ikaros21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 από θέμα συσκευασίας όντως το gearbest είναι το χειρότερο... 2 φορές όμως από banggood και vickmall που έχω πάρει όμως το έχουν σε πολύ προσεγμένες συσκευασίες με πολλές στρώσεις προστατευτικού υλικού γύρω γύρω Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Είχα παραγγείλει στις 29/2 ένα BlackView BV2000S από το DealsMachine στη φοβερή τιμή των $40. Πολλοί έλεγαν σε διάφορα σάιτ, ότι το μαγαζί αυτό είναι μάπα... Μου έστειλαν Tracking number μέσα σε 2 μέρες, αλλά με Βέλγικο Ταχυδρομείο! Ευτυχώς σε 2 εβδομάδες παρέλαβα, άλλοι κάνουν ακόμα και 1-2 μήνες με το Βέλγικο... Τεσπα, παρόλο που η συσκευασία του κινητού ήταν "τρακαρισμένη" και ξεφλουδισμένη σε πολλαπλά σημεία, όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρόν. Η συσκευασία ήταν πολύ απλή, σαν του GearBest, μπορούσε εύκολα το περιεχόμενο να πάθει ζημιά... Τους έχωσα άγριο κράξιμο για το B-Post, γιατί είχα πληρώσει $2 για το tracking και μου έστειλαν με τη βλακεία... Ευτυχώς παρέλαβα νωρίς και όλα καλά προς το παρόν. Θα το προτιμήσω ξανά το μαγαζί αν βάζει τέτοιες προσφορές, αλλά θα το τονίζω να μου στείλουν με άλλο ταχυδρομείο... Edited March 18, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Είχα παραγγείλει στις 29/2 ένα BlackView BV2000S από το DealsMachine στη φοβερή τιμή των $40. Πολλοί έλεγαν σε διάφορα σάιτ, ότι το μαγαζί αυτό είναι μάπα... Μου έστειλαν Tracking number μέσα σε 2 μέρες, αλλά με Βέλγικο Ταχυδρομείο! Ευτυχώς σε 2 εβδομάδες παρέλαβα, άλλοι κάνουν ακόμα και 1-2 μήνες με το Βέλγικο... Τεσπα, παρόλο που η συσκευασία του κινητού ήταν "τρακαρισμένη" και ξεφλουδισμένη σε πολλαπλά σημεία, όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρόν. Τους έχωσα άγριο κράξιμο για το B-Post, γιατί είχα πληρώσει $2 για το tracking και μου έστειλαν με τη βλακεία... Ευτυχώς παρέλαβα νωρίς και όλα καλά προς το παρόν. Θα το προτιμήσω ξανά το μαγαζί αν βάζει τέτοιες προσφορές, αλλά θα το τονίζω να μου στείλουν με άλλο ταχυδρομείο... Αντί να τους κράξεις, κάνε αυτό που έκανα με το everbuing, τους είπα ότι εάν το στείλουν με το Βελγικό ταχυδρομείο δεν ανιχνεύεται στην Ελλάδα και ότι μάλλον θα χαθεί, και έσπευσαν να το στείλουν με SG ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Είχα παραγγείλει στις 29/2 ένα BlackView BV2000S από το DealsMachine στη φοβερή τιμή των $40. Πολλοί έλεγαν σε διάφορα σάιτ, ότι το μαγαζί αυτό είναι μάπα... Μου έστειλαν Tracking number μέσα σε 2 μέρες, αλλά με Βέλγικο Ταχυδρομείο! Ευτυχώς σε 2 εβδομάδες παρέλαβα, άλλοι κάνουν ακόμα και 1-2 μήνες με το Βέλγικο... Τεσπα, παρόλο που η συσκευασία του κινητού ήταν "τρακαρισμένη" και ξεφλουδισμένη σε πολλαπλά σημεία, όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρόν. Η συσκευασία ήταν πολύ απλή, σαν του GearBest, μπορούσε εύκολα το περιεχόμενο να πάθει ζημιά... Τους έχωσα άγριο κράξιμο για το B-Post, γιατί είχα πληρώσει $2 για το tracking και μου έστειλαν με τη βλακεία... Ευτυχώς παρέλαβα νωρίς και όλα καλά προς το παρόν. Θα το προτιμήσω ξανά το μαγαζί αν βάζει τέτοιες προσφορές, αλλά θα το τονίζω να μου στείλουν με άλλο ταχυδρομείο... Καλοριζικο. Γραψε αν θες και δυο λογια με τις εντυπωσεις σου στο νημα του. Το εχω παραγγειλει και εγω απο Αλι, αλλα ως συνηθως οταν αγοραζεις κατι σε καλη τιμη <χανεται> στο δρομο, με ενα ανυπαρκτο τρακναμπερ. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Είχα παραγγείλει στις 29/2 ένα BlackView BV2000S από το DealsMachine στη φοβερή τιμή των $40. Πολλοί έλεγαν σε διάφορα σάιτ, ότι το μαγαζί αυτό είναι μάπα... Μου έστειλαν Tracking number μέσα σε 2 μέρες, αλλά με Βέλγικο Ταχυδρομείο! Ευτυχώς σε 2 εβδομάδες παρέλαβα, άλλοι κάνουν ακόμα και 1-2 μήνες με το Βέλγικο... Τεσπα, παρόλο που η συσκευασία του κινητού ήταν "τρακαρισμένη" και ξεφλουδισμένη σε πολλαπλά σημεία, όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρόν. Η συσκευασία ήταν πολύ απλή, σαν του GearBest, μπορούσε εύκολα το περιεχόμενο να πάθει ζημιά... Τους έχωσα άγριο κράξιμο για το B-Post, γιατί είχα πληρώσει $2 για το tracking και μου έστειλαν με τη βλακεία... Ευτυχώς παρέλαβα νωρίς και όλα καλά προς το παρόν. Θα το προτιμήσω ξανά το μαγαζί αν βάζει τέτοιες προσφορές, αλλά θα το τονίζω να μου στείλουν με άλλο ταχυδρομείο... Ειναι γιατι ττο dealmachine ΕΙΝΑΙ το gearbet επι της ουσιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτό που φαίνεται να μαζεύει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τα μέλη εδώ (και εμού και αρκετών φίλων συμπεριλαμβανομένων) είναι το vickmall. Καμιά φορά έχει λίγο μεγαλύτερες τιμές από τους άλλους, αλλά νομίζω ότι αγοράζεις και λίγη πρόσθετη... ηρεμία! Αρκετά καλό / αξιόπιστο και το banggood (εν ολίγοις, συμφωνώ με τις προτάσεις του ikaros21 παραπάνω). Συμφωνώ εν μέρει, αλλά 212 Ευρώ το banggood και 253 το vickmall, δεν την λες και "λίγο" μεγαλύτερη (41 ευρώ) την τιμή .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Συμφωνώ εν μέρει, αλλά 212 Ευρώ το banggood και 253 το vickmall, δεν την λες και "λίγο" μεγαλύτερη (41 ευρώ) την τιμή .... Σχεδόν 25% πάνω είναι όντως πολύ μεγάλη διαφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αν όντως το έχει σε απόθεμα και δεν είναι τιμή κράχτης, ώστε να παραγγείλεις και να σε ταλαιπωρούν επειδή δεν υπάρχει, ναι είναι μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 212 με 253 είναι όντως μεγάλη διαφορά - και από μαγαζιά που θεωρώ και τα 2 αξιοπρεπή, μια τέτοια διαφορά καθορίζει αυτομάτως και την επιλογή! Προσοχή μόνο, γιατί με τις διάφορες εκδόσεις (πχ με 2GB/16GB και 3GB/32GB - ενώ το Vickmall στέλνει με ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή και από την ευρωπαϊκή του αποθήκη, που νομίζω είναι στη Θεσ/νίκη) μπορεί να μπλεχτούμε. Βλέπω τώρα (με την επιφύλαξη ότι οι τιμές μπορεί και να άλλαξαν από τη στιγμή που τις είδε ο evansarmor - και τίποτα δεν αποκλείει και να ξαναλλάξουν αφού γράψω αυτά εδώ) το Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB στα $229.99 στο Vickmall και με $265.99 στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη, και στα $245.99 στο Banggood (αποστολή από Κίνα). Οπότε -τη στιγμή που γράφω αυτά εδώ τουλάχιστον- το Vickmall έχει και καλύτερη τιμή από το Banggood. Σα γενικό σχόλιο πάντως, κανένα από τα 2 μαγαζιά δε συγκαταλέγεται στα πιο φτηνά - χωρίς να λείπουν βέβαια και περιπτώσεις που θα βρεις πράγματα σ' αυτούς σε καλύτερες τιμές από πολλούς άλλους. Από την άλλη βέβαια, όπως είχα γράψει και νωρίτερα, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω σε κάποιον σαν αυτούς (εντάξει, ίσως όχι κάτι π.χ. σαν $50 στα $200!!) και να έχω το κεφάλι μου -πιο- ήσυχο, παρά π.χ. σε κάποιους όπως gearbest ή fastcardtech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 8 μέρες για παράδοση ενός μπουφάν από Banggood στην Μάλτα. Εξαιρετικός χρόνος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 212 με 253 είναι όντως μεγάλη διαφορά - και από μαγαζιά που θεωρώ και τα 2 αξιοπρεπή, μια τέτοια διαφορά καθορίζει αυτομάτως και την επιλογή! Προσοχή μόνο, γιατί με τις διάφορες εκδόσεις (πχ με 2GB/16GB και 3GB/32GB - ενώ το Vickmall στέλνει με ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή και από την ευρωπαϊκή του αποθήκη, που νομίζω είναι στη Θεσ/νίκη) μπορεί να μπλεχτούμε. Βλέπω τώρα (με την επιφύλαξη ότι οι τιμές μπορεί και να άλλαξαν από τη στιγμή που τις είδε ο evansarmor - και τίποτα δεν αποκλείει και να ξαναλλάξουν αφού γράψω αυτά εδώ) το Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB στα $229.99 στο Vickmall και με $265.99 στην ευρωπαϊκή τους αποθήκη, και στα $245.99 στο Banggood (αποστολή από Κίνα). Οπότε -τη στιγμή που γράφω αυτά εδώ τουλάχιστον- το Vickmall έχει και καλύτερη τιμή από το Banggood. Σα γενικό σχόλιο πάντως, κανένα από τα 2 μαγαζιά δε συγκαταλέγεται στα πιο φτηνά - χωρίς να λείπουν βέβαια και περιπτώσεις που θα βρεις πράγματα σ' αυτούς σε καλύτερες τιμές από πολλούς άλλους. Από την άλλη βέβαια, όπως είχα γράψει και νωρίτερα, προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω σε κάποιον σαν αυτούς (εντάξει, ίσως όχι κάτι π.χ. σαν $50 στα $200!!) και να έχω το κεφάλι μου -πιο- ήσυχο, παρά π.χ. σε κάποιους όπως gearbest ή fastcardtech. http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html ρε παιδια εδω στην αρχη της σελιδασ λεει οτι ειναι το 3g/32g πιο μετα λεει 2g/16g και στο τελοσ της σελιδας παλι 3g/32g.Να το εμπιστευτω το σαιτ?σαν τιμη ειναι ιδια με το xiaomidevice.com. τι λετε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html ρε παιδια εδω στην αρχη της σελιδασ λεει οτι ειναι το 3g/32g πιο μετα λεει 2g/16g και στο τελοσ της σελιδας παλι 3g/32g.Να το εμπιστευτω το σαιτ?σαν τιμη ειναι ιδια με το xiaomidevice.com. τι λετε εσεις? Επι του παροντως το πλεον αξοιοπιστο καταστημα(το 1ο που γραφεις),εννοειται αγοραζεις αφοβα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Επι του παροντως το πλεον αξοιοπιστο καταστημα(το 1ο που γραφεις),εννοειται αγοραζεις αφοβα.:) Αν κατάλαβα φίλε μου μου προτινεις το vickmall. Άρα αφού λέτε ότι είναι αξιόπιστο Δεν έχω λόγο να Μην σας ακουσω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited March 20, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν κατάλαβα φίλε μ μου προτινεις τ vickmall. Άρα αφού λέτε ότι είναι αξιόπιστο Δν έχω λόγο ν Μν σας ακουσω. Αν έχεις την καλωσύνη μην γράφεις με συντμήσεις, απαγορεύεται από τους κανόνες .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το geekbuying δεν κάνει καλές συσκευασίες; Ακόμα και να τους παρακαλέσεις; Παρήγγειλα απο το EU Warehouse του GearBest, θα μου το στείλουν σε απλό φάκελο το tablet? Με EU Express θα έρθει....μαλλον UPS δηλαδή, δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Και ξανά, κάτι περίεργο παίζει με το TomTop! Έχω ακυρώσει παραγγελία κινητού από τις 2 Μαρτίου και μου είπαν εξαρχής ότι τα λεφτά σου θα τα πάρεις σε 1-2 εβδομάδες, γιατί έχουμε κάποιο θέμα με την τράπεζα! Ρώτησα ξανά την Παρασκευή τι γίνεται και μου απάντησαν σήμερα πως τα λεφτά σου τα κρατάει το PayPal (!) και ότι θα τα πάρω στις 20 του μήνα (που είναι Κυριακή)! Φυσικά η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω e-mail και Facebook. Το Chat το έχουν για ομορφιά, καθώς δε λειτουργεί ποτέ... Τι ****** γίνεται, μπορεί κάποιος να μου πει? Κόκκαλα έχουν τα λεφτά? :mad: Δε νομίζω πως θα ξανά πάρω από εκεί τίποτα, αυτοί είναι χειρότεροι και από το GearBest (που μου επέστρεψε λεφτά από ακύρωση μέσα σε 1 μέρα και ποτέ πάνω από 1 εβδομάδα σε άλλες)... :cry: Σήμερα είναι 20 του μήνα και στο PayPal ακόμα δεν μου έχουν επιστραφεί τα $44,25 που ακύρωσα από το TomTop... Τους έστειλα μήνυμα και τους λέω "αν δε μου τα δώσετε μέχρι την Παρασκευή, θα φάτε Dispute"! Απ' ό,τι φαίνεται αυτές οι προσφορές είναι απάτη, για να μαζεύουν λεφτά και να τα κρατάνε! Δε λένε πόσα κινητά ακόμα υπάρχουν σε προσφορά. Ακόμα η παραγγελία που έχω ακυρώσει από τις 2 Μαρτίου, λέει "Processing"!! http://www.tomtop.com/activity/20160315_HT3PRO.html Edited March 21, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το geekbuying δεν κάνει καλές συσκευασίες; Ακόμα και να τους παρακαλέσεις; Παρήγγειλα απο το EU Warehouse του GearBest, θα μου το στείλουν σε απλό φάκελο το tablet? Με EU Express θα έρθει....μαλλον UPS δηλαδή, δεν ξέρω εάν παίζει κάποιο ρόλο. Καλες κανει φιλε μου το geek. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σήμερα είναι 20 .......Απ' ό,τι φαίνεται αυτές οι προσφορές είναι απάτη, για να μαζεύουν λεφτά και να τα κρατάνε! Δε λένε πόσα κινητά ακόμα υπάρχουν σε προσφορά. Ακόμα η παραγγελία που έχω ακυρώσει από τις 2 Μαρτίου, λέει "Processing"!! http://www.tomtop.com/activity/20160315_HT3PRO.html Ναι συμφωνω και το εχω διαπιστωσει και εγω μετα απο πολλες προσπαθειες. Τις περισσοτερες φορες που αγοραζω κατι σε .... προσφορα, μετα απο λιγο παιρνω μηνυμα οτι Σορυ, δεν το εχουμε και πρεπει να παραγγειλετε κατι αλλο, η στη χειροτερη περιπτωση μου δινουν ενα ψευτικο τρακινγκ ναμπερ και περιμενω δυο μηνες σαν μ.....:X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το TomTop μου απάντησε και επιμένει ότι τα λεφτά μου τα κρατάει το PayPal... Μάλιστα, οι ίδιοι μου πρότειναν να ανοίξω dispute να τα πάρω! :lol: Μου έφαγαν τα λεφτά και μου λένε να ζητήσω από το PayPal να μου τα δώσει πίσω... Θα έχει κυρώσεις το μαγαζί άραγε ή έβγαλαν κέρδος από το πουθενά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το TomTop μου απάντησε και επιμένει ότι τα λεφτά μου τα κρατάει το PayPal... Μάλιστα, οι ίδιοι μου πρότειναν να ανοίξω dispute να τα πάρω! :lol: Μου έφαγαν τα λεφτά και μου λένε να ζητήσω από το PayPal να μου τα δώσει πίσω... Θα έχει κυρώσεις το μαγαζί άραγε ή έβγαλαν κέρδος από το πουθενά;;; Από τον λογαριασμό σου στο PayPal δεν φαίνεται εάν τα έχουν πάρει;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το Βικμαλλ αποστελνει αμμεσα τα Xiaomi, meizu, lenovo. Ολες τις υπολοιπες μαρκες τις στελνει απο ΗΚ οποτε και καθυστερουν να την στειλουν, Καινουργιο φρουτο και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Από τον λογαριασμό σου στο PayPal δεν φαίνεται εάν τα έχουν πάρει;; Φαίνεται καθαρά ότι το TomTop μου έχει πάρει $44,25. Άνοιξα Dispute. Edited March 21, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Κάνε dispute και μην ασχολείσαι πλέον μαζί τους ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Επιφυλάσσομαι λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι το tomtop είναι μεγάλη απατεωνιά. Όταν πρωτοηρθε και έδινε προσφορές, το site τους δε δούλευε. Τελικά παρήγγειλα ενα Homtom ht7 pro, μετά από μέρες μου έδωσαν ένα tn που δε φαίνεται να υπάρχει (Q1833738087XX). Στο site το εχει σαν dispatched αλλά μπορεί και να μην έχει φύγει ποτέ Edited March 21, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Επιφυλάσσομαι λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι το tomtop είναι μεγάλη απατεωνιά. Όταν πρωτοηρθε και έδινε προσφορές, το site τους δε δούλευε. Τελικά παρήγγειλα ενα Homtom ht7 pro, μετά από μέρες μου έδωσαν ένα tn που δε φαίνεται να υπάρχει (Q1833738087XX). Στο site το εχει σαν dispatched αλλά μπορεί και να μην έχει φύγει ποτέ Εδώ http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php βάλε αυτό το νούμερο που σε έδωσαν στο "order number" και θα σου βγάλει μετά και το tracking number. Είναι Sweden Post. Το νούμερο που σε έδωσαν είναι το reference number. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts