Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως NeverLand?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λες? Μην τους έρθει όμως μετά κανα "πακέτο" από DisputeLand!

BTW με την ευκαιρία έκανα την ερώτηση γιατί το etotalk είναι το πρώτο κινεζομάγαζο που βλέπω που ζητά confirmed address στο PP κι εγώ έκανα την παραγγελία από non-confirmed PP account λόγω CC.

Οπότε φοβήθηκα μην εκμεταλευτούν την περίπτωση αυτή και βγεί όντως "Neverland"!!

Edited by LarryAn

θα ηθελα να ρωτησω, στο vicmall πληρωνουμε μονο μεσω paypal η δεχεται κατευθειαν την καρτα?

μονο paypal

Ξέρει κανείς, αν το BlackPeach που βρίσκεται στο Aliexpress, είναι αξιόπιστο??

Φιλε μου οποτε προφανως και κανεις λαθος,στην Ελλαδα της κρισης ο κοσμος δεν αλλαζει συσκευες στους χρονου που λες,μην κοιτας τα 500-100(τυχαιο το νουμερο) μελη σε αυτο το fora που γραφουμε,εδω ο κοσμος δεν εχει για τα βασικα κντ θα αλλαζει καθε τοσο.........λογο εργασιας τα βλεπω καθε μερα.Οποτε δεν ειναι ο κανονας αυτα που γραφεις.

@Barlost

Ελα ντε....γιγαντας.....:)

Δεν ειμαι τελικος καταναλωτης αγαπητε ,φερνω πολλα κινητα απο κινα (ειμαστε ...συναδελφοι :p ) και συναναστρεφομαι καθημερινα με παιδια που θελουν να αγορασουν κινητο ,οπως καταλαβαινεις η εμπειρια μου ειναι up to date.

Ξέρει κανείς, αν το BlackPeach που βρίσκεται στο Aliexpress, είναι αξιόπιστο??

Το blackbeach (ebe λεγοταν παλια) ηταν καποτε το αγαπημενο μου καταστημα ,πραγματικος βραχος αξιοπιστιας και με after sals servive πολυ καλο ,ειχαν δεχτει σε εγγυηση ενα jiayu f1 8 μηνες μετα την αγορα και ολα ειχαν παει καλα.Μιλαμε για πανω απο 50 παραγγελιες σε τηλεφωνα και ταμπλετ.Εδω και 1 χρονο εχει ξεπεσει σε μαρκες δευτεραντζες και το after sales πηγε περιπατο ενω μου εστειλε και κινητο σε OEM συσκευασια και το εστειλα πισω με την διαδικασια του alipay.Φυσικα τους εκοψα μαχαιρι απο τοτε.

Δεν ειναι απατεωνες αλλα αν δεν βρεις μεγαλη διαφορα πηγαινε σε vickmall ,minideal ,geek ,dx.

ΥΓ το γιγαντας για την ελεφονε ηταν ειρωνικο φυσικα :P

Edited by evmenis

Δεν ειμαι τελικος καταναλωτης αγαπητε ,φερνω πολλα κινητα απο κινα (ειμαστε ...συναδελφοι :p ) και συναναστρεφομαι καθημερινα με παιδια που θελουν να αγορασουν κινητο ,οπως καταλαβαινεις η εμπειρια μου ειναι up to date.

Το blackbeach (ebe λεγοταν παλια) ηταν καποτε το αγαπημενο μου καταστημα ,πραγματικος βραχος αξιοπιστιας και με after sals servive πολυ καλο ,ειχαν δεχτει σε εγγυηση ενα jiayu f1 8 μηνες μετα την αγορα και ολα ειχαν παει καλα.Μιλαμε για πανω απο 50 παραγγελιες σε τηλεφωνα και ταμπλετ.Εδω και 1 χρονο εχει ξεπεσει σε μαρκες δευτεραντζες και το after sales πηγε περιπατο ενω μου εστειλε και κινητο σε OEM συσκευασια και το εστειλα πισω με την διαδικασια του alipay.Φυσικα τους εκοψα μαχαιρι απο τοτε.

