adversus Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Τον τελευταία έχω λάβει παραγγελίες από banggood με nl post σε 11 μέρες. Με Cn post σε 12 μέρες. Και 2 ακόμα που ήταν resend σε 9 μερες. Βέβαια με Malaysia post από banggood μου ήρθε πριν λίγες μέρες ρολόι που το είχα παραγγείλει 3 Νοεμβρίου ήρθε Ελλάδα 19 Δεκεμβρίου και το παρελαβα πριν 5 μέρες. Δεν φταίει το banggood βεβαίως αλλά κάπου θα ήταν χαμένο στα elta σε κανένα σάκο. Εσύ πάντα ήσουν η εξαίρεση σε σχέση με το banggood. Όσες παραγγελίες έχω κάνει στο banggood έχω τρελαθεί να περιμένω τουλάχιστον 4-5 ημέρες αυτήν την flyt να προχωρήσει το δέμα μου. Όπως και να το κάνεις γρήγορη δεν την λες την flyt και ναι είναι ευθύνη του bang μιας και δεν έχει και φθηνές τιμές για να το δικαιολογήσεις που διάλεξε αργή μεταφορική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εσύ πάντα ήσουν η εξαίρεση σε σχέση με το banggood. Όσες παραγγελίες έχω κάνει στο banggood έχω τρελαθεί να περιμένω τουλάχιστον 4-5 ημέρες αυτήν την flyt να προχωρήσει το δέμα μου. Όπως και να το κάνεις γρήγορη δεν την λες την flyt και ναι είναι ευθύνη του bang μιας και δεν έχει και φθηνές τιμές για να το δικαιολογήσεις που διάλεξε αργή μεταφορική. εγώ έκανα 2 παραγγελίες, 25 και 29 δεκεμβρίου και τα 2 μου ήρθαν 16/1 και όντως η flyt τα κράτησε 3 μέρες Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Είναι πως θα τύχει παιδιά. Και εγώ τις παραγγελίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου από banggood τις παρέλαβα σε 50+ μερες αλλά του Δεκεμβρίου όλες ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και 3 μέρες να τις κρατάει η fly εφόσον φτάσει στην cn sg nl αν κάνει 5 μέρες να έρθει Ελλάδα και άλλες 2 να έρθει σε μας είναι 10 μέρες. Παίζουν πολλά ρόλο. Όταν τα δέματα φτάσουν Ελλάδα και βλεπω αμέσως κέντρο διαλογής και την άλλη μέρα είναι σε μένα όλα δουλεύουν σωστά. Όταν έρθουν στα ΕΛΤΑ και βλέπω 15 μέρες να κάθεται εκεί τότε υπάρχει πρόβλημα. Το ότι κάθεται 3 μέρες στην fly δεν είναι τίποτα σε σχέση με το να κάτσει 15+ μερες στο κέντρο διαλογής Αθήνας. Το banggood ανέβασε τις τιμές του μολις μπήκε το 2016 ενώ στο τέλος του 2015 είχε από τις χαμηλότερες τιμές μαζί με gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλό το BangGood αλλά έμπλεξαν με την FlytExpress η οποία κρατά 8 ημέρες το δέμα στις αποθήκες της! Δηλαδή αν θέλει 15-18 μέρες με Singapore Post, προσθέστε άλλες 8-10 μέρες λόγω FlytExpress. Σύνολο 25 μέρες με BangGood! Όλες σχεδόν οι παραγγελίες μου τόσο κράτησαν. Μόνο Vickmall που είναι TOP of the TOP και Minideal αν τους "πρήξεις" να το στείλουν γρήγορα γιατί κι αυτοί είναι "ξεχασιάρηδες". Κινητό τηλέφωνο από το banggood 1/12 η παραγγελία, 7/12 το πηρε η Flytexpress και από 14/12 είναι κολλημένο στα βάθη της ανατολής. Εχω ζητήσει τα λεφτά μου πίσω εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν πήρα ακόμα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το banggood ανέβασε τις τιμές του μολις μπήκε το 2016 ενώ στο τέλος του 2015 είχε από τις χαμηλότερες τιμές μαζί με gearbest. Και πριν θα έλεγα ότι το Banggood μπορεί να είχε υψηλότερες τιμές στα περισσότερα που είχα κοιτάξει, αλλά περνούσαν τα κουπόνια αβέρτα-κουβέρτα... ...μαγαζιά όπως το Gearbest και το Everbuying μπορεί να δώσουν μια χαμηλή αρχική τιμή, αλλά τα κουπόνια ακύρωναν την "προσφορά" και η όποια μείωση γινόταν στην "αρχική" τιμή... Έτσι το Banggood έβγαινε φθηνότερο. Τον Γενάρη τού άλλαξε τον αδόξαστο στις αυξήσεις, δίνοντας επιμέρους μικρά κουπόνια που μπορεί να επαναφέρουν τις τιμές κοντά στα αρχικά επίπεδα. ...απο΄το 2013 που το παρακολουθώ κάπως γενικά θα έλεγα από από Γενάρη και μετά σφίγγουν το ζωνάρι και αυξάνουν τιμές οι Κινέζοι εν γένει...οι φθηνότερες αγορές εν γένει γίνονται Νοέμβρη-Δεκέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι κινέζοι έχουν πρωτοχρονιά τον Φεβρουάριο και κάνουν αυξήσεις στις τιμές τώρα για να βγάλουν τα σπασμένα αργότερα αφού θα έχουν αργίες και τα προϊόντα θα έχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση τους Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυξάνουν τις τιμές, για να τις ρίξουν στην Κινέζικη Πρωτοχρονιά (8 Φεβρουαρίου) και να σου λένε πως έκαναν προσφορά... :p Μάλλον έχουν Έλληνες μάνατζερ, αλλιώς δεν εξηγείται... :lol: Σε καμιά βδομάδα (πάνω-κάτω), θα βγουν οι προσφορές και τα κουπόνια. Θα κλείσουν τα μαγαζιά για 1 εβδομάδα τουλάχιστον, για τις γιορτές και θα γίνει χαμός μετά, με τις χιλιάδες παραγγελίες ανά site, με το Stock, με τα ταχυδρομεία κλπ κλπ... Όσοι παραλάβουν πριν να βγει ο Μάρτης, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί... :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Το banggood ανέβασε τις τιμές του μολις μπήκε το 2016 ενώ στο τέλος του 2015 είχε από τις χαμηλότερες τιμές μαζί με gearbest. Στα είδη που με ενδιαφέρουν εμένα είναι πάντα από τον Απρίλη του 15 τουλάχιστον 5% πάνω από άλλα site. Στα κινητά 3 φορές που έχω πάρει μόνο, μπορώ να πω πως είναι ίδιο με τα άλλα. Το μόνο που ''γλυκαίνει'' το χάπι είναι μερικά κουπονάκια που βγάζει που και που και τα αρχικά με το subscribe στα newsletter. Τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εμένα το banggood με βολεύει γιατί πληρώνω κατευθείαν με καρτα. Στο gearbest για παράδειγμα μπορεί να έχει πολύ καλές τιμές αλλά κρατάει 3.4% το PayPal +ακόμα ένα ποσοστό από τη μετατροπή του δολαρίου σε ευρώ από το PayPal και έτσι βγαίνει ίδια τιμή πάνω κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εμένα το banggood με βολεύει γιατί πληρώνω κατευθείαν με καρτα. Στο gearbest για παράδειγμα μπορεί να έχει πολύ καλές τιμές αλλά κρατάει 3.4% το PayPal +ακόμα ένα ποσοστό από τη μετατροπή του δολαρίου σε ευρώ από το PayPal και έτσι βγαίνει ίδια τιμή πάνω κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις. Σε περιπτωση στραβης, σε καλυπτει οπως το paypal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Σε περιπτωση στραβης, σε καλυπτει οπως το paypal ? Κοίτα στην πλειοψηφία παραγγελνω με καρτα από το banggood. Σε 4 παραγγελίες άργησαν 40+ μερες και τις ξανά έστειλαν χωρίς θέμα και με tracking number ενώ εγώ δεν είχα βάλει. Το PayPal χρειάζεται όταν έχεις να κάνεις με καταστήματα η πωλητές που δεν είναι αξιόπιστοι όπως ebay aliexpress. Ζυγίζεις τα θετικά και τα αρνητικά και αναλόγως πραττεις. Με χρεωστικη θα αγόραζα εύκολα και από vickmall για παράδειγμα που το θεωρώ επίσης αξιόπιστο όπως το banggood. Το dispute χρειάζεται όταν έχουμε να κάνουμε με πωλητές που δεν λένε να συνεργαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Χθες ακύρωσα το Doogee X3 που είχα προ-παραγγείλει με $49,49 από το Gearbest, γιατί άλλαξα γνώμη και θα πάρω κάτι άλλο αργότερα, σαν δεύτερο κινητό... Σήμερα που είδαν το μήνυμα, ακύρωσαν την παραγγελία και αμέσως μπήκαν όλα τα λεφτά της παραγγελίας στο PayPal, όπως είχα ζητήσει! Αυτή τη φορά η εξυπηρέτηση του GB, ήταν "τρομακτικά" γρήγορη! :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Kι εμένα σε παραγγελία που δεν έχουν ασχοληθεί καν, μου επιστρέψανε τα χρήματα άμεσα. Για το vifocal έχουμε καμιά γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Χθες ακύρωσα το Doogee X3 που είχα προ-παραγγείλει με $49,49 από το Gearbest, γιατί άλλαξα γνώμη και θα πάρω κάτι άλλο αργότερα, σαν δεύτερο κινητό... Σήμερα που είδαν το μήνυμα, ακύρωσαν την παραγγελία και αμέσως μπήκαν όλα τα λεφτά της παραγγελίας στο PayPal, όπως είχα ζητήσει! Αυτή τη φορά η εξυπηρέτηση του GB, ήταν "τρομακτικά" γρήγορη! :shock: Προσωπικά δεν με έχουν αργήσει ποτέ περισσότερο από 2 ημέρες για refund, ενώ στο bang έχουν κάνει και εβδομάδα για κάτι που δεν είχε καν ξεκινήσει και ακυρώθηκε από τους ίδιους. Το μόνο που αναγνωρίζω στο bang είναι το συνεχές online chat τους ακόμα και σε νορμαλ δικές μας ώρες, στο gear κτλπ περιμένω να περάσει η ημέρα για να πάρω την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Όταν πληρώνεις redmi note 3 GOLDEN 16gb και σου στέλνουν από λάθος τους redmi note 3 Grey 32gb το οποίο είναι κατά 40$ ακριβότερο..... Τι κάνεις....? Το λες? Δεν το λες? Η συνέχεια σε δεύτερο ποστ... Ακούω προτάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εμένα το banggood με βολεύει γιατί πληρώνω κατευθείαν με καρτα. Στο gearbest για παράδειγμα μπορεί να έχει πολύ καλές τιμές αλλά κρατάει 3.4% το PayPal +ακόμα ένα ποσοστό από τη μετατροπή του δολαρίου σε ευρώ από το PayPal και έτσι βγαίνει ίδια τιμή πάνω κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από banggood ξεκίνησα να αγοράζω γιατί μου δέχθηκε την χρεωστική την στιγμή που το gearbest μου πέταγε πρόβλημα. Ακόμα και τώρα δηλαδή δεν μπορώ να αγοράσω από εκεί. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό θα σας γελάσω Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Όταν πληρώνεις redmi note 3 GOLDEN 16gb και σου στέλνουν από λάθος τους redmi note 3 Grey 32gb το οποίο είναι κατά 40$ ακριβότερο..... Τι κάνεις....? Το λες? Δεν το λες? Η συνέχεια σε δεύτερο ποστ... Ακούω προτάσεις... Το κράτας βέβαια, εκτός κι αν έχεις κολημα με το χρυσό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Προοριζόταν για δώρο σε μια κοπέλα. Ήθελε χρυσό... Τους το λες? Δεν τους το λες? Πληρωνεις τη διαφορά? Το γυρίζεις πίσω? Το πουλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Προοριζόταν για δώρο σε μια κοπέλα. Ήθελε χρυσό... Τους το λες? Δεν τους το λες? Πληρωνεις τη διαφορά? Το γυρίζεις πίσω? Το πουλάς? Αν θες να το κρατήσεις τους το λες και αν σου πουν πληρώνεις τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καταρχήν τους την είπα ότι μου έστειλαν λάθος χρώμα μόλις το είδα. Μετά κατάλαβα ότι ήταν ακριβότερο και το τσέκαρα με το s/n της συσκευής που ήταν διαφορετικό από το αυτό του κουτιού! Μετά από μια σειρά ανταλλαγής email με το μαγαζί καταληξαμε στο να πληρώσω μικρότερη διαφορά από ότι έχουν τα δύο κινητά και να το πουλήσω κατευθείαν σε ένα συνάδελφο από τη δουλειά. Πλέον με τα χρήματα θα παραγγείλω το χρυσό που ήθελα από την αρχή για την κοπέλα. Περίεργο πάντως που συνέβη, αλλά νομίζω ότι σωστά έπραξα και τους το είπα, είπαμε ίντερνετ μεν αλλά όχι και ασυδοσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλά έκανες αλλά τώρα καλό Μάρτη παραλαβη. Ίσως είσαι τυχερός και προλάβεις την Κινεζική πρωτοχρονιά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Απο tomtop παραλαμβανουμε ή κλαιμε; Εχει παρει κανεις; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Γιατί Μάρτιο? Η κινεζική Πρωτοχρονιά είναι 8/2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Γιατί Μάρτιο? Η κινεζική Πρωτοχρονιά είναι 8/2.... Το είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα: Θα κλείσουν τα μαγαζιά για 1 εβδομάδα τουλάχιστον, για τις γιορτές και θα γίνει χαμός μετά, με τις χιλιάδες παραγγελίες ανά site, με το Stock, με τα ταχυδρομεία κλπ κλπ... Όσοι παραλάβουν πριν να βγει ο Μάρτης, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί... Θα παραλύσουν όλα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Χτες την έβαλα την παραγγελία! Λογικά θα προλάβω θενξ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts