jogatore Δημοσιεύτηκε November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2008 Αν έχει δει κανείς το navigon 7210 ας μας πει εντυπώσεις . Από τον αντιπρόσωπο μου είπαν οτι θα το έχει το Πλαίσιο αλλά στο site του δεν βλέπω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το έχω εδώ και 3-4 μέρες. Υπέροχο πραγματικά. Άψογο στην ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή οθόνη και απόλυτα αξιόπιστο. Το χρησιμοποιώ στην Πάτρα και έχει κάθε μικρό παράδρομο... Αθήνα δε το συζητώ, πάρα πολύ καλό. Διαθέτει Bluetooth kit και συνδέεται με το κινητό, αντιγράφει τον κατάλογο στη μνήμη του και μπορείς να διαχειριστείς κλήσεις, κλπ από την οθόνη της συσκευής και από τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης που έχει. Εύχρηστο μενού, πολύ φιλικό και έξυπνο. Κανένα πρόβλημα στην πλοήγηση εκτός από τις φωνητικές οδηγίες της κοπελιάς που είναι απότομες (ΤΩΡΑ σου λέει ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ... και ο δρόμος είναι σε... 40-50 μετρα μακρυά). :) To προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το έχω εδώ και 3-4 μέρες. Υπέροχο πραγματικά. Άψογο στην ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή οθόνη και απόλυτα αξιόπιστο. Το χρησιμοποιώ στην Πάτρα και έχει κάθε μικρό παράδρομο... Αθήνα δε το συζητώ, πάρα πολύ καλό. Διαθέτει Bluetooth kit και συνδέεται με το κινητό, αντιγράφει τον κατάλογο στη μνήμη του και μπορείς να διαχειριστείς κλήσεις, κλπ από την οθόνη της συσκευής και από τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης που έχει. Εύχρηστο μενού, πολύ φιλικό και έξυπνο. Κανένα πρόβλημα στην πλοήγηση εκτός από τις φωνητικές οδηγίες της κοπελιάς που είναι απότομες (ΤΩΡΑ σου λέει ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ... και ο δρόμος είναι σε... 40-50 μετρα μακρυά). :) To προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα... Ευχαριστώ πολύ.. εύχομαι καλορίζικο και καλά ταξίδια. Πότε το πρόλαβες ???:lol: Οι οδηγίες εκτός από απότομες που λες ,δεν νομίζω να είναι πολύ νωρίτερα? Το reality view να φανταστώ ότι δουλεύει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το πρόλαβα λόγω δουλειάς, κάνω μία μικρή - πρώτη παρουσίαση. :p Οι οδηγίες είναι σαφέστατες, απλά είναι λιιιιγο νωρίς σε σχέση με αυτό που βλέπεις. p.x. Είσαι 30-40 μέτρα πριν το φανάρι για να στρίψεις, έχεις σταματήσει στην ουρά επειδή είναι κόκκινο και σου λέει ΤΩΡΑ στρίψτε δεξιά... Δε με ενοχλεί πάντως, σε καμία περίπτωση. Ειδικά αφού δεν είναι από λάθος υπολογισμό, μιας και δεν το επαναλαμβάνει όταν στρίβεις, αλλα ακολουθεί πιστά την πορεία σου. Σου δείχνει επίσης πάντα την τρέχουσα οδό, αλλά και πλατείες αν είσαι δίπλα σε πλατεία με το αμάξι, κάτι πολύ χρήσιμο μιας και του λες απευθείας να σε πάει στην συγκεκριμένη πλατεία, χωρίς να θυμάσαι τον αριθμό της οδού. Επίσης όταν είσαι σε λειτουργία πλοήγησης σου δείχνει στην οθόνη την τρέχουσα οδό αλλά και την επόμενη που θα στρίψεις, με την εντολή για στρίψιμο να είναι εμφανισμένη στην οθόνη. Εκεί μπορείς να την επιλέξεις για να ακούσεις την εντολή, πριν φτάσει η ώρα της και να είσαι προετοιμασμένος. Η εμφάνιση της εναλλακτικής διαδρομής - αν κάνεις λάθος- γίνεται αστραπιαία, χωρίς κόλλημα. Μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα σου έχει βγάλει νέα διαδρομή... Η ακρίβεια του GPS δέκτη είναι άριστη, η ενεργοποίησή του γίνεται μέσα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα από cold start και 10 δευτερόλεπτα από hot start. Reality view δουλεύει στην Ελλάδα, το Line Assistant είναι υπέροχο στις μεγάλες Εθνικές Οδούς μιας και ζουμάρει πάνω ακριβώς στον κόμβο που θα πάρεις και σε καθοδηγεί καλα. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Mythozz που θα το παρουσιάσεις; (αν επιτρέπεται να το ανακοινώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Mythozz που θα το παρουσιάσεις; (αν επιτρέπεται να το ανακοινώσεις) Πρόκειται για mini παρουσίαση σε γνωστό περιοδικό ΚΙΝΗΤΗΣ τηλεφωνίας. Δεν θα έχει -πολλές- προσωπικές παρατηρήσεις η συγκεκριμένη. :) Αναλυτική παρουσίαση θα ακολουθήσει όμως, σύντομα σε κάποιο από τα επόμενα τεύχη. :) Αν υπάρχουν ερωτήσεις, απορίες για το Navigon 7210 let me know guys :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Μια ερώτηση. Οι χάρτες που έχει είναι της Navigon? Γιατί απ' ότι λες είναι μια χαρά για Ελλάδα. Αλλά δεν φημίζονταν για της κάλυψη τους. Όλοι λένε ότι του Destinator μόνο κάνουν δουλειά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Οι χάρτες που έχει είναι της NavTeq. Και εγώ είχα την ίδια εκτίμηση με εσένα, μιας και χρησιμοποιώ χρόνια PPC με το Destinator. Στην Πάτρα που μένω είναι άψογο πραγματικά, γνωρίζει ακόμα και παραδρόμους με σωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομασία. Φαντάσου στην Αθήνα... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Πρόκειται για mini παρουσίαση σε γνωστό περιοδικό ΚΙΝΗΤΗΣ τηλεφωνίας. Δεν θα έχει -πολλές- προσωπικές παρατηρήσεις η συγκεκριμένη. :) Αναλυτική παρουσίαση θα ακολουθήσει όμως, σύντομα σε κάποιο από τα επόμενα τεύχη. :) Αν υπάρχουν ερωτήσεις, απορίες για το Navigon 7210 let me know guys :) Μήπως θα μπορούσες να βάλεις και μια παρουσίαση εδώ? Δεν είναι εύκολο σε όλους να αγοράζουν περιοδικά !! Τώρα για απορίες και ερωτήσεις εκ μέρους μου υπάρχουν πολλές αν θελήσεις να το συζητήσουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Όσες ερωτήσεις έχετε κάντε τες και θα τις απαντήσω. Γιαυτό έχουμε τον χώρο αυτό... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Καλημερα και απο μενα και καλα ταξίδια.. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις φυσικα. οι φωνητικες οδηγίες περιορίζονται στο στριψε δεξια κτλπ.Στα χαρακτηριστικα της συσκευής αναφέρει οτι μπορεί να εκφωνήσει και τις οδούς που όμως δεν υπάρχει υποστήριξη στα ελληνικά. θα ηθελα λοιπον να ρωτήσω ποιες δυνατότητες υποστηρίζονται απο τα ελληνικά και αν υπάρχει πιθανότητα να δουμε ελληνικα και στις υπόλοιπες Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Καλημερα και απο μενα και καλα ταξίδια.. Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις φυσικα. οι φωνητικες οδηγίες περιορίζονται στο στριψε δεξια κτλπ.Στα χαρακτηριστικα της συσκευής αναφέρει οτι μπορεί να εκφωνήσει και τις οδούς που όμως δεν υπάρχει υποστήριξη στα ελληνικά. θα ηθελα λοιπον να ρωτήσω ποιες δυνατότητες υποστηρίζονται απο τα ελληνικά και αν υπάρχει πιθανότητα να δουμε ελληνικα και στις υπόλοιπες Καλησπέρα. Οι φωνητικές εντολές είναι υπερπλήρεις και αρκετά πιο ενημερωτικές από τις αντίστοιχες που είχα στο Destinator. Π.χ. σε ενημερώνει οτι ο δρόμος που βρίσκεσαι οδηγεί σε αδιέξοδο, πολύ πριν φτάσεις. Επίσης σε καθοδηγεί αρκετά σωστά στις μεταβάσεις λωρίδων, στην αλλαγή πορείας προς κάποιον μεγάλο κόμβο κλπ. Επίσης έχει κάτι πολύ χρήσιμο: σου εμφανίζει πάνω αριστερά στην οθόνη - αν το επιθυμείς- το τρέχον όριο ταχύτητας στον δρόμο που βρίσκεσαι, για να ξέρεις κάθε στιγμή πόσο είναι και να καθορίζεις την ταχύτητά σου. Πολύ χρήσιμο για όσους - από εμάς - πατάμε λίγο παραπάνω το γκάζι. Ελληνικά ονόματα οδών δεν αναφέρει πάντως, ήμουν Αθήνα και δεν άκουσα ούτε ένα όνομα σε κανένα δρόμο... Για το αν θα υποστηρίζει μελλοντικά, δεν έχω κάποια ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Αν υπάρξει θα το αναφέρω. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Να συνεχίσω με κάτι αρνητικό. Μετά από 5-6 περίπου ημέρες χρήσης, το 7210 κατάφερε και μου «ρούφηξε» όλη την μπαταρία του αυτοκινήτου. Συνηθισμένος από το Mio168 που είχα πάντα συνδεδεμένο, μέρα νύχτα στον φορτιστή αυτοκινήτου, έκανα το ίδιο με το 7210, μόνο που είχα διαρκώς ανοιχτά τόσο το Bluetooth, όσο και την κεραία TMC. Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα να πεθάνει εντελώς η 1.5 έτους μπαταρία του αυτοκινήτου... Τέσπα, αλλάχτηκε η μπαταρία και απενεργοποιήθηκαν οι λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούσα. Επίσης ο φορτιστής βγαίνει από την υποδοχή όταν κλείνω το αυτοκίνητο... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Να συνεχίσω με κάτι αρνητικό. Μετά από 5-6 περίπου ημέρες χρήσης, το 7210 κατάφερε και μου «ρούφηξε» όλη την μπαταρία του αυτοκινήτου. Συνηθισμένος από το Mio168 που είχα πάντα συνδεδεμένο, μέρα νύχτα στον φορτιστή αυτοκινήτου, έκανα το ίδιο με το 7210, μόνο που είχα διαρκώς ανοιχτά τόσο το Bluetooth, όσο και την κεραία TMC. Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα να πεθάνει εντελώς η 1.5 έτους μπαταρία του αυτοκινήτου... Τέσπα, αλλάχτηκε η μπαταρία και απενεργοποιήθηκαν οι λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούσα. Επίσης ο φορτιστής βγαίνει από την υποδοχή όταν κλείνω το αυτοκίνητο... Και είναι αρνητικό στοιχείο για την συσκευή? Δεν νομίζω οτι χρειαζότανε να τα έχεις όλα ανοικτα σε 24ωρο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το έχω εδώ και 3-4 μέρες. Υπέροχο πραγματικά. Άψογο στην ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή οθόνη και απόλυτα αξιόπιστο. Το χρησιμοποιώ στην Πάτρα και έχει κάθε μικρό παράδρομο... Αθήνα δε το συζητώ, πάρα πολύ καλό. Διαθέτει Bluetooth kit και συνδέεται με το κινητό, αντιγράφει τον κατάλογο στη μνήμη του και μπορείς να διαχειριστείς κλήσεις, κλπ από την οθόνη της συσκευής και από τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης που έχει. Εύχρηστο μενού, πολύ φιλικό και έξυπνο. Κανένα πρόβλημα στην πλοήγηση εκτός από τις φωνητικές οδηγίες της κοπελιάς που είναι απότομες (ΤΩΡΑ σου λέει ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ... και ο δρόμος είναι σε... 40-50 μετρα μακρυά). :) To προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα... Φιλαράκι μου συμφωνώ με την άποψή σου εκτός απο την τελευταία παράγραφο. Στα 40-50 μέτρα είναι η τελευταία οδηγία που σου δίνει εκτός τις προηγούμενες που ξεκινούν άπό τα 3 χιλιόμετρα πρίν. Κάπου ίσως δεν το πρόσεξες. Πάντως από τα προγράμματα που έχω δοκιμάσει (Ολα σχεδόν, σε ΡΝΑ και PDA) το Navigon είναι άλλη ιστορία. Καλορίζικο και καλά ταξίδια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_R Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μythozz βλεπω οτι εχεις avatar iphone..σου αναγνωρισε κανονικα τις επαφες σου απο το iphone και απο συνδεσιμοτητα με την συσκευη τι λεει? ειμαι στο να παρω navigon με ή χωρις Bluetooth αλλα αμα δεν συνδεεται με το Iphone θα μου ειναι αχρηστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Εμείς που το δαμε και το ...πατήσαμε στην έκθεση του καινούργιου καταστήματος στο γέρακα, η οθόνη όταν την πάταγες ήταν μαλακιά (βούλιαζε) κι έκανε κυματισμούς (σαν λίμνη), ενώ ακόμα κια να υπήρχε η οπτική επιβεβαίωση (το γνωστό 3D εφέ) ότι πάτησες το κουμπί η εντολή δεν εκτελείτο 1 στις 3 φορές που το πατάγαμε. Επίσης γενικά τα ναβιγκον δεν έχουν τόσο ευκρινή οθόνη στις ρυθμίσεις μέρας όπου είναι γκρι τα οικοδομικά τετράγωνα και περίπου γκρι τα γράμματα. Η συνολική εμπειρία όπως την βιώσαμε (είχα πάει με τον αδελφό μου) δεν ήταν πολύ καλή. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 πηγα και εγω και το ειδα σημερα και θα συμφωνησω οτι οι εντολες δεν εκτελουνταν καθολου και στο πατημα ολη η οθονη κυματιζε..κατι τετοιο γινεται και σε σενα Mythozz η το ψιλοεσκισαν στην εκθεση? οσο για τα γραφικα το βρηκα μια χαρα και καθολου κουραστικο στο ματι Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Εμείς που το δαμε και το ...πατήσαμε στην έκθεση του καινούργιου καταστήματος στο γέρακα, η οθόνη όταν την πάταγες ήταν μαλακιά (βούλιαζε) κι έκανε κυματισμούς (σαν λίμνη), ενώ ακόμα κια να υπήρχε η οπτική επιβεβαίωση (το γνωστό 3D εφέ) ότι πάτησες το κουμπί η εντολή δεν εκτελείτο 1 στις 3 φορές που το πατάγαμε. Επίσης γενικά τα ναβιγκον δεν έχουν τόσο ευκρινή οθόνη στις ρυθμίσεις μέρας όπου είναι γκρι τα οικοδομικά τετράγωνα και περίπου γκρι τα γράμματα. Η συνολική εμπειρία όπως την βιώσαμε (είχα πάει με τον αδελφό μου) δεν ήταν πολύ καλή. πηγα και εγω και το ειδα σημερα και θα συμφωνησω οτι οι εντολες δεν εκτελουνταν καθολου και στο πατημα ολη η οθονη κυματιζε..κατι τετοιο γινεται και σε σενα Mythozz η το ψιλοεσκισαν στην εκθεση? οσο για τα γραφικα το βρηκα μια χαρα και καθολου κουραστικο στο ματι Πιστεύω ότι μάλλον θα το σακάτεψαν το εκθεσιακό. Δεν κατάφερα να το δω πουθενά ακόμη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Ήταν προφανώς έτσι το εκθεσιακό. Στο δικό μου η οθόνη δεν κυματίζει καθόλου, ούτε παραμορφώνεται. Σε κάποιες περιπτώσεις θέλει να ξαναπατήσεις ένα πλήκτρο, αλλά μετά από μία μέρα ενασχόλησης την μαθαίνεις και ξέρεις πόσο να πιέσεις. Πλέον μετά από 10 μέρες την χειρίζομαι χωρίς πρόβλημα. Το πρωί τη φωτεινότητα την βάζω στο μέγιστο και δείχνει άψογα. Αν βέβαια έχεις τον ήλιο απέναντί σου, μειώνεται λίγο η ευκρίνειά της, οπότε πρέπει να... προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Σε γενικές γραμμές αξίζει απόλυτα για την ευχρηστία του λειτουργικού συστήματος, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα: έχω πάει στο Π. Φάληρο, στο γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ Ντο και φεύγω προς Αθήνα. Πρέπει να στρίψω αριστερά και μετά πάλι αριστερά σε μία καμπυλωτη στροφή για να βγω στη λεοφώρο προς ΣΕΦ... Εγώ που δεν ξέρω, θα μπέρδευα την δεύτερη στροφή, γιατί είναι ακριβώς πίσω μου στις 180 μοίρες, δεν την βλέπω και δεν ξέρω που να πάω. Το Navigon περιστρέφει εικονικά την οθόνη, μου δείχνει με πορτοκαλί γραμμή τη στροφή που πρέπει να στρίψω πίσω μου ακριβώς και το οτι είναι καμπύλη, και όχι ορθή γωνία όπως έχει ο αμέσως επόμενος, κολλητός δρόμος στον οποία θα μπορούσα να πάω κατα λάθος... Όσο για το Bluetooth το χρησιμοποίησα με το Nokia 6120 που έχω, και τα πήγε άψογα. Με το IPhone δεν ξέρω πως θα τα πάει, αφού νομίζω πως το Apple δεν μπορεί να στείλει επαφές στο Navigon... Ίσως θα έπρεπε να πάρεις αυτό χωρίς Bluetooth, χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος όμως. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 πολυ δυνατο προγραμα. το εβαλα στο μιο p-560 kai sto glofiish moy kαι σκιζει. δεν συμφωνω οτι δεν ειναι συγχρονισμενη η φωνη με την ενδειξη και τη πραγματικη θεση. μου εκανε εντυπωση ο κεραυνοβολος επανυπολογισμος οποτε χρειαστηκε. pois ηθελα περισσοτερα. εγω πλεον το χρησιμοποιω σαν βασικο navi program στα pda moy Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 πολυ δυνατο προγραμα. το εβαλα στο μιο p-560 kai sto glofiish moy kαι σκιζει. δεν συμφωνω οτι δεν ειναι συγχρονισμενη η φωνη με την ενδειξη και τη πραγματικη θεση. μου εκανε εντυπωση ο κεραυνοβολος επανυπολογισμος οποτε χρειαστηκε. pois ηθελα περισσοτερα. εγω πλεον το χρησιμοποιω σαν βασικο navi program στα pda moyκαλο ειναι οντως κανει πολυ γρηγορο επανυπολογισμο μονο που ο χαρτης του ειναι λιγο πισω απο τον ανταγωνισμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 file pulsar οτι του ζητησα απο ελλαδα το εβγαλε. για τον χαρτη της μ. βρετανιας απλα εμεινα.ενημερωμενος με πλουσια pois.ta blepeiw kai 3d. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 φιλε μου καλησπερα λογω δουλειας(φορτηγο)το τσεκαρω συνεχεια και εχει μερικα λαθακια ο χαρτης σε σχεση με χαρτη της ngi παντως συνολικα μου αρεσει παρα πολυ σαν προγραμμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα χτες το 7210 γενικά είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα όμως να το ξεκλειδώσω και να βάλω κι άλλα προγραμματα, (igo, destinator για την ακρίβεια). Αυτά που υπάρχουν στο φόρουμ του 2110max κάνουν για το 7210; Επίσης έχω το destinator και το igo 2006 την έκδοση για PNA που την χρησιμοποιούσα στο Vector 380. Αυτή η έκδοση κάνει για το 7210; Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts