Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι φιλε μου,αυτο,ολα μα ολα τα δεματα (εννοαειται τα συστημενα) ερχονται πρωτα στο σπιτι μου,και μονο εαν δεν ειναι καποιος να παραλαβει αφηνει το σχετικο χαρτακι ο ταχυδρομος για να παμε την επομενη,και παντα μετα τις 10.00 το πρωι να παραλαβουμε.

Έτσι ακριβώς γίνεται και με τα δικά μου συστημένα αλλά και απλά. Τα φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι κ επιτόπου υπογράφεις ότι παρέλαβες (για τα συστημένα).

Δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο σε μικρές πόλεις της επαρχίας, όπως συμβαίνει σε εμένα, αλλά πρέπει να είναι γενική πολιτική των ΕΛΤΑ.

στην αθηνα λογω πολυκοσμιασ μαλον δε νφερνουν στην πολυκατοικια αφηνουν ειδοποιηση και πασ στο ελτα κα ι παραλαμβανεις με ταυτοτητα

Καλησπέρα. Βρήκα το redmi note 3 pro στο Everbuying 193€, και μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω απο αυτό το σάιτ.

Πρόσεξε:

1. Να το έχουν όντως σε στοκ.

2. Να μην το στείλουν με το Βελγικό ταχυδρομείο.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση

Καλησπερα παιδια εκανα μια αγορα απο banggood οπου τελικα η συσκευη ηταν ελλατωματικη την ιδια μερα τους εστειλα βιντεο και ανοιξα dispute με το ποσο που πληρωσα για refund αφου μιλισαμε μου ειπαν να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αποστολης απο ελλαδα στην κινα τι πρεπει να κανω για να ειμαι καλημμενος γιατι στο paypal εχω βαλει μονο το ποσο χωρις το κοστος αποστολης (τα μεταφορικα ειναι 27.50 ) περιμενω απαντηση απο περισοτερο εμπειρους μιας και ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια θεση

Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink:

Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι;

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Τι κινητο πηρες φιλε μου που θελει κοντα 28 ευρω μεταφορικα; :blink:

Στρατιωτικο ασυρματο; Πολυ πολλα δεν ειναι;

χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη

χαχα λαθος δικο μου που εγραψα εδω μιας και δεν ειναι κινητο περιστερο για το θεμα τον εγγυησεων θελω να μαθω στο τι γινεται με την επιστροφη

Μπορεις να μαθεις περισσοτερα ριχνοντας μια ματια στο σχετικο θεμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παραγγελία νούμερο 6 από το Gearbest! Διάφορα μικροπραγματα αξίας $26 που χρησιμοποιώντας 370 GB Points, τα πήρα $18.20 + $1.99 για Tracking number... Ζήτησα να ΜΗ μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο...

Οι προηγούμενες 5 παραγγελίες μου πήγαν όλες καλά (!), για να δούμε τώρα... :p

Τι συμβαίνει με αυτές τις ημερομηνίες?

Δεν έχουν φανεί στα ελτα κάποια από sg post με ημερομηνίες τέλη Μαρτίου

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Παραγγελία νούμερο 6 από το Gearbest! Διάφορα μικροπραγματα αξίας $26 που χρησιμοποιώντας 370 GB Points, τα πήρα $18.20 + $1.99 για Tracking number... Ζήτησα να ΜΗ μου στείλουν με το Βέλγικο ταχυδρομείο...

Οι προηγούμενες 5 παραγγελίες μου πήγαν όλες καλά (!), για να δούμε τώρα... :p

Παρέλαβα σήμερα το κινητό της γυναίκας με bpost μέσα σε 10 ημέρες απ'την αποστολή του.

Edited by impreza_sti

Παιδια δοκιμασα σημερα να παραγγειλω απο aliexpress 2-3 θηκες σιλικονης για το doogee x5 pro της αδερφης μου που με εφαγε, και η καρτα της alpha που εκανα παλιοτερα αγορες απο εκει δεν εγινε δεκτη. Υπαρχει καποιος που κανει / εκανε καποια αγορα προσφατα απο εκει και πως ? Ευχαριστω !
Keep smiling :rolleyes:

Παιδια δοκιμασα σημερα να παραγγειλω απο aliexpress 2-3 θηκες σιλικονης για το doogee x5 pro της αδερφης μου που με εφαγε, και η καρτα της alpha που εκανα παλιοτερα αγορες απο εκει δεν εγινε δεκτη. Υπαρχει καποιος που κανει / εκανε καποια αγορα προσφατα απο εκει και πως ? Ευχαριστω !

Υπάρχει ειδικό νήμα για το Aliexpress. Ρίξε μια ματιά εκεί!

απο tomtop ψωνιζουμε κινητα αφοβα? Edited by koukloukou

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Πέραν του vickmall και του gearbest που χω αγοράσει κάτι ακριβό και κάτι φθηνό αντίστοιχα να προσθέσω και το minideal και coolicool σαν καλές εναλλακτικές

Sent from my 2014813 using Tapatalk

απο tomtop ψωνιζουμε κινητα αφοβα?

Αν θες να μη δεις κινητό ποτέ και να αποφεύγουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω λέγοντας όλο ψέματα πως κάτι συνέβη, ψωνισε άφοβα... :p

Το χειρότερο site που ψωνισα ποτέ, ευτυχώς που υπάρχει το PayPal και πήρα τα λεφτά μου πίσω... #TomBottom

Edited by MitsosDaBest13

αποφάσισα να πάρω το cubot note s , πιο σιτε μου προτείνετε? http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-cubot-note-s everbuying ή gearbest?

νομιζω απο αυτα που εχω δει , θα διαλεξω everbuying. επισης πρεπει να προσεξω κατι ? τι ειναι αυτο που λετε να μην το στειλουν με Βελγικο ταχυδρομειο ?

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Αν και είναι το ίδιο site, πάρε από everbuying, εμένα μου έχουν φερθεί αψογα. Με NL στελνει

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα.....με ρωτάει στο vickmail να επιλέξω μέθοδο αποστολής (NL) η (SG) ..... τι με συμβουλεύετε??

Εντελώς αρχάριος!!!

SG για καλυτερο ελενχο της αποστολης φιλε μου.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ωχ.....παρήγγειλα από NL .....ελπιζω να μην την πάτησα!!

Μπορώ να το αλλάξω??

Ευχαριστώ πολύ!!

Sorry από SG τελικά ☺

Edited by mormer

Ωχ.....παρήγγειλα από NL .....ελπιζω να μην την πάτησα!!

Μπορώ να το αλλάξω??

Ευχαριστώ πολύ!!

Οχι φιλε μου, δεν την .... πατησες. Μια χαρα ειναι. Απλα οπως ειπε και ο Κωστας με την SG εχεις θεωρητικα καλυτερο ελεγχο του αριθμου αποστολης, αν και τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο.

Τωρα αν εσυ θες να το αλλαξεις, μπορεις να επικοινωνησεις με το μαγαζι, αν δεν το εχει στειλει και φυσικα αν συνεργαζεται.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Οχι φιλε μου, δεν την .... πατησες. Μια χαρα ειναι. Απλα οπως ειπε και ο Κωστας με την SG εχεις θεωρητικα καλυτερο ελεγχο του αριθμου αποστολης, αν και τωρα τελευταια μας τα χαλαει λιγο.

Τωρα αν εσυ θες να το αλλαξεις, μπορεις να επικοινωνησεις με το μαγαζι, αν δεν το εχει στειλει και φυσικα αν συνεργαζεται.

Ευχαριστώ πολύ......θα το αφήσω SG!!