tsopanos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 παιδια καλημερα και γω ενδιαφερομαι να αγορασω απο το fastcardtech κινητο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ομως αν ξερει κανεις ας δωσει τα φωτα του μην το τολμησεις,διαβασε μερικα για το συγκεκριμενο καταστημα http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Λοιπον, χθες παρελαβα το κινητο μου!!! Σχεδον 19 μερες απο Χονγκ Κονγκ. Καλα ειναι, μεσολαβησε και αργια. Επειδη δεν πολυγνωριζω τεχνικες ειδικες λεπτομερειες πανω στα κινητα, θα πω οτι εμεινα ευχαριστημενος. Το κουτι του κινητου εγραφε Mini S 4 !!!!! Πολυ περιεργο. Τεσπα. Μου στειλανε 2 μπαταριες, 2200 Mah, θηκη για το κινητο, η οθονη εχει αυτο το πλαστικο που την προστατευει. Αυτο που με στραβωσε ειναι οτι μου στειλανε τον Αγγλικο φορτιστη. Ενταξει, εχω φορτιστη και ανταπτορα αλλα λεμε. Επισης μου στειλανε και ακουστικα. Το κινητο ειναι αρκετα καλο εξωτερικα και στιβαρο. Πολυ καλη η οθονη. Εγω παρολο τα 512 mb το βρισκω σχετικα γρηγορο. Ισως επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone και δεν εχω μετρο συγκρισης. Εχει σχεδον τα παντα, GPS, διπλη SIM, 3G. Ενα μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει και πολυ δυνατο ηχειο. Οχι οτι ειναι χαμηλο αλλα το NOKIA που ειχα ηταν λιγο καλυτερο. Για τα λεφτα του νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να παρω. Και βλεπω οτι το αυξησανε περιπου 30 ευρω, γυρω στα 90+ εχει τωρα. http://www.ebay.co.uk/itm/White-4-3-Android-4-2-Smartphone-3G-Phone-MTK6572-Dual-Core-UNLOCKED-S004/231022933791?_trksid=p5197.m2280&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D191%26meid%3D187354751903852495%26pid%3D100068%26prg%3D1104%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D161010917747%26%26clkid%3D187354678873140326&_qi=RTM1177911 Αυτα. Καλημερα φιλε μου μαλλον ειναι αυτο που σκεφτομαι να φερω κι εγω. Δες εδω http://www.chinapadmall.com/f9192 Το ιδιο δεν ειναι? Για πες εντυπωσεις κλπ. Ειναι μεγαλο (4,3 ειναι προφανως) ? Δλδ πιο μεγαλο απο το S4 mini σε διαστασεις? Ελεγα μηπως εισαι Αθηνα να το βλεπα αν γινοτανε αλλα τωρα ειδα πως εισαι Θεσ/κη! Για πες γενικα αξιζει να προχωρησω? Ο κινεζος το διαφημιζει με 8500 antuntu score, δεν του κανεις κι εσυ ενα test να δουμε τι κανει? Edited August 20, 2013 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημερα φιλε μου μαλλον ειναι αυτο που σκεφτομαι να φερω κι εγω. Δες εδω http://www.chinapadmall.com/f9192 Το ιδιο δεν ειναι? Για πες εντυπωσεις κλπ. Ειναι μεγαλο (4,3 ειναι προφανως) ? Δλδ πιο μεγαλο απο το S4 mini σε διαστασεις? Ελεγα μηπως εισαι Αθηνα να το βλεπα αν γινοτανε αλλα τωρα ειδα πως εισαι Θεσ/κη! Για πες γενικα αξιζει να προχωρησω? Ο κινεζος το διαφημιζει με 8500 antuntu score, δεν του κανεις κι εσυ ενα test να δουμε τι κανει? Ναι το ιδιο ειναι απ'οτι βλεπω. Κοιτα, για μενα ειναι το πρωτο smartphone που αγοραζω. Επομενως δεν εχω μετρο συγκρισης με κατι καλυτερο ή χειροτερο. Η εντυπωση μου ειναι οτι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Δηλαδη απο χθες που το πηρα, το δουλευω συνεχεια και δεν με προβληματισε πουθενα. Οσο για το antuntu ( δεν το ηξερα, τωρα το ειδα και το κατεβασα και εκανα το τεστ ) μου εβγαλε σκορ 8812. Δεν ξερω αν ειναι καλα ή οχι. Εγω παντως θα το προτεινα στον καθενα που θα ηθελε κυριως ενα οικονομικο smartphone και να εχει καποιες δυνατοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Για τα χρηματα που κοστιζει το score του ειναι εξαιρετικα καλο! Να σε ρωτησω απο διαστασεις πως ειναι? Μπορεις να μου πεις? Κι αν το εχεις βαλει διπλα σε S4 mini (αφου ουσιαστικα για κλωνο του i9192 το πουλανε). Η οθονη καλη? Και κατι τελευταιο, εχουν βαλει logo samsung? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Για τα χρηματα που κοστιζει το score του ειναι εξαιρετικα καλο! Να σε ρωτησω απο διαστασεις πως ειναι? Μπορεις να μου πεις? Κι αν το εχεις βαλει διπλα σε S4 mini (αφου ουσιαστικα για κλωνο του i9192 το πουλανε). Η οθονη καλη? Και κατι τελευταιο, εχουν βαλει logo samsung? Ευχαριστω! Δεν μπορω να το συγκρινω με το S4 mini γιατι δεν ξερω καποιον φιλο μου που να το εχει. Πρεπει να ειναι το ιδιο θεωρητικα. Η οθονη του μου αρεσε. Ενας ξεδελφος μου εχει Samsung Grande Duos 5.0" και απ'οτι ειδα εχει ελαχιστες διαφορες. Οχι πουθενα δεν υπαρχει logo Samsung. Παντως για 60 ευρω που μου κοστισε αμφιβαλω αν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 παιδια καλημερα και γω ενδιαφερομαι να αγορασω απο το fastcardtech κινητο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ομως αν ξερει κανεις ας δωσει τα φωτα του Ξέχνα το μην παραγγείλεις από εκεί. Δεν μπορω να το συγκρινω με το S4 mini γιατι δεν ξερω καποιον φιλο μου που να το εχει. Πρεπει να ειναι το ιδιο θεωρητικα. Η οθονη του μου αρεσε. Ενας ξεδελφος μου εχει Samsung Grande Duos 5.0" και απ'οτι ειδα εχει ελαχιστες διαφορες. Οχι πουθενα δεν υπαρχει logo Samsung. Παντως για 60 ευρω που μου κοστισε αμφιβαλω αν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα. Δοκίμασε και κανένα παιχνίδι και πές μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπερα παιδια,αυριο θα κανω παραγγελια απο minideal,μηπως ξερει καποιος για κανενα εκπτωτικο κουπονι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδιά γνωρίζει κανένας να πει μοντέλα με hdmi output; Το μόνο που μου περνάει από το μυαλό ειναι το ΝΕΟ Ν003 που υποστηρίζει mhl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα παιδια,αυριο θα κανω παραγγελια απο minideal,μηπως ξερει καποιος για κανενα εκπτωτικο κουπονι; Για κινητα εχω μερικά. γράψε μας τι θέλεις να αγοράσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Και βασικά είναι το μόνο με mtkl6589t αν ποτέ κυκλοφορήσει δηλαδή! Εχει πολλα κινητα, πλεον και το G3S βγαινει με turbo, αλλα εχει και αλλα ετοιμοπαραδοτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για κινητα εχω μερικά. γράψε μας τι θέλεις να αγοράσεις; Θα παρω το amoi n828 σιγουρα και φιλος μαλλον το zte 967! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχει πολλα κινητα, πλεον και το G3S βγαινει με turbo, αλλα εχει και αλλα ετοιμοπαραδοτα. Επιβεβαιώνω το παραπάνω. Χθες παρέλαβα ένα G3S στα 1.5Ghz. Βγάζει 17000 στο Antutu με 720p ανάλυση. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά. Όλα τρέχουν απίστευτα γρήγορα και απροβλημάτιστα. Bugless firmware σε ότι δοκιμή έχω κάνει μέχρι τώρα. (και prerooted :happy:) Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Θα παρω το amoi n828 σιγουρα και φιλος μαλλον το zte 967! Αυτά έχω από κινητά.................. ZOPO ZP980 2G/32GB 329.99$ discount code 145ed ZTE V967S 159.99$ discount code 113ABED ZTE V987 239.99$ THL W9 279.99$ discount code 14ad THL W8S 269.99$ discount code 13a THL W11 249.99$ discount code: 121ED THL W200 185$ discount code: 12eas THL W8 Beyong 224.99$ discount code 11mini ----------------------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Επιβεβαιώνω το παραπάνω. Χθες παρέλαβα ένα G3S στα 1.5Ghz. Βγάζει 17000 στο Antutu με 720p ανάλυση. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά. Όλα τρέχουν απίστευτα γρήγορα και απροβλημάτιστα. Bugless firmware σε ότι δοκιμή έχω κάνει μέχρι τώρα. (και prerooted :happy:) Με γεια και καλοδούλευτο! Επειδή περίμενω το ίδιο, από μέρα σε μέρα, μας λες ποιο firmware φοράει? Ευχαριστώ! Μια ακόμα ερώτηση: Φοράει την μπαταρια 2750 ή μήπως την νέα (πράσινη) 3000mAh? Μπορείς να δωσεις απαντήσεις και στο σχετικό νήμα, για πληρέστερη ενημέρωση Edited August 21, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ξέχνα το μην παραγγείλεις από εκεί. Δοκίμασε και κανένα παιχνίδι και πές μας Για προτεινε μου καποιο παιχνιδι να κατεβασω ( free εννοειται ) γιατι ειμαι newbie στο android world!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Εχω αγορασει απο το tinydeal.com 2 κινητα τηλεφωνο.... TINYDEAL.COM ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ το ustar h3000 και το cubot gt70 Edited August 21, 2013 by kost1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Για προτεινε μου καποιο παιχνιδι να κατεβασω ( free εννοειται ) γιατι ειμαι newbie στο android world!! :p subway serfer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 subway serfer... λοιπον το παιχνιδι το κατεβασα και δεν κολαει πουθενα.. Ολα καλα με το κινητο!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 λοιπον το παιχνιδι το κατεβασα και δεν κολαει πουθενα.. Ολα καλα με το κινητο!!! :up: Tι να κολησει καλε στο Subway surfers? Σιγα το παιχνιδι...... Κατεβασε κανα Dead Trigger να δεις γραφικα, παιζει αψογα. Περισσοτερα στο θεμα που υπαρχει για το Jiayu G3s: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4854993 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ. Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650. Απο το σαιτ http://www.geekbuying.com/ και συγκεκριμενα αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1)Αξιζει το συγκεκριμενο κινητο για τα χρηματα που λεει; 2)ειναι αξιοπιστο αυτο το σαιτ; 3)ποια μεταφορικη ειναι η ασφαλεστερη και πιο αξιοπιστη; α)Registered Airmail (With tracking number) β)DHL γ)ΕMS Διαβασα διαφορα για την καθε μεταφορικη αλλα δεν εβγαλα τελικα συμπερασμα για το ποια πρεπει να επιλεξω! 4)paypal h western union; Σας κουρασα με τις ερωτησεις! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ. Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650. Απο το σαιτ http://www.geekbuying.com/ και συγκεκριμενα αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1)Αξιζει το συγκεκριμενο κινητο για τα χρηματα που λεει; 2)ειναι αξιοπιστο αυτο το σαιτ; 3)ποια μεταφορικη ειναι η ασφαλεστερη και πιο αξιοπιστη; α)Registered Airmail (With tracking number) β)DHL γ)ΕMS Διαβασα διαφορα για την καθε μεταφορικη αλλα δεν εβγαλα τελικα συμπερασμα για το ποια πρεπει να επιλεξω! 4)paypal h western union; Σας κουρασα με τις ερωτησεις! Ευχαριστω καταρχην αυτο πλησιαζει περισσοτερο σε ταμπλετ παρα σε τηλεφωνο..6,5 ιντσες.. 2)ναι το site ειναι οκ. 3)θα ελεγα singapore post αλλα δεν ξερω αν το υποστιρηζει το συγκεκριμενο site..αλλιως registered airmail. 4)σιγουρα paypal!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Tι να κολησει καλε στο Subway surfers? Σιγα το παιχνιδι...... Κατεβασε κανα Dead Trigger να δεις γραφικα, παιζει αψογα. Περισσοτερα στο θεμα που υπαρχει για το Jiayu G3s: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4854993 γι'αυτο πριν ρωτησα για καποιο παιχνιδι να κατεβασω ωστα να δω πως θα το παιξει. Οκ το κατεβαζω και ενημερωνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος σχετικα στα κινεζικα κινητα,δεν εχω κανει ποτε αγορα κινητου μεσω ιντερνετ. Εχω βαλει στο ματι το ulefone u650. Αυτο http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U650-6-5Inch-FHD-Screen-MTK6589T-1-5GHz-Quad-Core-Smart-Phone-2GB-RAM-32GB-ROM-12-6MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Silver-317355.html. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1)Αξιζει το συγκεκριμενο κινητο για τα χρηματα που λεει; 2)ειναι αξιοπιστο αυτο το σαιτ; 3)ποια μεταφορικη ειναι η ασφαλεστερη και πιο αξιοπιστη; α)Registered Airmail (With tracking number) β)DHL γ)ΕMS Διαβασα διαφορα για την καθε μεταφορικη αλλα δεν εβγαλα τελικα συμπερασμα για το ποια πρεπει να επιλεξω! 4)paypal h western union; 1) Δεν γνωριζω για τη συσκευη, καλη φαινεται, με καλα χαρακτηριστικα, αν και πολυυυυυυ μεγαλη για τα γουστα μου. Τωρα στα υπολοιπα : 2) Ειναι αξιοπιστο, εχουμε πολλοι αγορασει απο εκει χωρις προβλημα. 3) Το α) (χρησιμοποιουν Singapore Post ετσι κι αλοιως) για να μηδενισεις τον κινδυνο του τελωνειου και των φορων που πιθανοτατα να αντιμετωπισεις με τους αλλους τροπους 4) PayPal ΠΑΝΤΑ, για να μπορεις να εχεις ασφαλεια και δυνατοτητα επιστροφης χρηματων σε περιπτωση καποιας στραβης Αυτα και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!! ;) Edited August 21, 2013 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σας ευχαριστω πολυ παιδια με κατατοπισατε πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Κατεβασα το Dead Trigger, εβγαλα το πρωτο level και ολα κανονικα. Δουλευει αψογα. Τωρα αν θα κολαει παρακατω, δεν ξερω. Θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts