geornirv Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Και διάβασα ότι μπορεί να κολλήσει το κινητό από εφαρμογές . Είναι συγκεκριμένες ή εξαρτάται από το πόσο γεμάτο είναι το κινητό?? Αξίζει να περιμένω την καινούρια έκδοση jb ή να το κάνω τώρα. Το κινητό είναι 4 ημερών. Την ενεργοποίηση μου την έκαναν από το κατάστημα vodafone. Έχω 3.1.2 έκδοση. Αυτή μου την πέρασαν με την ενεργοποίηση ή ήταν ήδη στην συσκευή?? Μπορώ να κάνω jb έτσι?? Επίσης το bluetooth σε iphone 3gs δουλεύει για μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε κινητά???? Ή δεν έχει βγει έκδοση ακόμα? (Ενοοώ για jb συσκευές γιατί ξέρω ότι αλλιώς δεν λειτουργεί) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αν κοιμάσαι σε άλλο σπίτι, ή ξενοδοχείο κτλ.. Θα κουβαλάς μαζί σου και το ξυπνητήρι?? :lol::lol: Το ξυπνητήρι είναι από τις πιο πολυ-χρησιμοποιημένες δυνατότηες των κινητών τηλεφώνων.. Κάπου το χα δει σε μια έρευνα... Εντάξει για το iphone που πρέπει να ναι ανοιχτό για να χω ξυπνητήρι, δεν με χαλάει και τόσο.... απλά το βάζω στην φόρτιση... Καμία εφαρμογή που υπάρχει στο app store για ξυπνητήρι, την έχετε δοκιμάσει μπας και γίνεται? π.χ. alarm pro (αν και δεν νμζ γτ λογικά όταν κλείνει το κινητό ''κλείνουν'' αυτόματα και όλες οι εφαρμογές) Με το ίδιο σκεπτικό που κουβαλάς τον φορτιστή ναι και το ξυπνητήρι ειδάλλως του ρολογιού που το 90% φοράει ένα ρολόι :p Και διάβασα ότι μπορεί να κολλήσει το κινητό από εφαρμογές . Είναι συγκεκριμένες ή εξαρτάται από το πόσο γεμάτο είναι το κινητό?? Αξίζει να περιμένω την καινούρια έκδοση jb ή να το κάνω τώρα. Το κινητό είναι 4 ημερών. Επίσης το bluetooth σε iphone 3gs δουλεύει για μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε κινητά???? Ή δεν έχει βγει έκδοση ακόμα? (Ενοοώ για jb συσκευές γιατί ξέρω ότι αλλιώς δεν λειτουργεί) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Ξέρεις για ποιο λόγο θες να το κάνεις JB; ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αν κοιμάσαι σε άλλο σπίτι, ή ξενοδοχείο κτλ.. Θα κουβαλάς μαζί σου και το ξυπνητήρι?? :lol::lol: Το ξυπνητήρι είναι από τις πιο πολυ-χρησιμοποιημένες δυνατότηες των κινητών τηλεφώνων.. Κάπου το χα δει σε μια έρευνα... Εντάξει για το iphone που πρέπει να ναι ανοιχτό για να χω ξυπνητήρι, δεν με χαλάει και τόσο.... απλά το βάζω στην φόρτιση... Καμία εφαρμογή που υπάρχει στο app store για ξυπνητήρι, την έχετε δοκιμάσει μπας και γίνεται? π.χ. alarm pro (αν και δεν νμζ γτ λογικά όταν κλείνει το κινητό ''κλείνουν'' αυτόματα και όλες οι εφαρμογές) ΚΑΙ για αυτό το λόγο.Μέχρι πριν απο 2-3 χρόνια δε το χρησιμοποιούσα καθόλου το κινητό σαν ξυπνητήρι..