GUZGUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Νάστε καλά, ευχαριστώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Για μενα vickmall δαγκωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κατ εμέ και για πολλούς εδώ είναι το coolicool. Επίσης καλά λόγια λέγονται κσι για την τριτη σου επιλογή. Γιατρε μονο εσυ το προτεινεις το coolicool.Δεν εχω δει αλλον...Ολοι οι αλλοι vickmall λεμε με διαφορα.Η κορυφαια εξυπηρετηση. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Για να μην διαβαζω το τεραστιο αυτο θεμα, μετα απο απογοητευση του minideal (εχω γραψει στο θεμα του), βλεπω εδω στο τελος που λετε καλα λογια για το vickmall. Θα το δοκιμασω και εγω. Μοναχα ηθελα να ρωτησω. Εχει κανεις εμπειρια απο σερβις, πχ να εστειλε το κινητο πισω για επισκευη/αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Γιατρε μονο εσυ το προτεινεις το coolicool.Δεν εχω δει αλλον...Ολοι οι αλλοι vickmall λεμε με διαφορα.Η κορυφαια εξυπηρετηση. Βαλε και εμένα... Έχω κάνει 5 αγορές απο coolicool και όλα καλά, με πολύ καλή συσκευασία μεταφοράς . Είναι λίγο αργοι κάποιες φορές αλλά συνήθως έχουν τις ποιο χαμηλές τιμές (και παίζουν και διάφορα κουπόνια στο Internet άμα googlareis που σου κατεβάζουν την τιμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλημερα. να προτεινω και εγω το vickmall αν και εχω κανει παραγγελια και απο tinydeal αλλα οχι κινητο. κατι αλλα πραγματα ψιλα. απο το vickmall περιμενω το νεο κινητο και μπορω να πω οτι η επικοινωνια με τη selina ηταν πολυ καλη. απαντησε σε ολες τι ερωτησεις μου (καθοτι 1η φορα επαιρνα απο κινεζομαγαζο) και σε μερικα προιοντα ειχε να μου προτεινει εναλλακτικες. θα μου πειτε οκ τη δουλεια της κανει και προσπαθει να πουλησει παραπανω αλλα παρολα αυτα μου εδωσε και κουπονια για τη παραγγελια και μου ειπε οτι θα εστελνε και εξτρα δωρακια ανεξαρτητα με αυτα που ειχε ηδη η συσκευη. συσκεκριμενα στην επικοινωνια για καθε προιον μου εστελνε και link για να εχω οπτικη επαφη. οσον αφορα το after sales service (ελπιζω να μην χρειαστει) αλλα σε συζητησεις με αλλα μελη του forum παλι εχουν να πουν καλα λογια. ελπιζω να βοηθησα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το coolicool πουλησε xiaomi power bank fake ενώ το πλασσαρει για original και μάλιστα πριν την αγορά, σε email υποστήριζε ότι πουλάνε μόνο γνήσια προιόντα. Οποιος κινήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα μέσω paypal , δικαιώθηκε. Ποσο να εμπιστευτείς ένα κατάστημα που πουλάει fake για original; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μμμ Oregon κ Πάτρα??? Κάτι μου θυμίζει! Αυτός που σου θυμίζω είμαι :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Χαχα! Μα μέχρι κ εδω να σε πετύχω! :-D. Ψάχνω κινητό κ δεν ξέρω που να καταλήξω! :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για να μην διαβαζω το τεραστιο αυτο θεμα, μετα απο απογοητευση του minideal (εχω γραψει στο θεμα του), βλεπω εδω στο τελος που λετε καλα λογια για το vickmall. Θα το δοκιμασω και εγω. Μοναχα ηθελα να ρωτησω. Εχει κανεις εμπειρια απο σερβις, πχ να εστειλε το κινητο πισω για επισκευη/αντικατασταση? Έστειλα ένα Xiaomi note και αν και δεν προβλέπεται για αυτούς, δέχτηκαν να μου το αλλάξουν με mi pad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για να μην διαβαζω το τεραστιο αυτο θεμα, μετα απο απογοητευση του minideal (εχω γραψει στο θεμα του), βλεπω εδω στο τελος που λετε καλα λογια για το vickmall. Θα το δοκιμασω και εγω. Μοναχα ηθελα να ρωτησω. Εχει κανεις εμπειρια απο σερβις, πχ να εστειλε το κινητο πισω για επισκευη/αντικατασταση? σε παρακαλώ στείλε μου το link του θεματός του να γράψω κι εγώ γιατι έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 σε παρακαλώ στείλε μου το link του θεματός του να γράψω κι εγώ γιατι έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους... Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4917130 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 http://www.dhgate.com/product/2014-new-prefect-1-1-4-7-039-039-gsm-wcdma/204723781.html#s3-8-1c|425721974 παιδια ειδα αυτο το κινητο και επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το εμπιστευτω....εχω κανει αγορες απο το dhgate στο παρελθον αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 http://www.dhgate.com/product/2014-new-prefect-1-1-4-7-039-039-gsm-wcdma/204723781.html#s3-8-1c|425721974 παιδια ειδα αυτο το κινητο και επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το εμπιστευτω....εχω κανει αγορες απο το dhgate στο παρελθον αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο. US $21.74........πιο πολλα κοστιζουν το κουτι και τα παρελκομενα...........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 US $21.74........πιο πολλα κοστιζουν το κουτι και τα παρελκομενα...........:lol: τι να πω..δεν ξερω....ο πωλητης εχει 100% feedback παντως και υπαρχει και η δυνατοτητα του refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 τι να πω..δεν ξερω....ο πωλητης εχει 100% feedback παντως και υπαρχει και η δυνατοτητα του refund Ουτε paypal δεν εχει βρε.........τι να σου πω,γινε beta tester,το ποσο ειναι πολυ μικρο αλλωστε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ουτε paypal δεν εχει βρε.........τι να σου πω,γινε beta tester,το ποσο ειναι πολυ μικρο αλλωστε.:) εχει ομως skrill(αντιστοιχο του πευπαλ) και επισης ο πωλητης δεν πληρωνεται μεχρι να δωσω το οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εχει ομως skrill(αντιστοιχο του πευπαλ) και επισης ο πωλητης δεν πληρωνεται μεχρι να δωσω το οκ Εγω παντως δεν θα αγοραζα,παθων στο παρελθον βλεπεις,αλλα ειπαμε ο καθενας κανει τις επιλογες του,και επαναλαμβανω το ποσο ειναι αστειο,στα ορια του γελίου πραγματικα,εαν ειδικα στεκουν και τα spec του κντ.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Πρωτον, σοβαρα θα παρεις κλονο του iphone; Δευτερον, ο πωλητης μπορει να εχει 100% feedback αλλα σε 6 μονο παρε-δωσε. Τριτον, ουτε τα χαρακτιριστικα του κινητου δεν ειναι πληρη. Edited September 19, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 http://www.dhgate.com/product/2014-new-prefect-1-1-4-7-039-039-gsm-wcdma/204723781.html#s3-8-1c|425721974 παιδια ειδα αυτο το κινητο και επειδη με ενδιαφερει σαν συσκευη θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το εμπιστευτω....εχω κανει αγορες απο το dhgate στο παρελθον αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Το dhgate είναι αντίστοιχο του Ali και δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Το τηλέφωνο είναι δική σου επιλογή. Πρόσεξε όμως γιατί στέλνει με DHL και το τηλέφωνο των 15 ευρώ μπορεί να σου βγεί "ξυνό" .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το dhgate είναι αντίστοιχο του Ali και δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου. Το τηλέφωνο είναι δική σου επιλογή. Πρόσεξε όμως γιατί στέλνει με DHL και το τηλέφωνο των 15 ευρώ μπορεί να σου βγεί "ξυνό" .... Μα γι' αυτο βαζει dhl. Το τελωνειο τσιμπαει δεματα με τιμες πανω απο 45$ (καπου εκει ειναι το οριο). Ετσι δεν ειναι; Δεν ειμαι 100% σιγουρος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μα γι' αυτο βαζει dhl. Το τελωνειο τσιμπαει δεματα με τιμες πανω απο 45$ (καπου εκει ειναι το οριο). Ετσι δεν ειναι; Δεν ειμαι 100% σιγουρος. "Τσιμπάει" σχεδόν πάντοτε οτιδήποτε "μυρίζει" ότι έχει μέσα αντικείμενο αξίας, γιατί κανένας δεν πληρώνει κούριερ γιά δέμα με μία .. μπαταρία, ανεξαρτήτως αναγραφομένης τιμής. Επίσης, η DHL έχει δικούς της εκτελωνιστές και συνήθως εκτελωνίζει τα δέματα γιά επιπλέον κέρδος .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 "Τσιμπάει" σχεδόν πάντοτε οτιδήποτε "μυρίζει" ότι έχει μέσα αντικείμενο αξίας, γιατί κανένας δεν πληρώνει κούριερ γιά δέμα με μία .. μπαταρία, ανεξαρτήτως αναγραφομένης τιμής. Επίσης, η DHL έχει δικούς της εκτελωνιστές και συνήθως εκτελωνίζει τα δέματα γιά επιπλέον κέρδος .... Οντως καπως ετσι ειναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι αλλα αν εχει αξια 22$ δεν μπορουν να με χρεωσουν....Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι αλλα αν εχει αξια 22$ δεν μπορουν να με χρεωσουν....Σωστα; Μόνο εάν μπορείς να αποδείξεις με απόδειξη από τον πωλητή και από την DHgate ότι κάνει τόσο, γιατί συνήθως "εκτιμούν" αυτοί το πόσο κάνει. Το ζήτημα είναι να μην το ανοίξουν, πράγμα πολύ δύσκολο .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts