wael Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Imela το βιβλιο ειναι αρκετα τυπικο παραδειγμα βιβλιου αυτης της μορφης.Το μεγαλο χαμενο μυστικο που το ξερανε πολλοι γνωστοι ανθρωποι προηγουμενων αιωνων και τωρα ηρθε η ωρα να βγει στην επιφανεια.Δεν εχει τιποτα πρωτοτυπο,σε μερικα σημεια ειναι σαχλο,ομως διαβαζεται ευκολα και εχει ωραιο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Imela το βιβλιο ειναι αρκετα τυπικο παραδειγμα βιβλιου αυτης της μορφης.Το μεγαλο χαμενο μυστικο που το ξερανε πολλοι γνωστοι ανθρωποι προηγουμενων αιωνων και τωρα ηρθε η ωρα να βγει στην επιφανεια.Δεν εχει τιποτα πρωτοτυπο,σε μερικα σημεια ειναι σαχλο,ομως διαβαζεται ευκολα και εχει ωραιο τελος. Δηλαδη μια απο τα ιδια ειναι ή καλο τελικα για να το διαβασουμε; Imela το αρχισες; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 πιστευω οτι η σειρα dragonlance ειναι η καλυτερη επικη σειρα που εχω διαβασει μεχρι τωρα αποτελειται απο 2 τριλογιες και 2 τετραλογιες οι οποιες συσχετιζονται με αριστα το 10 παιρνει 10 Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 πιστευω οτι η σειρα dragonlance ειναι η καλυτερη επικη σειρα που εχω διαβασει μεχρι τωρα αποτελειται απο 2 τριλογιες και 2 τετραλογιες οι οποιες συσχετιζονται με αριστα το 10 παιρνει 10 Έχεις διαβάσει το Υφαντό της Φιόναβαρ; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Δηλαδη μια απο τα ιδια ειναι ή καλο τελικα για να το διαβασουμε; Imela το αρχισες; Όχι ακόμα, περιμένω να μου έρθει από "Πρωτοπορια", μαζί με το ΖΑΧΙΡ το καινούριο βιβλίο του P.Coelhio!! :) Ας κάνω κ άλλη μια ερώτηση για το 8...Μπορούμε να το συγκρίνουμε με τον Πίνακα της Φλάνδρας;;; Παραθέτω και την περιγραφή του Ζαχίρ: http://img294.echo.cx/img294/6308/96014106864qm.jpg Το Ζαχίρ, είναι μια ιστορία αγάπης, απώλειας και τυραννικού πάθους. Ένας διάσημος συγγραφέας που, όπως και ο Πάουλο Κοέλο, γράφει για την πνευματικότητα και που επίσης έχει διανύσει το δρόμο τυ Αγίου Ιακώβου, ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του η Εστέρ, πολεμική ανταποκρίτρια, τον εγκατέλειψε χωρίς να αφήσει ίχνη. Στην αναζήτηση της Εστέρ, ο συγγραφέας αναγκάζεται να περιπλανηθεί σε πολλούς δρόμους ακολουθώντας δάφορα στοιχεία. Σαν σύγχρονος Οδυσσεάς, πρέπει να αντισταθεί σε πειρασμούς και να βρει τους ανέμους που θα τον οδηγήσουν στο θεμελιώδες κλειδί: την ξεκάθαρη ανακάλυψη του εσωτερικού του εγώ. Αφήγηση γεμάτη σχόλια και σκέψεις για το χρήμα, τη φήμη και το γάμο, το Ζαχίρ συνοδεύει το συγγραφέα, που βυθίζεται στην έμμονη ιδέα του, στο άγχος να βρει τους λόγους που ώθησαν την αγαπημένη του να τον εγκαταλείψει. Έργο με συναρπαστικούς παραλληλισμούς μεταξύ της ζωής του συγγραφέα Πάουλο Κοέλο και της ζωής του ήρωά του, που κάνουν την ανάγνωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, το Ζαχίρ είναι εμπνευσμένο από την ισλαμική παράδοση και το διήγημα Το ’λεφ του Χόρχε Λουίς Μπόρχες. Από εκεί πηγάζει και η έννοια του Ζαχίρ, αυτής της παρουσίας που καταλαμβάνει ολοκληρωτικά το πνεύμα και την ύπαρξη όσων ξέρουν ότι είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς στην αγάπη. Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ας κάνω κ άλλη μια ερώτηση για το 8...Μπορούμε να το συγκρίνουμε με τον Πίνακα της Φλάνδρας;;; Σε καμια μα καμια περιπτωση!Ο Ρεβερτε στα βιβλια του,πανω απ'ολα ''χτιζει'' χαρακτηρες,ειναι πολυ περιγραφικος και βαζει τις τυχον ''ανατροπες'' σε δευτερη μοιρα.Το ακριβως αντιθετο με το 8 :O Προς ενα φιλο που ρωτησε αν αξιζει να το διαβασει.Αν θες κατι αναλαφρο(πολυ αναλαφρο ομως),το οποιο διαβαζεται ευκολα,ναι.Αν ηταν ταινια θα ηταν ενα μετριο blockbuster.Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα βιβλια σε αυτο το ειδος(εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την Λεσχη του Δαντη),αλλα αν δεν θες να πολυψαξεις δεν ειναι ασχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 http://img155.echo.cx/img155/6461/960141043088888887lv.jpg Απο οπισθόφυλλο: "Ένα μυστήριο με ιστορία που υπερβαίνει τη χιλιετία. Ένας γρίφος που κέντρισε τα πιο λαμπρά πνεύματα που γνώρισε η ανθρωπότητα. Μια αρχαία φόρμουλα που χαρίζει τόσο μεγάλη δύναμη, ώστε έχει κυριεύσει την ψυχή όλων όσοι άκουσαν γι' αυτή. Ένα μυθικό σκάκι λαξευμένο εξ ολοκλήρου σε ασήμι και χρυσό, στολισμένο με ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια που προσφέρθηκε από οχτώ Μαυριτανούς στον αυτοκράτορα Καρλομάγνο: το θρυλικό Σκάκι του Μονγκλάν. Λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον άρχοντα της περιοχής του Μονγκλάν, στον οποίο δώρισε ο Καρλομάγνος το σκάκι. Εκείνος ανέθεσε τη φύλαξη του πολύτιμου θησαυρού στις μοναχές του Μονγκλάν. Η νεαρή ηρωίδα, ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα εμπλακεί στην αναζήτηση του σκακιού, συμμετέχοντας έτσι στο μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού όλων των εποχών. Το Οχτώ είναι ένα εξαιρετικά άρτιο μυθιστόρημα, τόσο λεπτοδουλεμένο όσο και τα περίτεχνα διακοσμημένα κομμάτια του σκακιού, γεμάτο γρίφους, αντιθέσεις και περιπέτεια. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο συναρπαστικά, ατμοσφαιρικά και πρωτότυπα μυθιστορήματα που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια." Δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά είναι η επόμενη επιλογή μου! Φιλικά, *imela* Εγώ πάντως που έχω προχωρήσει λίγο το βιλίο το προτείνω. Ευχάριστο και ανάλαφρο που σε κρατά σε μια σχετική <<αγωνία>> :) Παιδιά κανένα νέο για το 5ο βιβλίο της σειράς ο Μαύρος Πύργος υπάρχει?Οι λύκοι της Καλα λέγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Σημερα πηγα στην εκθεση βιβλιου που ανοιξε στο Πασαλιμανι.Αυτο που μου εκανε εντυπωση,εκτος απο την κλασικη εκτοξευση των τιμων σε σχεση με περυσι(για παραδειγμα,το ιδιο βιβλιο που κοστιζε 25 ευρω τωρα εκανε 33 ) ,ηταν οι...προτιμησεις των επισκεπτων:τα περιπτερα με τη μεγαλυτερη κινηση ηταν αυτα με τα βιβλια του...Λιακοπουλου & λοιπων "προφητων",τα συνομωσιολογικα & ορισμενα κλασικα πλεον(πχ, ντα βιντσι,διαφορα ιστορικα μυθιστορηματα κλπ).Ειναι δυνατον ρε παιδια οι περισσοτεροι να ελκονται απο την καθε...παπαροπροφητεια(με το συμπαθειο για οσους τα πιστευουν,αλλα δεν κρατηθηκα )του καθε γραφικου που εχει κανει επαγγελμα την εξαπατηση του κοσμακη & βγαζει ενα σωρο λεφτα απ'αυτο? Και μιλαμε κυριως για νεους,ηλικιας 20-40 ετων που αγοραζαν τετοια βιβλια... Εχει λιγη ωρα που γυρισα και εγω απο την Εκθεση Βιβλιου (της Θεσσαλονικης ομως) και, δυστυχως, και εγω στα ιδια συμπερασματα με τον Δημητρη κατεληξα!Τα βιβλια γενικα ειναι πιο ακριβα απο παλαιοτερα, σπανιως καποιο "αξιοπρεπους" μεγεθους κανει κατω απο 30 ευρω...Μαλιστα, καποιο συγκεκριμενο απο 26-27 που το ειχα παρει περσι πηγε φετος στα 33,5! :( Δεν παρατηρησα αν οντως ειχαν κοσμο τα περιπτερασ Λιακοπουλου, Ιερα Ελλας,κτλ , αλλα προσεξα οτι τετοιου ειδους περιπτερα αποτελουσαν περιπου το 20% της εκθεσης! :what: Επισης, με μεγαλη μου δυσαρεσκεια τα τελευταια τρια χρονια βλεπω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια βιβλια, με μια ανανεωση της ταξης του 15-20%... Τελος παντων, αυτα που πηρα εγω ηταν: "Τι ειπε ο Αϊνσταιν στον κουρεα του",Ρομπερτ Λ.Γουολκε, Κεδρος (που περιεχει επιστημονικες απαντησεις για καθημερινα ερωτηματα του τυπου "Γιατι καποιες φορες ενας κεραυνος ακουγεται με εναν οξυ κροτο και αλλες με ενα βαθυ μπουμπουνητο;" "Το ψυγειο του Αϊνσταιν και αλλα παραδοξα απο την αθεατη πλευρα της ιστοριας", Στιβ Σιλβερμαν, Ναρκισσος (προβληματιστηκα λιγο που τα δυο βιβλια εχουν παρομοιους τιτλους...αλλα τι να κανουμε;! :p ) "Don't panic- ο μεγας οδηγος για να γυρισετε το γαλαξια με ωτοστοπ", Douglas Adams& Neil Gaiman,Παρα Πεντε (οδηγος για τα βιβλια/σειρα/ραδιοφωνικη εκπομπη) "Ναϊτες Ιπποτες", Ζωρζ Μπορντονοβ, Περιπλους "Big Bang",Simon Singh ( ο αγαπημενος μου συγγραφεας οσον αφορα επιστημονικα θεματα), Τραυλος "Ο βιος και η πολιτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ",Don Rosa,Νεα Ακτινα (ε τι να κανω...κατα βαθος ειμαι ακομα παιδι!:O ) Απο μυθιστορηματα δεν διεκρινα με μια πρωτη ματια κατι το ιδιαιτερο, και μαλλον θα δανειστω απο καποιον γνωστο το "Οχτω" που μου φανηκε ενδιαφερον και "ευκολοδιαβαστο"... I ll be back με περισσοτερες πληροφοριες-κριτικη οταν τα διαβασω Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Πολυ ωραια ειναι τα 2 τελευταια μυθιστορηματα του Ρεβερτε.Η βασιλισσα του Νοτου και ο Ναυτικος Χαρτης.Για μενα καλυτερα και απο τον πινακα της Φλανδρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Λαθος ποστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Για οσους ενδιαφερονται για ιστορικα βιβλια,εχω να προτεινω 2 σχετικα με τον Β'ΠΠ:Ο Πολεμος του Χιτλερ ,του David Irving(εκδοσεις Γκοβοστη)-πολυ καλο & αρκετα ανατρεπτικο & Στην Ελλαδα του Χιτλερ ,Mark Mazower(εκδοσεις Αλεξανδρεια)-πολυ καλο κι αυτο με μαρτυριες απ'την καθημερινη ζωη στην Κατοχη & την Αντισταση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Chuch Palahniuk, Νανούρισμα, Εκδόσεις Οξυ. Ο τύπος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Bram Stoker, νομίζω τελικά ήρθε δεύτερος. Πολύ καλό βιβλίο. Επίσης Clive Barker, Τα μυστικά της Βαβυλώνας (νομίζω πάλι Οξυ). Ενδιαφέρον βιβλίο, στο οπισθόφυλλο υπάρχει σχόλιο από τον Στήβεν Κινγκ στο οποίο αναφέρει πως θεωρεί τον Μπάρκερ το μέλλον της λογοτεχνίας τρόμου. Όχι ιδιαίτερα τρομακτικό, όμως προκλητικότατο, λίγο βαρετό στο τέλος, αλλά εν τέλει σε αφήνει με καλή εντύπωση. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_Juan_No1 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 apoluti exousia-David Balda c c i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 MAN ON FIRE pedia osi exete di ti tenia (an kai itan kai afti poli kali) to biblio exi pola perisotera skinika pou opos gine te panta ixan kopi. pragmatika mia para poli kali peripetia me aisturgimatiki ploki. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το οχτώ παιδιά τώρα που το προχώρησα γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝEI ΤΟ 5ο ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΥΡΓΟ(ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 HAWKINS JEFF on intelligent στα Αγγλικά.. http://www.papasotiriou.gr/product....436&prid=260857 http://www.palminfocenter.com/view_story.asp?ID=7195 book και ebook με καλές πωλήσεις.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Για οποιον ενδιαφερεται,σημερα στο ενθετο των ΝΕΩΝ "Βιβλιοδρομιο" εχει αρκετες προτασεις για το καλοκαιρι απ'ολα τα ειδη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το οχτώ παιδιά τώρα που το προχώρησα γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝEI ΤΟ 5ο ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΥΡΓΟ(ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑ) Διασταυρωμένο αυτό; Επιτέλους!!!!!!!!! :yahoo: Ξέρουμε τίποτα για τα υπόλοιπα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Διασταυρωμένο αυτό; Επιτέλους!!!!!!!!! :yahoo: Ξέρουμε τίποτα για τα υπόλοιπα; Ναι είναι 100 % σίγουρο! Το είδα σε εφημερίδα που είχε διαφήμιση της bell. Για το 6ο(Το τραγούδι της Σουζάνας) πρέπει να περιμένουμε ώς τον Οκτώμβρη! Έχει αρκετά καλό εξώφυλλο το 5ο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ναι είναι 100 % σίγουρο! Το είδα σε εφημερίδα που είχε διαφήμιση της bell. Για το 6ο(Το τραγούδι της Σουζάνας) πρέπει να περιμένουμε ώς τον Οκτώμβρη! Έχει αρκετά καλό εξώφυλλο το 5ο! :) Κατάλαβα. Άρα το τελευταίο θα βγει του χρόνου. :down: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Κατάλαβα. Άρα το τελευταίο θα βγει του χρόνου. :down: Εγώ έτσι πιστεύω :( Αν και η εκδοτική λέει πως θα εκδοθούν φέτος.Αλλά και για το 5ο βιβλίο έλεγε πως θα βγει τέλη Μαιου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εγώ έτσι πιστεύω :( Αν και η εκδοτική λέει πως θα εκδοθούν φέτος.Αλλά και για το 5ο βιβλίο έλεγε πως θα βγει τέλη Μαιου.... Καλά ένας μήνας δεν είναι και τόση διαφορά. Αν και θα έπρεπε να είχαν προνοήσει ούτως ώστε να μην καθυστερήσουν οι εκδόσεις των βιβλίων. Εκτός κι αν σκοπεύουν να το κυκλοφορήσουν 31.12... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Να ρωτήσω κάτι...επειδή μου έχουν πει ότι τα βιβλία του Κλεάνθη Γρίβα είναι τα καλύτερα για αναλύσεις του θέματος των ναρκωτικών , ξέρετε ακριβώς πώς λέγονται; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sreaker94 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 thes biblio pare biblio Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝ ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ :!: :) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Τα βιβλία που αρέσουν πιο πολύ σε μένα και προτείνω είναι τα ιστορικά μυθιστορήματα και οι περιπέτειες. :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts