drdedus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 vickmall και απο εμένα 2 παραγγελίες στις 14 και 15 έφτασαν 25 ξημερώματα στο αεροδρόμιο Από το αεροδρόμιο μέχρι εδώ βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το Vickmall σήμερα πρώτη φορά έστειλε με NL, έστελνε πάντα με SG. Ας ελπίσουμε να μην αλλαξουν οι καλοί χρόνοι παράδοσης μ'αυτη την αλλαγή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πριν δυο μήνες που πήρα κινητό ( όχι απο vickmall ) με Ολλανδικό ταχυδρομείο το παρέλαβα Θεσσαλονίκη σε 12 μέρες. Το vickmall είδα ότι έχει να επιλέξεις Ολλανδικό ή SG και λέω να επιλέξω το πρώτο, μιας και σε προηγούμενη παραγγελία μου απο εκει με SG μπήκε Ελλάδα στις 20 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερα παιδια...ειμαι σχετικα νεος εδω και ψιλοχαθηκα για να πω την αληθεια.Θελω να παραγγειλω το oneplus one (64g) και θελω να μου προτεινετε ενα site και τι γνωριζουμε σχετικα με το τελωνειο.Ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το coolicool αλλα διαβαζω εδω μεσα και για αλλα site..ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια...ειμαι σχετικα νεος εδω και ψιλοχαθηκα για να πω την αληθεια.Θελω να παραγγειλω το oneplus one (64g) και θελω να μου προτεινετε ενα site και τι γνωριζουμε σχετικα με το τελωνειο.Ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το coolicool αλλα διαβαζω εδω μεσα και για αλλα site..ευχαριστω :) απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. Edited July 27, 2014 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. .............Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα....... Aυτο ειναι σιγουρο αγαπητε φιλε??Το αναφαιρει καπου στο site του coolicool.com αυτο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 .............Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα....... Aυτο ειναι σιγουρο αγαπητε φιλε??Το αναφαιρει καπου στο site του coolicool.com αυτο?? Οκ το διορθωσα,να μην φαινεται τοσο απολυτο...τουλαχιστον εδω στο φορουμ δεν ανεφερε κανενας να συναντησε προβλημα σε αυτον το τομεα απο αυτο το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. Φιλε απο την Ευρωπαικη αποθηκη που εχει το site τα παρειγγειλες η απο Κινα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Φιλε απο την Ευρωπαικη αποθηκη που εχει το site τα παρειγγειλες η απο Κινα ???? Απο κινα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Οκ το διορθωσα,να μην φαινεται τοσο απολυτο...τουλαχιστον εδω στο φορουμ δεν ανεφερε κανενας να συναντησε προβλημα σε αυτον το τομεα απο αυτο το σαιτ Ο υποφαινόμενος εχει πληρωσει 2 η 3 φορες τελωνειο(δεν θυμαμαι ακριβως),οχι βεβαια απο το καταστημα αυτο,και φυσικα δεν παιζει τοσο ρολο το εκαστοτε καταστημα.:)Εκτος και εαν κανουν καποιο λαθος και γραψουν τιποτα ακυρα επανω στο κουτι.:rolleyes: Απο Ευρωπη παιδια ειναι ηδη καλυμενο το τελωνειο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Απο κινα φιλε μου. Επειδη εχω παραγγειλει και εγω κι περιμενω απο το συγκεκριμενο site.Moυ το εχουν στειλει με ολλανδικο ταχυδρομειο.Βαζω το track number και μου γραφει αυτο 2014-07-24 00:07, The item has arrived in the country of destination αλλα στα ΕΛ.ΤΑ δεν το αναγνωριζει καν.Επειδη ειπες οτι εχει ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο site ξερεις μηπως τι γινεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μην είσθε απόλυτοι στα θέματα τελωνείου. Το άν θα ελεγχθεί το δέμα και το εάν θα πληρώσεις είναι καθαρά θέμα ... τύχης. Τα καταστήματα δεν έχουν καμμία σχέση, το μόνο που κάνουν είναι να τα δηλώνουν ως "δώρα" και με μικρή αξία, αλλά οι τελωνειακοί δεν τρώνε κουτόχορτο, απλώς δεν πολυ-ασχολούνται και δεν προλαβαίνουν .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Επειδη εχω παραγγειλει και εγω κι περιμενω απο το συγκεκριμενο site.Moυ το εχουν στειλει με ολλανδικο ταχυδρομειο.Βαζω το track number και μου γραφει αυτο 2014-07-24 00:07, The item has arrived in the country of destination αλλα στα ΕΛ.ΤΑ δεν το αναγνωριζει καν.Επειδη ειπες οτι εχει ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο site ξερεις μηπως τι γινεται ??? Γενικα ολα τα κινητα τα στελνουν μεσο ολλανδικου ταχυδρομιου.Λογικα δευτερα-τριτη θα σου εμφανισει αποτελεσματα στο συστημα του ΕΛΤΑ αναλογος ποσοι και αν εχουν παρει αδεια,γιατι τωρα καλοκαιρακι ειναι λιγο δυσκολα..Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου. Edited July 27, 2014 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Γενικα ολα τα κινητα τα στελνουν μεσο ολλανδικου ταχυδρομιου.Λογικα δευτερα-τριτη θα σου εμφανισει αποτελεσματα στο συστημα του ΕΛΤΑ αναλογος ποσοι και αν εχουν παρει αδεια,γιατι τωρα καλοκαιρακι ειναι λιγο δυσκολα..Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλα οταν σου ερχεται μεσο ολλανδικου ταχυδρομειου,δεν τιθεται θεμα τελωνιου, λογο ευρωπαικης ενωσης. Δεν έχει καμμία σχέση εάν έρχεται μέσω Ολλανδικών, Σουηδικών, Ελβετικών ή οποιουδήποτε άλλου Ευρωπαϊκού ταχυδρομείου. Εάν δεν είναι αγορασμένο από χώρα της ΕΕ υπόκειται σε φόρους και περνάει από τελωνειακό έλεγχο. Μην παραπληροφορείται τον κόσμο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν έχει σχέση το ταχυδρομείο που το στέλνουν αλλά από που ξεκινάει το δέμα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Και έχω την εντύπωση οτι ολές η ευρωπαικες εταιρίες φεύγουν απο Σιγκαπούρη(έτσι μου ειπαν τα ΕΛΤΑ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Γενικα ολα τα κινητα τα στελνουν μεσο ολλανδικου ταχυδρομιου.Λογικα δευτερα-τριτη θα σου εμφανισει αποτελεσματα στο συστημα του ΕΛΤΑ αναλογος ποσοι και αν εχουν παρει αδεια,γιατι τωρα καλοκαιρακι ειναι λιγο δυσκολα..Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλα οταν σου ερχεται μεσο ολλανδικου ταχυδρομειου,δεν τιθεται θεμα τελωνιου, λογο ευρωπαικης ενωσης. ...........Ναι αλλα οταν σου ερχεται μεσο ολλανδικου ταχυδρομειου,δεν τιθεται θεμα τελωνιου, λογο ευρωπαικης ενωσης....... Εντελως ακυρο αυτο φιλε μου,μην γραφουμε οτι ναναι και μπερδευουμε τον κοσμο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Έψαχνα το JiaYu F1 στα γνωστά μαγαζιά και έλεγξα και το CooliCool. Το έχει στα 73,99 δολάρια, ενώ η μετατροπή του σε ευρώ το δίνει στα 54,01 ευρώ, την στιγμή που το xe.com δίνει μετατροπή σε 55,094 ευρώ. Ένα ευρώ στα 55 δεν είναι πολύ, αλλά δεν είναι και τα λεπτά που περίμενα. Συνέχισα τα βήματα της παραγγελίας ώστε να δω αν η σελίδα του PayPal θα εμφάνιζε το ποσό σε ευρώ ή δολάρια, και την εμφάνισε σε ευρώ. Άρα έτσι γλιτώνουμε τα περίπου 3 ευρώ μετατροπής συναλλάγματος που χρεώνουν οι τράπεζες +1 της συμφέρουσας μετατροπής που κάνει το CooliCool; Δυστυχώς είχα κάνει ήδη την παραγγελία σε δολάρια, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω (και μάλλον χάρισα 3 ευρώ σε τράπεζα). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. δλδ με λιγα λογια ειναι θεμα τυχης αν θα μου το κρατησουν στο τελωνειο η οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Έψαχνα το JiaYu F1 στα γνωστά μαγαζιά και έλεγξα και το CooliCool. Το έχει στα 73,99 δολάρια, ενώ η μετατροπή του σε ευρώ το δίνει στα 54,01 ευρώ, την στιγμή που το xe.com δίνει μετατροπή σε 55,094 ευρώ. Ένα ευρώ στα 55 δεν είναι πολύ, αλλά δεν είναι και τα λεπτά που περίμενα. Συνέχισα τα βήματα της παραγγελίας ώστε να δω αν η σελίδα του PayPal θα εμφάνιζε το ποσό σε ευρώ ή δολάρια, και την εμφάνισε σε ευρώ. Άρα έτσι γλιτώνουμε τα περίπου 3 ευρώ μετατροπής συναλλάγματος που χρεώνουν οι τράπεζες +1 της συμφέρουσας μετατροπής που κάνει το CooliCool; Δυστυχώς είχα κάνει ήδη την παραγγελία σε δολάρια, οπότε δεν μπορώ να το επαληθεύσω (και μάλλον χάρισα 3 ευρώ σε τράπεζα). Προφανως στην περιπτωση αυτη η το coolicool αργησε να ενημερωσει την ισοτιμια η οταν το ξανακοιταξες η ισοτιμια ειχε αλλαξει. Απλως μου φαινονται πολλα τα 3 ευρω που αναφερεις γιατι οι περισσοτερες τραπεζες χρεωνουν συνηθως 2% για τη μετατροπη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 δλδ με λιγα λογια ειναι θεμα τυχης αν θα μου το κρατησουν στο τελωνειο η οχι.. Θα σου μιλησω βαση προσωπικης εμπειριας και μονο...εχω κανει κοντα στις 100 παραγγελιες,ισως και παραπανω απο αμερικη και κινα τα τελευταια 5 χρονια..μια φορα πληρωσα τελωνειο για ενα ρολοι που ειχα παρει απο αμερικη μεσο ebay.com..αν θυμαμαι καλα εκανε καπου στα 230$ το ρολοι και πληρωσα καπου στα 60 ευρω τελωνειο...απο κινα να φοβασαι για τελωνειο μονο οταν επιλεγεις express shipping..αν επελεξες το απλο shipping λιγο δυσκολο να πληρωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπερα παιδια...ειμαι σχετικα νεος εδω και ψιλοχαθηκα για να πω την αληθεια.Θελω να παραγγειλω το oneplus one (64g) και θελω να μου προτεινετε ενα site και τι γνωριζουμε σχετικα με το τελωνειο.Ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το coolicool αλλα διαβαζω εδω μεσα και για αλλα site..ευχαριστω :) Να προσθέσω και εγώ ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το Coolicool. Μάλιστα στην πρώτη μου αγορά, επειδή δεν είχε πάρει σωστά την διεύθυνση από το Paypal, πήγε στην άλλη άκρη του νομού, γύρισε κίνα και μου το ξαναέστειλαν αμέσως στην σωστή διεύθυνση χωρίς καμία έξτρα χρέωση και έφταιγα και εγώ που δεν έλεγξα την διεύθυνση παραλαβής. Επίσης καλό είναι πρώτα να μιλήσεις μαζί τους, μια και πάντα δίνουν κάποιο κουπονάκι για έξτρα έκπτωση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 καλησπέρα σε όλους ! έκανα μια αγορά από αυτό το κατάστημα http://www.cect-shop.com ( ένα κινητό ) άξιας 239,00€ η πληρωμή έγινε φυσικά μεσώ Paypal, μου απαντάνε κανονικά ότι έγινε η πληρωμή, μου στείλανε και order number και όλα καλά μέχρι στιγμής ! είπα και εγώ να στείλω ενα mail να δω τι γίνεται ! πότε περίπου θα γίνει η αποστολή ! άλλα τίποτα ! , δεν απαντάει κάνεις ! βρε στο Facebook βρε στο mail τους τίποτα ! ψάχνω από εδώ , ψάχνω από εκεί τελικά στην απόδειξη του paypal βρήκα το όνομα της εταιρίας στην οποία έγινε η μεταφορά των χρημάτων και με οδήγησε σε αυτούς..! http://www.chinavasion.com έχει κάνεις καμιά εμπειρία σχετικά με αυτό το κατάστημα ??? (cect-shop) ή έχει ακούσει κάτι σχετικά ??? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 καλησπέρα δεν ξέρω αν το έχω βάλει στο σωστό μέρος το θέμα... αν όχι ας αλλάξει !!! :) έχει κάνεις καμιά εμπειρία από αυτό το κατάστημα ??? (cect-shop.com) να έχει αγοράσει κάτι.... , να έχει ακούσει κάτι ! πάντως έχει δυνατές τιμές !!! ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Εμπειρία όχι δεν έχω. Αλλά γιατί το ψάχνεις? Αν δεις μερικα απο τα θέματα, θα καταλάβεις οτι ολα τα παιδιά ψωνίζουν απο 6 - 7 site (ισως λεω και πολλά :) ) και είναι πολύ ικανοποιημενοι. Οπότε γιατί να ρισκάρεις? ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts