evansarmor Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και εγώ μια χαρά παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με sg post από gearbest, μέσα σε 15μέρες. Το πρόβλημα υπάρχει με την Ευρωπαϊκή του αποθήκη. Επίσης όταν το προϊόν δεν είναι σε στοκ λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις. Γι αυτό πρέπει πρώτα να το εξασφαλιζουμε αυτό. Τώρα βέβαια εξαρτάται και στον καθένα πως εννοεί την καθυστέρηση. Υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν επειδή δεν παίρνουν tracking number μέσα σε 2 μέρες. Μάλλον το πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι αυτό το οποίο έγραψε κάποιος φίλος, ότι δεν έρχονται αεροπορικώς και έχουν κολλήσει στα σύνορα με τα Σκόπια ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και εγώ μια χαρά παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με sg post από gearbest, μέσα σε 15μέρες. Το πρόβλημα υπάρχει με την Ευρωπαϊκή του αποθήκη. Επίσης όταν το προϊόν δεν είναι σε στοκ λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις. Γι αυτό πρέπει πρώτα να το εξασφαλιζουμε αυτό. Τώρα βέβαια εξαρτάται και στον καθένα πως εννοεί την καθυστέρηση. Υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν επειδή δεν παίρνουν tracking number μέσα σε 2 μέρες. Για τις δυο μερες ουτε θεμα, για δυο βδομαδες τοτε αρχιζει και γινεται θεμα. Ακομη ιδιαιτερα οταν σου λενε οτι το εχουν , και μολις το παραγγελνεις ξαφνικα εξαφανιζεται απο την αποθηκη τους. Σου λενε ενα καρο ακυρες δικαιολογιες και μετα απαιτουν να εχεις υπομονη αλλες δυο βδομαδες μηπως και το φερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 πιστεύω ότι είναι ανακατασκευή και για αυτό το αναφέρουν στο paypal για να έχουν καλυμένο τον μώλο τους σε περίπτωση διαμάχης με τον αγοραστή Αρα ειναι επισκευασμενο και πιστευω δεν θα εχω προβλημα αν το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Αρα ειναι επισκευασμενο και πιστευω δεν θα εχω προβλημα αν το παρω. Ποιος ο λόγος να πάρεις επισκευασμενο από την Κίνα και όχι ένα μεταχειρισμένο από την Ελλάδα, που θα το δεις θα το τσεκάρεις κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παρήγγειλα από το banggood ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είδα κάπου για track number και έφυγε Untracked. Αυτό σημαίνει οτι θα το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο ταχυδρόμος και θα φύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Στείλε τους ένα μήνυμα μήπως ξέχασαν να στο δώσουν και πολύ πιθανό να στο στείλουν. Δεν στέλνουν τηλέφωνα χωρίς tracking. Αλλιώς ναι, τα untracked είναι στο έλεος της μοίρας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παρήγγειλα από το banggood ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είδα κάπου για track number και έφυγε Untracked. Αυτό σημαίνει οτι θα το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο ταχυδρόμος και θα φύγει? Αν την έκανες σήμερα την παραγγελία, όταν θα το στείλουν θα σου βάλουν και το tracking στο tracking info στο account σου. Μέχρι να το στείλουν λέει untracked το tracking info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παρήγγειλα από το banggood ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είδα κάπου για track number και έφυγε Untracked. Αυτό σημαίνει οτι θα το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο ταχυδρόμος και θα φύγει? Λογικά με tn θα το στείλουν. Μην περιμένεις Untracked δέμα να φτασει σε λιγότερο από 40 μέρες από banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ρε παιδιά δεν στέλνουν κινητό χωρίς tracking number, τι λέμε τώρα. Το banggood ειδικά έχει μια α' εμπειρία, δεν είναι χθεσινό κατάστημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παρήγγειλα από το banggood ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είδα κάπου για track number και έφυγε Untracked. Αυτό σημαίνει οτι θα το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο ταχυδρόμος και θα φύγει? να εφυγε χωρις νουμερο δεν παιζει, ουτε το χειροτερο καταστημα δεν το κανει αυτο. Μαλλον ξεχασαν να στο στειλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παρήγγειλα από το banggood ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είδα κάπου για track number και έφυγε Untracked. Αυτό σημαίνει οτι θα το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο ταχυδρόμος και θα φύγει? Πάνω από 25$ παραγγελία από Banggood ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ tn.Και δεν το ζητας στην παραγγελία.Όπως προείπε φίλος όταν θα σταλεί το κινητό(γιατί ακόμα δεν εγινε αυτό) θα σταλεί και το νουμερο.Επίσης θα φαίνεται στο λογαριασμό σου,δίπλα από την παραγγελία σου. Μην ανησυχείς,είναι αξιόπιστο κατάστημα.Εχω 9 παραγγελίες απο αυτούς το τελευταίο δίμηνο,περιμενω τωρα 2ο κινητό και δεν είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδια μην ειμαστε απολυτοι για καποια καταστηματα.........εχουμε φαει και ηττες απο αυτα.........ευτηχως που υπαρχει και το paypal.:) Φιλε μου akalefk,και με αγορα 8 ευρω μου εστειλαν traking,δεν λεει κατι το ποσο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδια μην ειμαστε απολυτοι για καποια καταστηματα.........εχουμε φαει και ηττες απο αυτα.........ευτηχως που υπαρχει και το paypal.:) Φιλε μου akalefk,και με αγορα 8 ευρω μου εστειλαν traking,δεν λεει κατι το ποσο.:) Απόλυτοι εννοείται οχι.Μέχρι τωρα κρίνω.Δεν είχα παράπονο,και επισης σε ελαττωματικο προιόν επεστρεψαν χρηματα χωρις δυσκολία.Τωρα τι θα γινει που πχ κινητό χαλάσει,δεν ξερω.Και δε θελω να μάθω :lol::lol: Τraking στέλνουν και για 1$ το θεμα ειναι οτι θα το πληρωσεις.Εννοουσα για δωρεαν αποστολη με tn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ποιος ο λόγος να πάρεις επισκευασμενο από την Κίνα και όχι ένα μεταχειρισμένο από την Ελλάδα, που θα το δεις θα το τσεκάρεις κλπ Πιστευω σε αυτη την κατασταση και σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις απο Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πιστευω σε αυτη την κατασταση και σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις απο Ελλαδα. δικά σου τα φράγκα, δική σου και η επιλογή........(εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το gearbest τι έπαθε τις 2 τελευταίες μερες και έχει αυξήσει τόσο τις τιμές του? Παρατήρησα αύξηση τουλάχιστον 20%, σε μερικά προϊόντα η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και δεν μιλάω σε συγκριση με τις τιμες που είχε λόγω cyber monday ή black friday, αναφέρομαι σε σχέση με τιμές που είχε πριν την περίοδο προσφορών. Ακόμα και τα προϊόντα που έχει σε χριστουγεννιατικες προσφορες, είναι σε υψηλές τιμές. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 [/color]δικά σου τα φράγκα, δική σου και η επιλογή........(εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα ) Εφ οσον ειναι ανακατασκευασμενο θα εχει καποιο προβλημα? Αν και οπως γραφει το fastcardtech στο youtube ειναι καινουριο εκθεσιακο και γραφει refurbished για το paypal. παραθεση απο youtube Fastcardtech2012 Πριν από 1 μήνα +Alin techmaster It is 99% new, we have to write refurbished because of the paypal policy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 [/color] Εφ οσον ειναι ανακατασκευασμενο θα εχει καποιο προβλημα? Αν και οπως γραφει το fastcardtech στο youtube ειναι καινουριο εκθεσιακο και γραφει refurbished για το paypal. παραθεση απο youtube Fastcardtech2012 Πριν από 1 μήνα +Alin techmaster It is 99% new, we have to write refurbished because of the paypal policy. Με το που λεει fastcardtesch θα εφευγα μακρια, εφαγε καρτα απο μενα αυτο το καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleurety4 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το gearbest τι έπαθε τις 2 τελευταίες μερες και έχει αυξήσει τόσο τις τιμές του? Παρατήρησα αύξηση τουλάχιστον 20%, σε μερικά προϊόντα η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και δεν μιλάω σε συγκριση με τις τιμες που είχε λόγω cyber monday ή black friday, αναφέρομαι σε σχέση με τιμές που είχε πριν την περίοδο προσφορών. Ακόμα και τα προϊόντα που έχει σε χριστουγεννιατικες προσφορες, είναι σε υψηλές τιμές. Το εγραψα και σε αλλο θεμα αλλα το παρατηρησα κι εγω. 3 Δεκεμβριου αγορασα το Leagoo Elite 4 σε ασπρο χρωμα για τη γυναικα και το ειχε 65 ευρω. Οχι black friday κτλ, κανονικη τιμη. Τωρα μπηκα να το ξαναδω και το εχουν 94 και ειναι και promo μαλιστα που ληγει σε 3 μερες. 30 ευρω παραπανω και με τα οσα γινονται τελευταια με τις αποστολες τους ειναι τραγελαφικη αυξηση. Εκτος αν το κανουν για να τα βαλουν παλι στις κανονικες τους τιμες λογω Χριστουγεννων σε λιγες μερες και να φανει οτι τα εχουν ριξει πολυ. Σε οσους δεν τους παρακολουθουν συστηματικα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το εγραψα και σε αλλο θεμα αλλα το παρατηρησα κι εγω. 3 Δεκεμβριου αγορασα το Leagoo Elite 4 σε ασπρο χρωμα για τη γυναικα και το ειχε 65 ευρω. Οχι black friday κτλ, κανονικη τιμη. Τωρα μπηκα να το ξαναδω και το εχουν 94 και ειναι και promo μαλιστα που ληγει σε 3 μερες. 30 ευρω παραπανω και με τα οσα γινονται τελευταια με τις αποστολες τους ειναι τραγελαφικη αυξηση. Εκτος αν το κανουν για να τα βαλουν παλι στις κανονικες τους τιμες λογω Χριστουγεννων σε λιγες μερες και να φανει οτι τα εχουν ριξει πολυ. Σε οσους δεν τους παρακολουθουν συστηματικα βεβαια Δημοφιλής τακτική αυτό που περιγράφεις. Αύξηση τιμών των προϊόντα πριν τις χριστουγεννιάτικες "προσφορές" ώστε να φαίνονται ότι έχουν έκπτωση τα προϊόντα. Όλα αυτά βέβαια σε κάποιον που παρακολουθεί και ασχολείται με το άθλημα φαίνονται αστεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 :lol::lol::rolleyes:Έλληνα "μάνατζερ" θα έχουν ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ποιο απο τα 3 να επιλεξω για αγορα Smartphone? Θελω να παρω 2 Letv s1 x800 pro και μιας και ειναι ακριβα κινητα θα ηθελα το πιο εμπιστευσιμο Site τοσο στο πακεταρισμα οσο και στο θεμα της εγγυησης αν παθουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Tην κινέζικη μαύρη Παρασκευή στις 12/11 αγόρασα από gearbest το bluboo x fire με 49€. Σήμερα 8/12 το παρέλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 και εγω την ιδια ημερομηνια απο banggood αλλα ακομα λεει οτι ταξιδευει και το κακο ειναι οτι δεν περασε στον λογαριασμο μου στο banggood αλλα ουτε και στο paypal , πληρωθηκε με την καρτα. να δουμε αν θα ερθει αυτο που παρειγγειλα ή τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 και εγω την ιδια ημερομηνια απο banggood αλλα ακομα λεει οτι ταξιδευει και το κακο ειναι οτι δεν περασε στον λογαριασμο μου στο banggood αλλα ουτε και στο paypal , πληρωθηκε με την καρτα. να δουμε αν θα ερθει αυτο που παρειγγειλα ή τιποτα αλλο Τι εννοείς δεν πέρασε στο λογαριασμό σου στο banggood? Έκανες την αγορά χωρίς να κάνεις log in? Έχω κάνει αρκετές με κάρτα από Banggood, δεν είχα κάποιο πρόβλημα αν αυτοί σε ανησυχεί. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts