arisg90 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Εδώ και καιρό ψάχνω κι εγώ να αγοράσω ένα οικονομικό κινητό από κινέζικο site. Προς το παρόν "ψαχουλεύω" το AliExpress αλλά δε μπορώ να καταλήξω κάπου. Βρήκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/-/1997845300.html και θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας γιατί εμένα δε μου πολυκόβει :p Αυτό που θέλω είναι να δέχεται το κινητό 2 κάρτες sim και να έχει μία καλή κάμερα χωρίς να δώσω πάνω από 70-80 ευρώ.. Μπορώ όμως να εμπιστευτώ ένα τέτοιο κινητό σε τέτοια τιμή; Ή θα το πετάξω σε 1-2 μήνες; Ευχαριστώ Δες κατι απο vickmall,minideal,to2c,geekbuying. Καποιο απο τα THL T6s,Jiayu G2F,Doogee DG310,Doogee DG330,KingSing S2,ZTE Q705U(αν δεν εχεις θεμα με τις 5.7 ιντσες)... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αγαπητοί φίλοι, θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι. Θέλω να παραγγείλω για φίλο μου κινέζικο κινητό αλλά από Ευρωπαϊκό Warehouse για να το έχω σε 5-6 μέρες. Οι ξέροντες μπορούν να μου πουν ποια από τα κινεζομάγαζα έχουν Ευρωπαϊκό Warehouse ? Αν έχετε και link ακόμα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ από πριν. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Υπάρχουν μαγαζιά με κινέζικα κινητά, τα οποία έχουν αποθήκες στην Ευρώπη ↔ άρα ΌΧΙ ΤΕΛΩΝΕΊΟ!!! { x :rtfm: x } & πολύ γρηγορότερη παράδοση! :superman: ———:yahoo: :yahoo: Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι πιο ακριβό το κινητό ή τα μεταφορικά του. :down: Παρακάτω παραθέτω με αλφαβητική σειρά όσα έπεσαν στην αντίληψή μου: European warehouses for Chinese mobiles: http://www.1949deal.com/ov...warehouse.html http://www.antelife.com/spainwarehouse.html http://www.banggood.com/Wh...l?currency=EUR http://www.coolicool.com/local-sale-c674.html http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/ http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct http://www.zopomobile.eu/ http://www.zopomobileshop.com/en/71-eu-warehouse @mikegr Κάνω παράθεση γιατί τα είχε γράψει ωραία ο φίλος πριν λίγες ώρες. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΫ!!! @mikegr Κάνω παράθεση γιατί τα είχε γράψει ωραία ο φίλος πριν λίγες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 @mikegr Κάνω παράθεση γιατί τα είχε γράψει ωραία ο φίλος πριν λίγες ώρες. να προσθεσω και το πολυ καλο (για μενα) http://www.tinydeal.com με τις καλυτερες τιμες (παλι για μενα)!!! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 καλημέρα παιδιά πήρα ένα κινέζικο κινητό . Μου παρουσιάζει πρόβλημα κατά την κλήση , κανει οτι θελει παιρνει κληση οπου θελει ενεργοποιείτε το μεγάφωνο , ακυρώνει την κλήση μόνο του , η αφή δουλεύει σαν τρελή στο τηλέφωνο .Τι άλλο ;μπορεί κάποιος να μου πει κάποια λύση το κινητό είναι το blubou :(:(:(Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πίσω ή θάλασσα. Δεν θέλει και βάψιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 να προσθεσω και το πολυ καλο (για μενα) http://www.tinydeal.com με τις καλυτερες τιμες (παλι για μενα)!!! Σε ευχαριστώ πολύ. Έχει warehouse στην Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 καλημέρα παιδιά πήρα ένα κινέζικο κινητό . Μου παρουσιάζει πρόβλημα κατά την κλήση , κανει οτι θελει παιρνει κληση οπου θελει ενεργοποιείτε το μεγάφωνο , ακυρώνει την κλήση μόνο του , η αφή δουλεύει σαν τρελή στο τηλέφωνο .Τι άλλο ;μπορεί κάποιος να μου πει κάποια λύση το κινητό είναι το blubou :(:(:(Ευχαριστώ ποιο κινεζικο πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 ποιο κινεζικο πηρες; Το λεει ο φιλος βρε.....αλλα δεν μας λεει πιο ακριβως...... το κινητό είναι το blubou Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Βρε παιδιά, πώς τους το φέρνεται και σας βάζουν δωράκια με τα κινητά; Πήρα από VickMall ένα Honor 3C και σκληρή θήκη Nilkin, αλλά ούτε το καλώδιο OTG δεν μου έστειλαν! Μήπως το VM σταμάτησε τα δωράκια; Επίσης, ενώ μου είπαν ότι επειδή δεν είχαν σε στοκ το λευκό θα έστελναν το χρυσαφί, έστειλαν λευκό τελικά... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Βρε παιδιά, πώς τους το φέρνεται και σας βάζουν δωράκια με τα κινητά; Πήρα από VickMall ένα Honor 3C και σκληρή θήκη Nilkin, αλλά ούτε το καλώδιο OTG δεν μου έστειλαν! Μήπως το VM σταμάτησε τα δωράκια; Επίσης, ενώ μου είπαν ότι επειδή δεν είχαν σε στοκ το λευκό θα έστελναν το χρυσαφί, έστειλαν λευκό τελικά... Στο xiaomi redmi note που αγόρασα εγώ το otg το έχει ήδη στο site ως δώρο. Στο δικό σου δεν έχει ως gift επιλογή, από ότι είδα. Οπότε μη νομίζεις ότι είναι θέμα παζαριού.... Βέβαια μου έβαλε μια μικρή βάση στήριξης και ένα άλλο που δεν έχω ιδέα τι είναι. Σαχλαμαριτσες δηλαδή. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το λεει ο φιλος βρε.....αλλα δεν μας λεει πιο ακριβως...... το κινητό είναι το blubou Το Bluboo X1 πρεπει να εννοει. Βρε παιδιά, πώς τους το φέρνεται και σας βάζουν δωράκια με τα κινητά; Πήρα από VickMall ένα Honor 3C και σκληρή θήκη Nilkin, αλλά ούτε το καλώδιο OTG δεν μου έστειλαν! Μήπως το VM σταμάτησε τα δωράκια; Επίσης, ενώ μου είπαν ότι επειδή δεν είχαν σε στοκ το λευκό θα έστελναν το χρυσαφί, έστειλαν λευκό τελικά... Τα δωρα που στελνουν (πλην καρτων 8GB και θηκων πορτοφολι) ειναι κοστους κατω του 1$.Μην τρελενεστε. Στο τσατ μιλα τους και ζητα τα δωρα.Οταν ή λιγο πριν κανεις την παραγγελια... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το ζήτησα στο "Note to Seller" στο Paypal. Ίσως απλώς να ατύχησα... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το ζήτησα στο "Note to Seller" στο Paypal. Ίσως απλώς να ατύχησα... Στο vickmall και τις δυο φορές που έκανα παραγγελία μίλησα πριν στο chat και ζήτησα ότι ήθελα. Κατα την πληρωμή στο note to seller στο paypal, έγραψα για να μην τα ξεχάσουν, ότι η Selina μου τα έταξε πριν την παραγγελία και μου τα έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Βρε παιδιά, πώς τους το φέρνεται και σας βάζουν δωράκια με τα κινητά; Πήρα από VickMall ένα Honor 3C και σκληρή θήκη Nilkin, αλλά ούτε το καλώδιο OTG δεν μου έστειλαν! Μήπως το VM σταμάτησε τα δωράκια; Επίσης, ενώ μου είπαν ότι επειδή δεν είχαν σε στοκ το λευκό θα έστελναν το χρυσαφί, έστειλαν λευκό τελικά... Εάν ζητήσεις δωράκια μικρής αξίας π.χ καλώδιο, βάση στήριξης, τάπα σκόνης κτλ θα σου τα στείλει σίγουρα, τώρα για τα μεγαλύτερης αξίας δώρα δύσκολα, εμένα μετά από 9 παραγγελίες στο Vickmall μου υποσχέθηκε δωρεάν δερμάτινη θήκη για το F1, ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το λεει ο φιλος βρε.....αλλα δεν μας λεει πιο ακριβως...... το κινητό είναι το blubou Είναι το Bluboo x1 1GB RAM+4GB ROM , Front 2.0MP+Rear 8.0 MP , 5.0" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Όπως έγραψα και εχθές για ένα καλό μου φίλο που βιάζετε πολύ έψαξα τα "Ευρωπαϊκά werehouse" για ετοιμοπαράδοτο κινητό. Τελικά την παραγγελία την έκανα στο zopomobile.eu (ένα ZOPO ZP980+ τελική τιμή με μεταφορικά 201,49 €). Το πρόβλημά μου ξεκινάει μετά την παραγγελία και την πληρωμή της με paypal. Αυτοί από το zopomobile.eu δεν έχουν άλλο τρόπο επικοινωνίας από το να τους αφήσεις μήνυμα... Ε, τους έχω αφήσει δύο μέχρι τώρα αλλά την χαρά να μου απαντήσουν δεν την έζησα! Το κατάστημα το ξέρει κανείς? Είναι απατεώνες ή άχρηστοι στην επικοινωνία τους με τους πελάτες? Εννοείται ότι ΔΕΝ μου έχουν στείλει μέχρι τώρα (24 ώρες μετά) tracking... Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Σας ευχαριστώ από πριν, Μιχάλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Προς τι το αγχος; μια μερα δεν ειναι μολις; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Προς τι το αγχος; μια μερα δεν ειναι μολις; ναι μια μέρα άλλα σύμφωνα με το site παραλαμβάνεις σε 24 ώρες! ΟΚ δεν το πίστεψα αυτό αλλά ούτε μια απάντηση? Έχω καλομάθει με τα αμιγώς κινέζικα sites - eshops μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Έχει warehouse στην Ευρώπη? ναι γι' αυτο το προσθεσα στην λιστα, απο Ολλανδια στελνει αλλα και απο εκει κανει γυρω στις 10 - 15 ημερες Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHINAFAN Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ξέρει κανείς για αυτό το σαιτ ahappymango.com ? Έχει μακράν τις καλύτερες τιμές. Παντού διαβάζω ότι προκειτε για λαμογια όμως και φοβάμαι να παραγγείλω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν παραγγείλει απο εκεί,θα γίνεις unhappy ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ξέρει κανείς για αυτό το σαιτ ahappymango.com ? Έχει μακράν τις καλύτερες τιμές. Παντού διαβάζω ότι προκειτε για λαμογια όμως και φοβάμαι να παραγγείλω . Μονος σου απαντησες.... Μακρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 το comebuy.com τι ρολο βαραει? γιατι εχει το thl 5000 white στο germany warehouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts