Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν μιλάς για απλό ταχυδρομείο ... δε νομίζω

έχω παραγγείλει διάφορα πράγματα τουλάχιστον 150 φορές από Κίνα (μέσω ebay, eyguitarparts, donnerdeal, dhgate κτλ κτλ) και έχουν κάνει απο 15 μέρες εώς 2 μήνες να φτάσουν. μιλάμε για απλό ταχυδρομείο πάντα.

στο aliexpress αναφέρει το εξής : "On-time Delivery 60 days"

Και ο άλλος είδε το πακέτο του να φτάνει στο Ελ.Βεν σε 3 μέρες...

Αν παραλάβω εγώ που είμαι χαλαρός το πακέτο μου σε 18 μέρες θα πω "Καλά ήρθε, no problem"

Αν παραλάβει σε 18 μέρες ο αγχωμένος που παίρνει τηλέφωνα στα ΕΛΤΑ δυο μέρες μετά την παραγγελία, θα πει "είχα αρχίσει να ανησυχώ"

Ελπίζω να έγινα σαφής.

Όσο για το estimated date of delivery, τα μαγαζιά βάζουν το χειρότερο σενάριο για να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους. Το αμερικάνικο Amazon πάντα μου δίνει ημερομηνίες παράδοσης 2-2,5 μήνες μετά την παραγγελία αλλα το πακέτο φτάνει πάντα σε 2 εβδομάδες.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπερβολικα αργο αλλα αξιοπιστο.Προχωρα μονο αν ειναι μεγαλη προσφορα.Αν δεν εχει σημαντικη διαφορα επελεξε vickmall,minideal,to2c,geekbuying.

Χτες το μεσημέρι έδωσα την παραγγελία στο antelife και νομίζω ότι αντιλαμβάνομαι ήδη τον χαρακτηρισμό υπερβολικά αργό που έδωσες. Αυτοί ούτε καν μέιλ επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν έχουν στείλει. Έστειλα και 1-2 μυνήματα να ρωτήσω πότε θα σταλεί , αλλά απάντηση δεν πηρα.

Πριν να το παραγγείλω μου απαντούσαν τουλάχιστον στο φεισμπουκ , τώρα Ούτε εκεί. Το είχανε σε στοκ από τα λεγόμενα τους.

Πότε να υπολογίζω ότι θα μου στείλουν tracking number ?

Χτες το μεσημέρι έδωσα την παραγγελία στο antelife και νομίζω ότι αντιλαμβάνομαι ήδη τον χαρακτηρισμό υπερβολικά αργό που έδωσες. Αυτοί ούτε καν μέιλ επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν έχουν στείλει. Έστειλα και 1-2 μυνήματα να ρωτήσω πότε θα σταλεί , αλλά απάντηση δεν πηρα.

Πριν να το παραγγείλω μου απαντούσαν τουλάχιστον στο φεισμπουκ , τώρα Ούτε εκεί. Το είχανε σε στοκ από τα λεγόμενα τους.

Πότε να υπολογίζω ότι θα μου στείλουν tracking number ?

Πιστεψε με δεν εχεις καταλαβει ακομα ποσο αργο ειναι.Αλλα αξιοπιστο.Για μειλ τσεκαρε στα ανεπιθυμητα (spam).Συνηθως εκει μου ρχεται.Και με το που θα παρεις tracking number(σε 4-5 μερες) μην χαρεις.Θελει μερες για να το παραδωσουν (ακομα καμια βδομαδα).

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Τρίτη αγορά από pandawill και το τηλέφωνο έφτασε σε 15 ημέρες από την ημέρα αγοράς και δεν ήταν διαθέσιμο άμεσα. Σαν εξυπηρέτηση για αγορά είμαι ευχαριστημένος τώρα για μετά εύχομαι να μην χρειαστεί

... τώρα για μετά εύχομαι να μην χρειαστεί

Καλά το είπες, στο «μετά» είναι η διαφορά ενός καλού μαγαζιού και «ενός ακόμα» μαγαζιού.

Μετά τα χαζά σχόλια προβλήματα εγγύησης που διάβασα σήμερα για ένα ThL από το MiniDeal, το έβγαλα την λίστα μου. Μόνο το κορυφαίο VickMall, το πολύ καλό GeekBuying και το CooliCool.

Ελπίζω και το νεόφερτο B2Cbuying να αποδειχθεί αξιόπιστο στο «μετά».

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Πιστεψε με δεν εχεις καταλαβει ακομα ποσο αργο ειναι.Αλλα αξιοπιστο.Για μειλ τσεκαρε στα ανεπιθυμητα (spam).Συνηθως εκει μου ρχεται.Και με το που θα παρεις tracking number(σε 4-5 μερες) μην χαρεις.Θελει μερες για να το παραδωσουν (ακομα καμια βδομαδα).

Μου κανες την καρδιά περιβόλι ...χαχαχα

Τέλος πάντων , δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα αλλά μην το ξεφτιλίζουν κιόλας.

Παιδιά εγώ χρειάστηκα την εγγύηση του pandawill και μάλιστα χωρίς να έχω πια την προστασία του paypal και ήταν κύριοι.

Με το που φτάνει το κινητό Κίνα, διαβάζω ότι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στέλνω αμέσως email και τους λέω να πάνε να το ψάξουν.

Μου απάντησαν άμεσα και με καθησύχασαν ότι το έχουν ήδη στα χέρια τους και προχωράνε στον έλεγχο της βλάβης.

Είχε καεί η πλακέτα και μου στείλανε άλλη συσκευή. Πήγαινε-έλα ακριβώς 2 μήνες, νομίζω καλά είναι για Κίνα.

Snapy13,κανει πολυ δυνατες προσφορες,οπως το πολυ δυνατο W300 που πηρες (καλοριζικο) αλλα εχει θεμα με το χρονο.Κατα τ αλλα ποιοτικα ειναι καλο.Συσκευασια καλη και συσκευες κομπλε.

Τωρα οπως γραφει και ο Γιαννης παραπανω,και γω σε καθε αγορα μου (ποτε πανω απο 180$) για το μετα ευχομαι να μην χρειαστει.Ειτε ειναι ''καλο'',ειτε ειναι ''κακο'' μαγαζι,ενα 2μηνο το χεις στο νερο.

Και να χουμε κατι στο νου μας.Ολα τα Κινεζομαγαζα εχουν χιλλιαδες πελατες.Δεν ειμαστε οι μονοι,να μας συμπεριφερονται σαν πριγκηπες.Προφανως θα υπαρξουν προβληματα.Μην ειστε απολυτοι.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

μιας και τα έχετε αυτά τα κινητά...θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια μάρκα που να συνεργάζεται με επίσημο πρόγραμμα για συγχρονισμό με Outlook????

Με ενδιαφέρει να υπάρχει επίσημη εφαρμογή ή σωστός τρόπος (που να ορίζεις με διαδρομή συγχρονισμού - μόνο κινητό - μόνο outlook - αμφίδρομα)

Δοκιμασμένος πωλητής (αγοράσανε κάποιοι στο νήμα του 1+1) αλλα ποιος ο λόγος να μην πάρεις από κινεζομάγαζο, το οποίο (θεωρητικά) θα σε υποστηρίξει καλύτερα σε θέμα εγγύησης?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Aπό Ισπανική αγορά έρχονται Ελλάδα?

http://www.antelife.com/spainwarehouse.html

Αν κατέβεις στο κατω μέρος της σελίδας, θα δεις οτι στέλνει και στην Ελλάδα.

• Administrators
http://www.etotalk.com/ το έχει δοκιμάσει κανένας ???

Από τα πρώτα στο χώρο... έχει αγοράσει πολύς κόσμος, ιδιαίτερα στο παρελθόν.

Modpic.gif

καλησπέρα

έχω ανεβάσει στις 19/8 ένα post με τίτλο "GeekBuying after sales ..."

αυτός που το κατέβασε δεν θα πρέπει να μου πεί το λόγο ;

ευχαριστώ

Δε θα έπρεπε τα καταστήματα που φιλοξενούνται στο φόρουμ να προσφερουν κάποιο κουπόνι έκπτωσης προς τα μέλη?

Στα περισσότερα φορουμ που επισκέπτομαι υπάρχει αυτο. Δε θα έπρεπε να υπαρχρι ως όρος αυτό?

Δε θέλω να κάνω υπόδειξη απλώς μια πρόταση κάνω

No root->No problem

Παιδιά εγώ χρειάστηκα την εγγύηση του pandawill και μάλιστα χωρίς να έχω πια την προστασία του paypal και ήταν κύριοι.

Με το που φτάνει το κινητό Κίνα, διαβάζω ότι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στέλνω αμέσως email και τους λέω να πάνε να το ψάξουν.

Μου απάντησαν άμεσα και με καθησύχασαν ότι το έχουν ήδη στα χέρια τους και προχωράνε στον έλεγχο της βλάβης.

Είχε καεί η πλακέτα και μου στείλανε άλλη συσκευή. Πήγαινε-έλα ακριβώς 2 μήνες, νομίζω καλά είναι για Κίνα.

Δε ξέρω. Ίσως επειδή ηταν clearance του φίλου μου και δεν είχαν μεγαλο κερδος; Πάντως για DOA Απαράδεκτοι. Χτες αποφάσισε το paypaλ να το στείλει πίσω για refund με δικά του έξοδα. Το panda θέλει πισω και το κουτί κλπ. και ο άλλος φυσικά τα εχωσε σε μένα που του πρότεινα τα clearance.

Εγώ τους έχω κόψει τους φίλους. Μπείτε μέσα και διαβάστε τους λέω. Μόνο για μπελά είναι. Ότι και να βγάλει το κινητό, εσύ θα φταίς...

Αν η πολιτική επιστροφων του panda λέει ότι τα έξοδα επιστροφής τα επιβαρύνεται ο αγοραστής δεν μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά το PayPal
No root->No problem

Εγώ τους έχω κόψει τους φίλους. Μπείτε μέσα και διαβάστε τους λέω. Μόνο για μπελά είναι. Ότι και να βγάλει το κινητό, εσύ θα φταίς...

Δυστυχώς ισχύει, μεχρι και ότι βγάζεις λεφτά μπορεί να σου πουν και ας τους έχεις ξεστραβωσει όλους..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τι παίζει τελικά με αυτό το antelife ? 4 μέρες από την παραγγελία και ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Εντάξει , ενημερώθηκα από τα παιδιά εδώ ότι αργουνε να τα στείλουν αλλά αυτοί ούτε σε μέιλ απαντούν , το live chat μόνο live δεν είναι και γενικά φέρονται σαν να μην θέλουν πελάτες . Φοβάμαι μην αναγκαστώ να την ακυρώσω την παραγγελία στο τέλος και θα είναι κρίμα γιατί πήρα κάτι σε τιμή χώμα .

Edit : λίγο μετά το ποστ αυτό πήρα απάντηση από το antelife . Τι μου λένε ; ότι δεν το έχουν σε στοκ και να περιμένω άλλες 4.μέρες ....Χαχαχα .

Πριν το παραγγείλω ομως μίλησα μαζί τους και μου είπανε ότι επειδή το έχουνε σε στοκ δεν θα αργήσει η παραγγελία ( 2 μέρες ). Οι άνθρωποι είναι απατεώνες . Δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν γι αυτούς στο ίντερνετ . Τώρα τι να κάνω δεν ξέρω . Θα την ακύρωνα αλλά έχω παραγγείλει και μια θηκη αλλά 15 ευρώ και βασικά το γουστάρω το κινητό αυτό.

Edited by snapy13

Τι παίζει τελικά με αυτό το antelife ? 4 μέρες από την παραγγελία και ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Εντάξει , ενημερώθηκα από τα παιδιά εδώ ότι αργουνε να τα στείλουν αλλά αυτοί ούτε σε μέιλ απαντούν , το live chat μόνο live δεν είναι και γενικά φέρονται σαν να μην θέλουν πελάτες . Φοβάμαι μην αναγκαστώ να την ακυρώσω την παραγγελία στο τέλος και θα είναι κρίμα γιατί πήρα κάτι σε τιμή χώμα .

Αργουνε αλλα το στελνουν.Μιλησες με κανεναν τους?εχουν και σελιδα στο fb ειναι ενας ελληνας μπες και μιλα του μπας και προχωρησει.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

QUOTE=venividivici;5575663]Αργουνε αλλα το στελνουν.Μιλησες με κανεναν τους?εχουν και σελιδα στΟ fb ειναι ενας ελληνας μπες και μιλα του μπας και προχωρησει.

Στο fb είχα μιλήσει πριν δώσω την παραγγελία και μου είπανε αυτά περί στοκ , ότι το έχουν κτλ . Ποιος Έλληνας υπάρχει ; για το antelife.com μιλάμε ;

Τωρα δεν απαντάνε Ούτε εκει

Να τι μου απάντησαν πριν λίγο .

Thanks for your email.

I am really sorry for the delay, now the phone is hot sale and we are restocking it these days, it will come in stock later, would you please kindly wait for it 2-4 days patiently? And i will ship previously for u when it comes .

We are looking forward to your reply.

Edited by snapy13