Barchman Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Κάποια ιδέα για το παραπάνω; :worry: Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 δοκίμασες αναβαθμίση μόνος σου?δωσε μας το product code.βάλε τον κωδικό *#92702689# να μας πείς τι βγάζει.είχε καμια εφαρμογη το τηλέφωνο μέσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 πηρα ενα e63-2 (RM-449) απο το εξωτερικο και δεν εχει ελληνικα μεσα.ξερετε πως μπορω να βαλω ελληνικα μονος μου μηπως και γλιτωσω τα λεφτα της Νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Δεν μπορείς να βάλεις τα ελληνικά με τον οδηγό που σου υπέδειξε ο φίλος gvg. Η συσκευή δεν είναι η ίδια με αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (δλδ E63-1 "RM-437") με αποτέλεσμα να μην υπάρχει firmware το οποίο να περιέχει την ελληνική γλώσσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Ευχαριστω!Την πατησα κοινως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Δυστυχώς ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 καινούργια αναβάθμιση Latest available software for your device: Version:: 500.21.009 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση (μίνι άδεια...) δοκίμασες αναβαθμίση μόνος σου? Ναι. Την έκανα μερικές ημέρες ΜΕΤΑ από την πρώτη εμφάνιση του προβλήματος. Στο Nokia Service επιβεβαίωσαν πως είχα κάνει σωστά την αναβάθμιση. δωσε μας το product code 0568868 βάλε τον κωδικό *#92702689# να μας πείς τι βγάζει Βγάζει: "Χρονόμετρο συνολικού χρόνου: 000028:19" είχε καμια εφαρμογη το τηλέφωνο μέσα?? Στις "Εγκατεστημένες εφαρμογές": - Opera Mobile - Χάρτες Google - Ovi Επαφές (θέλω να το αφαιρέσω αλλά δε...φεύγει!) - You Tube - My Space - Ovi Κατάστημα (κι αυτό θέλω να το αφαιρέσω) - Chat (κι αυτό θέλω να το αφαιρέσω) Επίσης, έχω πάρα πολλά παιγνίδια τα οποία εγκαθιστώ, βλέπω για μερικά λεπτά και είτε (συνήθως) διαγράφω είτε απλά απεγκαθιστώ. Ευχαριστώ! Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση (μίνι άδεια...) Ναι. Την έκανα μερικές ημέρες ΜΕΤΑ από την πρώτη εμφάνιση του προβλήματος. Στο Nokia Service επιβεβαίωσαν πως είχα κάνει σωστά την αναβάθμιση. 0568868 Βγάζει: "Χρονόμετρο συνολικού χρόνου: 000028:19" Στις "Εγκατεστημένες εφαρμογές": - Opera Mobile - Χάρτες Google - Ovi Επαφές (θέλω να το αφαιρέσω αλλά δε...φεύγει!) - You Tube - My Space - Ovi Κατάστημα (κι αυτό θέλω να το αφαιρέσω) - Chat (κι αυτό θέλω να το αφαιρέσω) Επίσης, έχω πάρα πολλά παιγνίδια τα οποία εγκαθιστώ, βλέπω για μερικά λεπτά και είτε (συνήθως) διαγράφω είτε απλά απεγκαθιστώ. Ευχαριστώ! το κινητό σου είναι αυθεντικό ετσι οπως φαινεται... απλά πήγαινε σε ένα nokia care καλό πχ παλαιού φαλήρου, κατεχάκης να δούνε τι γίνεται. η στειλτο κεντρικα αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλησπέρα σας φίλτατοι. Τις προάλλες χρησιμοποιώντας το 5530 του πατέρα μου διαπίστωσα ότι είχε πολλές γλώσσες γραφής(με τα ανάλογα λεξικό προς ενεργοποίηση) ενώ το δικό μου μόνον Ελληνικά-Αγγλικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο να μπορώ να προσθέσω και άλλες γλώσσες για να μπορώ να γράφω π.χ. στα μυνήματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Χμμμ...μάλλον πρέπει να έκανα κάτι λάθος. Έχει "χαθεί" η "αναζήτηση WLAN". Εξηγώ: Έχω καταργήσει τις υπόλοιπες επιλογές (GPS, GPRS) για σύνδεση στο internet και έχω αφήσει μόνο την επιλογή WLAN. Όμως, πριν από μερικές ημέρες, κάτι (πρέπει να) έκανα και "εξαφανίστηκε" και η επιλογή "αναζήτηση WLAN". Πλέον, μου εμφανίζει: "Επιλ. σημείο (χωρίς δεδομένα)" Πως το επαναφέρω; Σημείωση: δε θέλω να ορίσω συγκεκριμένο σημείο πρόσβασης. Θέλω να είναι "ελεύθερο"... Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Nokia E63 receives a major firmware update to v501 http://symbianworld.org/6559-nokia-e63-receives-a-major-firmware-update-to-v501/ Changes and Improvements Comes with Music along with Music Player baseline upgraded COMES WIH MUSIC New CwM account creation resolved for Indonesia variants Fixed Joining tab visible issue even after CwM account has been created CALENDAR/CLOCK Islas Malvinas name changed to Mid-Atlantic in LTA variants BACKUP AND RESTORE Fixed the “Contact Retailer” backup and restore issue to recover to Active Idle settings Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Είναι για τα ελληνικά τηλέφωνα? Ακόμα δεν έχει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να ρωτησω και εγω κατι. μου εφεραν το κινητο απο αγγλια δεν μπορω να βαλω ελληνικα; ουτε να κατεβασω τη γλωσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στο forum.:) Ελληνικά μπορείς να βάλεις ,με την προυπόθεση φυσικά ότι η συσκευή δεν είναι "κλειδωμένη" σε κάποιο δίκτυο. Μπορείς είτε να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care με χρέωση 15-16 ευρώ ή να ακολουθήσεις την διαδικασία που αναφέρεται στο FAQ της πρώτης σελίδας: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να σαι καλα. να σε ρωτησω πως βλεπω αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη μ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να σαι καλα. να σε ρωτησω πως βλεπω αν ειναι κλειδωμενη η συσκευη μ? Αν εννοείς να είναι κλειδωμένη σε κάποιο άλλο δίκτυο, θα το καταλάβεις μόλις βάλεις μέσα την κάρτα sim σου. Απλά δεν θα την αναγνωρίζει. Αν την αναγνωρίσει κανονικά τότε δεν είναι κλειδωμένο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 αν καποιος δεν εχει το καλωδιο συνδεσης της συσκευης του με το πισι δε θα μπορεσει να ακολουθησει τη διαδικασια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Ναι χρειάζεται καλώδιο για να γίνει η διαδικασία εισαγωγής Ελληνικών. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 να ρωτησω πως γινεται φραγη στο κινητο; αα και κατι αλλο μπορω να αγορασω αντι για το αυθεντικο της νοκια καλωδιο καποιο αλλο που να κανει την ιδια δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Φραγή κλήσης. Μπορείς να αγοράσεις όποιο microUSB / USB καλώδιο επιθυμείς. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 να κανω μια διευκρινιση φραγη σε εναν αριθμο; :D ευχαριστω για την προηγουμενη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopetro1 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) να ρωτησω 2 πραγματα: 1. ξερει κανεις τπτ για το προγραμμα μαγκελανος (αντιστοιχο του Gps ευρωπαϊκης προελευσης); 2. το οτι εχει αφερεθει το gps απο τη συσκευη τι σημαινει; οτι δεν υπαρχει δεκτης; thnx Edited January 12, 2011 by apopetro1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Η συσκευή δεν έχει εσωτερικό δέκτη gps. Έχει την εφαρμογή Nokia Maps την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αναζήτηση τοποθεσιών ή για πλοήγηση σε συνδυασμό με έναν bluetooth δέκτη gps. Edited January 13, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts