P_papadis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το everbuying παίδες τί λέει; Είναι αξιόπιστο σε after-sales; Στο after sales πολύ καλό αλλά είναι λίγο τα ζώα μου αργά οπότε αν το χρειαστείς πρέπει να οπληστεις με υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στο after sales πολύ καλό αλλά είναι λίγο τα ζώα μου αργά οπότε αν το χρειαστείς πρέπει να οπληστεις με υπομονή... Έκανες χρήση της εγγύησης για αντικατάσταση/επισκευή κτλ; Αν ναι σε ποιόν μήνα εγγύησης και πώς συμπεριφέρθηκαν; Αν μπορείς γράψε μερικές λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έκανες χρήση της εγγύησης για αντικατάσταση/επισκευή κτλ; Αν ναι σε ποιόν μήνα εγγύησης και πώς συμπεριφέρθηκαν; Αν μπορείς γράψε μερικές λεπτομέρειες. Εγώ στους 6 μήνες πήρα επιστροφή 25 ευρώ γιά την επισκευή εδώ ενός τάμπλετ ...:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τι ******* στο gearbest για 12 δολάρια παραγγελία πριν 3 μήνες που δεν πήρα ποτέ ζήτησα τα χρήματα πίσω, ή να μου το στείλουν πάλι ή ακόμα και να μου τα βάλουν στο πορτοφόλι που έχουν για επόμενη αγορά, δηλαδή τους κάθε επιλογή, μου λένε ότι θέλω εγώ, τους είπα να το ξαναστειλουν, για να μου πουν στο τέλος ότι πρέπει να ρωτησουν το αφεντικό τους. Περίμενα 3 μέρες και αφού δεν, άνοιξα case στο PayPal και τότε μου απάντησαν ότι πρέπει να κλείσω το case για να κάνουν refund. Με δουλεύουν και από πάνω. Escalate σε claim από εμένα και σήμερα μου γράφουν είμαι πάνω από το PC και περιμένω να κλείσεις το claim για να μου βάλουν τα χρήματα πίσω... Ποιο πολύ τους κόστισε σε χρόνο όλη αυτή η διαδικασία παρά τα 12 δολάρια. Πρώτη φορά που το φτάνω μέχρι εκεί στα 15 χρόνια που κάνω συναλλαγές με PayPal. Για να δούμε τι θα γίνει.... Θα κάνει το σωστό το paypal? Και ομως ολα τα κινεζικα μαγαζια αργουν στα refund γιατι εχουν πολυ ...γραφειοκρατεια.Δεν αστειευομαι καθε συναλλαγη που απαιτει επιστροφη χρηματων περναει απο τουλαχιστον 2 ατομα περα αυτου που την ενεκρινε. Τωρα που εχεις βαλει το paypal στο παιχνιδι απλα θα περιμενεις το paypal αλλα και αυτο εχει γινει πιο αργο και απο το replay ,εχω μια επιστροφη που παραδοθηκε στο καταστημα απο τις 17/11 και ακομα δεν εχουν κανει το refund ενω τα μηνυματα που τους στελνεις τα διαβαζουνε μετα απο κανενα 10ημερο!! Υπομονη μονο και να μην αγχωνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μακάρι να είχε τα κινητά που ψάχνω το vickmall. Το igogo.es εξαφανίστηκε σήμερα απο το kimovil . Ρώτα το Vickmall αν μπορούνε να το βρούνε για εσένα. ;) Καμιά φορά αποφεύγει συσκευές που έχουν προβλήματα. Τί κινητό ψάχνεις; Τέτοια απάτη που είναι το igogo, καλά που εξαφανίσθηκε! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκτός απο vickmall παίζει κανένα άλλο αξιόπιστο κατάστημα; Θελω ενα xiaomi Redmi note 2 prime και σκέφτομαι bangood? απο gear best μακρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ρώτα το Vickmall αν μπορούνε να το βρούνε για εσένα. ;) Καμιά φορά αποφεύγει συσκευές που έχουν προβλήματα. Τί κινητό ψάχνεις; Τέτοια απάτη που είναι το igogo, καλά που εξαφανίσθηκε! Έχω ρωτήσει στο vickmall αλλα δεν.. Ψάχνω elephone vowney και p8000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εκτός απο vickmall παίζει κανένα άλλο αξιόπιστο κατάστημα; Θελω ενα xiaomi Redmi note 2 prime και σκέφτομαι bangood? απο gear best μακρια? Δύο κινητά που έχω πάρει από banggood το τελευταίο τρίμηνο,δεν είχα κανένα παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και ομως ολα τα κινεζικα μαγαζια αργουν στα refund γιατι εχουν πολυ ...γραφειοκρατεια.Δεν αστειευομαι καθε συναλλαγη που απαιτει επιστροφη χρηματων περναει απο τουλαχιστον 2 ατομα περα αυτου που την ενεκρινε. Τωρα που εχεις βαλει το paypal στο παιχνιδι απλα θα περιμενεις το paypal αλλα και αυτο εχει γινει πιο αργο και απο το replay ,εχω μια επιστροφη που παραδοθηκε στο καταστημα απο τις 17/11 και ακομα δεν εχουν κανει το refund ενω τα μηνυματα που τους στελνεις τα διαβαζουνε μετα απο κανενα 10ημερο!! Υπομονη μονο και να μην αγχωνεσαι. Δεν υπάρχει λόγος να γενικευεις. Μου έχει τύχει να πάρω refund και μια μέρα μετά. Ανάλογα την περίπτωση και το μαγαζί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ειχα στειλει mail sto support του alegra compra και μου ειπαν οτι δεν κανου ship στην ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό από το banggood, έχει κανείς εμπειρία από το χρόνο αποστολής, αλλά το ποιο σημαντικό από το after-sales support, το έχει χρησιμοποίηση κανείς ? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τωρα απο την elephone μου προτείνουν να το παρω απο aliexpress. Είναι μαλ@κε2 να το πάρω από ali να το πληρώσω 30$ ακριβότερο για να μου κάνουν 20$ έκπτωση. Εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Οτι μαγαζί μου εχουν προτείνει εχει σαν γλώσσα τα ισπανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό από το banggood, έχει κανείς εμπειρία από το χρόνο αποστολής, αλλά το ποιο σημαντικό από το after-sales support, το έχει χρησιμοποίηση κανείς ? Απο το Banggood φεύγει γρήγορα, μετά καθυστερεί. Συνεργάζονται με 2-3 ταχ. εταιρίες, αν μπορέσουν να το στείλουν σε Singapore Post θα είσαι τυχερός (15-20 μέρες). Τρεις αγορές μου στο πανηγύρι της 11.11 έφυγαν με China Post και δεν έχω ενημέρωση εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό από το banggood, έχει κανείς εμπειρία από το χρόνο αποστολής, αλλά το ποιο σημαντικό από το after-sales support, το έχει χρησιμοποίηση κανείς ? Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα Και εγώ είχα ζητήσει να μου στείλουν το κινητό με SG Post και το έστειλαν :) Δεν το περίμενα επειδή σε email μου είπαν οτι πρέπει να πληρώσω έξτρα (δεν χρειάστηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_kontos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ok Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες . Θα προχωρήσω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Γεια σε όλους... Θέλω να παραγγείλω το Leagoo Elite 1. Το είχα παραγγείλει από Gearbest αλλά το ακύρωσα και πήρα τα λεφτά πίσω επειδή αργούσαν πάρα πολύ να το στείλουν. Το έχω βρει στο Everbuying αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Everbuying??? Αλλιώς από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω? Έχω ακούσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ βοηθήστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Γεια σε όλους... Θέλω να παραγγείλω το Leagoo Elite 1. Το είχα παραγγείλει από Gearbest αλλά το ακύρωσα και πήρα τα λεφτά πίσω επειδή αργούσαν πάρα πολύ να το στείλουν. Το έχω βρει στο Everbuying αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Everbuying??? Αλλιώς από που είναι καλύτερα να το παραγγείλω? Έχω ακούσει διάφορα και δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ βοηθήστε με... Και τα δυο καταστηματα δεν τα λες αξιοπιστα παρε απο δω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο http://www.vickmall.com/leagoo-elite-1-android-5-1-mtk6753-64bit-octa-core-3gb-ram-32gb-rom-13mp-16mp-cameras-fingerprint-id-5-0-inch-corning-gorilla-glass-3-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleurety4 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ειναι out of stock στο Vickmall το συγκεκριμενο. Το εχω κι εγω στα υπ'οψην γιατι εχω δοκιμασει αρκετα Leagoo και μου εχουν φανει πολυ αξιοπιστα αλλα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του. To ειχε βαλει πριν λιγες μερες στα 130ευρω καποιο καταστημα, δε θυμαμαι ποιο, αλλα δεν ηταν πολυ αξιοπιστο και δεν το τολμησα. Πριν παραγγειλεις απο οπουδηποτε ομως καλο θα ηταν να τους ρωτησεις πρωτα αν το εχουν σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κινητά στελνουν με NL παρ'όλο που ζητησα με SG.To 1o ήρθε σε 20 μέρες,το 2ο το περιμενω είμαι στις 22 μέρες.Aftersales σε κινητό δεν εχω χρειαστεί πάντως σε αγορά των 5,5$ με ένα video που έστειλα μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα στην κάρτα.Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα 2 που χω πάρει με SG τα έστειλαν, πρέπει να είναι λίγο τυχαία η επιλογή τους. Όσο για το after-sale, απ'τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μπηκα να γρψω παραπονα και βλεπω πως αντιμετοπιζουν κι αλλοι το ιδιο θεμα. ειναι η δευτερη αγορα απο banggood , ενω στην πρωτη εστειλαν την παραγγελια με sg post και ηρθε σε 20 μερες την δευτερη την εστειλαν με nl post , αγορα που εγινε στις 12/11/2015 (δυστυχως με την καρτα και οχι με Paypal) και το ξεκινησε σημερα 2/12/2015 και φανταζομαι θα κανει 15 μερες να ερθει. αυτο ειναι απαραδεκτο και απο οτι ειδα δεν εχει τοπικ για το banggood ωστε να το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έχω κάνει γύρω στις 10 παραγγελίες απο το Banggood το τελευταίο δίμηνο και όλες πήγαν ρολόι απο τη μεριά τους (η China Post μου χαλάει τη συνταγή :lol: ). Απο αυτές, μόνο μία ήταν για κινητό και έφυγε σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που έγραφε στη σελίδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 σε εμενα δυστυχως δεν ηταν ετσι , το κινητο ενω εδειχνε διαθεσιμο 12/11 (το πηρα με κουπονι -44$) το εστειλαν μετα απο 8 μερες 20/11 και στο tracking number φανηκε στις 24/11 "The item is ready for shipment" , η οποια κατασταση αλλαξε σημερα 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING 2015-12-02 17:02 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Έχω κάνει γύρω στις 10 παραγγελίες απο το Banggood το τελευταίο δίμηνο και όλες πήγαν ρολόι απο τη μεριά τους (η China Post μου χαλάει τη συνταγή :lol: ). Απο αυτές, μόνο μία ήταν για κινητό και έφυγε σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που έγραφε στη σελίδα του. Απο μεσα Σεπτεβρη,8 εγώ απο Banggood,όλες με tn,και οι αποστολές ειναι 4 NL,3 CN,1 SG. Τώρα περιμένω δύο με NL,το ενα κινητό,το αλλο μπαταριες και power banks.Πάντως η CN μου χει κανει και 12 και 38 μερες. Γενικά είμαι ικανοποιημενος προς το παρόν με το καταστημα Edited December 2, 2015 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts