VeCo Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Βγήκε.Είμαι στην σελίδα 500 (περίπου) και έχω να πώ ότι είναι το καλύτερο βιβλίο του! Καλογραμμένο,συγκηνητικό,υπέροχο! Ελπίζω να το πάρω κι εγώ εντός της εβδομάδος... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ελπίζω να το πάρω κι εγώ εντός της εβδομάδος... :( Πάρτο το συντομότερο δυνατό,αξίζει πάρα πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μόλις τελείωσα τον τελευταίο τόμο του Μαύρου Πύργου.Για μένα είναι το καλύτερο της σειράς και κοντά βρίσκεται το Ο Μάγος και η Γυάλινη σφαίρα (έχουν και τα 2 κάτι κοινό...) Πολύ συγκηνητικό βιβλίο,δημιουργεί τεράστια αγωνία.Ο King σε πολύ μεγάλες φόρμες. Με ενθουσίασε το τέλος του-ήταν κάτι που δεν περίμενα και με συγκήνισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Τελειωσα και εγω τον ''Αλχημιστη'' του Robert Finn, το βιβλιο ειναι καλογραμμενο με πολυ δοση αγωνιας και σασπενς, οι χαρακτηρες ειναι καλοδουλεμενοι, ενω δεν κουραζει σε κανενα σημειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Το 7ο βιβλίο του Μαύρου Πύργου, Ο Μαύρος Πύργος, αγοράστηκε σήμερα. Αν και ξεκινάει η εξεταστική και δεν θα μπορέσω να το τελειώσω πριν τον Οκτώβριο, εντούτοις το ξεκίνησα... Ευχηθείτε μου καλό κουράγιο και να 'ναι πολλές οι μέρες σας και ευχάριστες οι νύχτες σας. :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Μολις ξεκινησα την Αειπολη του Clive Barker. Για να δουμε ποσο καλο θα ειναι. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gael Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Επειδή τα βιβλία που έχω στο μυαλό μου είναι πάρα πολλά, θα παραθέσω ονόματα συγγραφέων: H. P. LOVECRAFT (Ο αγαπημένος μου....:cool: J. R. R. TOLKIEN, ISAAK ASIMOW, ROBERT HOWARD, ROBERT BLOCH, PHILIP JOSE FARMER, PHILIP DICK, SER ARTHUR CONAN DOIL, R. A. SALVATORE, DEAN COONTZ, MICHAEL CRICHTON, Μ. Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, BRAIAN LAMLEY, ARTHUR CLARK, MICHAEL MOORCOCK, FRITZ LEIBER, Όλοι οι προαναφερθείς (σίγουρα ξεχνάω πολούς αυτή τη στιγμή) είναι συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού, και απο τους καλύτερους. Επίσης, για όσους θέλουν να μάθουν πολούς συγγραφείς, ένα ΠΟΛΥ καλό υλικό προσφερουν τα βιβλία τσέπης ΩΡΩΡΑ τα οποία περιέχουν όλους τους παραπάνω συγγραφείς αλλά και πολούς ακόμη να γνωρίσετε μέσα απο ολιγοσέλιδες (αλλά πλούσιες σε περιεχόμενο) ιστορίες... Μολις ξεκινησα την Αειπολη του Clive Barker. Για να δουμε ποσο καλο θα ειναι. Δεν ξέρω πως θα σου φανεί φίλε μου, αλλά εμένα με κούρασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 H. P. LOVECRAFT (Ο αγαπημένος μου.... Τα βουνα της τρελας φιλαρακι δε παιζονται. Ισως το κορυφαιο βιβλιου τρομου που μπορει να διανοηθει ανθρωπινος εγκεφαλος. Δεν ξέρω πως θα σου φανεί φίλε μου, αλλά εμένα με κούρασε... Εχεις διαβασει τα υπολοιπα του? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gael Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Πολυ καλο βιβλιο που διαβασα τωρα ειναι ο νεκροσκοπος. Θα προσπαθησω να βρω και τα υπολοιπα της σειρας. Ο ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ σκίζει, αλλά μέχρι οι εκδόσεις ΟΞΥ να βγάλουν το τελευταίο του θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη... Εχεις διαβασει τα υπολοιπα του? Τον υφαντόκοσμο και μερικά ακόμη που αυτή τη στιγμη μου διαφεύγουν, αλλά γούστα είναι αυτά. Απλώς δεν ανήκει στους αγαπημένους μου. Οι αγαπημένοι μου ανήκουν στη μυθολογία CTHULHU. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τον υφαντόκοσμο και μερικά ακόμη που αυτή τη στιγμη μου διαφεύγουν, αλλά γούστα είναι αυτά. Απλώς δεν ανήκει στους αγαπημένους μου. Οι αγαπημένοι μου ανήκουν στη μυθολογία CTHULHU. :) Εχεις απο εκδοσεις ωρορα ε? Ωραιες εποχες τοτε. Πριν βγει το αρχετυπο και αλεες 100 τετοιου ειδους εκδοτικες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gael Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Παιδιά έχω ένα παράπονο και θα ήθελα τη γνώμη σας: Μόνο σε μένα φαίνονται οι τιμές (για νέες κυκλοφορίες μιλώντας) πλέον λες και αναφέρονται στο βιβλίο σαν είδος πολυτελείας; Πριν μερικά χρόνια πήγαινα στη ναυαρίνου (απο Θεσσαλονίκη είμαι γιατί) και έγευγα με 2-4 βιβλία, και τώρα 1 βιβλίο κάθε φορά...:( Έχω σχεδόν όλα τα βιβλία ΩΡΩΡΑ και είμαι πολύ περήφανος για αυτό :) . Πρίν μερικούς μήνες που σταμάτησε η έκδοση τους ήταν μια απώλεια για εμένα. Έστειλα και email στον Μ. Πανώριο μήπως γίνονταν να εκδοθούν κάποια βιβλία της χρυσής σειράς που ήταν ημιτελή αλλά...ποιός ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Έχω σχεδόν όλα τα βιβλία ΩΡΩΡΑ και είμαι πολύ περήφανος για αυτό :) . Πρίν μερικούς μήνες που σταμάτησε η έκδοση τους ήταν μια απώλεια για εμένα. Έστειλα και email στον Μ. Πανώριο μήπως γίνονταν να εκδοθούν κάποια βιβλία της χρυσής σειράς που ήταν ημιτελή αλλά...ποιός ξέρει; Ειχα πετυχει ενα βιβλιοπωλειο στη Σαλονικη που ειχε μεσα βιβλια απο Ωρορα,αλλα δεν ξερω που ακριβως ηταν. Παιδιά έχω ένα παράπονο και θα ήθελα τη γνώμη σας: Μόνο σε μένα φαίνονται οι τιμές (για νέες κυκλοφορίες μιλώντας) πλέον λες και αναφέρονται στο βιβλίο σαν είδος πολυτελείας; Πριν μερικά χρόνια πήγαινα στη ναυαρίνου (απο Θεσσαλονίκη είμαι γιατί) και έγευγα με 2-4 βιβλία, και τώρα 1 βιβλίο κάθε φορά...:( Οντως ειναι πολυ ακριβα,γι'αυτο καλο ψαξιμο και κυριως βιβλια που μας ενδιαφερουν. Παντως υπαρχουν και μερικες καλες προσφορες κατα καιρους. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gael Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ειχα πετυχει ενα βιβλιοπωλειο στη Σαλονικη που ειχε μεσα βιβλια απο Ωρορα,αλλα δεν ξερω που ακριβως ηταν. Είσαι απο Θέσσ. η τζάμπα θα σου δώσω πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Είσαι απο Θέσσ. η τζάμπα θα σου δώσω πληροφορίες; Τζαμπα θα μου δωσεις αλλα για πες,ανεβαινω που και που. Αν θελεις να σου προτεινω και εγω απο Αθηνα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Το Στοίχημα, της Katherine Neville. Όταν το αφεντικό της απορρίπτει την τελευταία της πρόταση, η Bέριτι Mπανκς, υψηλόβαθμο στέλεχος της Tράπεζας του Kόσμου, καταστρώνει την έσχατη επιχειρηματική εκδίκηση: να παραβιάσει τα μηχανογραφημένα συστήματα ασφαλείας και να κρύψει μερικά χρήματα κάπου όπου δε θα μπορεί κανείς να τα εντοπίσει, για να καταδείξει στην ανώτατη διοίκηση πόσο εύκολη είναι ουσιαστικά η υπεξαίρεση μεγάλων κεφαλαίων. Aλλά τότε ο άσος στα οικονομικά δόκτωρ Zόλταν Tορ, πρώην μέντορας της Bέριτι, ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Tης προτείνει να κλέψουν από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, να τα επενδύσουν με στόχο να κερδίσουν τριάντα εκατομμύρια μέσα σε λίγους μήνες και να ξαναβάλουν το αρχικό ποσό στη θέση του πριν αντιληφθεί κανείς ότι λείπει. Kαι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η πρόκληση, προσθέτουν το στοιχείο του μεταξύ τους ανταγωνισμού με το δόκτορα Tορ να παραχωρεί ένα πλεονέκτημα στη χαρισματική μαθητευόμενή του: εκείνη μπορεί να διαπράξει τη ληστεία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ αυτός όχι... (από greekbooks.gr) Υ.Γ. Παιδιά, προσπαθήστε να μην κάνετε συνεχόμενα posts. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Τροποποίηση. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_r21 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 paidia to "Mantam Mpobaru" to exei diabasei kaneis? an nai pos tou fainetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleklia Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Το Στοίχημα, της Katherine Neville. Όταν το αφεντικό της απορρίπτει την τελευταία της πρόταση, η Bέριτι Mπανκς, υψηλόβαθμο στέλεχος της Tράπεζας του Kόσμου, καταστρώνει την έσχατη επιχειρηματική εκδίκηση: να παραβιάσει τα μηχανογραφημένα συστήματα ασφαλείας και να κρύψει μερικά χρήματα κάπου όπου δε θα μπορεί κανείς να τα εντοπίσει, για να καταδείξει στην ανώτατη διοίκηση πόσο εύκολη είναι ουσιαστικά η υπεξαίρεση μεγάλων κεφαλαίων. Aλλά τότε ο άσος στα οικονομικά δόκτωρ Zόλταν Tορ, πρώην μέντορας της Bέριτι, ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Tης προτείνει να κλέψουν από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, να τα επενδύσουν με στόχο να κερδίσουν τριάντα εκατομμύρια μέσα σε λίγους μήνες και να ξαναβάλουν το αρχικό ποσό στη θέση του πριν αντιληφθεί κανείς ότι λείπει. Kαι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η πρόκληση, προσθέτουν το στοιχείο του μεταξύ τους ανταγωνισμού με το δόκτορα Tορ να παραχωρεί ένα πλεονέκτημα στη χαρισματική μαθητευόμενή του: εκείνη μπορεί να διαπράξει τη ληστεία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ αυτός όχι... (από greekbooks.gr) Δεν μου άρεσε καθόλου. Αρκετά υποτονικό, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία για την κατάληξη....εκτός ίσως για το love story μεταξύ των 2 ηρώων(στα σημεία που περιγράφει την σχέση τους είναι πολύ καλή..μήπως πρέπει να το γυρίσει στα αισθηματικά?). Μέχρι στιγμής το "Οχτώ" είναι το καλύτερό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Εγώ προτείνω το "Οι θλιμμένες π******ς της ζωής μου" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ. Είναι για έναν 90χρονο που περνώντας όλη του τη ζωή με πληρωμένες γυναίκες αποφασίζει στα 90 του να το γιορτάσει με μια νεαρή παρθένα. Μία 14χρονη συγκεκριμένα. Μέσα από αυτή τη σχέση, αρχίζει να νοιώθει κι εκείνος παιδί μπλα μπλα... Αξίζει, πάρτε το. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εγώ προτείνω το "Οι θλιμμένες π******ς της ζωής μου" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ. Είναι για έναν 90χρονο που περνώντας όλη του τη ζωή με πληρωμένες γυναίκες αποφασίζει στα 90 του να το γιορτάσει με μια νεαρή παρθένα. Μία 14χρονη συγκεκριμένα. Μέσα από αυτή τη σχέση, αρχίζει να νοιώθει κι εκείνος παιδί μπλα μπλα... Αξίζει, πάρτε το. Αυτος δεν εχει γραψει και στα χρονια της χολερας? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Ναι αυτός είναι. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ελληνική Τηλεόραση (1967-1998) - Στάθης Βαλούκος Εκδόσεις Αιγόκερως 1998 Ενας πραγματικός θησαυρός αυτό το βιβλίο που μιλάει για την ελληνική τηλεόραση και το πρόγραμμά της. Αναλυτικό ευρετήριο σειρών. + Βρίσκεις όλες τις σειρές μέχρι το 1998 ακόμη κι αυτές που δεν ξέρεις - Δεν έχει ανανεωθεί από τότε. Δεν έχει φωτογραφίες Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το Μαγικό Κύκλο της Katherine Neville το έχει διαβάσει κανείς? Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο της... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το Μαγικό Κύκλο της Katherine Neville το έχει διαβάσει κανείς? Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο της... Έχει βγάλει κι άλλο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Το Μαγικό Κύκλο της Katherine Neville το έχει διαβάσει κανείς? Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο της... Tο διάβασα πριν δυο εβδομάδες και με κούρασε αρκετά. Δεν θα το πρότεινα... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγώ προτείνω το "Οι θλιμμένες π******ς της ζωής μου" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκεζ. Είναι για έναν 90χρονο που περνώντας όλη του τη ζωή με πληρωμένες γυναίκες αποφασίζει στα 90 του να το γιορτάσει με μια νεαρή παρθένα. Μία 14χρονη συγκεκριμένα. Μέσα από αυτή τη σχέση, αρχίζει να νοιώθει κι εκείνος παιδί μπλα μπλα... Αξίζει, πάρτε το. Το διάβασα πριν το Πάσχα. Πραγματικά πολύ καλό. Εξαιρετική γραφή, διαβάζεται άνετα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts