daydream59 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον γι αυτή την υπόθεση θα δικαιωθεί. Η εμπειρία μου απο dispute είναι μικρή. 4-5 έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά όλα τα κέρδισα και με το παραπάνω. κι εγωτοιδιο,μεχρι τωρα κανεναν προβλημα δυστυχως ετυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Βάση της ανακοίνωσης που βγάλανε, υποθέτω δεν ζητήσανε και δεν θα ξαναζητήσουνε έξτρα λεφτά για παραγγελία που έχει ήδη πληρωθεί. Μένει να μας το επιβεβαιώσει ο FLOOFLIS και ο Avandmode Και στο skype το πρωί που μίλησα με τον κινέζο μου είπε συγγνώμη-λάθος. Βέβαια την παραγγελία την έκανα στις 24 του μήνα και πλέον θα σταλεί μετα τις διακοπές που έχουνε, στην καλύτερη δηλαδή 7 του Οκτώβρη. Θετικό το οτι απαντήσανε έτσι εκτός και αν εντέχνως πάνε να μας σπάσουνε τα νεύρα και να αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τις παραγγελίες. πχ Α τώρα δεν έχουμε στοκ, έχουμε πολύ φόρτο κτλ κτλ. Προσωπικά περιμένω να δώ ΑΝ γίνει shipped η παραγγελία και φυσικά στο τέλος τι.. θα παραλάβουμε στα χέρια μας. Γνώμη μου οτι είναι πονηροί και προσπαθούνε να σε "πιάσουνε" όπου τους παίρνει. Έτσι κάνουνε όλοι οι κινέζοι.. ελπίζω να μη το ξεφτιλίσουνε-τερματίσουνε όπως το παράδειγμα του φίλου με το pandawill. Όπως και να έχει εγώ θα σας ενημερώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπερα παιδια ...επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω απο vickmall....τι γνωμη εχετε για το μαγαζι?? ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπερα παιδια ...επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω απο vickmall....τι γνωμη εχετε για το μαγαζι?? ειναι αξιοπιστο? το καλυτερο φιλε,και με after sales απιστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εγώ αγόρασα απο το Merimobiles και μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ. Θέλω να ρωτήσω αν το merimobiles συνηθίζει να στέλνει τα κινητά (huawei) χωρίς ζελατίνα στην οθόνη/κάμερα/πλάτη ?? Εδώ κάποιος να απαντήσει γιατί μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κινητό. Έχω βίντεο που δείχνει unboxing το κινητό χωρίς ζελατίνες θα βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εδώ κάποιος να απαντήσει γιατί μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κινητό. Έχω βίντεο που δείχνει unboxing το κινητό χωρίς ζελατίνες θα βοηθήσει? ουτε το δικο μου απο αλλο καταστημα ειχε ζελατινα σε καμερα η πλατη,τι σεκανει να πιστευεις οτι ειναι μεταχειρισμενο?Και τι να απαντησουμε εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 παιδια για το συγκεκριμενο σαιτ http://www.b2cbuying.com εχετε θετικες γνωμες? ειναι καλο σαν το vickmail και το to2c ? εχει καλη παραδοση? επειδη βαζει και καλα δωρακια... Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ουτε το δικο μου απο αλλο καταστημα ειχε ζελατινα σε καμερα η πλατη,τι σεκανει να πιστευεις οτι ειναι μεταχειρισμενο?Και τι να απαντησουμε εμεις? Ρωτάω απλά αν κάποιος αγόρασε κινητό huawei απο το merimobiles και είχε κάποια από τις ζελατίνες που αναφέρω. Το δικό σου δεν είχε σε καμερα η πλάτη άλλα μήπως θυμάσαι αν είχε την μπροστινή στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ρωτάω απλά αν κάποιος αγόρασε κινητό huawei απο το merimobiles και είχε κάποια από τις ζελατίνες που αναφέρω. Το δικό σου δεν είχε σε καμερα η πλάτη άλλα μήπως θυμάσαι αν είχε την μπροστινή στην οθόνη? Καποια εχουν καποια οχι. Δε σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εδώ κάποιος να απαντήσει γιατί μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κινητό. Έχω βίντεο που δείχνει unboxing το κινητό χωρίς ζελατίνες θα βοηθήσει?Κανένα Huawei δεν έχει μεμβράνες και ζελατίνες απ το εργοστάσιο, ηρέμησε. Απ'το etotalk συνεχίζει να αγοράζει κανείς? Υπήρξε ένα απ'τα καλά sites αλλά έχω να αγοράσω πολύ καιρόΠανάκριβο και με κακό after sales Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 παιδια για το συγκεκριμενο σαιτ http://www.b2cbuying.com εχετε θετικες γνωμες? ειναι καλο σαν το vickmail και το to2c ? εχει καλη παραδοση? επειδη βαζει και καλα δωρακια... Το to2c δεν το θεωρώ ιδιαίτερης αξιοπιστίας. Το B2C είναι πολύ νέο στο φόρουμ. Παρήγγειλα από εκεί και περιμένω να δω πως θα πάει. Ως τώρα έχουν καλή επικοινωνία, άμεση και με καλά αγγλικά. Επίσης, μου έστειλαν φωτογραφία των περιεχομένων του δέματος. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Κανένα Huawei δεν έχει μεμβράνες και ζελατίνες απ το εργοστάσιο, ηρέμησε. Πανάκριβο και με κακό after sales Thanks! Μία φορά έχω αγοράσει, έμεινα ικανοποιημένος αλλά απ'ότι φαίνεται έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καποια εχουν καποια οχι. Δε σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενα. Aυτό είναι μεταχειρισμένο . Έχει γραντζουνιες στο frame και στον φακό. Ανάλογα πως πέφτει το φως εμφανίζονται και άλλες. Έστειλα τις φωτογραφίες απλά ρωτάω για τις ζελατίνες γιατί έχω και το unboxing απο την παραλαβή. Στο unboxing δεν φαίνονται οι γραντζουνιες απλά ρώταγα για τις ζελατίνες για να δω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό στο dispute στο paypal ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MERIMOBILES Vickmall only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στην περιπτωση με το pandawill που αναφερω το paypal εδωσε αμεσα refund μιας και τους εστειλατο unboxing video,παντα να ανοιγετε τα δεματα με βιντεο,αλλοιως δεν θα δεχθουν τιποτα.Για την πρωτη περιπτωση ακομα προσπαθω να τους κανω να αποδεχθουν ταμεηλ του απατεωνα pandawillπου λεει οτι το παρελαβε μιας και το τρακινγκ δεν δειχνει παραδοση του δεματος,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Aυτό είναι μεταχειρισμένο . Έχει γραντζουνιες στο frame και στον φακό. Ανάλογα πως πέφτει το φως εμφανίζονται και άλλες. Έστειλα τις φωτογραφίες απλά ρωτάω για τις ζελατίνες γιατί έχω και το unboxing απο την παραλαβή. Στο unboxing δεν φαίνονται οι γραντζουνιες απλά ρώταγα για τις ζελατίνες για να δω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό στο dispute στο paypal ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MERIMOBILES Vickmall only κανε claim και εξηγησε τι συνεβη,στειλε και τις φωτο μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Στην περιπτωση με το pandawill που αναφερω το paypal εδωσε αμεσα refund μιας και τους εστειλατο unboxing video,παντα να ανοιγετε τα δεματα με βιντεο,αλλοιως δεν θα δεχθουν τιποτα.