barcelonistas Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Από minideal θα πάρω τηλέφωνο το Σ/Κ! Θα δοκιμάσω και εκεί Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 12 Μαρτίου παρηγγειλα απο minideals κι ενώ δείχνει οτι γράφει Ελλάδα , στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται. Ενώ στου εξωτερικού φαινεται οτι ειναι Ελλάδα. Ειναι δλδ γενικό ; Πάμε για dispute ε; Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewssl Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Σε ευχαριστώ prostimer για την απάντηση. Θα πράξω το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:) Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;; Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:) Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα! Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά. ευχαριστώ παιδιά. μόνο απο βικ έχω αγοράσει μέχρι τώρα. έχει κάτι σε απίστευτη τιμή και με τρώει το χέρι μου... Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Το coolicool μπορει να κανει καποιες βλακειες που και που αλλα δεν ειναι σαβουρομαγαζο ,μην τα κανουμε ολα ισιωμα ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλησπερα, θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim. Εχει συμβει και σεμενα,λιγη υπομονη,θα ερθει ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :) ειναι πολυ αργο,εχω ακυρωσει 3 παραγγελιες μαζι τους για αυτο τον λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά ισχύει ότι οι παραγγελίες από SG καθυστερούν τελευταία πολύ?? (παραγγελία από vickmail) Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά ισχύει ότι οι παραγγελίες από SG καθυστερούν τελευταία πολύ?? (παραγγελία από vickmail) Ευχαριστώ!!! απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα Ευχαριστώ......οπότε να οπλιστώ με υπομονή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest Και τα δύο έχουν της ίδιες πιθανότητες να περάσουν τελωνείο, ζήτημα τύχης είναι. Απλώς απέφυγε οποιαδήποτε "γρήγορη" αποστολή με κούριερ ή EMS. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Και τα δύο έχουν της ίδιες πιθανότητες να περάσουν τελωνείο, ζήτημα τύχης είναι. Απλώς απέφυγε οποιαδήποτε "γρήγορη" αποστολή με κούριερ ή EMS. σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ........ δηλ , να μην κανω την αγορα και μπλεξω με τελωνεια ? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To lightinthebox.com είναι αξιόπιστο ? Βλέπω ότι έχει και Ευρωπαικο μαγαζι !!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αξιόπιστο είναι, αλλά είναι ακριβό και πρόσεξε γιατί χρεώνει και πολλά ταχυδρομικά. Πάντως υπάρχουν πολλά με Ευρωπαϊκές αποθήκες ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στην τελευταια μου αγορα απο lightinthebox μου εστειλαν κινητο used με imei που δεν ταιριαζε στο imei του κουτιου ,ξεχασμενη sd card στο κινητο και γενικ ενα μπαχαλο. Δεχτηκαν επιστροφη βεβαια και δεχτηκαν να πληρωσουν και τα ταχυδρομικα αλλα απο εμενα εφαγαν delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ........ δηλ , να μην κανω την αγορα και μπλεξω με τελωνεια ? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To lightinthebox.com είναι αξιόπιστο ? Βλέπω ότι έχει και Ευρωπαικο μαγαζι !!! τους εγραψα στην σελιδα του fb τους για πληροφοριες και μου εστειλαν προειδοποιηση 10 διαφορετικα ατομα απο ολοτον κοσμο να μην αγορασω απο αυτους,φυσικα και το εκανα,ψιλο απατεωνισκοι θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αξιόπιστο είναι, αλλά είναι ακριβό και πρόσεξε γιατί χρεώνει και πολλά ταχυδρομικά. Πάντως υπάρχουν πολλά με Ευρωπαϊκές αποθήκες ... Με ενδιαφέρουν οι εξωτερικές IP CAMERAS (και οχι τόσο τα τηλεφωνα...) αλλά δεν βρίσκω σε Ευρωπαϊκές αποθήκες καλες τιμες ..... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To lightinthebox.com έχει πραγματικά ευρωπαική αποθήκη ή είναι σαν την αποθήκη του dx.com ?:lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπερα, εχει ψωνισει κανενας απο το http://www.vopmart.com ? ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για το xiaomi mi max και στο συγκεκριμενο καταστημα βρισκω το 128gb 4g ram με τεραστια διαφορα στην τιμη σε σχεση με τους αλλους, ολοι το εχουν 490+ δολλαρια και εκει το εχει 379 δολλαρια, τι παιζει? σε ολα βεβαια ειναι προπαραγγελια αλλα τετοια διαφορα στην τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest το free μαλλον εννοει china air mail το οποιο πολυ πιθανο να κανει κανα μηνα. Το SF ισως να ειναι πιο γρηγορο. Τωρα για τελωνεια, το αργο το κοβω πιο ασφαλες, παρε track number και προχωρα. Να ξερεις ομως οτι το support τους ειναι μουφα και αν κανεις κατι στραβα, θα μπλεξεις ασχημα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 το free μαλλον εννοει china air mail το οποιο πολυ πιθανο να κανει κανα μηνα. Το SF ισως να ειναι πιο γρηγορο. Τωρα για τελωνεια, το αργο το κοβω πιο ασφαλες, παρε track number και προχωρα. Να ξερεις ομως οτι το support τους ειναι μουφα και αν κανεις κατι στραβα, θα μπλεξεις ασχημα :worry: Τι εννοείς για το support τους ? σε περιπτωση βλάβης της συσκευης ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι παρά το μεγάλο αριθμό δεμάτων που αγνοούνται τον τελευταίο καιρό και από τα οποία το 99% είναι από vickmall, στο νήμα του μαγαζιού σχεδόν δεν έχει ανοίξει μύτη. Σε ανάλογη περίπτωση με την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest όπου ο αριθμός των δεμάτων που αγνοούνταν ήταν δεν ήταν διψήφιος αριθμός, έρεε αίμα με αποτέλεσμα να θεωρείται εκείνη την περίοδο το πιο αναξιόπιστο μαγαζί. Δηλαδή στη μια περίπτωση φταίει η ταχυδρομική και στην άλλη το μαγαζί. Εννοείται ότι δεν ισχυρίζομαι ότι φταίει το vickmall για τις καθυστερήσεις, ούτε δικαιολογώ το gearbest. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως οι διαφορετικές δικές μας αντιδράσεις σε παρόμοια περιστατικά, διαμορφώνουν διαφορετικές εντυπώσεις για την αξιοπιστία ενός καταστηματος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι παρά το μεγάλο αριθμό δεμάτων που αγνοούνται τον τελευταίο καιρό και από τα οποία το 99% είναι από vickmall, στο νήμα του μαγαζιού σχεδόν δεν έχει ανοίξει μύτη. Σε ανάλογη περίπτωση με την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest όπου ο αριθμός των δεμάτων που αγνοούνταν ήταν δεν ήταν διψήφιος αριθμός, έρεε αίμα με αποτέλεσμα να θεωρείται εκείνη την περίοδο το πιο αναξιόπιστο μαγαζί. Δηλαδή στη μια περίπτωση φταίει η ταχυδρομική και στην άλλη το μαγαζί. Εννοείται ότι δεν ισχυρίζομαι ότι φταίει το vickmall για τις καθυστερήσεις, ούτε δικαιολογώ το gearbest. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως οι διαφορετικές δικές μας αντιδράσεις σε παρόμοια περιστατικά, διαμορφώνουν διαφορετικές εντυπώσεις για την αξιοπιστία ενός καταστηματος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σωστότατος ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts