Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν βαλω κάτι εδω σε αγγελία και ζητήσω η πληρωμή να γίνει με κατάθεση σε απλό paypal account μπορεί στην συνέχεια να ζητήσει τα χρήματα πίσω ο αγοραστής προβάλλοντας αιτιολογία πχ οτι ειναι χαλασμένο?

Και τι πλεονεκτήματα θα έχω εγω σε αντίστροφη περίπτωση που είμαι ο αγοραστής?

Εμένα μου έτυχε με Έλληνα απατεώνα που δεν έστειλε καθόλου το αντικείμενο και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Άλλη εμπειρία δεν έχω επί του θέματος.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προλάβαμε την τελευταία μέρα και κάναμε στο ali dispute .

Το προϊόν μετά από επικοινωνία με τα ελτα δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα .

Ο κινέζος από το ali αρνείται το dispute γιατί λέει έχει έρθει Ελλάδα.

Delivery History:

----------------

August 20, 2014, 02:58:

NULL (GR) (PEK)

August 19, 2014, 13:09 (Delivery #2):

Item in conta IPS (IPS)

August 19, 2014, 10:53:

Opening (GR) (北京国际)

August 19, 2014, 08:58:

Departure from outward office of exchange (GR) (北京国际)

August 16, 2014, 08:40:

Dispatching (GR) (福州国际)

August 15, 2014, 18:47:

Opening (GR) (福州国际)

August 14, 2014, 16:42 (Delivery #2):

Receive Item From Customer (IPS)

August 14, 2014, 16:42:

Collection (GR) (福州际包)

Status:

Awaiting your acceptance of seller's solution *

Reminder:

The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.

You can view the seller's proposal in your dispute information.

You can continue to negotiate a solution until 7*calendar days 10*hour 7*minute 34*second .

If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

Learn more about our dispute policies

Dispute info

Details

Did you receive your order No *

Do you want to return goods No *

Dispute Reason: Purchase Protection is running out, but package is still in transit

Dispute Order Total: US $ 35.24(US $ 29.99Product Price andUS $ 5.25Shipping Fee)*

Refund Amount: US $ 0.00*

Dispute Opened: Sep. 16 2014*

Returning Goods: No *

Requests Detail: The parcel is on the way.Please wait patient,thanks*

Εχει 4 επιλογές

accept, modify,escalate dispute,cancel dispute.

Περιμένω η πατάω escalate dispute?

Η είναι το ίδιο απλα δίνω χρόνο μπας και έρθει το δέμα?

Edited by drdedus

Status:

Awaiting your acceptance of seller's solution *

Reminder:

The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.

You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 7*calendar days 10*hour 7*minute 34*second .

If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

Learn more about our dispute policies

Dispute info

Details

Did you receive your order No *

Do you want to return goods No *

Dispute Reason: Purchase Protection is running out, but package is still in transit

Dispute Order Total: US $ 35.24(US $ 29.99Product Price andUS $ 5.25Shipping Fee)*

Refund Amount: US $ 0.00*

Dispute Opened: Sep. 16 2014*

Returning Goods: No *

Requests Detail: The parcel is on the way.Please wait patient,thanks*

Εχει 4 επιλογές

accept, modify,escalate dispute,cancel dispute

περιμένω η πατάω escalate dispute?

η είναι το ίδιο απλα δίνω χρόνο μπας και έρθει το δέμα?

Επιλέγεις το "escalate dispute", ή περιμένεις να περάσει η προθεσμία οπότε θα γίνει αυτομάτως το "escalate" από το Ali.

Πρόσεξε να μην κάνεις καμμία άλλη επιλογή.

Ειδα αυτο στο Ebay http://www.ebay.com/itm/HUAWEI-Ascend-Mate7-Smartphone-4G-LTE-Hisilicon-Kirin-925-3GB-32GB-/201177835006?pt=AU_Go_Karts&hash=item2ed72225fe

Υπαρχει περίπτωση να ειναι αλήθεια εστω και μη original αλλα με τέτοια χαρακτηριστικά;

100% απάτη, ο Κινέζος έχει 100% θετικές αξιολογήσεις πουλώντας ζώνες, και τώρα αποφάσισε να βάλει στο χέρι κανένα κορόϊδο και να εξαφανισθεί.

ΜΑΚΡΥΑ !!!

Ειδα αυτο στο Ebay http://www.ebay.com/itm/HUAWEI-Ascend-Mate7-Smartphone-4G-LTE-Hisilicon-Kirin-925-3GB-32GB-/201177835006?pt=AU_Go_Karts&hash=item2ed72225fe

Υπαρχει περίπτωση να ειναι αλήθεια εστω και μη original αλλα με τέτοια χαρακτηριστικά;

Καλα εαν ειναι δυνατον βρε συ,ειπαμε.............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

To Geekbuying μετά από επίσημη απάντηση από το service τους, δεν καλύπτει ανταλλακτικά στην εγγύησή τους. Τηλέφωνο Zopo ZP950+, οχτώ μηνών, αγορασμένο κοντά στα 170-180€, έμεινε ξαφνικά νεκρό και το Geek μου είπε ότι το εργοστάσιο δεν το επισκευάζει, γιατί η πλακέτα χάλασε και η αξίας της θα φτάσει στην τιμή του καινούργιου. Μου είπαν να αγοράσω άλλο τηλέφωνο και θα κάνουν κάποια έκπτωση. Έχουν το μοντέλο ακόμη στο site τους και τους πρότεινα να μου το στείλουν σε αντικατάσταση του χαλασμένου και είπαν όχι.

Το είχα ξεκόψει από μήνες, γιατί κάτι αντίστοιχα μου είχε κάνει και σε ταμπλέτες που πήρα (δεν κάλυπτε αντικατάσταση εντός μήνα, αναγκάστηκα να τις στείλω πίσω και περιμένω 2 μήνες τώρα να έρθουν επισκευασμένες). Το αναφέρω για να το διαβάσουν οι νέοι χρήστες, ώστε να μην αγοράζουν αντικείμενα αξίας, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως σε περίπτωση βλάβης...

Πολυ καλα εκανες φιλε και το μοιραστηκες.

Shit, ο ενας 7 μερες εγγυηση (πριν 2 σελιδες το ειδα για το to2c), ο αλλος στους 8 μηνες κανει την παπια, τελικα ρε παιδια, μηπως αγοραζουμε πανακριβα τα κινεζικα κινητα?

Αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει εγγυηση

(παθων και με minideal, τετοια ξεφτιλα μετα απο πολλες αγορες δεν την περιμενα, εχω γραψει στο θεμα του).

Μηπως να ανοιξει καποιος ενα θεμα για το after sales στα κινεζικα μαγαζια, να δουμε μπας και υπαρχει (ακομη) κανα μαγαζι καπως αξιοπρεπες?! Αμφιβαλλω, αλλά να δουμε τι λενε και τα λοιπα μελη στην απιθανη περιπτωση που καποιος εχει θετικη εμπειρια after sales.

Παιδιά μια ερώτηση,

παραγγελία από to2c 5/09/2014 μέσω sgpost.

13/09/2014 received item from customer

15/09/214 dispatced to overseas και εχθές (24/09/2014) εμφανίζει το εξής status

13/09/2014 received item from customer παλι!!!!! είναι λογικό?

Παιδιά μια ερώτηση,

παραγγελία από to2c 5/09/2014 μέσω sgpost.

13/09/2014 received item from customer

15/09/214 dispatced to overseas και εχθές (24/09/2014) εμφανίζει το εξής status

13/09/2014 received item from customer παλι!!!!! είναι λογικό?

...καταρχάς είσαι σε λάθος ενότητα. Επιπλέον, που το βλέπεις το περίεργο; Εφόσον παραμένει 13/9 το "received..." απλά πρόκειται για την ίδια πληροφορία.

Καλησπέρα ....

Ψάχνω για να αγοράσω το Jiayu G4S το οποίο βρήκα στα παρακάτω site :

1. Vickmall

2. To2c

3. Coolicool

4. Minideal

Η τιμή είναι σχεδόν είναι (διαφορά 1-2$), από πιο προτείνεται για αγορά αλλά και να έχει καλό after Sales support σε περίπτωση που συμβεί κάτι ? Καθώς και αν ξέρετε αν παίζει και κανένα κουπόνι ή δώρο εκτός απο αυτά που αναφέρεται στο site ...

Από το πρώτο χωρίς σκέψη ....

Απο το πρωτο και ζητησε απο το chat να σου στειλουν και κανα δωρακι,πχ φορτιστη αυτοκιν ή θηκη.

Απο το πρωτο και ζητησε απο το chat να σου στειλουν και κανα δωρακι,πχ φορτιστη αυτοκιν ή θηκη.

Παιδια, τους φορτιστες αυτικινητου, τους εμπιστευομαστε;

Πολλοι δε γραφουν καν ρευμα και ταση εξοδου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα να σου πω την αμαρτια μου,εχω παρα πολλους απο αυτους που στελνουν δωρο,αλλα για το αμαξι εχω αγοραση ενα απο καταστημα ηλεκτρονικων,καμια σχεση σε ποιοτητα κατασκευης βεβαια το ενα με το αλλο,αλλα και σε τιμη ετσι.....για τον λογο ακριβως που εγραψες και εσυ.:)

Βεβαια σε αλλα παιδια που ξερω δεν ειχαν ποτε θεμα.......μην τα βγαλω και αχρηστα.

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα ....

Ψάχνω για να αγοράσω το Jiayu G4S το οποίο βρήκα στα παρακάτω site :

1. Vickmall

2. To2c

3. Coolicool

4. Minideal

Η τιμή είναι σχεδόν είναι (διαφορά 1-2$), από πιο προτείνεται για αγορά αλλά και να έχει καλό after Sales support σε περίπτωση που συμβεί κάτι ? Καθώς και αν ξέρετε αν παίζει και κανένα κουπόνι ή δώρο εκτός απο αυτά που αναφέρεται στο site ...

Από το πρώτο χωρίς σκέψη ....

Και το τρίτο είναι εξίσου αξιόπιστο.....μην ξεχνιόμαστε! ;)

Το ότι το γράφουν, το γράφουν 5V 1000mAh και γενικός δουλεύουν. Η ποιότητα κατασκευής και ο χρόνος ζωής τους δεν είναι ίδιος με κάποιο επώνυμο.

Μια που μιλάμε για τους φορτιστες αυτοκινήτου, υπάρχει περίπτωση να σκάσει κάποιος ? (Γι αυτούς που δινουν δωρο,τους φτηνους)

Μια που μιλάμε για τους φορτιστες αυτοκινήτου, υπάρχει περίπτωση να σκάσει κάποιος ? (Γι αυτούς που δινουν δωρο,τους φτηνους)

Όχι και να σκάσει, το πολύ πολύ να μην δουλεύει, ή όπως ένας δικός μου να διαλυθεί .... :)

Edited by evansarmor

Εγώ που φοβάμαι μη σκάσει η μπαταρία του κινέζικου κινητού??!!! :-$

την ιδια πιθανοτητα εχει να σκασει και η μπαταρια του επωνυμου. Τοσοι και τοσοι αγορασαμε κινεζικα, κανενας δεν ειχε αυτο το προβλημα.

Εγώ που φοβάμαι μη σκάσει η μπαταρία του κινέζικου κινητού??!!! :-$

την ιδια πιθανοτητα εχει να σκασει και η μπαταρια του επωνυμου. Τοσοι και τοσοι αγορασαμε κινεζικα, κανενας δεν ειχε αυτο το προβλημα.

Οπως λεει κι ο Barlost η πιθανοτητα ειναι ιδια.

Θυμαστε το χαμο που εγινε στα τεχνολογικα sites οταν εσκασε η μπαταρια ενος Samsung Galaxy; Ή το S3 ηταν ή το S4, δε θυμαμαι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά το vicκmall και το minideal έχουν ίδιο site στο στήσιμο! μόνο το όνομα διαφέρει... πρέπει να είναι του ίδιου ιδιοκτήτη;

η καμιά σχέση. έχω κάνει 7 αγορές απο το minideal αλλά άκουσα τελευταία κακά λόγια για το κατάστημα και λέω να σας ακούσω και να πάω vickmall

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Πολυ καλα εκανες φιλε και το μοιραστηκες.

Shit, ο ενας 7 μερες εγγυηση (πριν 2 σελιδες το ειδα για το to2c), ο αλλος στους 8 μηνες κανει την παπια, τελικα ρε παιδια, μηπως αγοραζουμε πανακριβα τα κινεζικα κινητα?

Αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει εγγυηση

(παθων και με minideal, τετοια ξεφτιλα μετα απο πολλες αγορες δεν την περιμενα, εχω γραψει στο θεμα του).

Μηπως να ανοιξει καποιος ενα θεμα για το after sales στα κινεζικα μαγαζια, να δουμε μπας και υπαρχει (ακομη) κανα μαγαζι καπως αξιοπρεπες?! Αμφιβαλλω, αλλά να δουμε τι λενε και τα λοιπα μελη στην απιθανη περιπτωση που καποιος εχει θετικη εμπειρια after sales.

+1000 !

Συμφωνώ απόλυτα. Ας ανοίξει κάποιος το θέμα. Η μη εγγύηση απο τα καταστήματα που αγοράζουμε είναι πολύ σηυμαντικό μείων ...

Γι'αυτό λέμε και ξαναλέμε για το VickMall, είναι αξιόπιστο. Και αξιόπιστο δεν εννοούμε να μας στείλει την παραγγελία (πρέπει να θεωρείται αυτονόητο), αλλά να είναι σωστό μετά την αγορά.

Κάποια μεγάλα καταστήματα, όπως το To2C και το MiniDeal έπρεπε να φάνε μαύρο εδώ και καιρό που σου γυρίζουν την πλάτη μετά την αγορά όταν κληθούν να βοηθήσουν σε προβλήματα και θέματα εγγύησης.

Υπάρχουν καλύτερα, όπως το GeekBuying και το CooliCool, ενώ υπάρχουν και νέα καταστήματα που δείχνουν καλά σημάδια όπως το B2CBuying.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Όχι και να σκάσει, το πολύ πολύ να μην δουλεύει, ή όπως ένας δικός μου να διαλυθεί .... :)

Εμένα ένας που έδωσα σε φίλο, κάηκε και του έκαψε και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Από τότε δεν ξαναπήρα...