Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νάστε καλά, ευχαριστώ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατ εμέ και για πολλούς εδώ είναι το coolicool. Επίσης καλά λόγια λέγονται κσι για την τριτη σου επιλογή.

Γιατρε μονο εσυ το προτεινεις το coolicool.Δεν εχω δει αλλον...Ολοι οι αλλοι vickmall λεμε με διαφορα.Η κορυφαια εξυπηρετηση.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Για να μην διαβαζω το τεραστιο αυτο θεμα, μετα απο απογοητευση του minideal (εχω γραψει στο θεμα του), βλεπω εδω στο τελος που λετε καλα λογια για το vickmall. Θα το δοκιμασω και εγω.

Μοναχα ηθελα να ρωτησω. Εχει κανεις εμπειρια απο σερβις, πχ να εστειλε το κινητο πισω για επισκευη/αντικατασταση?

Γιατρε μονο εσυ το προτεινεις το coolicool.Δεν εχω δει αλλον...Ολοι οι αλλοι vickmall λεμε με διαφορα.Η κορυφαια εξυπηρετηση.

Βαλε και εμένα... Έχω κάνει 5 αγορές απο coolicool και όλα καλά, με πολύ καλή συσκευασία μεταφοράς . Είναι λίγο αργοι κάποιες φορές αλλά συνήθως έχουν τις ποιο χαμηλές τιμές (και παίζουν και διάφορα κουπόνια στο Internet άμα googlareis που σου κατεβάζουν την τιμη)

καλημερα.

να προτεινω και εγω το vickmall αν και εχω κανει παραγγελια και απο tinydeal αλλα οχι κινητο. κατι αλλα πραγματα ψιλα.

απο το vickmall περιμενω το νεο κινητο και μπορω να πω οτι η επικοινωνια με τη selina ηταν πολυ καλη. απαντησε σε ολες τι ερωτησεις μου (καθοτι 1η φορα επαιρνα απο κινεζομαγαζο) και σε μερικα προιοντα ειχε να μου προτεινει εναλλακτικες. θα μου πειτε οκ τη δουλεια της κανει και προσπαθει να πουλησει παραπανω αλλα παρολα αυτα μου εδωσε και κουπονια για τη παραγγελια και μου ειπε οτι θα εστελνε και εξτρα δωρακια ανεξαρτητα με αυτα που ειχε ηδη η συσκευη. συσκεκριμενα στην επικοινωνια για καθε προιον μου εστελνε και link για να εχω οπτικη επαφη.

οσον αφορα το after sales service (ελπιζω να μην χρειαστει) αλλα σε συζητησεις με αλλα μελη του forum παλι εχουν να πουν καλα λογια.

ελπιζω να βοηθησα αρκετα.

Το coolicool πουλησε xiaomi power bank fake ενώ το πλασσαρει για original και μάλιστα πριν την αγορά, σε email υποστήριζε ότι πουλάνε μόνο γνήσια προιόντα. Οποιος κινήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα μέσω paypal , δικαιώθηκε.

Ποσο να εμπιστευτείς ένα κατάστημα που πουλάει fake για original;

Μμμ Oregon κ Πάτρα??? Κάτι μου θυμίζει!

Αυτός που σου θυμίζω είμαι :ρ

Για να μην διαβαζω το τεραστιο αυτο θεμα, μετα απο απογοητευση του minideal (εχω γραψει στο θεμα του), βλεπω εδω στο τελος που λετε καλα λογια για το vickmall. Θα το δοκιμασω και εγω.

Μοναχα ηθελα να ρωτησω. Εχει κανεις εμπειρια απο σερβις, πχ να εστειλε το κινητο πισω για επισκευη/αντικατασταση?

Έστειλα ένα Xiaomi note και αν και δεν προβλέπεται για αυτούς, δέχτηκαν να μου το αλλάξουν με mi pad.

σε παρακαλώ στείλε μου το link του θεματός του να γράψω κι εγώ γιατι έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους...

Ευχαριστώ

σε παρακαλώ στείλε μου το link του θεματός του να γράψω κι εγώ γιατι έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους...

Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4917130

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.dhgate.com/product/2014-new-prefect-1-1-4-7-039-039-gsm-wcdma/204723781.html#s3-8-1c|425721974 παιδια ειδα αυτο το κινητο και επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το εμπιστευτω....εχω κανει αγορες απο το dhgate στο παρελθον αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο.

http://www.dhgate.com/product/2014-new-prefect-1-1-4-7-039-039-gsm-wcdma/204723781.html#s3-8-1c|425721974 παιδια ειδα αυτο το κινητο και επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το εμπιστευτω....εχω κανει αγορες απο το dhgate στο παρελθον αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο.

US $21.74........πιο πολλα κοστιζουν το κουτι και τα παρελκομενα...........:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

US $21.74........πιο πολλα κοστιζουν το κουτι και τα παρελκομενα...........:lol:

τι να πω..δεν ξερω....ο πωλητης εχει 100% feedback παντως και υπαρχει και η δυνατοτητα του refund

τι να πω..δεν ξερω....ο πωλητης εχει 100% feedback παντως και υπαρχει και η δυνατοτητα του refund

Ουτε paypal δεν εχει βρε.........τι να σου πω,γινε beta tester,το ποσο ειναι πολυ μικρο αλλωστε.:)

Ουτε paypal δεν εχει βρε.........τι να σου πω,γινε beta tester,το ποσο ειναι πολυ μικρο αλλωστε.:)

εχει ομως skrill(αντιστοιχο του πευπαλ) και επισης ο πωλητης δεν πληρωνεται μεχρι να δωσω το οκ

εχει ομως skrill(αντιστοιχο του πευπαλ) και επισης ο πωλητης δεν πληρωνεται μεχρι να δωσω το οκ

Εγω παντως δεν θα αγοραζα,παθων στο παρελθον βλεπεις,αλλα ειπαμε ο καθενας κανει τις επιλογες του,και επαναλαμβανω το ποσο ειναι αστειο,στα ορια του γελίου πραγματικα,εαν ειδικα στεκουν και τα spec του κντ..........

Πρωτον, σοβαρα θα παρεις κλονο του iphone;

Δευτερον, ο πωλητης μπορει να εχει 100% feedback αλλα σε 6 μονο παρε-δωσε.

Τριτον, ουτε τα χαρακτιριστικα του κινητου δεν ειναι πληρη.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το dhgate είναι αντίστοιχο του Ali και δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου.

Το τηλέφωνο είναι δική σου επιλογή. Πρόσεξε όμως γιατί στέλνει με DHL και το τηλέφωνο των 15 ευρώ μπορεί να σου βγεί "ξυνό" ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το dhgate είναι αντίστοιχο του Ali και δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου.

Το τηλέφωνο είναι δική σου επιλογή. Πρόσεξε όμως γιατί στέλνει με DHL και το τηλέφωνο των 15 ευρώ μπορεί να σου βγεί "ξυνό" ....

Μα γι' αυτο βαζει dhl. Το τελωνειο τσιμπαει δεματα με τιμες πανω απο 45$ (καπου εκει ειναι το οριο). Ετσι δεν ειναι; Δεν ειμαι 100% σιγουρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα γι' αυτο βαζει dhl. Το τελωνειο τσιμπαει δεματα με τιμες πανω απο 45$ (καπου εκει ειναι το οριο). Ετσι δεν ειναι; Δεν ειμαι 100% σιγουρος.

"Τσιμπάει" σχεδόν πάντοτε οτιδήποτε "μυρίζει" ότι έχει μέσα αντικείμενο αξίας, γιατί κανένας δεν πληρώνει κούριερ γιά δέμα με μία .. μπαταρία, ανεξαρτήτως αναγραφομένης τιμής.

Επίσης, η DHL έχει δικούς της εκτελωνιστές και συνήθως εκτελωνίζει τα δέματα γιά επιπλέον κέρδος ....

"Τσιμπάει" σχεδόν πάντοτε οτιδήποτε "μυρίζει" ότι έχει μέσα αντικείμενο αξίας, γιατί κανένας δεν πληρώνει κούριερ γιά δέμα με μία .. μπαταρία, ανεξαρτήτως αναγραφομένης τιμής.

Επίσης, η DHL έχει δικούς της εκτελωνιστές και συνήθως εκτελωνίζει τα δέματα γιά επιπλέον κέρδος ....

Οντως καπως ετσι ειναι.:)

Ναι αλλα αν εχει αξια 22$ δεν μπορουν να με χρεωσουν....Σωστα;

Μόνο εάν μπορείς να αποδείξεις με απόδειξη από τον πωλητή και από την DHgate ότι κάνει τόσο, γιατί συνήθως "εκτιμούν" αυτοί το πόσο κάνει. Το ζήτημα είναι να μην το ανοίξουν, πράγμα πολύ δύσκολο ....