Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

@zananiro, @biller, @sakkouk...

Πριν λίγο πήρα t/n με SG post τελικά από GeekBuying.

Shipping: 2-7 days έλεγε, οπότε μια χαρά, το έστειλαν στο τελείωμα της 2ης μέρας.

Εις αναμονή λοιπόν να δούμε τί θα γίνει με την SG.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ κατέληξα στο xiaomi mi max (32gb - 3gb ram) και τώρα πλέον είμαι στην αναζήτηση αξιόπιστου site για την αγορά του. Προς το παρόν και με την έρευνα που έχω κάνει κατέληξα σε honorbuy και vickmall. Και στα δύο θα έρθει από european warehouse (άρα σχετικά γρηγορότερα από το να περίμενα από Κίνα!) και η τιμή του είναι 249€ και 238€ αντίστοιχα. Βασικά με νοιάζει να μην έχω προβλήματα με τελωνεία όπως επίσης και το afterservice σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά! Επιπλέον θέλω να πληρώσω με κάρτα μέσω paypal που νομίζω δέχονται και τα 2. Ποιά είναι η άποψή σας??

εγώ κατέληξα στο xiaomi mi max (32gb - 3gb ram) και τώρα πλέον είμαι στην αναζήτηση αξιόπιστου site για την αγορά του. Προς το παρόν και με την έρευνα που έχω κάνει κατέληξα σε honorbuy και vickmall. Και στα δύο θα έρθει από european warehouse (άρα σχετικά γρηγορότερα από το να περίμενα από Κίνα!) και η τιμή του είναι 249€ και 238€ αντίστοιχα. Βασικά με νοιάζει να μην έχω προβλήματα με τελωνεία όπως επίσης και το afterservice σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά! Επιπλέον θέλω να πληρώσω με κάρτα μέσω paypal που νομίζω δέχονται και τα 2. Ποιά είναι η άποψή σας??

Vickmall παντα

Vickmall / Banggood / Fasttech ( αν και δεν έχει και τόσες επιλογές ) για after-sale support

Vickmall / Banggood / Fasttech ( αν και δεν έχει και τόσες επιλογές ) για after-sale support

Εγω παντως δε θα προτεινα το banggood για after sales support πολυ μου τα μασαει εδω και μια βδομαδα για εμφανεστατο προβλημα

Μετα απο πολλες αγορες απο Κινα την πάτησα και εγω.

1)Πρωτο λαθος. Αγορά κινητού απο gearbest μεσω καρτας απευθείας!(δεν λειτουργούσε η επιλογη μεσω paypal και βιαζόμουν!)

2)Επέλεξα με μικρο επιπλεον κοστος(4-5 ευρω) να ερθει νωρίτερα και το έστειλαν με DHL!(************** και δεν ηξερα οτι θα το στείλουν με DHL).

Αποτέλεσμα να ζητα η DHL 95€ εξτρα.

Για αρχη έστειλα στην gearbest email οτι δεν πρόκειται να το δεχτω και να πληρώσω εχτρα 100ευρω και να μου το στείλουν πισω με απλο ταχυδρομείο. Περιμένω απάντηση τους.

Καμία συμβουλή ?(ειτε μεσω DHL είτε μέσω gearbest)

Κανένας με παρόμοιο περιστατικό?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Αγορά από BANGGOOD το xiaomi redmi note 3 pro 16/2GB στα 135 ευρώ στις 7/7/2016, αποστολή από Λάος στις 8/7/2016, παρέλαβα σήμερα (σε νησί) 15/7/2016... :blink:

8 μέρες!! Από Ελλάδα να ερχόταν, πιο πολύ θα έκανε.. :X

Έπρεπε κάπου να το "πω".... :lol:

1)Πρωτο λαθος. Αγορά κινητού απο gearbest μεσω καρτας απευθείας!(δεν λειτουργούσε η επιλογη μεσω paypal και βιαζόμουν!)

2)Επέλεξα με μικρο επιπλεον κοστος(4-5 ευρω) να ερθει νωρίτερα και το έστειλαν με DHL!(************** και δεν ηξερα οτι θα το στείλουν με DHL).

Για αρχη έστειλα στην gearbest email οτι δεν πρόκειται να το δεχτω και να πληρώσω εχτρα 100ευρω και να μου το στείλουν πισω με απλο ταχυδρομείο. Περιμένω απάντηση τους.

Εάν δεχθούν να το πάρουν πίσω έχει καλώς, αλλά δεν δικαολογείσαι να μην ξέρεις ότι εάν πληρώσεις θα σου το στείλουν με courier εφ'όσον έκανες πολλές αγορές ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εχουν αναφερθει τα παμπολλα για το οτι ναι μπεστ, και ακομη αγοραζεται απο αυτους.

Ειχα κι εγω προσφατα προβλημα με παραγγελια με το gearbest ομως σποζημιωθηκα πληρως

Να μην τα ριχνουμε ομως ολα και στο καταστημα

Οταν γραφει γρηγορη αποστολη πως γινεται να μην εμπλακει κουριερ εταιρεια η οποια εχει τον κινδυνο του τελωνειου

Οταν βιαζομαστε (κακως βεβαια) ή παιρνουμε απο Ελλαδα ή ευρωπαικη αποθηκη

Αγορά από BANGGOOD το xiaomi redmi note 3 pro 16/2GB στα 135 ευρώ στις 7/7/2016, αποστολή από Λάος στις 8/7/2016, παρέλαβα σήμερα (σε νησί) 15/7/2016... :blink:

8 μέρες!! Από Ελλάδα να ερχόταν, πιο πολύ θα έκανε.. :X

Έπρεπε κάπου να το "πω".... :lol:

:respect: :bow:

Έχω αντικαταστήσει το Vickmall με το Banggood το τελευταίο 5μηνο.

13 παραγγελίες σε 2,5 μήνες, όλες άψογες, ειδικά το πακετάρισμα τους δεν φοβάται ούτε πτώση αεροπλάνου!

Η τελευταία όμως έγινε από GeekBuying λόγω μεγάλης προσφοράς σε ακριβό κινητό, το αναμένω με SG post.

Και τώρα θέλω να παραγγείλω από Everbuying αλλά δεν ξέρω τί παίζει πλέον με αυτό το κατάστημα.

Τελευταία φορά που παρήγγειλα από EB ήταν πριν 1,5 χρόνο.

Είναι αξιόπιστο σήμερα? Με τί post στέλνει τα κινητά? Το έχουν όντως σε στοκ ή έτσι λένε στο site τους και θα περιμένουμε βδομάδες?

Edited by LarryAn

Εχουν αναφερθει τα παμπολλα για το οτι ναι μπεστ, και ακομη αγοραζεται απο αυτους.

Τι σχέση έχει το κατάστημα εάν έκανε πατάτα ο αγοραστής;;

Το Banggood είναι καλό μαγαζάκι, με γρήγορο processing, με αληθινό stock και γρήγορο Chat. Αρκεί να φτιάξει αυτή τη χαζομάρα που θέλει διαφορετικό Tracking number για κάθε αποθήκη και θα είναι κορυφή...

Όσο για το Gearbest, μπορεί να κάνει μερικές γκάφες, μπορεί να νιώθεις σαν να παίζεις χαλασμένο τηλέφωνο με τους υπαλλήλους στα μηνύματα, αλλά δεν είναι κακό. Φυσικά και δεν ευθύνεται το μαγαζί, αν ο αγοραστής επέλεξε να έρθει με DHL το δέμα...

Σωστοί όλοι οι προ-"γραφήσαντες".

Το banggood φαίνεται να τα "σπαει", συσκευασία stealth, ταχύτητα αποστολής εξωπραγματική και ναι, αν φτιάξουν αυτό με τα διαφορετικά trackings για μία παραγγελία με πολλά είδη, τότε θα είναι το ιδανικό.

Για το Gearbest επίσης έχω να πω τα καλύτερα, μετά από 4 παραγγελίες από κει....δεν μου προκύπτει επ ουδενί αυτό το gear-worst που του προσάπτουν κάποιοι κατά καιρούς...:blink:

...

Και τώρα θέλω να παραγγείλω από Everbuying αλλά δεν ξέρω τί παίζει πλέον με αυτό το κατάστημα.

Τελευταία φορά που παρήγγειλα από EB ήταν πριν 1,5 χρόνο.

Είναι αξιόπιστο σήμερα? Με τί post στέλνει τα κινητά? Το έχουν όντως σε στοκ ή έτσι λένε στο site τους και θα περιμένουμε βδομάδες?

Δύο παραγγελίες pre-order το τελευταίο τρίμηνο από EverBuying (Vernee Thor και HomTom HT3 Pro).

Στις ημερομηνίες διαθεσιμότητας έπεσαν πάνω - κάτω μέσα.

Το HomTom το έστειλαν με Belgian και χάθηκε. Το ξαναέστειλαν με την συμπλήρωση δύο μηνών από την αρχική αποστολή και έφτασε σε 15 μέρες.

Το Thor το έλαβα σε 20 μέρες περίπου από την αποστολή χωρίς παρατράγουδα με την NL.

Συσκευασία - τσιγαρόχαρτο, ευτυχώς όμως έφθασαν άθικτα.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Καλησπέρα, έχω βάλει στο μάτι το xiaomi redmi note 3 pro (3/32), μπήκα στο kimovil που μου βγάζει πιο site το δίνει πιο φθηνά κλπ. Αρχικά για αγορά 150-170 ευρώ αν πέσει σε τελωνείο πόσο πάει;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Καλησπέρα, έχω βάλει στο μάτι το xiaomi redmi note 3 pro (3/32), μπήκα στο kimovil που μου βγάζει πιο site το δίνει πιο φθηνά κλπ. Αρχικά για αγορά 150-170 ευρώ αν πέσει σε τελωνείο πόσο πάει;

Παρτο απο Vickmall,μην μπλεχτεις με αλλα καταστηματα θεματα αποφυγης τελωνειου οχι στο κυριο φορουμ,δεν συζηταμε.

Edited by impreza_sti

Απαγορεύονται οι συζητήσεις για αποφυγή τελωνείου ..

Οι αγορές εκτός ΕΕ ενέχουν τον κίνδυνο επιβολής δασμών. Όπως όλοι, αγοράζεις, σε καμμία περίπτωση δεν επιλέγεις courier ή "γρήγορο ταχυδρομείο" και ανάβεις και το κερί που είπες :lol:

Επίσης, υπάρχουν Κινεζικά καταστήματα τα οποία έχουν Ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς δασμούς, αλλά με "φέσι"

Αλλοιώς, αγοράζεις από Ελλάδα και τέλος.

Edited by impreza_sti

Δύο παραγγελίες pre-order το τελευταίο τρίμηνο από EverBuying (Vernee Thor και HomTom HT3 Pro).

Στις ημερομηνίες διαθεσιμότητας έπεσαν πάνω - κάτω μέσα.

Το HomTom το έστειλαν με Belgian και χάθηκε. Το ξαναέστειλαν με την συμπλήρωση δύο μηνών από την αρχική αποστολή και έφτασε σε 15 μέρες.

Το Thor το έλαβα σε 20 μέρες περίπου από την αποστολή χωρίς παρατράγουδα με την NL.

Συσκευασία - τσιγαρόχαρτο, ευτυχώς όμως έφθασαν άθικτα.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Κατάλαβα, καμία σχέση με Banggood και Vickmall, οπότε δεν προχωράμε σε παραγγελία.

Thanks cirith. ;)

Υπαρχει ξεχωριστο θεμα που να μπορούμε να ενημερωθουμε από ποια κινεζικα μαγαζια μπορούμε να αγοράσουμε όπως αγοράζαμε πριν τα CC ,δηλ. κατευθείαν με paypal και συνδεμενη την καρτα σε αυτό?

Μου ειπαν λιγες μερες πριν εδώ στο φορουμ ότι απο vickmall γινεται αλλα το vickmall δεν εχει το συγκεκριμενο τηλ. που θελω μου ειπαν επισης ότι αγορες με καρτα γινονται και από banggood και gearbest αλλα δεν καταλαβα αν γινονται κατευθείαν με την πιστωτικη η μεσο paypal(χωρις paypal δεν κανω αγορες γιατι 2 φορες που δεν παρελαβα κινητο μου επεστρεψε το paypal τα χρηματα!)?

Σορρυ αν είμαι εκτος θεματος και αν υπαρχει σχετικο θεμα με αυτό που ρωταω ας μου το υποδειξει καποιος γιατι εγω δεν το βρηκα.

Το gearbest πέρνει PayPal, το ιδιο φαίνεται και στην σελίδα του banggood.

Δηλ. μεχρι στιγμης ξερουμε ότι gearbest , banggood και vickmall είναι στανταρακια ότι μας επιτρεπεται να κανουμε αγορες "όπως παλια"!

Thank's,και οποιος γνωριζει άλλο μαγαζι ας το ποσταρει,πιστευω ότι βοηθάνε τετοιου είδους πληροφωριες!

Δηλ. μεχρι στιγμης ξερουμε ότι gearbest , banggood και vickmall είναι στανταρακια ότι μας επιτρεπεται να κανουμε αγορες "όπως παλια"!

Thank's,και οποιος γνωριζει άλλο μαγαζι ας το ποσταρει,πιστευω ότι βοηθάνε τετοιου είδους πληροφωριες!

Αυτοί δέχονται paypal, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι καθόλου όπως παλιά, γιατί το paypal δεν δέχεται όλες τις κάρτες ...

Υπάρχει ειδικό νήμα για αυτό, εδώ είναι εκτός θέματος.

Καλησπέρα,

έκανα παραγγελία από Vickmall με nl post, ξέρω ότι θα κάνει 10-25 μέρες να φτάσει, απλά ήθελα να ρωτήσω το trucking number που μου έστειλαν που μπορώ να το παρακολουθώ?

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara