Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, έχω κάνει παραγγελία από vickmall στις 26/8/2015 μου έχουν δώσει

Tracking number έχει έρθει μήνυμα από PayPal ότι έγινε shipped και παρόλα αυτά

το tracking number δεν μου εμφανίζει πληροφορίες.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό μετά από τόσες μέρες να μην δείχνει ενεργό?

Επίσης δεν εμφανίζεται κατευθείαν αναγκαστικά,μερικές φορές μπορεί να αργήσει.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

«Τόσες μέρες» οι μόλις 2 εργάσιμες απ την τοποθέτηση της παραγγελίας;

Έχει τύχει να περιμένω και 10 μέρες μέχρι να εμφανίσει κάποιο αποτέλεσμα το tracking.

Αν είναι μέσω Ολλανδικών ταχυδρομείων, καμία έκπληξη. Οι Ολλανδοί εμφανίζουν πληροφορίες αφού περάσει από την χώρα τους.

Ούτε οι Σουηδοί είναι πολύ καλύτεροι...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Aπευθυνομαι σε αυτους που αγορασαν απο το Minideal

Βλεπω οτι δεν εκπροσωπείτε απο το φορουμ οποτε ας θεσω το ερωτημα μου

Σαν πρωτη μου επιλογη ειναι το βικμαλλ, αλλα σκεφτομαι και το Μινι σε περιπτωση που δεν βρω αυτο που θελω απο το βικμαλλ.

Κατα ποσο αξιοπιστο ειναι σε σχεση με το βικμαλλ; και κατα ποσο καλα πακεταρει τα δεματα;;

(δεν περιμενω πακεταρισμα geekbyuing καθως πιστευω οτι αυτοι ειναιι οι καλυτεροι )

Σαν πρωτη μου επιλογη ειναι το βικμαλλ, αλλα σκεφτομαι και το Μινι σε περιπτωση που δεν βρω αυτο που θελω απο το βικμαλλ.

Κατα ποσο αξιοπιστο ειναι σε σχεση με το βικμαλλ; και κατα ποσο καλα πακεταρει τα δεματα;;

(δεν περιμενω πακεταρισμα geekbyuing καθως πιστευω οτι αυτοι ειναιι οι καλυτεροι )

2 φορές αγόρασα από minideal χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

1 φορά μόνο από minideal αλλά ήταν πολύ καλή συνεργασία ( ακόμα κι όταν τους έπριζα γιατί είχα πέσει στη περίοδο των καθυστερήσεων στο Ελ.βενιζέλος ήταν εξυπηρετικότατοι )

Καλησπέρα!

Έχω καιρό να αγοράσω απο Κίνα. Παλιά είχα χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το minideal και 1-2 το t02c, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ακόμα αξιόπιστα αυτά τα 2?

Με πληρωμή τι γίνεται? Έχει ανοίξει το paypal?

Καλησπέρα!

Έχω καιρό να αγοράσω απο Κίνα. Παλιά είχα χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το minideal και 1-2 το t02c, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ακόμα αξιόπιστα αυτά τα 2?

Αξιόπιστα ναι PayPal όχι ακόμα εκτός αν έχεις λεφτά στο balance.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ευχαριστώ πολύ!!!Δούλεψε!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ το έκανα έτσι :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6249883#post6249883 και δούλεψε.

Βέβαια κρατάει προμήθεια 3,5% περίπου.

Ευχαριστώ πολύ!!!!Δούλεψε!!!!

Καλησπέρα!

Για το to2c, πια είναι ρίσκο. Μπόλικα παράπονα, δεν θυμίζει πια σοβαρό μαγαζί.

Φορητότητα προς Frog

Για το geekbuying τι λέτε; Έχει καλές τιμές και μετά απο επικοινωνία με υπάλληλο τους επειδή θέλω να παραγγείλω 2 (ίσως και 3) κινητά μου έκανε προσφορά κουπονιού έκπτωσης 10 δολλάρια για κάθε κινητό. Θα σκεφτόμουν το vickmall μετά απ' όσα έχω διαβάσει αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα στο 1 κινητό που θέλω (Elephone P8000)...

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White

Μου έχουν στείλει λάθος κινητό, μου έχουν στείλει και ταμπλέτα σε συσκευασία άλλης. Δεν μπορώ να πω τα καλύτερα...

Επίσης, στο θέμα του θα δεις και κάποια παράπονα όταν χρειάστηκαν υποστήριξη. Παράπονα θα δεις και στο θέμα των εγγυήσεων των καταστημάτων.

Προσωπικά θα έπαιρνα από το Vickmall. Με έχουν εξυπηρετήσει ακόμη και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από αυτούς και έψαχνα ανταλλακτικά.

Και πάλι ετοιμάζομαι για ανταλλακτικό συσκευής που αγοράστηκε από αλλού. Όταν τους λέω «μην αγοράζετε από αλλού» νομίζουν είμαι φανατικός, αλλά όταν τους «γράφουν» τα μαγαζιά που ψώνισαν έρχονται να τους βρω ανταλλακτικά από το Vickmall.

Το Elephone ίσως το έχουν σύντομα, κάνε τους μια ερώτηση πότε το αναμένουν.

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Για το geekbuying τι λέτε; Έχει καλές τιμές και μετά απο επικοινωνία με υπάλληλο τους επειδή θέλω να παραγγείλω 2 (ίσως και 3) κινητά μου έκανε προσφορά κουπονιού έκπτωσης 10 δολλάρια για κάθε κινητό. Θα σκεφτόμουν το vickmall μετά απ' όσα έχω διαβάσει αλλά δεν έχει διαθεσιμότητα στο 1 κινητό που θέλω (Elephone P8000)...

Το geekbuying ειναι αξιοπιστο με την εννοια οτι τα προιοντα του ειναι original. Προσωπικα δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα μαζι τους, οτι χρειαστηκα ηταν εξυπηρετικοτατοι. Για after sales support δεν θα εχεις προβλημα αν εισαι μεσα στα χρονικα ορια της εγγυησης, η οποια ομως ειναι μικρη. Αλλα επειδη εχω την εντυπωση οτι αν παρεις το elephone θα χρειαστεις κατα πασα πιθανοτητα καλο after sales support, καλυτερα προτιμησε το vickmall.

The day is my enemy, the night my friend

Εχει κανεις εμπειρία απο το ibuygou ? θυμάμαι ηταν παλιά μέλος του φόρουμ.

Ειναι ο μοναδικός, μεχρι στιγμής, που εχει το xiaomi mi 2s που θελω για τη γυναικα. Αν ειναι και γνήσιο δηλαδή...https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi2s-3g-snapdragon-quadcore-17ghz-2gb-ram-32gb-rom-43-inch-capacitive-touchscreen-4647.html

Ευχαριστώ κ τους 2 σας για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

@talos_2002, μετά από σχόλια που βλέπω με ψήνει το vickmall θα ρωτήσω για το P8000 και θα πράξω αναλόγως...

@zananiro, Γιατί το λες αυτό για το elephone, το έχεις και σου παρουσίασε προβλήματα; Ή έχεις κακή εμπειρία από την εταιρεία; Μη με παρεξηγείτε αν ρωτάω "χαζά" αλλά είμαι καινούριος στις κινεζιές, πρώτη μου απόπειρα είναι και επειδή έχω μείνει με ένα συμβατικό samsung των 20 ευρώ και η γυναίκα χωρίς τηλέφωνο καν, από τη μία βιάζομαι και απο την άλλη θέλω να κάνω σωστή αγορά.

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Μην πεταξεις τα λεφτα σου αγοραζοντας το elephone P8000.Δες καλυτερα το Xiaomi Redmi Note 2.Χαωδης η διαφορα στην ποιοτητα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στο μονο καλο που εχω να πω για το geek ειναι οτι κανουν απαιχτη συσκευασια. Απο επικοινωνια ετσι και ετσι. Δεν ειναι τοσο αμεσση οσο το βικμαλλ.

Εχει κανεις εμπειρία απο το ibuygou ? θυμάμαι ηταν παλιά μέλος του φόρουμ.

Δεν θα ελεγα τα καλυτερα. Ακουστηκαν παραπονα για αυτους!

Γιατί το λες αυτό για το elephone, το έχεις και σου παρουσίασε προβλήματα; Ή έχεις κακή εμπειρία από την εταιρεία; Μη με παρεξηγείτε αν ρωτάω "χαζά" αλλά είμαι καινούριος στις κινεζιές, πρώτη μου απόπειρα είναι και επειδή έχω μείνει με ένα συμβατικό samsung των 20 ευρώ και η γυναίκα χωρίς τηλέφωνο καν, από τη μία βιάζομαι και απο την άλλη θέλω να κάνω σωστή αγορά.

Προσωπικα το Elephone με αρεσει πολυ, αλλα ακουσα κατι προβληματα με Ρομ και τραβηχτηκα. Αυτο δεν σημαινει οτι θα το παρεις και θα εχεις και εσυ το προβλημα, αλλα αν το παρεις απο το geek και παρουσιαστει κατι, θα κανεις περισσοτερο καιρο να λυθει αν το επερνες απο το Βικμαλλ ...που δεν το εχει τωρα. Θα πηγαινα και εγω στο Χιαομι, αν και το ελεφον ειναι ποιο ομορφο.

Κανε λιγο υπομονη, θα βρεις καλυτερες επιλογες πιστευω.

Edited by Barlost

Μην πεταξεις τα λεφτα σου αγοραζοντας το elephone P8000.Δες καλυτερα το Xiaomi Redmi Note 2.Χαωδης η διαφορα στην ποιοτητα.

Ειχα το κινητό για λιγες μέρες και μπορώ να πω οτι η ποιότητα κατασκευής είναι Α ρ ι σ τ η.

Επιδόσεις άριστες.

Support από xda.

Και το έδωσα μόνο για να παω στο vowney.

Εσυ γιατί το λες αυτο??

Το είχες και δεν σου αρεσε η προτείνεις κάτι καλύτερο στα 135 ευρω??

το κινητο που προτείνεις εσύ σε 2 μαγαζιά που κοίταξα δεν έχει καν 4g στα 800.

Αν αυτό είναι αλήθεια .... δεν σκέφτεσαι ορθά που προτείνεις κάτι τέτοιο.

Edited by impreza_sti

Ρε παιδιά μη τρώγεστε, είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να δίνουμε την άποψη μας και το να είναι διαφορετική από του άλλου είναι εποικοδομητικό...

Το Xiaomi, εκτός του ότι δεν έχει την 800αρα στο 4G, δεν έχει ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα το οποίο θα ήθελα να έχει και έχει και 2GB ram, θα προτιμούσα να έχει 3... Τώρα θα μου πεις, θες και καλό θες και φθηνό θα έχεις και δίκιο αλλά...

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Καλησπερα στην παρεα

επειδη εσεις τα ξερετε καλυτερα εχτε να μου προτεινετε καποιο κινητο μεχρι 120 ευρω;

meizu m2 :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και εχει στα ελληνικα;

μενου όχι, πληκτρολόγιο κανονικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μενου όχι, πληκτρολόγιο κανονικά

geekbuying ναι,ελληνικα

http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MEILAN-2-5-0inch-4G-FDD-LTE-Flyme-4-5-2GB-16GB-Smartphone-64bit-MT6735-Quad-Core-13-0MP-5-0MP-Miracast---Pink-350361.html

vickmall οχι,ελληνικα