skatzoxoiros Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Δεν μας είπες όμως πόσο στοιχησε; Μοντέλο E90 320 diesel (177hp) 41 χιλιάρικα full extra εκδοση advantage (δερμάτινο σπορ τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου) αυτόματο, ηλιοροφή, xenon, πλυστικά προβολέων, σπορ αναρτήσεις "Μ", ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες, παρμπρίζ με γκρι χρωμάτωση στο άνω μέρος, δερματίνη sensatec, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, πακέτο φωτισμού, πλαστικό δάπεδο -σκάφη- στο πορτ μπαγκάζ. Για τον φίλο που ρώτησε για την κατανάλωση μικτό απο τότε που το πήρα με κίνηση κυρίως μέσα στην πόλη, με κλιματισμό συνέχεια ανοικτό και με αρκετά βαρύ πόδι 7,4l/100km. Αν βγείς εκτός πόλης σε μεγάλα ταξίδια μπορεί να το δεις και 5.5l/100km (πρόσφατα πήγα και ήρθα Λάρισα σύνολο 840 Km φορτωμένος και στο πήγαινε και στο έλα και έκαψε 47λιτρα) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 δε παραπονιουνται οι θειτσες με τα ραν φλατ και την Μ αναρτηση?? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 δε παραπονιουνται οι θειτσες με τα ραν φλατ και την Μ αναρτηση?? Έτσι πως κόβω τον φίλο σκατζόχοιρο, οι θείτσες δεν θα προλαβαίνουν να διαμαρτυρηθούν γιατί θα φτάνουν πολύ γρήγορα στον προορισμό τους :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 και στη Ξανθη υπαρχει μια 5αρα ταξι που κυκλοφορει.. Πριν καμια 10αρια χρονια, ειχα μπει σε μια 730 ή 735 στην ξανθη. Ειχε (τοτε) multimedia system και μας επεσε το σαγονι οταν μπηκαμε μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 δε παραπονιουνται οι θειτσες με τα ραν φλατ και την Μ αναρτηση?? H αλήθεια είναι οτι επειδή το φοβήθηκα πως θα έχω πρόβλημα, έμεινα με τις 16αρες ζάντες για αυτόν τον λόγο, και ας μου αρέσανε οι 17αρες... Όσο και να σου φανεί παράξενο δεν έχει παραπονεθεί κανένας για την σκληρότητα των αναρτήσεων. (εγώ το έχω συνηθίσει και έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τις 17αρες που μου άρεσαν απο την αρχη...) Επίσης, ποτέ μα ποτέ δεν τρέχω όταν έχω πελάτη μέσα. Πάντα στις γνωστές ανωμαλίες των δρόμων σιγά σιγά... οι θείτσες δεν θα προλαβαίνουν να διαμαρτυρηθούν γιατί θα φτάνουν πολύ γρήγορα στον προορισμό τους :shifty: Όπως είπα πιο πάνω... δεν τρέχω υπερβολικά όταν έχω πελάτη μέσα. Εκτός αν το ζητήσει ο πελάτης και έχει σοβαρό λόγο να τρέξω. Αν το ζητήσει και ο λόγος δεν είναι σοβαρός, θα το μετανιώσει... Μια θείτσα που λέτε, είχε ξεκάνει τον αντρούλη της, ήθελε να πάει στο καζίνο να παίξει και αντί να διαλέξει απο το σπίτι της στην Νεάπολη Κορίνθου, την γρήγορη διαδρομή απο την γέφυρα του Ισθμού, (γρήγορη μεν, 4-5 χιλιόμετρα παραπάνω δε) επέμεινε να πάμε απο την γέφυρα της Ποσειδωνίας μπαίνοντας μέσα στην Κόρινθο στην οποία εκείνη την στιγμή γινόταν κυκλοφοριακός χαμός. Όκ λέω, ο πελάτης έχει δίκιο, θα πάμε απο εκεί... Φτάνουμε λοιπόν στην πινακίδα που ενημερώνει τους οδηγούς μέσα στην Κόρινθο αν η γέφυρα της Ποσειδωνίας είναι κλειστή ή ανοικτή. (για όσους δε γνωρίζουν είναι βυθιζόμενη). Με το που βλέπει η θείτσα πως είναι ανοικτή η γεφυρα μου λέει... "Πάτα το αγόρι μου να την προλάβουμε ανοικτή, μην κλείσει!!!!" Περιττό να σας πω πως το μετάνιωσε που το ζήτησε και τη διαδρομή θα την θυμάται για όλη την υπόλοιπη ζωή της! :lol::lol::lol: (και δε πιστευω πως θα ξαναζητήσει απο συνάδελφο να τρέξει) Ειχε (τοτε) multimedia system και μας επεσε το σαγονι οταν μπηκαμε μεσα. Είναι το επόμενο project μου μετά τα λευκά angel eyes και τις λυχνίες xenon 8000 Kelvin. Έχουν ηδη παραγγελθεί και αναμένονται ώς τέλος της εβδομάδας! Stay tuned on bmw-motorsport.gr! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Stay tuned on bmw-motorsport.gr! Βάλτα και εδώ να πάρουμε μάτι εμείς που δεν είμαστε κόρινθο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ta 8.000k ποιος στα προτεινε?ειναι μπλε... αν θες ασπρα 4,5-5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 skatzoxoire,μαλλον επρεπε να βαλουμε και το δικο σου αμαξι στο περιπτερο του κλαμπ στο ATS.... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ta 8.000k ποιος στα προτεινε?ειναι μπλε... αν θες ασπρα 4,5-5.5 Μου τα πρότειναν τα μάτια μου! :rolleyes: Έχω δοκιμάσει και τα 4350 kelvin που είχε πάνω απο την μάνα του το αυτοκίνητο, και απο το προηγούμενο μου ταξί (Toyota Avensis) εχω δοκιμάσει και των 6000 Kelvin, και των 8000 Kelvin. To απόλυτο λευκό είναι στα 6000 Kelvin τα 8000 μπλεδίζουν λίγο (δεν είναι μπλέ, δες στην φωτό που έχουν επισηνάψει, είναι το δικό μου αυτοκίνητο) αλλα αυτό κάνει τις διαγραμμίσεις και τις πινακίδες του ΚΟΚ να φωσφορίζουν απο μεγαλύτερη απόσταση και να είναι πιο ευδιάκριτα. Τα 4350 που είχε πάνω ήταν τελείως κίτρινα και είχα ξενερώσει σε σχέση με το Avensis που toy είχα πριν 8000 Kelvin Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Είναι και πιο μπάνικα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μοντέλο E90 320 diesel (177hp) Για τον φίλο που ρώτησε για την κατανάλωση μικτό απο τότε που το πήρα με κίνηση κυρίως μέσα στην πόλη, με κλιματισμό συνέχεια ανοικτό και με αρκετά βαρύ πόδι 7,4l/100km. Αν βγείς εκτός πόλης σε μεγάλα ταξίδια μπορεί να το δεις και 5.5l/100km (πρόσφατα πήγα και ήρθα Λάρισα σύνολο 840 Km φορτωμένος και στο πήγαινε και στο έλα και έκαψε 47λιτρα) Μια χαρά σε βρίσκω και από καταναλώσει..;) Για ζημιες δε σε ρωτάω γιατί είναι καινούριο ακόμα. Μακάρι να σου βγει αξιόπιστη η μπέμπα να ξεφορτωθούμε και εμείς τα μπ@υρδ@λα τις mercedes που τα πληρώσαμε ένα καρο λεφτά και τα χαίρονται τα συνεργεία και να μπούμε όλοι στο club :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 βγαλες τα μαμα και εβαλες κινεζικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Πριν 7 χρόνια υπήρχε και στην Ορεστιάδα ταξί BMW, 7άρα αν θυμάμαι καλά και ήταν το πρώτο BMW ταξί που είδα εντός Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 http://img360.imageshack.us/img360/4364/027ci6.jpg Και για τους άπιστους μπορώ να σκανάρω και το τιμολόγιο της BMW Hellas :lol::lol::lol: ρε συ ειναι κουκλιτσα,να την χαιρεσαι αλλα βαλε αλλες ζαντες. αν ερθω κορινθο δεν θα ζοριστω να σε βρω:)θα σου κανω και πλακα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ευχαριστώ φίλε Γιάννη! Όντως οι ζάντες με χαλάσανε και εμένα... Στην αρχή το παρήγγειλα με τις 16αρες για οικονομικούς λόγους (με τα χιλιόμετρα που κάνω θέλω κάθε χρόνο καινούρια λάστιχα) αλλα το βλέπω και μόνος μου πως θέλει τουλάχιστον 17αρα... Άσε που η συγκεκριμένη έχει ΠΑΡΑ πολλές λεπτομέρειες και δε καθαρίζεται με τίποτα... Έτσι λοιπόν είμαι σε αναζήτηση ελαφρά μεταχειρισμένων 17αρων, και μάλιστα το σχέδιο 158 (όπως στην φωτό), καθώς έχω αποφασίσει οι παρούσες να φύγουν όταν αλλάξω λάστιχα! http://crass.on.ru/bmw/wheels/TMP_wheel/bmw_wheel_158.jpg Αν κάποιος τις πουλάει για να βάλει άλλες, ας μου ρίξει ενα ΡΜ... (Με λάστιχα ή χωρίς) Επίσης, το AV system της Kenwood μπήκε στην θέση του εργοστασιακού. Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο στο bmw-motorsport.gr Μην πεί κανείς πως δεν είναι το πιο Hi-tech ταξί που έχει δεί ε? :p Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Επαναφέρω το threat μιας και σας είχα τάξει φωτός! Ορίστε λοιπόν, πως είναι αυτή την στιγμή η μπεμπούλα μου! http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=8444 http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=8080 http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=8445 http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=getimage&id=8447 Στοιχεία οχήματος.... BMW 320d (E90, μοντέλο 2008) 177 hp Χρώμα: Crimson Red 'Εκδοση Advantage Εξοπλισμός: Steptronic (Αυτόματο - σειριακό 6 σχέσεων) Σπόρ ανάρτηση "Μ" Ηλιοροφή Xenon + πλυστικά Πακέτα φωτισμού + αποθ. χώρων Ηλ. ανακλινόμενοι καθρέπτες Sensatec Μεμβράνες LLumar Ταξίμετρο - καθρέπτης Semitron Πεταλίερες αλουμινίου "Μ" *Angel eyes PIAA 6000 kelvin *Bi xenon XenArc 8000 kelvin *Car cinema: Κεντρική μονάδα: Kenwood KVT-522DVD Τuner: Kenwood KTC-V300E Bluetooth: Kenwood KCA-BT200 Hard disc: Seagate 60Gb Canbus adartor + Καλωδίωση: Connects2 *Ζάντες σχέδιο 157 με ελαστικά Continental SportContact 2 225/45/17 RFT Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Εξαιρετικο και μπραβο για το μερακι σου!!:clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Στον καθρέπτη εμφανίζεται η διαδρομή;; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Στον καθρέπτη εμφανίζεται η διαδρομή;; To kostos tis diadromis den einai ston kathrepti? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Όντως, η αξία της διαδρομής απεικονίζεται στην επιφάνεια του καθρέπτη, και ο εκτυπωτής του ταξιμέτρου είναι μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ;) Πολύ καλή λύση, οταν σβήνει το ταξίμετρο, και το VHF του ραδιοταξί, τίποτα δε θυμίζει πως βρίσκεσαι μεσα σε ταξί :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ρε συ θα με τρελανεις?το χεις φτιαξει απλα τελειο το αυτοκινητο κι ειδικα απο επιπεδο εξοπλισμου.αυτο με το ταξιμετρο στον καθρεπτη ειναι τελειο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Σκατζόχοιρε τρέλανέ μας κι άλλο! :w00t: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 πανεμορφο και hi-tech.. ποσα χμ εχεις κανει ως τωρα? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ρε συ θα με τρελανεις? Σκατζόχοιρε τρέλανέ μας κι άλλο! :w00t: :up: Θα σας τρελάνω κι αλλο... Με την πρώτη ευκαιρία θα μπουν προφυλακτήρες M pack... Δεν είναι στα άμεσα σχέδια, εκτός και μου τον πληρώσει κανένας απρόσεκτος (χτύπα ξύλο) ποσα χμ εχεις κανει ως τωρα? Αισίως έχω φτάσει τα 27.500 Km δίχως κανένα πρόβλημα... Το μόνο που ζήτησε ήταν μισό λίτρο λάδι στα 10.000 km αλλα απο εκεί και μετά δεν ξαναεκαψε σταγόνα... Στα 14.000 αλλάχτηκαν τα λαδάκια του προοληπτικά εκτός αντιπροσωπίας. To BC και η BMW επέμεναν να τα αλλάξω στα 28.000 αλλα δεν θέλω να τα αφήνω τόσο μιας και το εργαλείο δουλεύει ασταμάτητα... Την Τεταρτη πάω για την πρώτη επίσημη αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιών στην αντιπροσωπία Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ενα θεματακι για εμας τους κολλημενους bmw fans της μεγαλης βαυαρικης εταιρειας μιας και υπαρχουν ηδη αλλα θεματα για αλλα αυτοκινητα. εδω μπορουμε να μαζευτουμε ολοι οι κολλημενοι με την εταιρεια και να λεμε τα δικα μας διχως να κανουμε σουπα το θεμα παρακαλω πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts