in conta IPS σημαίνει οτι αναχώρισε από την χώρα προέλευσης για την χώρα άφιξης fastcartech μακρια η οχι???Εξαρτάται τι θες ν αγοράσεις. Πρέπει να προσέχεις τα χαρακτηριστικά γιατί συχνά γράφουν ότι πει το εργοστάσιο ή κανουν και λάθη. Μόνο για γνωστά μοντέλα κοίτα. Από εξυπηρέτηση είναι λίγο άσχημα τα πράγματα, όχι οτι δεν απαντάνε, αλλά είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν και σωστά αγγλικά. Από τιμές όμως δεν είναι κι οι καλύτεροι πλέον οπότε γιατι να ταλαιπωρηθείς; Από ότι διάβασα είναι γενικά για mtk6589. Έχω το Galaxy note 2 , και όλα τα προγράμματα για root ήταν σκέτη αποτυχία, και με αυτό κατάφερα και το rootαρα. Απλά στην προκειμένη περίπτωση το βίντεο δείχνει για το s4 i9500 Είναι το motochopper που δημιουργήθηκε για motorolla, και λειτουργεί για πάρα πολλά κινητά, όπως και τα περισσότερα νέα samsung, και φυσικά όλα τα mediatek Γεια σε όλους, Κοιτάζω για κινέζικο κινητό διπύρηνο και με οθόνη από 4’’ και κάτω. Ξέρετε κάποιο καλό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)Πόση ραμ θες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev728 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πόση ραμ θες; Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν το θέλω για εμένα. Ένας φίλος μου ζήτησε να κοιτάξω για αυτόν επειδή θα πάρω και εγώ ένα. Εσύ τι ραμ προτείνεις? Βασική πάντως προϋπόθεση είναι το μέγεθος της οθόνης (μικρότερο από 4’’) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν το θέλω για εμένα. Ένας φίλος μου ζήτησε να κοιτάξω για αυτόν επειδή θα πάρω και εγώ ένα. Εσύ τι ραμ προτείνεις? Βασική πάντως προϋπόθεση είναι το μέγεθος της οθόνης (μικρότερο από 4’’) http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανο Αξιζει ρε σταυρο γιατι ειναι ακριβως αυτο που θελω(δωρο για το βαφτιστηρι μου).Η οθονη ειναι 4αρα απ'οτι βλεπω(ιδανικο).Υποστηριξη υπαρχει σε καποιο νημα για ROM κ.τ.λ(σημαντικο).Το μαγαζι ειναι ΟΚ η το παιρνω απο αλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Φιλος θελει να αγορασει κινεζικο κινητο.Και σκεφτηκε αυτο απο το dealextreme. http://dx.com/p/vsun-i5-dual-core-android-4-0-wcdma-bar-phone-w-4-5-qhd-wi-fi-gps-and-hdmi-black-233956 Θελει να εχει εξοδο hdmi. Και το βασικο ειναι σε καλη τιμη. Τι θα συμβουλευατε? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Το DealExtreme, συνήθως είναι ΟΚ Το μοντέλο κινητού VSUN i5 όμως, ποιος να το σχολιάσει/υποστηρίξει? (που είναι και το σοβαρότερο θέμα στα κινέζικα - πχ βγαίνουν νέες ROM?) Δεν λες του φίλου σου, να δεί εδω μέσα ποια είναι "εμπορικά" μοντέλα, ωστε να καλυφθεί από κάτι "δοκιμασμένο"? Θα μπορούσε να κάνει ερώτηση και στους "εμπόρους" (Geekbuying, To2c, funbookes) εδώ, ωστε να πάρει πρόταση για μοντέλο! Edited September 18, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Mini-S4-i9500-Android-4-2-2-Phone-4-inch-Screen-MTK6572-dual-core-512MB-RAM/1287301473.html Μικρότερο από 4" και της προκοπής, απίθανοφιλε εχεις αγοραση απο αυτο το σαιτ ειναι δωρεαν οπως γραφη ερχονται κανονικα μηπως ηπαρχη προβλημα με τελωνιο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα παιδια περιμενω απο singapore post ενα w200 και στα ελτα μ βγαζει οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-09-2013 16:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ τι σημαινει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα παιδια περιμενω απο singapore post ενα w200 και στα ελτα μ βγαζει οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ18-09-2013 16:24Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ τι σημαινει? οτι εφυγε απο κεντρο διαλογης αεροδρομειου και ταξιδευει προς την πολη σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 φιλε εχεις αγοραση απο αυτο το σαιτ ειναι δωρεαν οπως γραφη ερχονται κανονικα μηπως ηπαρχη προβλημα με τελωνιο ευχαριστωαξιόπιστο, και το τελωνείο δεν έχει καμιά σχέση με τον έμπορο απ όπου αγοράζεις. Είναι σαν το ebay αλλά πιο ασφαλές Αξιζει ρε σταυρο γιατι ειναι ακριβως αυτο που θελω(δωρο για το βαφτιστηρι μου).Η οθονη ειναι 4αρα απ'οτι βλεπω(ιδανικο).Υποστηριξη υπαρχει σε καποιο νημα για ROM κ.τ.λ(σημαντικο).Το μαγαζι ειναι ΟΚ η το παιρνω απο αλλου; ρομς σιγά μη βρεις γι αυτό (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή, από κει πάρτο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) ρομς σιγά μη βρεις γι αυτό (προς το παρόν τουλάχιστον), αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή, από κει πάρτο O.K για rom το καταλαβα δεν υπαρχει(προς το παρόν τουλάχιστον οπως λες και εσυ)σαν τηλ. το γνωριζεις ,με την μαμα rom τρεχει καλα;(wifi πιανει καλα,skype,google play κ.τ.λ) Edited September 19, 2013 by danorfias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 θελω κ γω να αγορασω καποια κινητα απο το MINIDEAL και θελω αν μπορειτε να μου πειτε οσοι παραγγειλατε απο κει 1)την αξιοπιστια αυτου του σαιτ... 2)αν σας ηρθε κανενα προιον ελατωματικο και αν δινουν καποια εγγυηση 3)περιπου σε ποσες μερες εφτασε το προιον ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 θελω κ γω να αγορασω καποια κινητα απο το MINIDEAL και θελω αν μπορειτε να μου πειτε οσοι παραγγειλατε απο κει 1)την αξιοπιστια αυτου του σαιτ... 2)αν σας ηρθε κανενα προιον ελατωματικο και αν δινουν καποια εγγυηση 3)περιπου σε ποσες μερες εφτασε το προιον ευχαριστω... 1.Από τα πιο σοβαρά μαγαζιά 2.Ένα χρόνο 3.15 με 20 ημερολογιακές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 1.Από τα πιο σοβαρά μαγαζιά 2.Ένα χρόνο 3.15 με 20 ημερολογιακές οκ φιλε μ ευχαριστω πολυ!!! αυτα ηθελα ν ακουσω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Έχω αυτο το track RF164330838SG μου λέει ότι έφτασε αλλά στα ελτα δεν το βγάζει πότε θα το έχω; Γενικά τα Tracking Number όσων αφορά τα ΕΛΤΑ, να τα τσεκάρεις στα ακόλουθα link: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx http://www.elta-courier.gr/search.asp Υπάρχει και το http://212.205.82.71/trackandtrace/ βέβαια αλλά πολλές φορές δεν έχει καλή ενημέρωση! Edited September 20, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδια παω να κανω Paypal για να αγοραψω το g4 απο το to2c και μου λεει οτι credid card card cant be applied to additional paypal accounts..εγω λογαριασμο δεν εχω κανει εχθες προσπαθουσα να κανω αλλα ειχε ληξει και δεν την δεχοταν σημερα ανανεωθηκε αλλα μου βγαζει αυτο το πραγμα... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδια παω να κανω Paypal για να αγοραψω το g4 απο το to2c και μου λεει οτι credid card card cant be applied to additional paypal accounts..εγω λογαριασμο δεν εχω κανει εχθες προσπαθουσα να κανω αλλα ειχε ληξει και δεν την δεχοταν σημερα ανανεωθηκε αλλα μου βγαζει αυτο το πραγμα... τι να κανω? μπες στο παυπαλ με το μεηλ και κωδικο που εβαλες χθες,μαλλον εχει κρατησει την εγγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ok τα καταφερα..παρηγγειλα το jiayu g4 απο το to2c..τωρα ποια ειναι τα επομενα βηματα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ok τα καταφερα..παρηγγειλα το jiayu g4 απο το to2c..τωρα ποια ειναι τα επομενα βηματα μου? εχουν αργια 2-3 μερες,περιμενε τρακινγ και μετα περιμενε να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 γεια σας..διαβασα αρκετες σελιδες αλλα παλι ειμαι λιγο μπερδεμενος με την αγορα κινητου απο κινα..:O θελω να αγοραω απο το fastcardtech..ειναι αξιοπιστο?και αν οχι ποιο θα μου προτεινατε? επισης θελω να μου το στειλουν με τη DHL η με τη EMS επειδη στο στελνουν πολυ γρηγορα..μπορω να αποφυγω αν επιλεξω καποια απο αυτες το τελωνειο?και αν οχι ποσο ειναι να πληρωσω στο τελωνειο? σας ευχαριστω παρα πολυ..:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 γεια σας..διαβασα αρκετες σελιδες αλλα παλι ειμαι λιγο μπερδεμενος με την αγορα κινητου απο κινα..:O θελω να αγοραω απο το fastcardtech..ειναι αξιοπιστο?και αν οχι ποιο θα μου προτεινατε? επισης θελω να μου το στειλουν με τη DHL η με τη EMS επειδη στο στελνουν πολυ γρηγορα..μπορω να αποφυγω αν επιλεξω καποια απο αυτες το τελωνειο?και αν οχι ποσο ειναι να πληρωσω στο τελωνειο? σας ευχαριστω παρα πολυ..:D:D δεν υπάρχει λόγος ν αγοράσεις απ το fastcardtech, και μην επιλέξεις DHL ποτέ. Αν θες οπωσδήποτε να ρθει γρήγορα, επέλεξε EMS και πληρώνεις 23% φπα. Αλλά προτίμησε ταχυδρομείο. Σήμερα θα παραλάβω πακετάκι από ταχυδρομείο κίνας που φτασε σε 6 μόλις μέρες, μπορεί να σαι κι εσύ τυχερός:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ευχαριστω παρα πολυ για τη γρηγορη απαντηση..:D με λιγο ψαξιμο ειδα οτι η etotalk ειναι αρκετα αξιοπιστη.. αν επιλεξω EMS ξερεις αν μπορω να τους πω να μου το στειλουν σαν δωρο?και αν ναι τοτε πληρωνω παλι 23% φπα? αν επιτρεπεται απο πιο site αγορασες το πακετακι? (μηπως σταθω και εγω τυχερος αν διαλεξω ταχυδρομειο:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 δεν υπάρχει λόγος ν αγοράσεις απ το fastcardtech, και μην επιλέξεις DHL ποτέ. Αν θες οπωσδήποτε να ρθει γρήγορα, επέλεξε EMS και πληρώνεις 23% φπα. Αλλά προτίμησε ταχυδρομείο. Σήμερα θα παραλάβω πακετάκι από ταχυδρομείο κίνας που φτασε σε 6 μόλις μέρες, μπορεί να σαι κι εσύ τυχερός:p ευχαριστω παρα πολυ για τη γρηγορη απαντηση..:D με λιγο ψαξιμο ειδα οτι η etotalk ειναι αρκετα αξιοπιστη.. αν επιλεξω EMS ξερεις αν μπορω να τους πω να μου το στειλουν σαν δωρο?και αν ναι τοτε πληρωνω παλι 23% φπα? αν επιτρεπεται απο πιο site αγορασες το πακετακι? (μηπως σταθω και εγω τυχερος αν διαλεξω ταχυδρομειο:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ευχαριστω παρα πολυ για τη γρηγορη απαντηση..:D με λιγο ψαξιμο ειδα οτι η etotalk ειναι αρκετα αξιοπιστη.. αν επιλεξω EMS ξερεις αν μπορω να τους πω να μου το στειλουν σαν δωρο?και αν ναι τοτε πληρωνω παλι 23% φπα? αν επιτρεπεται απο πιο site αγορασες το πακετακι? (μηπως σταθω και εγω τυχερος αν διαλεξω ταχυδρομειο:p) Το etotalk είναι ΚΛΕΦΤΕΣ και πανάκριβοι. Δεν υπάρχει λόγος ν αγοράσεις από κει, και μην το κάνεις Πλέον ακούγεται πως ελέγχουν και χρεώνουν όλα τα πακέτα με EMS. Το τι θα τύχει στο πακέτο σου κανείς δεν το ξέρει σίγουρα. Δεν έχει σχέση ποιος μου στειλε το πακετάκι, απ τη στιγμή που ταχυδρομήθηκε στη china post μέχρι που φτασε στη διανομή πέρασαν μολις 6 ημέρες, και σε άλλα 8 και 9 http://i44.tinypic.com/2usu8aw.png. Άλλες περιόδους, πχ το καλοκαίρι, έκαναν και σχεδόν ένα μήνα όμως. Αν προτιμάς να πληρώσεις πολλα παραπάνω για να σου ρθει γρήγορα, κάνε το, αλλά δεν αξίζει αναλογικά με το χρόνο παράδοσης, γιατί όταν κάνουν ενα μηνα τα πακετα απο ταχυδρομειο, κανουν και σχεδόν 15 μέρες από ems Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts