mobile59 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Γιατι υποτιθεται θα παραλαβω τη θηκη και tempered glass που εχουν στειλει αυτα ερχονται οποτε αυτα τα χρηματα δεν τα επεστρεψαν,δεν ξερω αν θα μου χρειαστουν,αν παρω απο αλλου το MI MAX,δεν πειραζει τι να κανουμε αρκει που πηρα πισω τα πολλα,θα σκεφτω και την αξιολογηση που θα τους κανω,να δω πρωτα και τα λεφτακια μου στην τραπεζα στην καρτα μου μη γινει καμια γυριστη,η δεν γινεται τωρα?θεωρειτε ληξαν? Για κουπονι δεν ειπαν αξια,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,η ταλαιπωρια και το αγχος που εφαγα δεν εξαγοραζονται Τα χρηματα θα φανουν σε λιγες μερες οχι σημερα η αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παιδια καλημερα απο τον πονεμενο:(:(:( αλλα τελικα ικανοποιημενο:):):) με τελος καλο ολα καλα,εκαναν partial refund το Geekbuying χωρις βεβαια να ξεχναμε αυτα που περασαμε,γιατι αρχικα το ΜΕΓΑ λαθος ηταν δικο τους(παραγγελια in stock το κινητο στις 13/4/2017 και στις 2/5/2107 ενω το δεμα υποτιθεται ταξιδευει να μου πουν οτι το κινητο ειναι out of stock)και μετα βεβαια το ΜΙΚΡΟ δικο μου λαθος να ανοιξω αμεσως dispute(λογω πανικου φυσικα,δε μου ειχε ξανατυχει,αγορες κανω απο Vickmall kai Gearbest εδω και πολλα χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα)χωρις να περιμενω τι θα μου πουν.Και εδω ειναι τωρα το θεμα ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ,με παρακαλεσαν να τους δωσω θετικες κριτικες σε ενα site(http://www.resellerratings.com)και να στειλω screenshot για να μου στειλουν κουπονι.Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε?επειδη μας επεστρεψαν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥRΑΚΙΑ παρακαλωντας,θα πρεπει να τους γλυψουμε κιολας?εσεις τι θα κανατε? http://imgur.com/a/EUivL http://imgur.com/a/UOGJw Δεν μπορει κανεις χιουμορ. Τους εδωσες τα λεφτα σου ,αυτοι δεν σου εστειλαν αυτο που παραγγειλες ,τελικα σου επεστρεψαν λιγοτερα λεφτα απο οτι τους εδωσες και εσυ θα τους κανεις καλη κριτικη? Φιλε αυτα δεν γινονται ουτε σε γερμανικες τσοντες. Σκισε τους σε ολα τα σαιτ αξιολογησεων ,αν εχεις χρονο καντο με λεπτομερειες και σκρινσοτς. Ακους εκει θελουν και καλη κριτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παιδια καλημερα απο τον πονεμενο:(:(:( αλλα τελικα ικανοποιημενο:):):) με τελος καλο ολα καλα,εκαναν partial refund το Geekbuying χωρις βεβαια να ξεχναμε αυτα που περασαμε,γιατι αρχικα το ΜΕΓΑ λαθος ηταν δικο τους(παραγγελια in stock το κινητο στις 13/4/2017 και στις 2/5/2107 ενω το δεμα υποτιθεται ταξιδευει να μου πουν οτι το κινητο ειναι out of stock)και μετα βεβαια το ΜΙΚΡΟ δικο μου λαθος να ανοιξω αμεσως dispute(λογω πανικου φυσικα,δε μου ειχε ξανατυχει,αγορες κανω απο Vickmall kai Gearbest εδω και πολλα χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα)χωρις να περιμενω τι θα μου πουν.Και εδω ειναι τωρα το θεμα ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ,με παρακαλεσαν να τους δωσω θετικες κριτικες σε ενα site(http://www.resellerratings.com)και να στειλω screenshot για να μου στειλουν κουπονι.Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε?επειδη μας επεστρεψαν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥRΑΚΙΑ παρακαλωντας,θα πρεπει να τους γλυψουμε κιολας?εσεις τι θα κανατε? http://imgur.com/a/EUivL http://imgur.com/a/UOGJw Ξεκινα και εσυ την τρελα. Παιξτο κινεζος και λεγε οτι σου κατεβει. Τι να γραψω;, πως να το γραψω; να στειλω γραμμα στον Αι Βασιλη; και αλλα κουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παιδιά το fasttech από χρόνους αποστολής πως είναι γενικά? Γιατί μου έχουν δώσει εδώ και 7 ημέρες tracking number, το οποίο εδώ και 5 ημέρες είναι στο status Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), πράγμα που αν δεν κάνω λάθος, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πάει το δέμα στο ταχυδρομείο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Παιδιά το fasttech από χρόνους αποστολής πως είναι γενικά? Γιατί μου έχουν δώσει εδώ και 7 ημέρες tracking number, το οποίο εδώ και 5 ημέρες είναι στο status Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), πράγμα που αν δεν κάνω λάθος, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πάει το δέμα στο ταχυδρομείο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σωστά αυτό σημαίνει το μήνυμα... Οι χρόνοι αποστολής από Fasttech από την πολύ μικρή εμπειρία που έχω εγώ μαζί του (2 παραγγελίες όλες όλες), πάνε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και ανάλογα το "Ships in" που γράφει για κάθε προϊόν, το οποίο δεν είναι και απόλυτα έγκυρο και αλλάζει... Είχα παραγγείλει ένα eleaf pico το Νοέμβρη μου έγραφε αρχικά ότι θα σταλεί σε 5 μέρες, όταν πέρασαν μου έλεγε ότι θα σταλεί μετά από άλλες 7 μέρες και μετά πάλι άλλες 5 και κάτι τέτοια... Επειδή είχα ψάξει τότε λίγο τι παίζει με το Fasttech, είχα βρει ότι είναι σχετικά common να μην έχει stock σε διάφορα προϊόντα και να πρέπει να περιμένεις... Γενικά απ' ότι κατάλαβα αν βιάζεσαι, μάλλον θέλει συνεννόηση μαζί τους αν έχουν stock πριν κάνεις την παραγγελία για να σαι σίγουρος... Δεν μπορει κανεις χιουμορ. Τους εδωσες τα λεφτα σου ,αυτοι δεν σου εστειλαν αυτο που παραγγειλες ,τελικα σου επεστρεψαν λιγοτερα λεφτα απο οτι τους εδωσες και εσυ θα τους κανεις καλη κριτικη? Φιλε αυτα δεν γινονται ουτε σε γερμανικες τσοντες. Σκισε τους σε ολα τα σαιτ αξιολογησεων ,αν εχεις χρονο καντο με λεπτομερειες και σκρινσοτς. Ακους εκει θελουν και καλη κριτικη. Καλά τα λες, το ωραίο είναι ότι μου έχει τύχει και εμένα ίδιο περιστατικό στο Ebay... Παρήγγειλα κάτι που έγραφε πολλά items available, μου στέλνουν tracking number με μήνυμα και καλά shipped την ακριβώς επόμενη και για καμιά βδομάδα το tracking μου εμφάνιζε το acknowledgement, τίποτα άλλο... Στέλνω στον πωλητή και μου απαντάει μετά από λίγο ότι και καλά επικοινώνησε με το ταχυδρομείο και ότι το δέμα μου χάθηκε και να μου κάνει refund. Του λέω και καλά δεν πειράζει, δε θέλω refund, ξαναστείλτο και μου απαντάει δυστυχώς δεν το έχουμε τώρα διαθέσιμο... Ε και προφανώς ζητάω refund, μου στέλνει τα λεφτά και μου λέει θα μου δώσεις θετική κριτική αφού σου έκανα refund; :p Ότι να ναι... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Γειά χαρά. Έχει κανείς άποψη για το honorbuy? Εχω βρει αυτό https://www.honorbuy.com/1008-xiaomi-redmi-4-16gb-smartphone-gray.html για τον αδερφο μου με αποστολή απο Ευρώπη Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Γειά χαρά. Έχει κανείς άποψη για το honorbuy? Εχω βρει αυτό https://www.honorbuy.com/1008-xiaomi-redmi-4-16gb-smartphone-gray.html για τον αδερφο μου με αποστολή απο Ευρώπη Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αξιοπιστο ειναι,απλα χρεωνει 19- 20 ευρω εξτρα για μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 αξιοπιστο ειναι,απλα χρεωνει 19- 20 ευρω εξτρα για μεταφορικα 34€ είναι τα μεταφορικά τα θεωρώ πάρα πολλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 34€ είναι τα μεταφορικά τα θεωρώ πάρα πολλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οπς,ποτε τα αυξησε,δες ποσο το εχουν τα εδω μαγαζια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Γειά χαρά. Έχει κανείς άποψη για το honorbuy? Εχω βρει αυτό https://www.honorbuy.com/1008-xiaomi-redmi-4-16gb-smartphone-gray.html για τον αδερφο μου με αποστολή απο Ευρώπη Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk apo ελλαδα παρτο !!!! κοιταξε εδώ το εχουν την ιδια τιμη και εχεις και υποστηριξη και χωρισ τα 35 ευρω μεταφορικα του honorbuy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδια το Bangood τι λεει σαν καταστημα?γιατι δεν εχω ξαναψωνισει.Η προσφατη εμπειρια μου απο Geekbuying ηταν επιεικως δραματικη σαν πρωτη φορα κι απο κει..Πριν μερικα ποστ ειχα αναφερει το δραμα μου,μην επαναλαμβανομαι και σας κουραζω.Εως τωρα παντα οι αγορες μου ηταν απο Vickmall και Gearbest.Να αναφερω ενδεικτικα οτι ενδιαφερομαι γισ το MiMax,αυτο ηταν και η αιτια του κακου που με βρηκε απο το Geek,και οταν εστειλα ερωτηση διαθεσιμοτητας γι αυτο στο Vickmall η Selina απαντησε αστραπιαια οτι δεν ειναι σε στοκ κσι δεν ξερουν ποτε.Τερατα εγκυροτητας και αξιοπιστιας χρονια τωρα.Επειδη το βλεπω στο Bangood in stock τι με συμβουλευετε να κανω παρσγγελια η θα την πατησω παλι?Κι αν τους ρωτησω αν το εχουν,θα μου πουν αληθεια η θα το θυμηθουν μετα καμια 10αρια μερες οτι ειναι out of stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ριξε και μια ματια εδώ στα ελληνικα μαγαζια μηπως σε συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδια το Bangood τι λεει σαν καταστημα?γιατι δεν εχω ξαναψωνισει.Η προσφατη εμπειρια μου απο Geekbuying ηταν επιεικως δραματικη σαν πρωτη φορα κι απο κει..Πριν μερικα ποστ ειχα αναφερει το δραμα μου,μην επαναλαμβανομαι και σας κουραζω.Εως τωρα παντα οι αγορες μου ηταν απο Vickmall και Gearbest.Να αναφερω ενδεικτικα οτι ενδιαφερομαι γισ το MiMax,αυτο ηταν και η αιτια του κακου που με βρηκε απο το Geek,και οταν εστειλα ερωτηση διαθεσιμοτητας γι αυτο στο Vickmall η Selina απαντησε αστραπιαια οτι δεν ειναι σε στοκ κσι δεν ξερουν ποτε.Τερατα εγκυροτητας και αξιοπιστιας χρονια τωρα.Επειδη το βλεπω στο Bangood in stock τι με συμβουλευετε να κανω παρσγγελια η θα την πατησω παλι?Κι αν τους ρωτησω αν το εχουν,θα μου πουν αληθεια η θα το θυμηθουν μετα καμια 10αρια μερες οτι ειναι out of stock? Κάνω πολλές αγορές απο εκεί. Που και πού κατεβάζουν τιμές για κράχτη. Μερικές φορές αργούν να στοκάρουν. Μου έδωσαν πόντους για αποζημίωση. Γενικά όμως όποτε είχα πρόβλημα ή κάποια απορία, απάντησαν σε λιγότερο απο μία μέρα και πάντα έδιναν λύση. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ρώτα με ποιό τρόπο αποστολής να στο στείλουν για να αποφύγεις παρατράγουδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Κάνω πολλές αγορές απο εκεί. Που και πού κατεβάζουν τιμές για κράχτη. Μερικές φορές αργούν να στοκάρουν. Μου έδωσαν πόντους για αποζημίωση. Γενικά όμως όποτε είχα πρόβλημα ή κάποια απορία, απάντησαν σε λιγότερο απο μία μέρα και πάντα έδιναν λύση. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ρώτα με ποιό τρόπο αποστολής να στο στείλουν για να αποφύγεις παρατράγουδα.Εννοεις μπορει να λενε in stock κσι να μην ειναι?τροπο αποστολης τι εννοείς?freeshipping πάντα..Απο Vick οποτε αγοραζω δεν ρωτάω τρόπο αποστολής, απλά επιλέγω δωρεάν, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, υποθέτω εννοείς τελωνεία? γιατί εδώ μπορεί να παίζει τίποτα διαφορετικό? Edited May 6, 2017 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 apo ελλαδα παρτο !!!! κοιταξε εδώ το εχουν την ιδια τιμη και εχεις και υποστηριξη και χωρισ τα 35 ευρω μεταφορικα του honorbuy Με φοβιζει αυτό που λέει "αγγλικό μενου". Ο αδερφός μου είναι αδαης και δεν εχω ορεξη για ξεκλείδωμα bootloader κλπ Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Με φοβιζει αυτό που λέει "αγγλικό μενου". Ο αδερφός μου είναι αδαης και δεν εχω ορεξη για ξεκλείδωμα bootloader κλπ Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι αδαής από Αγγλικά; Τότε πάρε κινητό από ελληνικό κατάστημα αφού σιγουρευτείτε για το μενού. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Η αλήθεια είναι ότι κι εγω στη συσκευή μου εχω miui 8 με αγγλικά αλλά εχω περασει morelocale 2 κονεχω ελληνικά στις εφαρμογές. Όλα τα υπόλοιπες αγγλικα. Δε ξερω αν θα τη παλέψει έτσι. Ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Είναι αδαής από Αγγλικά; Τότε πάρε κινητό από ελληνικό κατάστημα αφού σιγουρευτείτε για το μενού. Sent from my m1 note using Tapatalk Τα ελληνικα ειναι στις ανεπισημες ρομ που ειναι ολο προβληματα. Καλυτερα Ρομ απο το miui.gr ή την επισημη global YΓ. Υστερα απο μια μικρη περιπετεια "τουβλισματος" με το Χιαομι μπηκε η επισημη ρομ οπου εχει ελληνικα. Ειναι λιγακι μανικι αλλα τα καταφερα. Edited May 8, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα ελληνικα ειναι στις ανεπισημες ρομ που ειναι ολο προβληματα. Καλυτερα Ρομ απο το miui.gr ή την επισημη global YΓ. Υστερα απο μια μικρη περιπετεια "τουβλισματος" με το Χιαομι μπηκε η επισημη ρομ οπου εχει ελληνικα. Ειναι λιγακι μανικι αλλα τα καταφερα. Ξεκλειδωσες bootloader? Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 ΕΕΕ........εκτος θεματος ολοι σας.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ξεκλειδωσες bootloader? Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι , και Ναι ειμαστε ΕΕ Για να μπουμε παλι εντος θεματος, το gearotinanai δεν απαντα σε μηνυματα, ουτε και μαιλ, για μια παραγγελια που εγινε απο τριτη. Ξεκινησε το παλιο του κακο ευατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλημερες στο φορουμ Απο tinydeal και tomtop eu ware και τα 2 ,τι εντυπωσεις εχουμε; Το tiny λιγο αυστηρο το βλεπω σε θεματα dispuite και claim απ τα λιγα αγγλικα κατι καταλαβα για δικαστηρια η λαθος κανω;Αν παραγγειλλω βεβαια αχρειαστο να ναι το dispuite κτλ, Ερωτηση το order number και η εγγυηση ειναι μεταβιβασιμο η οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 κομπλε με το vickmall με πολυ καλη επικοινωνια, βεβαια οποτε την εβρισκα ονλαιν της μιλουσα 30 μερες πληρωσα το 8 ευρω ασφαλεια για NL post (μεγαλη απορια εχω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω που του τα σταματησαν στο τελωνειο αν θα τα πληρωσουν μετα οι Ασιατες και πως....) τα οποια 8 τα κερδισα καπως με δωρακια που μου εδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μπορει καποιος να μου πει πως κανω διαγραφη απο το site gearbest; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Μπορει καποιος να μου πει πως κανω διαγραφη απο το site gearbest; Πολυ απλα δεν ξανααγοραζεις απο εκει.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts