Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

έλεγα να το παραγγειλω μετα τις γιορτες αλλα πραγματικα το κινητο μου κολλαει σημερα τοσο πολυ και οχι μόνο σημερα! (ενα motorola XT5 με custom rom 2.3.7) που μου ερχεται να το παταω χαμω! οποτε λεω αυριο να το παραγγείλω! αμα παραγγειλω απο την σελιδα που ειπαμε απο Ιταλια δλδ θα προλαβω λετε ή θα πεσω μεσα σε αργίες? σιγουρα κανει μονο 3 μερες να ερθει απο εκει? και Ελλαδα ποιο courier το φερνει στην πορτα μας? γμτ!!! out of stock! http://www.zopomobileshop.com/en/89-zopo-zp980-smartphone.html Edited by Nikifoross

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά ήταν όπως φοβόμουν, οι του geekbuying δεν το είχαν παραδώσει στο ταχυδρομείο από την Τρίτη πού μου στείλανε το μήνυμα αλλά σήμερα πού τους βρήκα και τους ενόχλησα. Τώρα μου άλλαξε το στάτους, Your item was collected(MINHANG) at 2013-04-27 23:00:00, δηλαδή μόλις το πήραν από τον πωλητή. Τζάμπα τα 30 δολλάρια του EMS αφού θα έρθει όταν λείπω και θα το παραλάβω σε 2 εβδομάδες όσο θα έκανε και με το απλό ταχυδρομείο.

Μπορεί να το χαν παραδόσει και να καθόταν στην αποθήκη του ταχυδρομείου. στην ελλάδα τουλάχιστον δεν είναι απίθανο, αλλά ούτε και στη china post.. :p

έλεγα να το παραγγειλω μετα τις γιορτες αλλα πραγματικα το κινητο μου κολλαει σημερα τοσο πολυ και οχι μόνο σημερα! (ενα motorola XT5 με custom rom 2.3.7) που μου ερχεται να το παταω χαμω! οποτε λεω αυριο να το παραγγείλω! αμα παραγγειλω απο την σελιδα που ειπαμε απο Ιταλια δλδ θα προλαβω λετε ή θα πεσω μεσα σε αργίες? σιγουρα κανει μονο 3 μερες να ερθει απο εκει? και Ελλαδα ποιο courier το φερνει στην πορτα μας?

DHL. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το χρυσοπληρώσεις για να σου ρθει σε 4-5 μέρες, από geekbuying ή minideal που στέλνουν σε 1-2 μέρες σχεδόν πάντα, με ems θα το χεις σε λιγότερο από 10 μέρες

Εχω μπερδευτει τωρα! απο το αλλο site δεν θα ερθει απο Κινα? πως ερχεται τοσο γρηγορα? νομιζα οτι θελει 3 εβδομαδες!!! a btw ειδα και αυτο τωρα http://www.zopomobileshop.com/en/107-zopo-c2-4gb-5-inch-full-hd-13-mp-camera-mt6589-android-smartphone.html ειναι σαν το 980 αλλα εχει 4GB εσωτερικη μνημη αντι 16 του 980? μεγαλη διαφορα τιμης θα λεγα!

Εχω μπερδευτει τωρα! απο το αλλο site δεν θα ερθει απο Κινα? πως ερχεται τοσο γρηγορα? νομιζα οτι θελει 3 εβδομαδες!!! a btw ειδα και αυτο τωρα http://www.zopomobileshop.com/en/107-zopo-c2-4gb-5-inch-full-hd-13-mp-camera-mt6589-android-smartphone.html ειναι σαν το 980 αλλα εχει 4GB εσωτερικη μνημη αντι 16 του 980? μεγαλη διαφορα τιμης θα λεγα!
όχι βέβαια, αν ο πωλητής το ταχυδρομήσει εντός 2 ημερών (minideal και geekbuying είναι τα πιο γρήγορα) με singapore post το παραλαμβάνεις σε 8-14 μέρες από κίνα εκτός απροόπτου των ελτά.

Το C2 έχει το τροποποιημένο android του alibaba

Zopo C2 embraces Aliyun OS, boasts 5-inch 1080p display, 5MP front camera , memory 1gb ram+ 4gb rom, it was design for China Home Market users, AliYun subsidy usd32.7 for each ZOPO C2,that is why much cheaper then the intermational version zp980(android4.2os, multi-languages, 16gb memory)

Aliyun OS with Chinese and English only, Android 4.2 OS with Multi-language the same as ZP980

αν δεις καλα εχει να επιλεξεις με τι λειτουργικο το θες! το android που εχει ειναι οπως του ZP980! και στο 980 εχει επιλογη με το αλλο λειτουργικο! αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε καλυτερα να παρω απο το αλλο site που τα εχει και διαθεσιμα! ωχ εχεις δικιο http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-C2-5-0-Inch-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1080P-IPS-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM-Aliyun-OS-with-3G-GPS-Black-315185.html?Currency=EUR οποτε το ξεχναω δλδ και παω σε αυτο που εχει και free δωρα??? http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP980-5-0-Inch-FHD-Screen--440-PPI-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-1GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-314855.html

Edited by Nikifoross

Καλησπερίζω την παρέα!

Μιας και δεν βρήκα μετά από ψάξιμο άλλο πιο κατάλληλο θέμα, γράφω εδώ.

Η ιστορία έχει ως εξής...

05 Ιανουαρίου 2013 παρήγγειλα από etotalk το lenovo a660.

Σε λίγες μέρες το πήρα στα χέρια μου κανονικά χωρίς καμιά αναποδιά, έτοιμο με τα Ελληνικά του και όλα καλά!

03 Φεβρουαρίου 2013 και αφού ήμουν κατενθουσιασμένος με το κινητό, αποφασίζω να παραγγείλω ακόμα έναν κινέζο

αυτή τη φορά για την κοπέλα μου.

Αυτή τη φορά ήταν το lenovo a60 και επίσης δεν ήταν από etotalk αλλά από merimobiles για το οποίο είχα ακούσει καλά λόγια

και ήταν και φθηνότερο!

Μετά από 20 μέρες αναμονής αποφασίζω να τους στείλω ένα μήνυμα για να δω που βρίσκετε το κινητό

αφού το tracking number που μου είχαν δώσει δεν δούλευε.

Η απάντησή τους;;;

"Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά σας, αλλά δυστυχώς στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν μπορεί να περαστεί custom rom!

Το διπλοτσεκάραμε και με το εργοστάσιο αλλά δεν έχει βγει το ανάλογο λογισμικό.

Τα $6.95 μπορούμε να σας τα επιστρέψουμε ή αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας.

Επίσης μπορούμε να σας στείλουμε πίσω τα λεφτά σας."

Φυσικά έξω φρενών όπως ήμουν που 20 μέρες μετά την πληρωμή μου λένε πως αυτό που παρήγγειλα ουσιαστικά δεν υπάρχει,

ζητάω τα λεφτά μου πίσω!

Και η δεύτερη "κουφή" απάντησή τους!

"Συγνώμη για την αναστάτωση και την καθυστέρηση στο να σταλεί το κινητό, αλλά ήταν η Κινέζικη πρωτοχρονιά. Μίλησα και με το αρμόδιο τμήμα και μου είπαν πως το κινητό έχει ήδη σταλεί! Αν θέλετε τα $6.99 για την custom rom μπορούμε να σας τα επιστρέψουμε. Είναι ΟΚ να κρατήσετε την παραγγελία; Θα σας κάνουμε έκπτωση στην επόμενή σας αγορά. Αν πραγματικά δεν το θέλετε, απλά αρνηθείτε να παραλάβετε το πακέτο απ'το ταχυδρομείο."

ΟΚ, τους λέω. Θα το αρνηθώ! Παρακαλώ επιστρέψτε μου τα χρήματα.

Καμία κίνηση όμως αυτοί!

Αφού περνάνε άλλες 16 μέρες(!) φτάνει επιτέλους το κινητό και λέω στον ταχυδρόμο να το στείλει πίσω.

Ταυτόχρονα τους ενημερώνω και τους λέω πως ακόμα περιμένω τα λεφτά.

ΟΚ λένε, θα σας ενημερώσουμε όταν το παραλάβουμε!

Καλά, λέω, απλά αν τα χρήματα που σας έδωσα δεν μου επιστραφούν μέχρι τις 17 Μαρτίου (ήδη έχουμε 09!) θα αναγκαστώ να κάνω dispute στο paypal. Στις 17 θα έκλεινα 42 μέρες οπότε είχα αγχωθεί μην χάσω τη διορία που δίνει το paypal.

Και η απάντηση την επόμενη:

"Σας παρακαλούμε μην κάνετε dispute! Για να επιστραφεί το πακέτο πίσω σε μας χρειάζεται πάνω από 1 μήνας έως και 45 μέρες. Πρέπει πρώτα να πάει στο ταχυδρομείο και μετά στην κούριερ μας! Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα, αλλά δώστε μας χρόνο."

Και τους λέω αυτά περί του paypal και της διορίας και τους ζητώ ευγενικά να μου επιστρέψουν τα $$$ αφού το λάθος ήταν καθαρά δικό τους όπως άλλωστε παραδέχτηκαν απ'την πρώτη στιγμή!

Οι τύποι όχι απλά δεν μου τα έστειλαν πίσω, αλλά ούτε καν απάντησαν...

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013, δηλαδή 43 μέρες μετά την αγορά κάνω dispute.

Από τότε είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαμάχη με δικαστή το paypal, με αρκετές επισκέψεις (δικές μου) στο ταχυδρομείο, με πολλά τηλέφωνα και email στα κεντρικά για να καταφέρω να αποδείξω πως ποτέ δεν το παρέλαβα και ότι έχει επιστραφεί, με, με, με!!!

Φυσικά από απλό dispute, έκανα claim!

Αρκετά όμως είπα...

Σήμερα το απόγευμα η υπόθεση έκλεισε (84 ολόκληρες μέρες μετά την αγορά)!

Το paypal ευτυχώς δέχτηκε όλες τις αποδείξεις που είχα (επιτέλους) και μέσα σε 5 εργάσιμες θα έχω και τα χρήματά μου πίσω (δηλαδή μόλις 89 μέρες μετά).

Και το κερασάκι στη τούρτα;

Δεν μπορούσα να αφήσω την κοπελιά χωρίς δώρο κι έτσι πήρα, αυτή τη φορά από etotalk :D , το ZTE v970!

Το παρέλαβα και αυτή τη φορά σχετικά μπαμ μπαμ!

Με μια μικρή όμως επιβάρυνση της τάξης των 55€, αφού το πιάσανε στο...τελωνείο!

:angry:

Τέλος καλό όλα καλά! Καλό Πάσχα!

Πωπω φίλε με κουφανες τώρα τι ταλαιπωρία έφαγες.

Εύχομαι να πάρεις πίσω τα ευρακια σου..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μετέφερα τα posts εδώ.

Δυστυχώς είναι μην μπλέξεις με τους Κινέζους. Τί μέθοδο αποστολής είχες επιλέξει και το έλεγξαν στο τελωνείο?

Είχα επιλέξει την ίδια μέθοδο με την πρώτη φορά.

Δηλαδή EMS.

Αν θυμάμαι αυτή διάβασα πως πρότειναν οι περισσότεροι!

Καλημέρα! πωπω τι ταλαιπωρία!!! τα 55 ευρω τελωνειο που τα πληρωσες? δεν πιστευω να πηγες εκει? ή οταν στο φερανε σπιτι? μια φορα μου εφεραν εμενα κατι απο Taiwan σπιτι με UPS πως τους λενε και ζητησαν καμια 30αρια ευρω και λεω γιατι εχω πληρωσει μεταφορικα και μου λενε τελωνειο είναι! δλδ μπορεί να παραγγειλω και εγω απο το κινεζικο site το geekbyuing και μετα να με πιασει τελωνειο και να παει περισσοτερα απ οτι αν επερνα απο το zipomobileshop απο Ιταλία?

Τελικά το geekbying με τι courier στελνει? σπιτι σου πως ερχεται στο ταχυδρομειο παει? θελω να παραγγειλω σημερα!!! δεν αντεχω αλλο με αυτο το πραγμα που χω για κινητο!!! :lol::lol::lol::lol: αντε εχει και δωρακια!!! :P

Τελικά το geekbying με τι courier στελνει? σπιτι σου πως ερχεται στο ταχυδρομειο παει? θελω να παραγγειλω σημερα!!! δεν αντεχω αλλο με αυτο το πραγμα που χω για κινητο!!! :lol::lol::lol::lol: αντε εχει και δωρακια!!! :P

Έχει επιλογή για EMS και DHL. Εγώ και σχεδόν όλοι, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με EMS

To ΕMS οκ αλλά οταν ερθει εδω με τι ερχετε? ακομα δεν μου ειπε κανεις! ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ σπιτι ή παει ταχυδρομειο και παμε εκει?

To ΕMS οκ αλλά οταν ερθει εδω με τι ερχετε? ακομα δεν μου ειπε κανεις! ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ σπιτι ή παει ταχυδρομειο και παμε εκει?

ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ φυσικά

ευχαριστω! και σορρυ που σας ζαλιζω συνεχεια αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα! και βλεπω προσφορα με αντιστροφη μετρηση ετσι??? http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP980-5-0-Inch-FHD-Screen--440-PPI-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-1GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-314855.html?Currency=EUR τελικα μολις παραγγειλα! εβαλα με EMS και εβαλα και καποια εγγυηση που λεει! εντωμεταξυ τοσες μερες που το λεω εριξαν την τιμη ποιο κατω!!! και εχει δωρα FREE φορτιστη αυτοκινητου και καρτα microSD 32GB! παραθετω και μια φωτο με τις τελικες τιμες. Edited by Nikifoross

η παραγγελία είναι από minideal...αυτά γράφει στο site της Singapore Post

Posting date :16-04-2013 Status date: 27-04-2013 Arrived at overseas (Country code: GR)

μπορεί να μου πει κανείς πότε περίπου να υπολογίζω

η παραγγελία είναι από minideal...αυτά γράφει στο site της Singapore Post

Posting date :16-04-2013 Status date: 27-04-2013 Arrived at overseas (Country code: GR)

μπορεί να μου πει κανείς πότε περίπου να υπολογίζω

10 μερες περιπου δεν ειναι στανταρ αλλα ελτα ειναι αυτα ποτέ θα στο παραδοσουν εδω ειναι αλλα κολπα

Παιδια εχω παραγγείλει απο merimobiles το zre v987 την Παρασκευή 26/4 ξέρω πριν 3 μερες και γράφει το εξής στο acount μου: This order is marked as Awaiting Fulfillment....

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδια εχω παραγγείλει απο merimobiles το zre v987 την Παρασκευή 26/4 ξέρω πριν 3 μερες και γράφει το εξής στο acount μου: This order is marked as Awaiting Fulfillment....

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

να περιμένεις καμια βδομάδα μέχρι να το στείλουν αυτοί

Εχει ανοιχτεί θέμα φιλε μου για το iocean, κανε την ερώτησή σου εδώ - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357643

giphy.gif

Εχει ανοιχτεί θέμα φιλε μου για το iocean, κανε την ερώτησή σου εδώ - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357643

ο ευχαριστω.

περιμενουμε δηλαδη

καλησπέρα, έχω το AMOI N828...όταν δέχομαι μήνυμα και έχω αναπάντητες κλήσεις δεν θα έπρεπε να ανάβει το λαμπάκι που έχει στο πάνω μέρος?(σαν ειδοποίηση)

Πρεπει μήπως να ενεργοποιήσω κάτι? ευχαριστώ εκ των προτέρων!