Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησα μία πληρωμή στο gearbest, μία στο vickmall και 2 στο geekbuying, όλες με paypal. Όλοι δέχονται paypal. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις με την συγκεκριμένη κάρτα που έχεις συνδέσει με το paypal σου λόγω CC είναι άλλη ιστορία.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GEARBEST!!!!

Εκανα μια παραγγελια για το ulefone Power και πληρωσα 15+ δολλαρια παραπανω για να ερθει πιο γρηγορα και καποια εξτρα χρηματα για ασφαλεια μεταφορας, μετα μου εστειλαν μηνυμα οτι τα λεφτα που πληρωσα για να ερθει πιο γρηγορα στην μεταφορα ειναι για DHL αλλα δεν θα μου το στειλουν με DHL γιατι θα με ποιασει το τελωνιο οποτε θα το στειλουν μεσω EMS και θελουν να τους δωσω αλλα 10 δολλαρια αλλιως θα μου το στειλουν με απλο ταχυδρομιο.! Οι ανθρωποι ειναι ***** γιατι πριν ενα μηνα ακριβως ειχα παρει το Ulefone paris και μου το εστειλαν μεσω EMS xωρις καμοια εξτρα χρεωση.! μακρια απο GEARBEST για το καλο σας! μακρια!!!

Οριστε και τι πληρωσα! http://postimg.org/image/cq2ohcdt1/

Edited by impreza_sti

έβγαλα το κράνος και έχει πλέον

δωρεάν μεταφορικά . κρίμα ήταν

καλή φάση το κράνος για μέσα στη

πόλη

πλακα κανεις ε;

εχεις την εντυπωση οτι αυτο το καρυδοτσουφλο θα σε προστατεψει σε περιπτωση που φας σουπα;;;

Εχει γινει κομματια πριν την πτωση.

Με την ασφαλεια μην παιζεις.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GEARBEST!!!!

Εκανα μια παραγγελια για το ulefone Power και πληρωσα 15+ δολλαρια παραπανω για να ερθει πιο γρηγορα και καποια εξτρα χρηματα για ασφαλεια μεταφορας, μετα μου εστειλαν μηνυμα οτι τα λεφτα που πληρωσα για να ερθει πιο γρηγορα στην μεταφορα ειναι για DHL αλλα δεν θα μου το στειλουν με DHL γιατι θα με ποιασει το τελωνιο οποτε θα το στειλουν μεσω EMS και θελουν να τους δωσω αλλα 10 δολλαρια αλλιως θα μου το στειλουν με απλο ταχυδρομιο.! Οι ανθρωποι ειναι ***** γιατι πριν ενα μηνα ακριβως ειχα παρει το Ulefone paris και μου το εστειλαν μεσω EMS xωρις καμοια εξτρα χρεωση.! μακρια απο GEARBEST για το καλο σας! μακρια!!!

Το GearWorst έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Μόνο για ψιλολόγια κάνει.

Και το Panda «δάγκωσε» κάποιον, πάλι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6544818#post6544818

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Και το Panda «δάγκωσε» κάποιον, πάλι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6544818#post6544818

Fastcardtech ομοίως.

Ατιμη κριση

In the down down of the writing we became robes...

Παρέλαβα χθες ένα htc m8 από fct.Σε πρώτη ματιά Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καινούργιο,στο κουτί του με τις ζελατινες του με τα πάντα...ΑΛΛΑ,μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει(και ούτε πρόκειται) αναβάθμιση λογισμικού.Ήρθε με 4.4.3 και ότι κάνω έλεγχο για αναβαθμιση,απλά δείχνει ότι ψάχνει για πολύ ώρα χωρίς αποτέλεσμα..Συν του ότι ήρθε και με εγκατεστημένο το superSU χωρίς δυνατότητα απεγκατάστασης..

Το SuperSU σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι root.

Root σημαίνει πειραγμένο system partition.

Πειραγμένο system partition σημαίνει ότι αναβάθμιση OTA δεν πρόκειται να έρθει στον αιώνα τον άπαντα.

Καλύτερα ρώτα στο thread του M8 πώς μπορείς να περάσεις stock RUU (αν θέλεις ντε και καλά stock).

Αλλιώς, αφού ούτως ή άλλως δεν βλέπω να καλύπτεσαι από ευρωπαϊκή εγγύηση, ρώτα πώς να περάσεις καμία καλή custom!

Υ.Γ. Η καλή κατάσταση της συσκευής είναι καλό νέο (έχω παραγείλει κι εγώ Μ8 από εκεί!). Ελπίζω να είναι και η μπαταρία σε αντίστοιχα καλή κατάσταση...

Τελικα ολα ειναι θεμα στοκ το οποιο πρεπει να το διαπιστωσεις μιλωντας με εκπροσωπο και οχι απο το τι λεει το σαιτ.Μαλλον ειναι και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις.Παραγγελια απο gearbest λογο τιμης 15 γεναρη ηρθε 2 φλεβαρη.Αλλα 2 δεματα ενα με 2 smartwatch και ενα με κινητα παραγγελια χθες σημερα ηρθε mail οτι εφυγαν με singpost οπως πληρωσα

Το SuperSU σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι root.

Root σημαίνει πειραγμένο system partition.

Πειραγμένο system partition σημαίνει ότι αναβάθμιση OTA δεν πρόκειται να έρθει στον αιώνα τον άπαντα.

Καλύτερα ρώτα στο thread του M8 πώς μπορείς να περάσεις stock RUU (αν θέλεις ντε και καλά stock).

Αλλιώς, αφού ούτως ή άλλως δεν βλέπω να καλύπτεσαι από ευρωπαϊκή εγγύηση, ρώτα πώς να περάσεις καμία καλή custom!

Υ.Γ. Η καλή κατάσταση της συσκευής είναι καλό νέο (έχω παραγείλει κι εγώ Μ8 από εκεί!). Ελπίζω να είναι και η μπαταρία σε αντίστοιχα καλή κατάσταση...

Θελω stock γιατι η htc δινει αναβαθμισεις οποτε δεν χρειαζεται να ασχολουμε με custom roms απο τωρα..Ευρωπαικη εγγυηση μου ειχαν πει απο την αρχη οτι δεν θα εχω και θα πρεπει να το στειλω σε αυτους αν εχω προβλημα.Δυο μερες τωρα που το εχω λιωσει παντως ολα λειτουργουν αψογα..Δοκιμασα και ελληνικη γλωσσα(ολα τα κινητα τα εχω στα Αγγλικα)και η μεταφραση ειναι ολοσωστη χωρις τιποτα περιεργα..

Το μονο μειον τους ειναι οτι δεν σου λενε εξαρχης οτι το κινητο δεν ειναι καινουργιο.Για τα λεφτα που το δινουν βεβαια νομιζω οτι αξιζει το ρισκο..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GEARBEST!!!!

Τι κακό έκανε το GearBest, δε μπορώ να καταλάβω... Δε φτάνει που σε γλιτώνει από το να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά αν έρθει με DHL, τους βρίζεις κιόλας? :what: Μπορεί το EMS να είναι πιο ακριβό... Αλλιώς κάτσε να πληρώσεις ένα 40άρι (το λιγότερο) σε τελωνεία... :p

Τι κακό έκανε το GearBest, δε μπορώ να καταλάβω... Δε φτάνει που σε γλιτώνει από το να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά αν έρθει με DHL, τους βρίζεις κιόλας? :what: Μπορεί το EMS να είναι πιο ακριβό... Αλλιώς κάτσε να πληρώσεις ένα 40άρι (το λιγότερο) σε τελωνεία... :p[/quote

Εγώ θα έλεγα κανένα 80 + την ταλαιπωρία να τρέχεις στο αεροδρόμιο ρώτα και εμένα που τους είχα ζήτηση SG POST και μου το έστειλαν με DHL!!!!!!!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GEARBEST!!!!

Φιλε εχεις κανει ολα τα λαθος πραγματα σε μια παραγγελια ,ειναι σαν case study για το τι πρεπει να αποφυγεις οταν παραγγελνεις απο κινα.

Δεν το λεω για να σου την πω ,ειδικα με το μπλεξιμο που εγινε ειλικρινα δεν θελω να σε μπαρουτιασω :) αλλα μια σκεψη κανω και για τα αλλα παιδια που διαβαζουν το φορουμ και το σκεφτονται να αγορασουν απο κινα.

1)αγοραζεις μοντελο που δεν το εχει πιασει κανεις στα χερια του.

2)αγοραζεις δευτεραντζα μαρκα και μαλιστα σε τιμη ... xiaomi.

3)πληρωνεις για κουριερ ,αυξανοντας γεωμετρικα τις πιθανοτητες να σου στοιχισει οσο το τελευταιο iphone για τους γνωστους λογους.

4)πληρωνεις για insurance που δεν σημαινει απολυτως τιποτα ,απλα σου παιρνουν αλλα 4$ χωρις λογο.

5)ψωνιζεις απο ενα καταστημα που ειναι "εμεις οι βλαχοι οπου λαχει".

Εγω θα σου προτεινα να πεις στο gearbest να σου επιστρεψουν τα 16$ που πληρωσες εξτρα για κουριερ και να στο στειλουν με registered mail.

Φιλικα παντα.

Καλησπέρα

Να ρωτήσω για το Dealextreme ,αν γνωρίζει κάποιος. Είναι αξιόπιστο?

Ευχαριστώ!

Εχει αναλυθει το θεμα αρκετες φορες. Η απαντηση ειναι στις πισω σελιδες

Εμ πηγε να παρει iPhone 5s μεταχειρισμενο κιολας μαλιστα απο κινεζομαγαζο... τη ζηταει τη γκελα του !

Τι κακό έκανε το GearBest, δε μπορώ να καταλάβω... Δε φτάνει που σε γλιτώνει από το να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά αν έρθει με DHL, τους βρίζεις κιόλας? :what: Μπορεί το EMS να είναι πιο ακριβό... Αλλιώς κάτσε να πληρώσεις ένα 40άρι (το λιγότερο) σε τελωνεία... :p

Μαν θα μπορουσε απλα να βγαλει αυτην την επιλογη για την Ελλαδα και απλα να εχει στην θεση της την επιλογη της EMS με την οποια εξτρα χρεωση εχει και ο κοσμος να διαλεγει, οχι να επιλεγει ο κοσμος το συγκεκριμενο σιτε γιατι ειναι πιο φτηνο και να φτανει με τα κολπα τους το ιδιο και παραπανω.

Και οσον αφορα το case study που λεει ενας αλλος φιλος πιο πανω, ποιος του ειπε οτι θελω xiaomi? Πως ξερεις ποσα reviews και ποσο χρονο εχω ξοδεψει στο ιντερνετ για να το επιλεξω? Το οτι δεν το εχουν παρει στα χερια τους στο συγκεκριμενο σιτε αυτο δεν λεει οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες πουθενα στο ιντερνετ. Μονο οι διδακτορες και οι λεκτορες εδω ειναι δηλαδη?

Τι κακό έκανε το GearBest, δε μπορώ να καταλάβω... Δε φτάνει που σε γλιτώνει από το να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά αν έρθει με DHL, τους βρίζεις κιόλας? :what: Μπορεί το EMS να είναι πιο ακριβό... Αλλιώς κάτσε να πληρώσεις ένα 40άρι (το λιγότερο) σε τελωνεία... :p[/quote

Εγώ θα έλεγα κανένα 80 + την ταλαιπωρία να τρέχεις στο αεροδρόμιο ρώτα και εμένα που τους είχα ζήτηση SG POST και μου το έστειλαν με DHL!!!!!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα συσκευή με DHL και πέρασε τελωνείο μου βγήκε 95€.Οχι απο GearBest αλλα απο το igogo.Εγω δεν ήξερα..δεν μου είπανε τίποτα και την πάτησα......

Εχει αναλυθει το θεμα αρκετες φορες. Η απαντηση ειναι στις πισω σελιδες

οκ! ευχαριστώ πολύ.

Παρέλαβα χθες ένα htc m8 από fct.Σε πρώτη ματιά Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καινούργιο,στο κουτί του με τις ζελατινες του με τα πάντα...ΑΛΛΑ,μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει(και ούτε πρόκειται) αναβάθμιση λογισμικού.Ήρθε με 4.4.3 και ότι κάνω έλεγχο για αναβαθμιση,απλά δείχνει ότι ψάχνει για πολύ ώρα χωρίς αποτέλεσμα..Συν του ότι ήρθε και με εγκατεστημένο το superSU χωρίς δυνατότητα απεγκατάστασης..

Kαλα αυτο δεν ειναι και πολυ σοβαρο παραπονο..

στην τελικη δεν ειναι Minideαl και vickmall

οποια ρομ ναναι ας εχει κι εσυ την αλλαζεις.

κι εμενα το g2 απο εκει δεν εχει παρει την last ευρωπαικη αναβαθμιση

ψαχνοντας το ειναι λιγο διαφορετικο μοντελο και δεν εχει αυτη την αναβαθμιση.

εκαι? ψαχνω λιγο εδω και xda και την περναω εγω..σιγα...

τωρα να ζητανε λεφτα μετα την παραγγελια απλα ζητας refund,μετα απο 100αδες παραγγελιες

τα χω δει σε ΟΛΑ τα καταστηματα αυτα..

η φαντασια οτι το fct δεν εχει καποιες ατελειες ως καταστημα=κοψαν λεφτα ντε απο υπηρεσιες

και πως δεν ειναι refurbished πολλα απ τα κινητα του απλα θαοδηγει σε παραπονα..

υποψιν τα κακα καταστηματα pandawill και merimobiles εχω 10αααααδες αγορες?

τυχερος?οχι απλα σε οτι παραστρατημα τους απλα απαντω καταλληλως..

το fct το παω που στην παραγγελια λεει τι θα κανεις αν αργουν να στειλουν..refund,wait?

χαχα τοχουν δει κιαυτοι το παραμυθι..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδιά χθες το βράδυ έκανα μια παραγγελία από banggood και σήμερα το πρωί την έκαναν shipped out. Λίγο περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν τις αργίες αυτές τις μέρες
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Παιδιά χθες το βράδυ έκανα μια παραγγελία από banggood και σήμερα το πρωί την έκαναν shipped out. Λίγο περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν τις αργίες αυτές τις μέρες

Μήπως το πήρες από το ευρωπαικό κατάστημα,γιατι αυτό στέλνει

Εγώ τους είχα ρωτήσεις μέσω live chat αν θα είναι κλειστά λόγο της αργίας που έχουν και μου απάντησαν όχι. Τώρα να μην κατάλαβαν τι εννοούσα??

Παιδιά από το κινέζικο το πήρα και μάλιστα έχουν βγάλει και ανακοίνωση ότι από 6-10 Φεβρουαρίου θα υπάρχει μάλλον μια καθυστέρηση στις παραγγελίες. Εγώ το λέω γιατί ποτέ ξανά δεν το έστειλαν τόσο γρήγορα. Συνήθως όντως 1 μέρα ήθελε. Τώρα μέσα σε 12 ώρες το έστειλαν ενώ έλεγε usually ship in 4-7 days
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Παιδιά από το κινέζικο το πήρα και μάλιστα έχουν βγάλει και ανακοίνωση ότι από 6-10 Φεβρουαρίου θα υπάρχει μάλλον μια καθυστέρηση στις παραγγελίες. Εγώ το λέω γιατί ποτέ ξανά δεν το έστειλαν τόσο γρήγορα. Συνήθως όντως 1 μέρα ήθελε. Τώρα μέσα σε 12 ώρες το έστειλαν ενώ έλεγε usually ship in 4-7 days

Και εγώ το ίδιο. Ενώ έγραφε usually ship in 4-7 days, σε 24 ώρες πήρα tracking number.