Για την πρωτη περιπτωση ακομα προσπαθω να τους κανω να αποδεχθουν ταμεηλ του απατεωνα pandawillπου λεει οτι το παρελαβε μιας και το τρακινγκ δεν δειχνει παραδοση του δεματος,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ Πάλεψε το οσο ειναι ανοιχτό γιατι εμας το PayPal το κλείσει το case αφου το tracking των ΕΛΤΑ ποτε δε ενημερώθηκε. Με τα χίλια ζόρια και καθημερινά πολλαπλά μειλ στο panda εδωσαν τελικα αυτοι credit. Αλλα τωρα πως να πεισω τον αλλο να παρει παλι κινητο απ αυτους; Του ειπα να παρει xiaomi αλλα φοβάται θα του στειλουν παλι χαλασμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πάλεψε το οσο ειναι ανοιχτό γιατι εμας το PayPal το κλείσει το case αφου το tracking των ΕΛΤΑ ποτε δε ενημερώθηκε. Με τα χίλια ζόρια και καθημερινά πολλαπλά μειλ στο panda εδωσαν τελικα αυτοι credit. Αλλα τωρα πως να πεισω τον αλλο να παρει παλι κινητο απ αυτους; Του ειπα να παρει xiaomi αλλα φοβάται θα του στειλουν παλι χαλασμένο... Μονο απο vickmall θα αγοραζω πλεον,κι ας ειναι και ακριβοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το to2c δεν το θεωρώ ιδιαίτερης αξιοπιστίας. Το B2C είναι πολύ νέο στο φόρουμ. Παρήγγειλα από εκεί και περιμένω να δω πως θα πάει. Ως τώρα έχουν καλή επικοινωνία, άμεση και με καλά αγγλικά. Επίσης, μου έστειλαν φωτογραφία των περιεχομένων του δέματος. οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια) τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια) τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales? φαντασου οτι εχω παρειτο κινητο αποτους πρωτους κι ακομα με βοηθανε λογω ασχετοσυνης μου να αλλαζω ρομ,μου λεει η Σελινα η ο Βικ τι να κανω και πως να το κανω.Φυσικα ολοι οι γνωστοι μου αποεκει παραγγελνουν.Μακρυα απο pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anton1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια γειά σας. Μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό που είχα παραγγείλει απο το Coolicool στις 3/9 και το εστειλαν στις 12/9 κοροιδεύοντάς με. Ολα φαίνονται αρχικά ΟΚ, και απλά γράφω να σας ενημερώσω μιας και είχα παραπονεθεί νωρίτερα.:) Σχετικά με κάτι ρολογάκια που είχα παραγγείλει, (3 των 2,5€) ήρθαν όλα χαλασμένα και δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να τα στείλω δυστυχώς πίσω, αλλά ας προσέξει οποιος θέλει ρολόι απο το Coolicool. :mad: Χαιρετισμούς και ευχαριστώ γιατην βοήθεια και τις απόψεις σας, Αντώνης :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Από το aliexpress έχει παραγγείλει κανένας? Έχουν κάποιον ασφαλή τρόπο πληρωμής γιατί δεν βλέπω PayPal και από αγγλικά αγρόν αγοράζω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Από το aliexpress έχει παραγγείλει κανένας? Έχουν κάποιον ασφαλή τρόπο πληρωμής γιατί δεν βλέπω PayPal και από αγγλικά αγρόν αγοράζω. εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος Έχω παραγγείλει διάφορα μικροπράγματα από αλι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , θέλω να ρωτήσω αν π.Χ πάρω κάτι και δεν μπω να κάνω επιβεβαίωση ότι μου ήρθε ο πωλητής δλδ δεν θα πάρει τα λεφτά του; Ή έχει κάποιο όριο αν δεν επιβεβαίωση την παραλαβή να τα παίρνει;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έχω παραγγείλει διάφορα μικροπράγματα από αλι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , θέλω να ρωτήσω αν π.Χ πάρω κάτι και δεν μπω να κάνω επιβεβαίωση ότι μου ήρθε ο πωλητής δλδ δεν θα πάρει τα λεφτά του; Ή έχει κάποιο όριο αν δεν επιβεβαίωση την παραλαβή να τα παίρνει;; Εάν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή σε 60 ημέρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εάν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή σε 60 ημέρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Μου λες τώρα ότι ο πωλητής βγαίνει χαμένος;; αν Εγώ το κάνω εσκεμμένα;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts