Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω συνδεομαι ,κανονικα :)

Οκ, thanks. Οπότε κάποιος μου τον χάκαρε. Άντε να δούμε τι ζημιά έγινε τώρα. Να βράσω την ασφάλειά τους.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Έχω πάρει 2-3 φορές κάτι ψιλολόγια(μπαταρία, οθόνη, Tempered glass) και όλα ήρθαν μια χαρά και με tracking number!

Αυτά πριν κανένα τρίμηνο.

Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,το vifocal τι λεει σαν καταστημα??Ειναι αξιοπιστο?Εχει παραγγειλει κανενας?

Εχω παρει εγω 2 φορες κινητα και 3-4 φορές ανταλλακτικά..κυριως ανταλλακτικά εχει και λιγα κινητά στην γκάμα τους..

Γενικα αξιόπιστο καταστημα, δεν αντιμετωπισα σε καμία παραγγελια πρόβλημα..αν θελω ισως να σταθω καπου θα ελεγα οτι θελουν λιγο σπρωξιμο για να σε ενημερωσουν για το tracking number..οκ τους ρωτας και σε απαντουν μεσα σε 24 ωρες αλλα θα μπορουσαν αφου το στειλουν να σου κανουν και ενα update με τον αριθμο αποστολής.. και τις 5 φορες εγω τους ζητησα αριθμο αποστολής, δεν τον έστειλαν μονοι τους οπως πχ το vickmall και αλλα..

Maktheo

Use your Illusions..

Εχω παρει εγω 2 φορες κινητα και 3-4 φορές ανταλλακτικά..κυριως ανταλλακτικά εχει και λιγα κινητά στην γκάμα τους..

Γενικα αξιόπιστο καταστημα, δεν αντιμετωπισα σε καμία παραγγελια πρόβλημα..αν θελω ισως να σταθω καπου θα ελεγα οτι θελουν λιγο σπρωξιμο για να σε ενημερωσουν για το tracking number..οκ τους ρωτας και σε απαντουν μεσα σε 24 ωρες αλλα θα μπορουσαν αφου το στειλουν να σου κανουν και ενα update με τον αριθμο αποστολής.. και τις 5 φορες εγω τους ζητησα αριθμο αποστολής, δεν τον έστειλαν μονοι τους οπως πχ το vickmall και αλλα..

Maktheo

Ευχαριστω φιλε,μια μπαταρια θελω να παρω....Δηλαδη προχωραω ετσι?

Στα μεταφορικα τι διαλεγω?τα χρεωνομαι?

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω πάρει 2-3 φορές κάτι ψιλολόγια(μπαταρία, οθόνη, Tempered glass) και όλα ήρθαν μια χαρά και με tracking number!

Αυτά πριν κανένα τρίμηνο.

Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστω,αρα προχωρω

Παιδιά αν ξέρει κανείς το Eu warehouse του geekbuying στέλνει άμεσα ή τσάμπα θα πληρωσω τα παραπάνω χρήματα;

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Να ρωτησω ...τι εγινε τα threads των κινεζομαγαζων που εβγαζαν και προσφορες?

Ειχα διαβασει οτι θα επανελθουν πιο οργανωμενα, αλλα.... γιοκ ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Να ρωτησω ...τι εγινε τα threads των κινεζομαγαζων που εβγαζαν και προσφορες?

Ειχα διαβασει οτι θα επανελθουν πιο οργανωμενα, αλλα.... γιοκ ?

Τα έφαγε η μαρμάγκα!

Ότι γράφτηκε Όπως καταλαβαίνεις ηδων "φίδια"

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς από το LightInTheBox ?

καποια στιγμη το βρηκα μεσω μιας εφαρμογης που ειχε φθηνα μικροαντικειμενα (getone) θα αγοραζα ενα xiaomi Smart Socket... ποτε δεν το παρελαβα και δεν απαντουσαν ουτε στα email

Edited by iliasbass

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Εκανα μια αγορα απο το aliexpres,,,, γνωριζει καποιος ποσο αξιοπιστο εινια ? tracking number στελνουνε?

Το AliExpress δεν ειναι ενα μαγαζί αλλα πολλα σαν το eBay εγω όσες αγορές εχω κανει ακομα και για μικροαγορές 5€ μου εχουν στειλει tracking number και μπορω να πω ότι μου έρχονται και αρκετά γρήγορα σε σχέση με το eBay

Εκανα μια αγορα απο το aliexpres,,,, γνωριζει καποιος ποσο αξιοπιστο εινια ? tracking number στελνουνε?

Το ali έχει δικό του νήμα στο φόρουμ. Δες εκεί για λεπτομέρειες.

Το ali έχει δικό του νήμα στο φόρουμ. Δες εκεί για λεπτομέρειες.

Δεν μπόρεσα να βρω το νήμα.με βοηθάς αν θες

Δεν μπόρεσα να βρω το νήμα.με βοηθάς αν θες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Έχει κάποιος άποψη για τι yeso521,. Είναι αξιόπιστο?

Καλημέρα, μπήκα ψάχνοντας για τα νήματα των κινεζομάγαζων αλλά είδα ότι χάθηκαν μέχρι νεωτέρας.

Από yeso521 έχω πάρει στο παρελθόν ένα redmi note 2, μια οθόνη για mi3 και ένα hands free (3 ξεχωριστές παραγγελίες). Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα και μου έδωσε και tracking number. Γενικά μου φάνηκε καλό με κάθε επιφύλαξη.

Εντυπωσιακό, από βικ παραγγελία παραλαμβάνω στην ένατη εργάσιμη ημέρα.

Το πρώτο μου κινητό έκανε 25 μέρες να έρθει πριν χρόνια.

Άλλος ένας λόγος να κοιτάμε για συσκευή στην Κίνα.

Εντυπωσιακό, από βικ παραγγελία παραλαμβάνω στην ένατη εργάσιμη ημέρα.

Το πρώτο μου κινητό έκανε 25 μέρες να έρθει πριν χρόνια.

Άλλος ένας λόγος να κοιτάμε για συσκευή στην Κίνα.

Είναι τελείως ακανόνιστο το θέμα των παραλαβών, και κυρίως τύχης. Το κατάστημα δε μπορεί να το επιρρεάσει.

Καλησπέρα,

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με το gearbest, που είχα σχετικά με την αγόρα ενός tablet, του Cube iwork 10.

Έκανα τη παραγγελία στις 21/10 μαζί με το keyboard και ένα pen.

Μετά από λίγες μέρες παρατηρώ ότι έχει φύγει το keyboard μόνο του, ανοίγω ticket και με ενημερώνουν ότι το tablet δεν το έχουν σε απόθεμα και θα ανανεώσουν το stock τους 5-10/11. Περιμένω, σήμερα έφτασε το keyboard, απαντάω στο ticket και με ενημερώνουν ότι πάλι δεν έχουν απόθεμα, παρόλο που στο site τους το εμφανίζουν διαθέσιμο (????) και ίσως, ίσως ανανεώσουν το απόθεμα τους στο τέλος του Νοέμβρη.

Απαράδεκτοι απλά.

Και ήθελα να το πάρω..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα,

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με το gearbest, που είχα σχετικά με την αγόρα ενός tablet, του Cube iwork 10.

Έκανα τη παραγγελία στις 21/10 μαζί με το keyboard και ένα pen.

Μετά από λίγες μέρες παρατηρώ ότι έχει φύγει το keyboard μόνο του, ανοίγω ticket και με ενημερώνουν ότι το tablet δεν το έχουν σε απόθεμα και θα ανανεώσουν το stock τους 5-10/11. Περιμένω, σήμερα έφτασε το keyboard, απαντάω στο ticket και με ενημερώνουν ότι πάλι δεν έχουν απόθεμα, παρόλο που στο site τους το εμφανίζουν διαθέσιμο (????) και ίσως, ίσως ανανεώσουν το απόθεμα τους στο τέλος του Νοέμβρη.

Απαράδεκτοι απλά.

Ζήτα refund και πάρτο από αλλού, επειδή ο κοιτούσα και εγώ, το Banggood το είχε πιο φθηνά.

The day is my enemy, the night my friend

Ζήτα refund και πάρτο από αλλού, επειδή ο κοιτούσα και εγώ, το Banggood το είχε πιο φθηνά.

Kαι περιμενεις και πανω απο 40 μερες να σου ερθει το δεματακι αν στο στειλουν με Σευχελλες ποστ οπως επαθα εγω και αρκετοι αλλοι απο εδω μεσα που δεν εχουν παραλαβει ακομα (εγω παρελαβα μολις χθες με παραγγελια απο 27/9)επειδη το banggood χρησιμοποιει τωρα τελευταια αυτο το ταχυδρομειο

Επίσης ομοίως δεν έχει τα πράγματα σε στοκ και ξεχνάει να το πει, παρά μόνο αφού πληρώσεις γράφει back order. Αυτό συνέβη τις τελευταίες 4 παραγγελίες μου

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.