Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανεξαρτήτως τι έχει κατά καιρούς καταγραφεί στο site, νομίζω ότι από τα πλέον αξιόπιστα site είναι το minideal. Έχω κάνει πάνω από 15 αγορές από εκεί και όποτε είχε κάποιο πρόβλημα λύθηκε με την παρέμβαση της catherine που διαφήμιζε το minideal στο myphone όταν υπήρχε το σχετικό νήμα. Ακόμα και όταν έστειλα πίσω κάποιο κινητό zoppo παλιά μου το έφτιαξαν χωρίς επιπλέον έξοδα, ενώ και το eu warehouse τους λειτουργεί καλά από ότι ξέρω.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς να μου πει για την ευρωπαϊκή αποθήκη του antelife που στέλνει με dhl αν είναι η courier ή τα γερμανικά ταχυδρομεία?

Γράφει παράδοση 2-7 μέρες!

Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κανείς να μου πει για την ευρωπαϊκή αποθήκη του antelife που στέλνει με dhl αν είναι η courier ή τα γερμανικά ταχυδρομεία?

Γράφει παράδοση 2-7 μέρες!

Dhl και γερμανικα ταχυδρομεια ειναι το ιδιο πραγμα

Dhl και γερμανικα ταχυδρομεια ειναι το ιδιο πραγμα

Α! Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν άλλο το ένα κι άλλο το άλλο!

Θα περιμένω από Δευτέρα Τρίτη να δω τι Tracking number θα μου δώσουν από eu warehouse antelife.

Ευχαριστώ

Παιδιά, έχετε υπ'όψιν πόσες μέρες κάνει από Ολλανδία-Ελλάδα το NLpost? Είναι καμια δεκαριά μέρες in transit και μου κάνει εντύπωση...

• Administrators
Παιδιά, έχετε υπ'όψιν πόσες μέρες κάνει από Ολλανδία-Ελλάδα το NLpost? Είναι καμια δεκαριά μέρες in transit και μου κάνει εντύπωση...

Γράφεις σε λάθος μέρος, διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,

Πρόσφατα προσπάθησε μία φίλη να παραγγείλει ένα κινητό από vickmall, της είπε η Vivian να χρησιμοποιήσει "EU Express(Duty Free,8-15 working days)" για να... (ξέρετε γιατί;)).

Εγώ ήξερα πως με τους άλλους τρόπους αποστολής γίνεται αυτό... Έχω κάνει αρκετές αγορές από vickmall αλλά η τελευταία το καλοκαίρι.

Μου έκανε εντύπωση... Άλλαξε κάτι? Ξέρει κανείς κάτι?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Πρόσφατα προσπάθησε μία φίλη να παραγγείλει ένα κινητό από vickmall, της είπε η Vivian να χρησιμοποιήσει "EU Express(Duty Free,8-15 working days)" για να... (ξέρετε γιατί;)).

Εγώ ήξερα πως με τους άλλους τρόπους αποστολής γίνεται αυτό... Έχω κάνει αρκετές αγορές από vickmall αλλά η τελευταία το καλοκαίρι.

εχω κανει και γω μια παραγγελια πριν 10 μερες και ειναι το τεταρτο κινητο που παιρνω απο vickmall και δεν μιυ ειπε κατι μου εστειλε tracknumber με sg ,τι υπονοεις με τις τελειες ,οτι σταματανε δεματα στο τελωνειο ;κατι τετοιο εχει ακουστει με φοβιζεις......

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

Εγώ είμαι η φίλη που λέει ο Christoforas. Τελικά ενώ μου είχαν στείλει tracking number με NL post, μόλις τους είπα ότι δέχομαι να πληρώσω τα 20$ επιπλέον, μου είπαν ότι μπορούν να αλλάξουν την αποστολή και θα το στείλουν με EU express. Οπότε τους πλήρωσα και περιμένω. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω

Καλησπέρα,

Εγώ είμαι η φίλη που λέει ο Christoforas. Τελικά ενώ μου είχαν στείλει tracking number με NL post, μόλις τους είπα ότι δέχομαι να πληρώσω τα 20$ επιπλέον, μου είπαν ότι μπορούν να αλλάξουν την αποστολή και θα το στείλουν με EU express. Οπότε τους πλήρωσα και περιμένω. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω

Αυτο συνεπαγεται με τις "επιπτωσεις" που θα εχεις με την γρηγορη αποστολη.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και λιγες ειναι

Μαγαζι και κινητο, απο τα καλυτερα!

Το μαγαζί ξέρουμε με σιγουριά πως είναι από τα καλύτερα?

Όσον αφορά το κινητό, θα πήγαινα στο MX5e, 150 ευρώ περυσινή ναυαρχίδα είναι ότι πρέπει, αν το είχα δει νωρίτερα θα το είχα πάρει σίγουρα!

Το yeso521 είναι αξιόπιστο για αγορές? εχω ακούσει και για το vickmall .....

για το vickmall μια χαρα για το αλλο δεν ξερω.

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

για το vickmall μια χαρα για το αλλο δεν ξερω.

και γω απο το vickmall εχω παρει 4 κινητα ,θηκες μπαταριες ολα οκ ,ειναι αξιοπιστο ,το αλλο δεν το γνωριζω

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς εμπειρία από το wish?

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Υπαρχει εμπειρία απο Gearbest?

Οχι για αγορά-γνωστοι είναι..

Εαν εχει χρειαστεί λογω βλάβης να στειλει καποις κατι για κάλυψη σε εγγύηση?

παίδες καλημέρα,

σκοπεύω να αγοράσω από Banggood και θα ήθελα την εμπειρία σας σχετικά με το κατάστημα τόσο στην αγορά όσο και σε θέματα υποστήριξης.

Ευχαριστώ!!!1

frastgr

παίδες καλημέρα,

σκοπεύω να αγοράσω από Banggood και θα ήθελα την εμπειρία σας σχετικά με το κατάστημα τόσο στην αγορά όσο και σε θέματα υποστήριξης.

Ευχαριστώ!!!1

Να προχωρησεις. Καλο πακετο αποστολης, λιγο απατη θεωρω την χρεωση "ασφαλειας" σε περιπτωση που χαθει το πακετο, αλλα απο υποστηριξη δεν χρειαστηκε ακομα

παίδες καλημέρα,

Ευχαριστώ!!!1

Φίλε μου εγω θα σου πω την δική μου εμπειρία και το συμπέρασμα δικό σου οσο αφορά την υποστήριξη.

1)Xiaomi mi band 2 στα 30$ αγορα μου ηρθε με γρατζουνιες αλλα με ζελατίνα συσκευασμένο που ειχε το sku no (δεν ξερω αν η ζελατίνα ηταν του εργοστασιου η μεταπωλητή).

Μιλησα με Paypal και αποφάσισε να το στείλω πισω...Δεν το κανω και μιλάω με το μαγαζι πάλι που τελικα μου έδωσε refund 50% 15$ και το κράτησα.

2)Gigaset me ειχε email προσφορά στα 130$ αγορασμένο στη σελιδα για δίκτυο 4G ευρωπης (FDD) και μου ηρθε με TD-LTE δλδ 4G κινας αλλα ευτυχώς δουλεύει το 2-3G.......(Το αυτοκόλλητο μεσα έγραφε στα Κινέζικα ανακατασκευή)

Παλι φασαρία και πάλι τα ιδια μου λεει τα γνωστά στειλτο πισω...Του απαντάω δωσε κατι να το κρατησω και να το ξεχασουμε.

Τελικα πηρα παλι 50% refund 65$ και το κράτησα χωρίς να μεσολαβήσει το Paypal.

Τωρα κατι παραγγελίες με ψιλοπράγματα του κιλου με 1-2-5$ δεν ειχα πρόβλημα.

παίδες καλημέρα,

Ευχαριστώ!!!1

Έχω πάρει ταμπλετ και κινητά, όλα ήρθαν σε τέλεια κατάσταση με πολύ καλή συσκευασία και γρήγορα.

Να προχωρησεις. Καλο πακετο αποστολης, λιγο απατη θεωρω την χρεωση "ασφαλειας" σε περιπτωση που χαθει το πακετο, αλλα απο υποστηριξη δεν χρειαστηκε ακομα

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

MAKΡYA ΑΠΟ FASTTECH.....

Μιλω εκ προσφατου πείρας

Edited by impreza_sti
In the down down of the writing we became robes...

Ωπ! Ως τώρα όλοι έλεγαν μακριά από το Fastcardtech, αλλά αρκετοί υποστήριζαν ότι το Fasttech είναι αξιοπρεπές (δεν έχω ψωνίσει, οπότε δεν έχω άποψη).

Thanks για την προειδοποίηση!

Να ρωτήσω και τι σου έκαναν, για να πάρουμε μια πρόσθετη ιδέα...;

Το ελαφρώς απογοητευτικό είναι ότι η... λίστα με τα αξιόπιστα μαγαζιά φαίνεται τελευταία να συρρικνώνεται

και αυτή με τα προς... αποφυγή να μεγαλώνει.

Καλόμαθαν φαίνεται και αυτοί με τους Δυτικούς που πλακώσανε να ψωνίσουν τα φτηνά προϊόντα τους και μας θεωρούν δεδομένους... :(

Ωπ! Ως τώρα όλοι έλεγαν μακριά από το Fastcardtech, αλλά αρκετοί υποστήριζαν ότι το Fasttech είναι αξιοπρεπές (δεν έχω ψωνίσει, οπότε δεν έχω άποψη).

Thanks για την προειδοποίηση!

Να ρωτήσω και τι σου έκαναν, για να πάρουμε μια πρόσθετη ιδέα...;

Το ελαφρώς απογοητευτικό είναι ότι η... λίστα με τα αξιόπιστα μαγαζιά φαίνεται τελευταία να συρρικνώνεται

και αυτή με τα προς... αποφυγή να μεγαλώνει.

Καλόμαθαν φαίνεται και αυτοί με τους Δυτικούς που πλακώσανε να ψωνίσουν τα φτηνά προϊόντα τους και μας θεωρούν δεδομένους... :(

Eικονικο στοκ.....

Και σε refund που ζήτησα μετά από dispute στο PayPal, ζητανε να κλείσω το dispute για να κάνουν το refund...

Ότι νάναι

Το δε fastcardtech είναι όντως ονορισμος του ΜΑΚΡΥΑ

In the down down of the writing we became robes...