pit13 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα. Βρήκα το redmi note 3 pro στο Everbuying 193€, και μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω απο αυτό το σάιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι φιλε μου,αυτο,ολα μα ολα τα δεματα (εννοαειται τα συστημενα) ερχονται πρωτα στο σπιτι μου,και μονο εαν δεν ειναι καποιος να παραλαβει αφηνει το σχετικο χαρτακι ο ταχυδρομος για να παμε την επομενη,και παντα μετα τις 10.00 το πρωι να παραλαβουμε. Έτσι ακριβώς γίνεται και με τα δικά μου συστημένα αλλά και απλά. Τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι κ επιτόπου υπογράφεις ότι παρέλαβες (για τα συστημένα). Δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο σε μικρές πόλεις της επαρχίας, όπως συμβαίνει σε εμένα, αλλά πρέπει να είναι γενική πολιτική των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 στην αθηνα λογω πολυκοσμιασ μαλον δε νφερνουν στην πολυκατοικια αφηνουν ειδοποιηση και πασ στο ελτα κα ι παραλαμβανεις με ταυτοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα. Βρήκα το redmi note 3 pro στο Everbuying 193€, και μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω απο αυτό το σάιτ. Πρόσεξε: 1. Να το έχουν όντως σε στοκ. 2. Να μην το στείλουν με το Βελγικό ταχυδρομείο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink: Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι; Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink: Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι; χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη Μπορεις να μαθεις περισσοτερα ριχνοντας μια ματια στο σχετικο θεμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Είσαι στις επίμαχες ημερομηνίες κι εσύ μάλλον... Τι συμβαίνει με αυτές τις ημερομηνίες? Edited May 9, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παραγγελία νούμερο 6 από το Gearbest! Διάφορα μικροπραγματα αξίας $26 που χρησιμοποιώντας 370 GB Points, τα πήρα $18.20 + $1.99 για Tracking number... Ζήτησα να ΜΗ μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο... Οι προηγούμενες 5 παραγγελίες μου πήγαν όλες καλά (!), για να δούμε τώρα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τι συμβαίνει με αυτές τις ημερομηνίες? Δεν έχουν φανεί στα ελτα κάποια από sg post με ημερομηνίες τέλη Μαρτίου Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Παραγγελία νούμερο 6 από το Gearbest! Διάφορα μικροπραγματα αξίας $26 που χρησιμοποιώντας 370 GB Points, τα πήρα $18.20 + $1.99 για Tracking number... Ζήτησα να ΜΗ μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο... Οι προηγούμενες 5 παραγγελίες μου πήγαν όλες καλά (!), για να δούμε τώρα... :p Παρέλαβα σήμερα το κινητό της γυναίκας με bpost μέσα σε 10 ημέρες απ'την αποστολή του. Edited May 11, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδια δοκιμασα σημερα να παραγγειλω απο aliexpress 2-3 θηκες σιλικονης για το doogee x5 pro της αδερφης μου που με εφαγε, και η καρτα της alpha που εκανα παλιοτερα αγορες απο εκει δεν εγινε δεκτη. Υπαρχει καποιος που κανει / εκανε καποια αγορα προσφατα απο εκει και πως ? Ευχαριστω ! Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδια δοκιμασα σημερα να παραγγειλω απο aliexpress 2-3 θηκες σιλικονης για το doogee x5 pro της αδερφης μου που με εφαγε, και η καρτα της alpha που εκανα παλιοτερα αγορες απο εκει δεν εγινε δεκτη. Υπαρχει καποιος που κανει / εκανε καποια αγορα προσφατα απο εκει και πως ? Ευχαριστω ! Υπάρχει ειδικό νήμα για το Aliexpress. Ρίξε μια ματιά εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) απο tomtop ψωνιζουμε κινητα αφοβα? Edited May 10, 2016 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πέραν του vickmall και του gearbest που χω αγοράσει κάτι ακριβό και κάτι φθηνό αντίστοιχα να προσθέσω και το minideal και coolicool σαν καλές εναλλακτικές Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) απο tomtop ψωνιζουμε κινητα αφοβα? Αν θες να μη δεις κινητό ποτέ και να αποφεύγουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω λέγοντας όλο ψέματα πως κάτι συνέβη, ψωνισε άφοβα... :p Το χειρότερο site που ψωνισα ποτέ, ευτυχώς που υπάρχει το PayPal και πήρα τα λεφτά μου πίσω... #TomBottom Edited May 11, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με το eu warehouse του gearbest; Σε πόσες μέρες παραλάβατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) αποφάσισα να πάρω το cubot note s , πιο σιτε μου προτείνετε? http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-cubot-note-s everbuying ή gearbest? νομιζω απο αυτα που εχω δει , θα διαλεξω everbuying. επισης πρεπει να προσεξω κατι ? τι ειναι αυτο που λετε να μην το στειλουν με Βελγικο ταχυδρομειο ? Edited May 12, 2016 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Αν και είναι το ίδιο site, πάρε από everbuying, εμένα μου έχουν φερθεί αψογα. Με NL στελνει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα.....με ρωτάει στο vickmail να επιλέξω μέθοδο αποστολής (NL) η (SG) ..... τι με συμβουλεύετε?? Εντελώς αρχάριος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα.....με ρωτάει στο vickmail να επιλέξω μέθοδο αποστολής (NL) η (SG) ..... τι με συμβουλεύετε?? Εντελώς αρχάριος!!! SG για καλυτερο ελενχο της αποστολης φιλε μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Ωχ.....παρήγγειλα από NL .....ελπιζω να μην την πάτησα!! Μπορώ να το αλλάξω?? Ευχαριστώ πολύ!! Sorry από SG τελικά ☺ Edited May 12, 2016 by mormer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ωχ.....παρήγγειλα από NL .....ελπιζω να μην την πάτησα!! Μπορώ να το αλλάξω?? Ευχαριστώ πολύ!! Οχι φιλε μου, δεν την .... πατησες. Μια χαρα ειναι. Απλα οπως ειπε και ο Κωστας με την SG εχεις θεωρητικα καλυτερο ελεγχο του αριθμου αποστολης, αν και τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο. Τωρα αν εσυ θες να το αλλαξεις, μπορεις να επικοινωνησεις με το μαγαζι, αν δεν το εχει στειλει και φυσικα αν συνεργαζεται. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Οχι φιλε μου, δεν την .... πατησες. Μια χαρα ειναι. Απλα οπως ειπε και ο Κωστας με την SG εχεις θεωρητικα καλυτερο ελεγχο του αριθμου αποστολης, αν και τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο. Τωρα αν εσυ θες να το αλλαξεις, μπορεις να επικοινωνησεις με το μαγαζι, αν δεν το εχει στειλει και φυσικα αν συνεργαζεται. Ευχαριστώ πολύ......θα το αφήσω SG!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts