evansarmor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εμένα ένας που έδωσα σε φίλο, κάηκε και του έκαψε και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Από τότε δεν ξαναπήρα... Εγώ όσους βάζω, έχουν και οι ίδιοι ασφάλεια, και το "πολύμπριζο" που χρησιμοποιώ, οπότε λίγο δύσκολο να φθάσει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου .... :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γι'αυτό λέμε και ξαναλέμε για το VickMall, είναι αξιόπιστο. Και αξιόπιστο δεν εννοούμε να μας στείλει την παραγγελία (πρέπει να θεωρείται αυτονόητο), αλλά να είναι σωστό μετά την αγορά. Το ζήτημα είναι εάν έχει κανένας εμπειρία από μετά την αγορά από το VickMall, πχ εάν έστειλε κάποιος πίσω προϊόν και τί έγινε .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ όσους βάζω, έχουν και οι ίδιοι ασφάλεια, και το "πολύμπριζο" που χρησιμοποιώ, οπότε λίγο δύσκολο να φθάσει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου .... :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ζήτημα είναι εάν έχει κανένας εμπειρία από μετά την αγορά από το VickMall, πχ εάν έστειλε κάποιος πίσω προϊόν και τί έγινε .... Σε μια συσκευη που ειχα θεματακι με μπαταρια,μου εστειλαν αλλη αμεσα. Χωρις πολλα πολλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εμπειρια δεν εχω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα για το after sale support του vickmall. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπέρα από το Merimobiles EU warehouse έχει σαν event , για μπλεδοντι ακουστικά άμα είναι κοινοποιείστε Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 καλησπέρα από το Merimobiles EU warehouse έχει σαν event , για μπλεδοντι ακουστικά άμα είναι κοινοποιείστε Μια αηδία είναι αυτό το δώρο και δεν αξίζει ούτε τσάμπα διαφήμιση που του κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εχει κανεις αποψη για το http://vifocal.com. Η τιμες ειναι αρκετα χαμηλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εχει κανεις αποψη για το http://vifocal.com. Η τιμες ειναι αρκετα χαμηλες. Που τις είδες τις χαμηλές τιμές ;; Με μιά ματιά σε ορισμένα τηλέφωνα, είναι πιό ακριβό από 10 έως 20 δολλάρια, και δεν είδα να έχει και δωρεάν αποστολή .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 MINIDEAL THE TOP... σε προβλημα αναβαθμισης δεν σταματησαν να με βοηθουν οποτε το χρειαστικα..!!!!!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 MINIDEAL THE TOP... σε προβλημα αναβαθμισης δεν σταματησαν να με βοηθουν οποτε το χρειαστικα..!!!!!!!! Αγαπητε, στο θεμα του minideal http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5650735#post5650735 θα βρεις απειρα προβληματα support απο πολλα μελη, δυστυχως δεν ισχυει για ολους αυτο που γραφεις, σε μενα εχουν "κρατησει" (ας μην το χαρακτηρισω αλλιως) το κινητο σε σερβις 4 μηνες και δεν απαντουν ουτε σε email ουτε εδω στο φορουμ, βγαλε τα συμπερασματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Geekbuying, κινητό των 200$, ψόφησε ξαφνικά στους 8 μήνες, επεστράφη, το εργοστάσιο διαπίστωσε καμμένη motherboard και το Geekbuying με ενημέρωσε ότι δεν φτιάχνεται, διότι κοστίζει όσο ένα καινούργιο. Τι καλύπτει δηλαδή η εγγύησή τους? Μόνο εργατικά μετά τον πρώτο μήνα, τα ανταλλακτικά τα πληρώνεις. Προσοχή όσοι ψωνίζετε από Geekbuying, μόνο φτηνοπράματα, ένα μήνα εγγύηση δίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Πολυ καλα εκανες φιλε και το μοιραστηκες. Shit, ο ενας 7 μερες εγγυηση (πριν 2 σελιδες το ειδα για το to2c), ο αλλος στους 8 μηνες κανει την παπια, τελικα ρε παιδια, μηπως αγοραζουμε πανακριβα τα κινεζικα κινητα? Αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει εγγυηση (παθων και με minideal, τετοια ξεφτιλα μετα απο πολλες αγορες δεν την περιμενα, εχω γραψει στο θεμα του). Μηπως να ανοιξει καποιος ενα θεμα για το after sales στα κινεζικα μαγαζια, να δουμε μπας και υπαρχει (ακομη) κανα μαγαζι καπως αξιοπρεπες?! Αμφιβαλλω, αλλά να δουμε τι λενε και τα λοιπα μελη στην απιθανη περιπτωση που καποιος εχει θετικη εμπειρια after sales. Το vickmall στην δικη μου περιπτωση ηταν αψογο. Αντιμετωπισα προβλημα σε ενα κινητο και χωρις πολλα πολλα μου ειπαν να το πακεταρω και να το στειλω πισω. Το επισκευασαν και μου το εστειλαν. Βεβαια η ολη διαδικασια πηρε 2 μηνες. Η αγορα ηταν ενα CUBOT P5. Εβγαλε προβλημα η μπροστινη καμερα. Επισης σταματησε να δουλευει το κουμπι της εντασης και δεν φορτιζε (για αυτα ισως να φταιει και η μικρη που το ειχε). Στην πρωτη επικοινωνια μου ειπαν να δοκιμασω αλλο φορτιστη και οταν τους ειπα οτι τα εχω δοκιμασει ολα μου ειπαν να τους το στειλω με tracking number. Edited September 27, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δε ξερω αν κανω λαθος αλλα εχω καταλαβει οτι παιζει και τι αγορες και ποσες εχεις κανει, αν εχουν parts, τι κερδος ειχαν απ τη συσκευη σου, ακομα και ποιος θα αναλάβει το case σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παίζει ότι διαφημίζουν 12μηνη εγγύηση, χωρίς να την έχουν αγοράσει από το εργοστάσιο, που μάλλον θα χρεώνεται εξτρά κάποια δολλάρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Εμ, αφού όλους καλούς και ωραίους τους παρουσιάζουμε. «Σούπερ το τάδε μαγαζί», «πολύ αξιόπιστο το Χ κατάστημα», απλώς επειδή έστειλαν την παραγγελία ή έκαναν κάτι που δεν τους κοστίζει. Όταν όμως κάνουν δεν τηρούν τις εγγυήσεις, αυτά τα περνάμε στο ντούκου. +1 για νέο θέμα «Μη εξυπηρέτηση εγγύησης από Κινέζικα καταστήματα». Αρκεί να δίνουμε order #, ημερομηνία αγοράς, μοντέλο συσκευής και κατάστημα, ώστε να υπάρχει νόημα και όχι για να λέμε τον πόνο μας μόνο. Edited September 27, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μάγκες ψωνιζουμε απροβληματιστα από b2cbuying?έχει και εκπρόσωπο στο forum. Κάποιος με εμπειρία; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5640111#post5640111 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 MINIDEAL THE TOP... σε προβλημα αναβαθμισης δεν σταματησαν να με βοηθουν οποτε το χρειαστικα..!!!!!!!! γιατί είναι τοπ επειδή βοήθησαν στην αναβάθμιση? αν καεί η μητρική και στο αντικαταστήσουν θα είναι τοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5640111#post5640111 Και μόλις βρήκα το 1ο αρνητικό. Ο αριθμός αποστολής δεν είναι και ανίχνευσης (tracking number). Νομίζω το κάνουν κάποια καταστήματα σε αγορές κάτω των 50$, αλλά αυτή είναι είναι άνω των 100 (Jiayu G2F). Θα τους ρωτήσω και στο θέμα τους, μήπως υπάρχει κάποια καλή εξήγηση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 γιατί είναι τοπ επειδή βοήθησαν στην αναβάθμιση? αν καεί η μητρική και στο αντικαταστήσουν θα είναι τοπ. ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Tι ακριβως αναβαθμηση σου εκαναν φιλε μου,και σε ποια συσκευη?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Έλα, μην υπερβάλλεις τόσο ... πήγα ένα Σόνυ και μου το έκαναν επί τόπου :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το coolicool αν είναι αξιόπιστοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 nikostsiak, δεν ξέρω να σου απαντήσω για Coolicool αν είναι αξιόπιστοι και για το after sales support. Δεν με αφήσανε να φτάσω ως εκεί καν.. μου ζητήσανε έξτρα λεφτά σε παραγγελία που έβαλα!!! Έτσι με τον τσαμπουκά με δικαιολογία οτι η τιμή του προιόντος άλλαξε, προιόν που είναι ένα χρόνο στην αγορά και το είχανε και σε στόκ! Απλά τραγικοί, έχουνε δεσμέυσει και τα χρήματα μέχρι να γίνει η διαδικασία dispute του paypal.. μακρυά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εγω παντως παιδια σε ενα προιον στο coolicool ειχα κανει price match μου εδωσαν κουπονι εφτασε στη τιμη που επρεπε με το price match και ενω πριν πληρωσω ρωτησα αν ειναι διαθεσιμο,αμεσως μετα την πληρωμη μου ειπαν οτι δεν εχουν στοκ αν θελω να περιμενω και δεν ξερουν ποτε θα το φερουν μετα απο 6 μερες παρακαλια πηρα τα λεφτα μου πισω.Τα συμπερασματα δικα σας. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Tι ακριβως αναβαθμηση σου εκαναν φιλε μου,και σε ποια συσκευη?? το κινητο ηρθε ml & playstore.... το αναβάθμισα για δοκιμή με αποτελεσμα να εισαχθεί το κινέζικο λογισμικό ...... το minideal έστειλε το προηγούμενο λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης σε 2 ημέρες και οποιαδήποτε απορία απαντούσαν άμεσα..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts