Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται αυτό, γιατι τα μαγαζιά στην κίνα δε δουλεύουν έτσι.

Στην ουσία δεν εχουν δικο τους στοκ για τα περισσότερα προϊόντα, αλλά όταν το παραγγείλεις, το παιρνουν από αποθήκη στην Κίνα, ή το εργοστάσιο, ή καποιο προμηθευτή χονδρικης κλπ, και στο στέλνουν. Καταλαβαινεις πως δε γινεται να ενημερώνονται για το στοκ των άλλων συνέχεια

Συμφωνώ μαζί σου, απλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να ενημερώνουν πιο σύντομα και όχι μετά από μία εβδομάδα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ παρήγγειλα χθες, για πρώτη φορά από Κίνα, δύο lenovo s650 από To2c. Μπορούν να μου πουν όσοι γνωρίζουν πότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να περιμένω τις συσκευές; Επίσης τα παρήγγειλα μέσω Singpore Post. Θα χρεωθώ και τελωνείο επειδή είναι δύο οι συσκευές και αν ναι τι ποσό:

Εγώ παρήγγειλα χθες, για πρώτη φορά από Κίνα, δύο lenovo s650 από To2c. Μπορούν να μου πουν όσοι γνωρίζουν πότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να περιμένω τις συσκευές; Επίσης τα παρήγγειλα μέσω Singpore Post. Θα χρεωθώ και τελωνείο επειδή είναι δύο οι συσκευές και αν ναι τι ποσό:

Σε 20 μερες καλως εχοντων των πραγματων.Κατα 99,9% δεν θα πληρωσεις.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σε 20 μερες καλως εχοντων των πραγματων.Κατα 99,9% δεν θα πληρωσεις.

μεχρι ποιο ποσο δηλαδη το γλυτωνουμε το τελωνειο;

μεχρι ποιο ποσο δηλαδη το γλυτωνουμε το τελωνειο;

δεν είναι θέμα ποσού τόσο όσο στο αν ανοίξουν στο τελωνείο το δικό σου κουτί

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

γεια σας και από εμένα.ξέρει κανείς αν το http://www.everbuying.com είναι αξιόπιστο?

βλέπω να έχει paypal και έχει καλές τιμές.

γεια σας και από εμένα.ξέρει κανείς αν το http://www.everbuying.com είναι αξιόπιστο?

Γενναιόδωρο με τα κουπόνια του αλλα οτι έχει καλές τιμές, δεν θα το έλεγα.

Μήπως σε μπέρδεψε το νόμισμα που χρησιμοποιεί το μαγαζί; Οι τιμές είναι σε αγγλικές λίρες και όχι σε δολάρια όπως στα περισσότερα.

2-3 μοντέλα που κοίταξα ήταν $20-$30 ακριβότερο απο το Minideal

Από τα πιό παλιά και αξιόπιστα. Το νόμισμα το ορίζεις εσύ, δεν χρησιμοποιεί κάποιο ορισμένο όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

Όσο γιά τις τιμές, βλέπεις και κρίνεις μόνος σου αναλόγως του είδους που θέλεις.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Από τα πιό παλιά και αξιόπιστα. Το νόμισμα το ορίζεις εσύ, δεν χρησιμοποιεί κάποιο ορισμένο όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

Δεν είπα αυτό ακριβώς. Το μαγαζί όμως χρησιμοποιεί ως προεπιλεγμένο νόμισμα τη λίρα και αυτό μπορεί να μπερδέψει κάποιον που είναι συνηθισμένος στις τιμές δολαρίων που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι άλλοι.

Δεν είπα αυτό ακριβώς. Το μαγαζί όμως χρησιμοποιεί ως προεπιλεγμένο νόμισμα τη λίρα και αυτό μπορεί να μπερδέψει κάποιον που είναι συνηθισμένος στις τιμές δολαρίων που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι άλλοι.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!

Το "μαγαζί" ανιχνευει την ΙΡ σου και προτείνει το νόμισμα που νομίζει οτι χρειάζεσαι (πχ σε μένα, μόλις άνοιξα, προτεινε EUR)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σε εμένα γιατί έβγαλε λίρες τότε; Μήπως έφταιγε οτι έπινα τσάι εκείνη την ώρα; :lol:

Όπως και να έχει, δεν είναι πολύ ανταγωνιστικές οι τιμές τους. Τελικά οι διαφορές σε 2-3 mid-range κινητά ήταν της τάξης των $10-$15 ενώ δεν έχει το Lenovo S650 που έχω βάλει στο μάτι.

Κι εμένα λίρες μου βγάζει.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τσεκάρουμε τις τιμές σε USD, γιατί σε αυτό το νόμισμα θα γίνει η πληρωμή και οι αυτόματοι μετατροπείς στα sites, δεν είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες ισοτιμίες.

Και εμένα euro βγάζει. Αλλά δεν έχει xiaomi, lenovo.... :(

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41775&stc=1&d=1393536676

Λοιπόν επειδή από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω κάνει πολλές αγορές, πλέον μπορώ να σου πω ότι δεν είναι αξιόπιστο! Σε όλες τις πρώτες μου αγορές όλα ήταν άψογα. Από ένα σημείο και έπειτα όπου είχα μαζέψει και πόντους από τις διάφορες αγορές, έκανα παραγγελίες χρησιμοποιώντας τους πόντους για να έχω έκπτωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κατάστημα μου έδωσε 3 φορές σε 2 διαφορετικές παραγγελίες ψεύτικο tracking number. Δεν λειτούργησε ποτέ ούτε παρέλαβα ποτέ κάτι. Βεβαίως με το paypal πήρα τα χρήματά μου πίσω, ωστόσο έχασα τους πόντους που είχα ξοδέψει για αυτές τις αγορές.

Έπειτα από αρκετούς μήνες τώρα πρόσφατα είπα να κάνω ξανά κάποια αγορά (κάποια αντικείμενα μικρής αξίας). Το tracking number σωστό, παρέλαβα το πακέτο και 2 από τα 3 αντικείμενα που παρέλαβα ήταν λάθος! Ήταν παρόμοια αλλά καμία σχέση στην λειτουργία με αυτά που παρήγγειλα. Περιμένω και πάλι να δω τι θα γίνει με το paypal, όπου αυτή τη φορά ζήτησα να τα ξαναστείλουν και να μην μου κάνουν refund.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι αρκετά προβληματισμένος γιατί προσπαθώ να κάνω μία καλή επιλογή κινητού για τα δικά μου δεδομένα και να παραγγείλω απο ένα αξιόπιστο kinezo-site. Δεν έχω καταλήξει ακόμη αλλά μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο http://www.minideal.net/n3-mtk6592-octa-core-smartphone-2gb-16gb-with-5-7-inch-ips-screen-android-4-2-3g-otg-white.html.

Έχει κανείς άποψη για το κινητό?Για το κατάστημα διάβασα πιο πάνω καλά λόγια γενικά. επίσης για να αποφύγω να πληρώσω τελωνείο πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο, όπως να μιλήσω με τους ανθρώπους του site ή το στέλνουν από μόνοι τους σαν gift οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κατι

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι αρκετά προβληματισμένος γιατί προσπαθώ να κάνω μία καλή επιλογή κινητού για τα δικά μου δεδομένα και να παραγγείλω απο ένα αξιόπιστο kinezo-site. Δεν έχω καταλήξει ακόμη αλλά μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο http://www.minideal.net/n3-mtk6592-octa-core-smartphone-2gb-16gb-with-5-7-inch-ips-screen-android-4-2-3g-otg-white.html.

Έχει κανείς άποψη για το κινητό?Για το κατάστημα διάβασα πιο πάνω καλά λόγια γενικά. επίσης για να αποφύγω να πληρώσω τελωνείο πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο, όπως να μιλήσω με τους ανθρώπους του site ή το στέλνουν από μόνοι τους σαν gift οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κατι

...το κατάστημα αξιόπιστο, επιλέγεις Signapore Post (έρχεται συστημένο) και δεν περνάς τελωνείο. Ξέρουν αυτοί ήδη πώς να το δηλώνουν.

Για το κινητό θα πήγαινα σε κάτι πιο αξιόπιστο από πλευράς εταιρείας.

Δηλαδή? Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση για κινητό? και κάτι σαν κι αυτό δεν θα με χάλαγε http://www.chinapadmall.com/neo-n003-advanced, θεωρείται καλή-αξιόπιστη λύση?

Όσον αφορά το site, λογικά οχι.

Όσον αφορά το κινητό μπορείς να μελετήσεις και εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382341

Εχουμε καμια προσφατη παραλαβη απο tinydeal?Γιατι μ ενδιαφερει το Doogee DG130 και εκει το βρισκω στην καλυτερη τιμη ενω δεν υπαρχει στο Geek.Ειναι ΟΚ το καταστημα?Γιατι πολλα ακουω...
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχουμε καμια προσφατη παραλαβη απο tinydeal?Γιατι μ ενδιαφερει το Doogee DG130 και εκει το βρισκω στην καλυτερη τιμη ενω δεν υπαρχει στο Geek.Ειναι ΟΚ το καταστημα?Γιατι πολλα ακουω...

Εγώ στη θέση σου, δε θα το ρίσκαρα...

Πάρα πολλά τα παράπονα, για ελαττωματικά, καθυστερήσεις σκόπιμες λόγω stock ή ακόμη και για αποστολές που δε φτάνουν ποτέ...