Δεν ειναι απατεωνες αλλα αν δεν βρεις μεγαλη διαφορα πηγαινε σε vickmall ,minideal ,geek ,dx.

ΥΓ το γιγαντας για την ελεφονε ηταν ειρωνικο φυσικα :P

Φιλε μου εννοειεται οτι μονο >συναδελφοι< δεν ειμαστε.......και απο το υπολοιπο των γραφομενων καταλαβα περι των εμπειριων σου σχετικα.Οποτε να το γραψω ξανα,σε καμια,μα καμια περιπτωση δεν αλλαζει ο κοσμος(ο κανονας δηλαδη,και γραφω για ενα ποσοστο ανω του 95% επι των αγοραστων,εχουμε κανει πολλα ερωτηματολογια σχετικα,για τους λογους που εγραψα μην επαλαμβανομαστε) συσκευες καθε 6 μηνες,εκτος απο τα....παιδια....που αναφαιρεις.Τα οποια και προφανως καλα κανουν αφου εχουν την οικομομικη,και οχι μονο,ευχερια.

@ΑLL

Τα αξοιπιστα καταστηματα ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ελαχιστα,τα μετραμε στα μισα δαχτυλα του ενος χεριοιυ μας πλεον.

Την αξοιοπιστια θα την δουμε στο ποσο καλο-αμεσο-συνεργασιμο ειναι το after sale του εκαστοτε καταστηματος.Γιατι για στο πουλησουν και να σου στειλουν και δωρακια των 2$,το εχουν ευκολα,ριχνουν και την τιμη 5-10$ ετοιμο το παραμυθακι.

Εχει τυχη πολλες φορες να βγει καποια συσκευη προβληματικη,να ερθω σε επαφη μαζι τους,να στιελω τα γνωστα πλεον(video-foto)

και να εχω αμεση εξυπηρετιση εντος ημερας πολλες φορες,και σε πολλες αλλες περιπτωσεις μονο η ανταλλαγη emails κτλ να κραταει εβδομαδες.

Οποτε πλεον εχω καταληξη σε καποια καταστημα,μπορει να δινω 5$ παραπανω πολλες φορες σε καποιες συσκευς,αλλα οταν πραγματικα τους χρειαστω ειναι εκει.Και να διαβαζετε παντα την περιγραφη σχετικα με την εγγυηση που δινουν........

Βεβαια μεγαλα παιδια ειμαστε,τα ευρω του χαλαει ο καθενας,αλλα μην καψουμε και κανα Χριστιανο......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

:offtopic:Επειδη και γω συναδελφος ειμαι (ηλεκτρικα και οχι ηλεκτρονικα, αν και σκέφτομαι να το γυρισω) ολοι μου ζητανε κινητο με ταβανι 100€ και προτιμηση το 60ευρο, ουτε ενας δε μου ειπε "βρες μου κινητο με 200€".

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παντως εγω δεν εμπιστευομαι σχεδον καμια εταιρια ή καταστημα.Ολοι θα προσπαθησουν να ριξουν το φταιξιμο σε σενα ή αν τελικα το αναλαβουν εκεινοι οι χρονοι τους ειναι τραγικοι.Οντως σε μια περιπτωση μου με ενα umi zero το vickmall μου απαντουσε αμεσως αλλα τι να το κανω οταν εμεινα σχεδον 3 μηνες χωρις κινητο.Κατσε να βγει η καινουργια rom,δοκιμασε και αυτη,δοκιμασε και την αλλη,στειλ'το μας στην Κινα,περιμενε κανενα 2μηνο με τα πηγαινελα και ξαναπαρτο πισω χαλασμενο.Αφου δεν δουλευει παλι,ξαναστειλτο στην Κινα..

Παντως εγω δεν εμπιστευομαι σχεδον καμια εταιρια ή καταστημα.Ολοι θα προσπαθησουν να ριξουν το φταιξιμο σε σενα ή αν τελικα το αναλαβουν εκεινοι οι χρονοι τους ειναι τραγικοι.Οντως σε μια περιπτωση μου με ενα umi zero το vickmall μου απαντουσε αμεσως αλλα τι να το κανω οταν εμεινα σχεδον 3 μηνες χωρις κινητο.Κατσε να βγει η καινουργια rom,δοκιμασε και αυτη,δοκιμασε και την αλλη,στειλ'το μας στην Κινα,περιμενε κανενα 2μηνο με τα πηγαινελα και ξαναπαρτο πισω χαλασμενο.Αφου δεν δουλευει παλι,ξαναστειλτο στην Κινα..

