Jump to content

[Επίσημο] Nokia E63

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω να εχει το msn προεγκατεστημενο. μπορει να κανω και λαθος! αλλα αν δεν το εχει μπορεις να το βρεις πανευκολα πλεον!

στο internet μπορεις να συνδεθεις ειτε μεσω της εταιριας που ανηκεις ειτε μεσω wifi! μεσο wifi δεν υπαρχει καμια χρεωση! αν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ σου, τοτε θα σου ζητησει κωδικο και θα συνδεθεις μια χαρα!

• Απαντήσεις 230
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν νομιζω να εχει το msn προεγκατεστημενο. μπορει να κανω και λαθος! αλλα αν δεν το εχει μπορεις να το βρεις πανευκολα πλεον!

στο internet μπορεις να συνδεθεις ειτε μεσω της εταιριας που ανηκεις ειτε μεσω wifi! μεσο wifi δεν υπαρχει καμια χρεωση! αν ειναι κλειδωμενο το ρουτερ σου, τοτε θα σου ζητησει κωδικο και θα συνδεθεις μια χαρα!

Πολύ σωστά, και πιο συγκεκριμένα για το msn messenger δες εδώ.

http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/windows-live/compatibility-download

Και για να συνδεθείς με ασύρματο δίκτυο wifi πηγαίνεις Μενού - Συνδεσιμότητα - Οδηγός WLAN

Έκανα χτες το βράδυ αναβάθμιση του software από το NSU και έχασα τα ελληνικά :(

Το κινητό μου είναι αγορασμένο από πλαίσιο με product code: 0561988. Μάλλον δεν είναι ελληνικό ε; Πού μπορώ να δω ποιό είναι το product code για τα ελληνικά e63; Υπάρχει κάποιος που έκανε επιτυχώς την αναβάθμιση στο e63 του, να μου πει τι product code έχει;

Τελικά το έφτιαξα, αλλάζοντας τον κωδικό σε 0568868 (EURO-H Ultramarine) και έχω και πάλι ελληνικά :)

Προς γνώση:

H 200.21.12 δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα ούτε τις ελλείψεις που είχαν οι προηγούμενες (spacebar που κολλάει, ctrl που δουλεύει σαν το ελληνικό δημόσιο, ctrl+shift που επιλέγει κείμενο αλλά ενεργοποιεί και το predictive text, το πρόγραμμα μουσικής δεν κάνει fastforward/rewind αν έχεις αλλάξει την ένταση κ άλλα πολλά τα οποία είναι άσκοπο να επαναλαμβάνω εδώ)

Aλλά, σε αυτήν την έκδοση έπαψε να δουλεύει το equalizer με ακουστικά.

Eίναι απορίας άξιο... Πώς κατάφεραν να χαλάσουν MΙA λειτουργία χωρίς να έχουν κάνει ΚAMΙA άλλη αλλαγή στο πρόγραμμα?

I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste.

Το κινητό μου είναι αγορασμένο από πλαίσιο με product code: 0561988. Μάλλον δεν είναι ελληνικό ε; Πού μπορώ να δω ποιό είναι το product code για τα ελληνικά e63; Υπάρχει κάποιος που έκανε επιτυχώς την αναβάθμιση στο e63 του, να μου πει τι product code έχει;

Τελικά το έφτιαξα, αλλάζοντας τον κωδικό σε 0568868 (EURO-H Ultramarine) και έχω και πάλι ελληνικά :)

Hello!

Πως αλλαξες τον κωδικο στο 0568868?

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το κινητό δεν έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο;

Το δικό σου είχε αγγλικό ή ελληνικό;

Καλησπερα παιδες

Για να μην τα πολυλογω εδω και μερικες μερες εμφανιστικε στο παρα πολυ κατα τα αλλα ε63 το εξης προβλημα.Λεω οτι εμφανιστικε διοτι δεν το ειχα εδω και τρεις μηνες που το χρησιμοποιω.

γραφω λοιπον μια επαφη με ελληνικους χαρακτηρες την αποθηκευω και οταν παω να την βρω παπαλα δεν υπαρχει.

Τωρα αν παω να την βρω με αγγλικους χαρακτηρες την βρισκω μονο ομως αυτη

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,έχει βρει κανένας καμμία λύση γιατί είναι σπαστικό?:wacko:

Υ.Γ.: Πάντως είναι ιδέα μου ή δεν το χουν πάρει πολλοί το συγκεκριμένο κινητό?

Εγώ έχω μια επιδότηση και θέλω να πάρω ένα "διαφορετικό" κινητό χωρίς να δώσω πολλά λεφτά, γιατί το Ν95 είναι μια χαρά οπότε gps και κάμερα καλή έχω.

Έχω σκεφτεί το Ε63 βασικά για την τεράστια μπαταρία του... Ελπίζω να αξίζει τον κόπο η αγορά... Πάντως όντως δεν το έχω δει να κυκλοφορεί πολύ το κινητό...

Το κινητό δεν έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο;

Το δικό σου είχε αγγλικό ή ελληνικό;

Το πληκτρολόγιο μου είναι αγγλικό. Φαντάζομαι η ελληνική έκδοση βγαίνει με ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και δεν έχω δει κανένα...

• 2 weeks later...

Καλησπέρα , πήρα το ε63 κ ομολογώ μου αρέσει :)

Θέλω να ρωτήσω κάτι όμως, πως μπορω να κλειδώσω το δίκτυο τις cosmote ώστε να είμαι σίγουρος ότι συνδέομαι στο ιντερνετ μόνο από το δίκτυο του σπιτιού μου ή του γραφείου μου. το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το κλείσω ώστε να μην συνδέετε από εκεί. Ας με βοηθήσει κάποιος:(

Άπαξ και συνδεθείς με WiFi, δεν χρεώνεσαι.

Αλλά αν νιώθεις ανασφαλής μπορείς να διαγράψεις τα σημεία πρόσβασης της CosmOTE.

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης. Εκεί βρίσκονται όλα τα σημεία πρόσβασης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Άπαξ και συνδεθείς με WiFi, δεν χρεώνεσαι.

Αλλά αν νιώθεις ανασφαλής μπορείς να διαγράψεις τα σημεία πρόσβασης της CosmOTE.

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Σημεία πρόσβασης. Εκεί βρίσκονται όλα τα σημεία πρόσβασης.

Ευχαριστώ πολύ. Τα διέγραψα να είμαι σίγουρος, βέβαια μου εμφανίζει διπλά στο σήμα τις cosmote ένα 3G αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με το δίκτυο αυτό. αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι η εγκατάσταση του e-mail μου στο κινητό . μου ζητεί σύνδεση μετά διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης και το πρόβλημα δημιουργείτε όταν ζηταει ονομα χρηστη …εγώ βάζω το email( το έχει έτοιμο μέσα στο πεδίο όπως το είχα δώσει πριν) παταώ εντάξει και μου εμφανίζει αδύνατο με κάτι επιλογές pop3/imap4 ή mail for ex… τι είναι αυτά?Δεν ξέρω πώς να συνεχίσω:wacko:

Κάτι τελευταίο θα συνδέεται μονό του στο δίκτυο να μου δείχνει πόσα email έχω ή θα ανανεώνετε η ένδειξη για τα mail όποτε εγώ συνδέομαι σε κάποιο WLAN?

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου, ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ. Τα διέγραψα να είμαι σίγουρος, βέβαια μου εμφανίζει διπλά στο σήμα τις cosmote ένα 3G αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με το δίκτυο αυτό. αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι η εγκατάσταση του e-mail μου στο κινητό . μου ζητεί σύνδεση μετά διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης και το πρόβλημα δημιουργείτε όταν ζηταει ονομα χρηστη …εγώ βάζω το email( το έχει έτοιμο μέσα στο πεδίο όπως το είχα δώσει πριν) παταώ εντάξει και μου εμφανίζει αδύνατο με κάτι επιλογές pop3/imap4 ή mail for ex… τι είναι αυτά?Δεν ξέρω πώς να συνεχίσω:wacko:

Κάτι τελευταίο θα συνδέεται μονό του στο δίκτυο να μου δείχνει πόσα email έχω ή θα ανανεώνετε η ένδειξη για τα mail όποτε εγώ συνδέομαι σε κάποιο WLAN?

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου, ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια.

1. Από την στιγμή που το κινητό δεν μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις και αφού δεν ενδιαφέρεσαι για μεταφορά data μέσω 3G, δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις ανοιχτό το 3G. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε δίκτυο GSM και όχι UMTS ή διπλή λειτουργία. Θα κερδίσεις μπαταρία.

2. Το email ρυθμίζεται εύκολα ...αρκεί να ξέρεις τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις. Πρέπει να κοιτάξεις στην βοήθεια του internet service provider σου (πχ forthnet, otenet κλπ) και μετά να βάλεις αυτές τις ρυθμίσεις στο κινητό. Eνδεικτικά για fortnet δες εδώ να καταλάβεις τι περίπου ψάχνεις. http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10001774

Αν έχεις yahoo ή hotmail ή κάτι τέτοιο αν κοιτάξεις στο help "how to enable pop3 access" ή "how to receive email on outlook" θα βρεις τις ρυθμίσεις που ψάχνεις.

Καλησπερα..χρειαζομαι αμεση βοηθεια..και συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τομεα..μολις πηρα το Ε63..πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το Blackberry Μου?

ευχαριστω πολυ

Συγχρόνισε το black berry με το Microsoft Outlook και μετά το Outlook με το E63 μέσω του Nokia PC Suite.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά....:D Έχω το κινητό εδώ και 5 μέρες, έχω εξοικειωθεί αρκετά αλλά το πρόβλημα μου είναι με τις αναφορές παράδοσης στα sms ....Πρέπει κάθε φορά που στέλνω μήνυμα να επιλέγω ότι θέλω αναφορά ή υπάρχει τρόπος να τις ενεργοποιήσω για πάντα ; Είναι λίγο εκνευριστικό αυτό, μου θυμίζει Motorola.:(

Καλως μας ηρθες :)

Eαν μπεις στα μηνυματα\ επιλογες\ ρυθμισεις\ συντομο μηνυμα\ ληψη αναφορας\ και το βαλεις Ναι νομιζω οτι θα ειναι ενταξη..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλως μας ηρθες :)

Eαν μπεις στα μηνυματα\ επιλογες\ ρυθμισεις\ συντομο μηνυμα\ ληψη αναφορας\ και το βαλεις Ναι νομιζω οτι θα ειναι ενταξη..

Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά αυτό κάνω αλλά μετά το κάθε μήνυμα η ρύθμιση αλλάζει και γίνεται ''όχι''...Αναγκάζομαι δηλαδή να το αλλάζω κάθε φορά...:confused::worry:

Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά αυτό κάνω αλλά μετά το κάθε μήνυμα η ρύθμιση αλλάζει και γίνεται ''όχι''...Αναγκάζομαι δηλαδή να το αλλάζω κάθε φορά...:confused::worry:

Μηπως η sim καρτα σου ειναι cosmote ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

oxi, einai wind...

Αρχικα δες αυτο

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS.

Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Συνεχιζουμε ..στο θεμα μας ...

Α οκ, γιατι κατι θυμηθηκα ..

-Αναβαθμιση εχεις κανει προσφατα ?

-Εαν εχεις την δυνατοτητα ,αρχικα δοκιμασε την συσκευη σου με sim αλλου δικτυου .

Αν δεν αλλαξει κατι ,δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα!! Εχω το συγκεκριμενο κινητο εναμιση μηνα..

Προσφατα χωρις να ξερω τον λογο, σαν να επεσε η δυναμη του ακουστικου του..

Το μεγαφωνο ακουγεται ελαχιστα (στην ουσια ειναι σαν να μην εχω μεγαφωνο) και οταν με καλουν χτυπαει πολυ αδυναμα.. Το ιδιο και η μουσικη.. Σε σχεση ας πουμε με το αρχειο sony ericsson k700i σε full μιλαμε για μιση ενταση.. Ειναι δυνατον??

Παλια ηταν πιο δυνατο.. Ξαφνικα μια μερα αρχισε να χτυπαει ετσι.. Στο μισο της εντασης.. Εννοειται οτι εχω ελεγξει τις εντασεις, παντου τις εβαλα στο full (για ηχο κλησης, οταν με καλουν καθως και στη μουσικη)

Εχω κανει καμποσα restart φορτισεις, ενα καρο δοκιμες αλλα τιποτα.. Bug ειναι αυτο?? Διαβασα και σε ξενα φορουμ αντιστοιχα post που εχουν προβληματακι αναλογο καποιοι..

Υ.Γ.: Για την αλλαγη γλωσσας να προσθεσω οτι πρεπει να κραταμε πατημενο το shift και απλα να πατησουμε το Chr και να το αφησουμε, ενω κραταμε το shift ακομα, αλλιως δεν γινεται η αλλαγη γλωσσας!!:O

EDIT: Παιδια σορρυ για το edit παλι, αλλα οποιος υποψιαζεται ή μπορει να μου δωσει μια λυση θα του ειμαι ποοοοολυ ευγνωμων.. Χανω ολες τις κλησεις, στα 5 μετρα το κινητο δεν ακουγεται στην τερμα ενταση.. Να το γυρισω πισω?? Τι να κανω??

Παλια ακουγοταν εναν οροφο κατω στο τερμα!!

• 3 weeks later...

καλησπέρα σε όλους! σήμερα απέκτησα κι εγώ το e63. Από όσο έχω προλάβει να το ψάξω με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη και ομολογώ ότι οι ερωτήσεις των προηγούμενων μου έχουν λύσει αρκετές απορίες!

Έχω πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας από τα ελληνικά στα αγγλικά και το αντίθετο

Πατάω το τέρμα κάτω αριστερά κουμπί και ταυτόχρονα και το ctrl αλλά η γλώσσα επιμένει να μην αλλάζει με τίποτε...

έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα... όχι το τέρμα κάτω αριστερά, αλλά το shift (προτελευταίο) και το τελευταίο κάτω δεξιά (chr) και εμφανίζει το μενού με την επιλογή της γλώσσας.