Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον γι αυτή την υπόθεση θα δικαιωθεί.

Η εμπειρία μου απο dispute είναι μικρή. 4-5 έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά όλα τα κέρδισα και με το παραπάνω.

κι εγωτοιδιο,μεχρι τωρα κανεναν προβλημα δυστυχως ετυχε

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάση της ανακοίνωσης που βγάλανε, υποθέτω δεν ζητήσανε και δεν θα ξαναζητήσουνε έξτρα λεφτά για παραγγελία που έχει ήδη πληρωθεί. Μένει να μας το επιβεβαιώσει ο FLOOFLIS και ο Avandmode

Και στο skype το πρωί που μίλησα με τον κινέζο μου είπε συγγνώμη-λάθος. Βέβαια την παραγγελία την έκανα στις 24 του μήνα και πλέον θα σταλεί μετα τις διακοπές που έχουνε, στην καλύτερη δηλαδή 7 του Οκτώβρη. Θετικό το οτι απαντήσανε έτσι εκτός και αν εντέχνως πάνε να μας σπάσουνε τα νεύρα και να αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τις παραγγελίες. πχ Α τώρα δεν έχουμε στοκ, έχουμε πολύ φόρτο κτλ κτλ. Προσωπικά περιμένω να δώ ΑΝ γίνει shipped η παραγγελία και φυσικά στο τέλος τι.. θα παραλάβουμε στα χέρια μας.

Γνώμη μου οτι είναι πονηροί και προσπαθούνε να σε "πιάσουνε" όπου τους παίρνει. Έτσι κάνουνε όλοι οι κινέζοι.. ελπίζω να μη το ξεφτιλίσουνε-τερματίσουνε όπως το παράδειγμα του φίλου με το pandawill. Όπως και να έχει εγώ θα σας ενημερώσω..

Καλησπερα παιδια ...επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω απο vickmall....τι γνωμη εχετε για το μαγαζι?? ειναι αξιοπιστο?

το καλυτερο φιλε,και με after sales απιστευτο

Εγώ αγόρασα απο το Merimobiles και μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.

Θέλω να ρωτήσω αν το merimobiles συνηθίζει να στέλνει τα κινητά (huawei) χωρίς ζελατίνα στην οθόνη/κάμερα/πλάτη ??

Εδώ κάποιος να απαντήσει γιατί μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κινητό.

Έχω βίντεο που δείχνει unboxing το κινητό χωρίς ζελατίνες θα βοηθήσει?

Εδώ κάποιος να απαντήσει γιατί μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κινητό.

ουτε το δικο μου απο αλλο καταστημα ειχε ζελατινα σε καμερα η πλατη,τι σεκανει να πιστευεις οτι ειναι μεταχειρισμενο?Και τι να απαντησουμε εμεις?

παιδια για το συγκεκριμενο σαιτ http://www.b2cbuying.com εχετε θετικες γνωμες? ειναι καλο σαν το vickmail και το to2c ?

εχει καλη παραδοση? επειδη βαζει και καλα δωρακια...

enjoy your life...:p

ουτε το δικο μου απο αλλο καταστημα ειχε ζελατινα σε καμερα η πλατη,τι σεκανει να πιστευεις οτι ειναι μεταχειρισμενο?Και τι να απαντησουμε εμεις?

Ρωτάω απλά αν κάποιος αγόρασε κινητό huawei απο το merimobiles και είχε κάποια από τις ζελατίνες που αναφέρω.

Το δικό σου δεν είχε σε καμερα η πλάτη άλλα μήπως θυμάσαι αν είχε την μπροστινή στην οθόνη?

Ρωτάω απλά αν κάποιος αγόρασε κινητό huawei απο το merimobiles και είχε κάποια από τις ζελατίνες που αναφέρω.

Το δικό σου δεν είχε σε καμερα η πλάτη άλλα μήπως θυμάσαι αν είχε την μπροστινή στην οθόνη?

Καποια εχουν καποια οχι. Δε σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα Huawei δεν έχει μεμβράνες και ζελατίνες απ το εργοστάσιο, ηρέμησε.

Απ'το etotalk συνεχίζει να αγοράζει κανείς? Υπήρξε ένα απ'τα καλά sites αλλά έχω να αγοράσω πολύ καιρό
Πανάκριβο και με κακό after sales

παιδια για το συγκεκριμενο σαιτ http://www.b2cbuying.com εχετε θετικες γνωμες? ειναι καλο σαν το vickmail και το to2c ?

εχει καλη παραδοση? επειδη βαζει και καλα δωρακια...

Το to2c δεν το θεωρώ ιδιαίτερης αξιοπιστίας.

Το B2C είναι πολύ νέο στο φόρουμ. Παρήγγειλα από εκεί και περιμένω να δω πως θα πάει. Ως τώρα έχουν καλή επικοινωνία, άμεση και με καλά αγγλικά. Επίσης, μου έστειλαν φωτογραφία των περιεχομένων του δέματος.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Κανένα Huawei δεν έχει μεμβράνες και ζελατίνες απ το εργοστάσιο, ηρέμησε.

Πανάκριβο και με κακό after sales

Thanks! Μία φορά έχω αγοράσει, έμεινα ικανοποιημένος αλλά απ'ότι φαίνεται έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Καποια εχουν καποια οχι. Δε σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενα.

Aυτό είναι μεταχειρισμένο .

Έχει γραντζουνιες στο frame και στον φακό.

Ανάλογα πως πέφτει το φως εμφανίζονται και άλλες.

Έστειλα τις φωτογραφίες απλά ρωτάω για τις ζελατίνες γιατί έχω και το unboxing απο την παραλαβή.

Στο unboxing δεν φαίνονται οι γραντζουνιες απλά ρώταγα για τις ζελατίνες για να δω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό στο dispute στο paypal

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MERIMOBILES

Vickmall only

Στην περιπτωση με το pandawill που αναφερω το paypal εδωσε αμεσα refund μιας και τους εστειλατο unboxing video,παντα να ανοιγετε τα δεματα με βιντεο,αλλοιως δεν θα δεχθουν τιποτα.Για την πρωτη περιπτωση ακομα προσπαθω να τους κανω να αποδεχθουν ταμεηλ του απατεωνα pandawillπου λεει οτι το παρελαβε μιας και το τρακινγκ δεν δειχνει παραδοση του δεματος,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ

Aυτό είναι μεταχειρισμένο .

Έχει γραντζουνιες στο frame και στον φακό.

Ανάλογα πως πέφτει το φως εμφανίζονται και άλλες.

Έστειλα τις φωτογραφίες απλά ρωτάω για τις ζελατίνες γιατί έχω και το unboxing απο την παραλαβή.

Στο unboxing δεν φαίνονται οι γραντζουνιες απλά ρώταγα για τις ζελατίνες για να δω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό στο dispute στο paypal

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MERIMOBILES

Vickmall only

κανε claim και εξηγησε τι συνεβη,στειλε και τις φωτο μαζι

Στην περιπτωση με το pandawill που αναφερω το paypal εδωσε αμεσα refund μιας και τους εστειλατο unboxing video,παντα να ανοιγετε τα δεματα με βιντεο,αλλοιως δεν θα δεχθουν τιποτα.Για την πρωτη περιπτωση ακομα προσπαθω να τους κανω να αποδεχθουν ταμεηλ του απατεωνα pandawillπου λεει οτι το παρελαβε μιας και το τρακινγκ δεν δειχνει παραδοση του δεματος,ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ

Πάλεψε το οσο ειναι ανοιχτό γιατι εμας το PayPal το κλείσει το case αφου το tracking των ΕΛΤΑ ποτε δε ενημερώθηκε.

Με τα χίλια ζόρια και καθημερινά πολλαπλά μειλ στο panda εδωσαν τελικα αυτοι credit. Αλλα τωρα πως να πεισω τον αλλο να παρει παλι κινητο απ αυτους; Του ειπα να παρει xiaomi αλλα φοβάται θα του στειλουν παλι χαλασμένο...

Πάλεψε το οσο ειναι ανοιχτό γιατι εμας το PayPal το κλείσει το case αφου το tracking των ΕΛΤΑ ποτε δε ενημερώθηκε.

Με τα χίλια ζόρια και καθημερινά πολλαπλά μειλ στο panda εδωσαν τελικα αυτοι credit. Αλλα τωρα πως να πεισω τον αλλο να παρει παλι κινητο απ αυτους; Του ειπα να παρει xiaomi αλλα φοβάται θα του στειλουν παλι χαλασμένο...

Μονο απο vickmall θα αγοραζω πλεον,κι ας ειναι και ακριβοτερο

Το to2c δεν το θεωρώ ιδιαίτερης αξιοπιστίας.

Το B2C είναι πολύ νέο στο φόρουμ. Παρήγγειλα από εκεί και περιμένω να δω πως θα πάει. Ως τώρα έχουν καλή επικοινωνία, άμεση και με καλά αγγλικά. Επίσης, μου έστειλαν φωτογραφία των περιεχομένων του δέματος.

οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια)

τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales?

enjoy your life...:p

οκ φιλε μου, θα περιμενω εντυπωσεις.. (παντως εχει καλες τιμες και αρκετα δωρακια)

τελικα μονο το vickmail ειναι σωστο απο τιμες,παραδοση και aftersales?

φαντασου οτι εχω παρειτο κινητο αποτους πρωτους κι ακομα με βοηθανε λογω ασχετοσυνης μου να αλλαζω ρομ,μου λεει η Σελινα η ο Βικ τι να κανω και πως να το κανω.Φυσικα ολοι οι γνωστοι μου αποεκει παραγγελνουν.Μακρυα απο pandawill

Παιδια γειά σας.

Μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό που είχα παραγγείλει απο το Coolicool στις 3/9 και το εστειλαν στις 12/9 κοροιδεύοντάς με.

Ολα φαίνονται αρχικά ΟΚ, και απλά γράφω να σας ενημερώσω μιας και είχα παραπονεθεί νωρίτερα.:)

Σχετικά με κάτι ρολογάκια που είχα παραγγείλει, (3 των 2,5€) ήρθαν όλα χαλασμένα και δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να τα στείλω δυστυχώς πίσω, αλλά ας προσέξει οποιος θέλει ρολόι απο το Coolicool. :mad:

Χαιρετισμούς και ευχαριστώ γιατην βοήθεια και τις απόψεις σας,

Αντώνης :rolleyes:

Από το aliexpress έχει παραγγείλει κανένας? Έχουν κάποιον ασφαλή τρόπο πληρωμής γιατί δεν βλέπω PayPal και από αγγλικά αγρόν αγοράζω.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Από το aliexpress έχει παραγγείλει κανένας? Έχουν κάποιον ασφαλή τρόπο πληρωμής γιατί δεν βλέπω PayPal και από αγγλικά αγρόν αγοράζω.

εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος

εχουν ενα παρομοιο συστημα,μονο που εκει ο πωλητης παιρνει τα χρηματα μετα την παραλαβη απο σενα του προιοντος και αφου εισαι ικανοποιημενος,δεν εχω αγορασει ακριβα πραγματα π.χ κινητο κλπ,δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα εκει.Πολλα ακουγονται,προτιμησε το vickmall κι ας ειναι ακριβοτερο να εισαι σιγουρος

Έχω παραγγείλει διάφορα μικροπράγματα από αλι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , θέλω να ρωτήσω αν π.Χ πάρω κάτι και δεν μπω να κάνω επιβεβαίωση ότι μου ήρθε ο πωλητής δλδ δεν θα πάρει τα λεφτά του; Ή έχει κάποιο όριο αν δεν επιβεβαίωση την παραλαβή να τα παίρνει;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχω παραγγείλει διάφορα μικροπράγματα από αλι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , θέλω να ρωτήσω αν π.Χ πάρω κάτι και δεν μπω να κάνω επιβεβαίωση ότι μου ήρθε ο πωλητής δλδ δεν θα πάρει τα λεφτά του; Ή έχει κάποιο όριο αν δεν επιβεβαίωση την παραλαβή να τα παίρνει;;

Εάν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή σε 60 ημέρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εάν δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή σε 60 ημέρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Μου λες τώρα ότι ο πωλητής βγαίνει χαμένος;; αν Εγώ το κάνω εσκεμμένα;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.