Αστα εχεις δικαιο,αλλα να το γυρισω και αλλιως,και εγω εδω (για την Ελλαδα παντα γραφω,και με συσκευες που πωλουνται εδω) σε αρκετες παριπτωσεις,και μαλιστα σε πασιγνωστες μαρκες,εμειναν συσκευς 1.2-2 μηνες στο service,και σε μια περιπτωση γνωστου σε συσκευη των 600 ευρο,ειχε περασει για 2 μερες το doa και δεν το αλλαζαν με τιποτα,περιμενε 1 μηνα να ερθει πλακετα.........ακουστικα τωρα μαρκας Senn......των 300 ευρο εκανα να τα παραλαβω απο service 40 μερες.........να μην συνεχισω τωρα.Και μετα λεμε για τα Κινεζοπουλα.........

Και για να ειμαι οκ,να αναφερω οτι η μονη μεγαλη αλυσιδα που με καλυπτη αμεσα,στα δικα brand name προιοντα τουλαχιστον,ειναι το p.......

Μax 2-4 μερες οτι και να παω,παντα αψογοι.Βεβαια πιο πολλα ειναι τα ελλατωματικα παρα τα καλα........:lol:

Καλησπέρα κι από εμένα, θα ήθελα τα φώτα σας. Σκέφτομαι να κάνω κάποια αγορά από το εξωτερικό και σκέφτομαι το fastcardtech λόγω κάποιων "κλασικών" κινητών που έχει σε καλές τιμές και το spemall. Τι γνώμη έχετε ειδικά για το πρώτο κι αν όντως έχει ευρωπαϊκή αποθήκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by goodlife
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Γνωρίζει κανένας εάν από το BANGOOD μπορεί κάποιος να αγοράσει με πιστωτική Πειραιώς χωρίς διαμεσολάβηση του PAYPAL ;;;
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Γνωρίζει κανένας εάν από το BANGOOD μπορεί κάποιος να αγοράσει με πιστωτική Πειραιώς χωρίς διαμεσολάβηση του PAYPAL ;;;

Πειραιώς δεν γνωρίζω αλλά με alpha έχουν περάσει πάνω από 10 αγορές μου χωρίς paypal.

Σας εχει τυχει να παραγγειλετε κατι, και το δεμα να "χαθει". Βλεπω οτι ειναι στο αεροπλανο, αλλα μετα απο 20 μερες, ακομα στο αεροπλανο ειναι.

Συνηθως μεσα σε 15 μερες το πολυ, αντε 20 το εχω

Ειναι η πρωτη φορα που βρισκομαι αντιμετωπος με αυτο το προβλημα

Καλημερα!!!

Εκανα μια αγορα απο το vickmall στις 06/01 ! μετα απο 3 μερες στις 09/01 εμφανιστηκε στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης ,βγαζοντας μου στο tracking number το γνωστο πλεον ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information Received''

Πηρα απαντηση απο το SG POST ''Hi, it means that we have not received the physical item from the sender's agent. You may advise the sender to check with their agent when the article was handover to Singpost''

Σημερα επισης συνομιλησα με την Selina στο Skype εκφραζοντας τις αποριες μου και μου απαντησε το εξης '' Dear customer,

Sorry for the delay.normally need wait 3-7days,and it seems need more days now.they will leave Singpore airport.

maybe singapore have too many parcels now.such as them,which sent before you,also still at the airport.

We had informed logistic to check them,hope they can hurry singapore to handle all parcels soon.

Hope you can understand,thanks.''

Χαμος στο ισιωμα ! :wacko::(

Αστα εχεις δικαιο,αλλα να το γυρισω και αλλιως,και εγω εδω (για την Ελλαδα παντα γραφω,και με συσκευες που πωλουνται εδω) σε αρκετες παριπτωσεις,και μαλιστα σε πασιγνωστες μαρκες,εμειναν συσκευς 1.2-2 μηνες στο service,και σε μια περιπτωση γνωστου σε συσκευη των 600 ευρο,ειχε περασει για 2 μερες το doa και δεν το αλλαζαν με τιποτα,περιμενε 1 μηνα να ερθει πλακετα.........ακουστικα τωρα μαρκας Senn......των 300 ευρο εκανα να τα παραλαβω απο service 40 μερες.........να μην συνεχισω τωρα.Και μετα λεμε για τα Κινεζοπουλα.........

Και για να ειμαι οκ,να αναφερω οτι η μονη μεγαλη αλυσιδα που με καλυπτη αμεσα,στα δικα brand name προιοντα τουλαχιστον,ειναι το p.......

Μax 2-4 μερες οτι και να παω,παντα αψογοι.Βεβαια πιο πολλα ειναι τα ελλατωματικα παρα τα καλα........:lol:

Μα και στα Ελληνικα ανφερομουν,οχι μονο στα Κινεζικα μαγαζια..Απλα εφερα ενα παραδειγμα με το vickmall,εχω καποια ακομα με επισημους sony,samsung και ειδικα lg ολων των ειδων(ψυγεια,πλυντηρια,tv,laptop).. Απολυτα ευχαριστημενος σε σημειο που ντραπηκα που δεν πληρωσα ημουν με την dell..Σε λαπτοπ αξιας 500Ε με τρια χρονια εγγυηση,3 μηνες πριν ληξει μου καηκε ο σκληρος.Τους παιρνω τηλεφωνο και μου στειλανε τεχνικο την μεθεπομενη μερα.Με ρωτησανε αν εχω καποιο αλλο προβλημα και τους ειπα οτι κολλαει λιγο το πληκτρολογιο(ειχαν πεσει νερα,καφεδες πανω) και ο μετασχηματιστης ηταν φθαρμενος(το μασουλαγε συνεχεια ο σκυλος).Ολα με δικη μου ευθυνη και υπαιτιοτητα..Ηρθε λοιπον ο ανθρωπος με καινουργιο δισκο,καινουργιο πληκτρολογιο και καινουργιο μετασχηματιστη.Τα αλλαξε ολα και δεν πληρωσα ουτε Ευρω.

Edited by wiowia

Νέα εξέλιξη!

Απάντηση από Vickmall

""About the delay for all parcels

We are very sorry for the delay and made much inconvenience for you,

Package was stuck in Singaore airport now which can be processed in time,

we have asked 4px company for the reason,they told us that "Operating system due to a comprehensive upgrade of the operating system in Singapore has led to delays in cargo operations for nearly a week"

so all packages got more than 1 week delay,

they informed to us that everything will be back normal this week,

so hope each one of you can wait a few days again ""

Νέα εξέλιξη!

Απάντηση από Vickmall

""About the delay for all parcels

We are very sorry for the delay and made much inconvenience for you,

Package was stuck in Singaore airport now which can be processed in time,

we have asked 4px company for the reason,they told us that "Operating system due to a comprehensive upgrade of the operating system in Singapore has led to delays in cargo operations for nearly a week"

so all packages got more than 1 week delay,

they informed to us that everything will be back normal this week,

so hope each one of you can wait a few days again ""

Το αναφεραν ηδη απο το πρωι στο δικο τους topic.:)

Το αναφεραν ηδη απο το πρωι στο δικο τους topic.:)

ααα ναι εε???

το οξειμωρο ειναι οτι παιδια που πηραν πραγματα 28-30 Δεκεμρη εχουν παραλαβει εδω και λιγες μερες , ενω ολες οι παραγγελιες που εγιναν μετα την αρχη του ετους εχουν κολλησει!

ααα ναι εε???

το οξειμωρο ειναι οτι παιδια που πηραν πραγματα 28-30 Δεκεμρη εχουν παραλαβει εδω και λιγες μερες , ενω ολες οι παραγγελιες που εγιναν μετα την αρχη του ετους εχουν κολλησει!

Eχει αναφερθει πολλακις και αυτο φιλε μου.........δεν μας προσεχεις.:)