Πλέον όμως ειναι εκ των ων ουκ άνευ Με το ίδιο σκεπτικό που κουβαλάς τον φορτιστή ναι και το ξυπνητήρι ειδάλλως του ρολογιού που το 90% φοράει ένα ρολόι :p Δε νομίζω οτι όλοι,ειδικά οι κυρίες φοράνε "ηλεκτρονικο" ρολόι ή γενικά κάποιο που να υποστηρίζει ξυπνητήρι ;) Και διάβασα ότι μπορεί να κολλήσει το κινητό από εφαρμογές . Είναι συγκεκριμένες ή εξαρτάται από το πόσο γεμάτο είναι το κινητό?? Αξίζει να περιμένω την καινούρια έκδοση jb ή να το κάνω τώρα. Το κινητό είναι 4 ημερών. Την ενεργοποίηση μου την έκαναν από το κατάστημα vodafone. Έχω 3.1.2 έκδοση. Αυτή μου την πέρασαν με την ενεργοποίηση ή ήταν ήδη στην συσκευή?? Μπορώ να κάνω jb έτσι?? Επίσης το bluetooth σε iphone 3gs δουλεύει για μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε κινητά???? Ή δεν έχει βγει έκδοση ακόμα? (Ενοοώ για jb συσκευές γιατί ξέρω ότι αλλιώς δεν λειτουργεί) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Καινούργια έκδοση θα βγεί ΟΤΑΝ βγει νέο λογισμικό.Εκτός και αν λές νέο jb για την καινούργια bootrom.Σε κάθε περίπτωση αν δε σε ικανοποιεί μετά χρησιμοποιείς το νέο εργαλείο.Η επιλογή είναι δική σου η 3.1.2 έκδοση είναι εξαρχης πανω.ενεργοποίηση της συσκευής ίσως σου εκαναν στο κατάστημα και γίνεται JB. το πρόγραμμα για το bluetooth που λες λέγεται ibluetooth και νομίζω ακόμα δεν βγήκε η αναβαθμισμένη του έκδοση Φίλοι του φόρουμ γεια σας και καλή χρονιά. Παλιότερα ως κάτοχος πάντα SE τηλεφώνων, θυμάμαι πως έπρεπε να κάνω μία ρύθμιση ώστε οι ελληνικοί χαρακτήρες στα μηνύματα να είναι "ισότιμοι" των λατινικών, και να μπορώ να στέλνω μηνύματα των 160 και όχι μόνο 60 χαρακτήρων. Με το ip όμως έχω διαπιστώσει ότι με χρεώνει τρελά όταν γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες (μήνυμα των 147 χαρακτήρων χρεώθηκε ως τρία μηνύματα). Αυτό, σε συνδυασμό με την ευκολία και την ταχύτητα με την οποία γράφει κανείς στο ip είναι καταστροφικό :shifty: Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση στο iphone, ή πρέπει να γράφω greeklish? Να σημειωθεί ότι είμαι εξ αρχής πολέμιος αυτής της γραφής και θα μου στοιχήσει αρκετά νεύρα να πρέπει να αναγκάζομαι να γράφω έτσι. Eυχαριστώ και καλημέρα Λευτέρης δε μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο iPhone.Μόνο με greeklish αν χρησιμοποιείς την by default εφαρμογή για τα sms.Με JB και bitesms πχ μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες όμως Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ...Δε νομίζω οτι όλοι,ειδικά οι κυρίες φοράνε "ηλεκτρονικο" ρολόι ή γενικά κάποιο που να υποστηρίζει ξυπνητήρι ;)... Δεν πηγαίνω δημοτικό για να φοράω ηλεκτρονικό ρολόι ;) , αλλά αφού το βλέπεις έτσι ναι οι κυρίες μπορεί να μην φοράνε όλες αλλά μαζί με το "τσουβάλι" με τα καλλυντικά ένα ξυπνητηράκι δεν βλάπτει :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μα δε το είπα με άσχημο τόνο..Απλά ο γραπτός λόγος πολλές φορές δημιουργεί δυσκολίες στην κατανοήση του "σοβαρού" απο το "αστειο" :) σε πληροφορώ οτι γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται πχ με το ψάρεμα που έχουν τέτοιου είδους ρολόγια :) Και κύριε σε πληροφορώ οτι η βαλίτσα εεεεεεεεεεε τσάντα ήθελα να πω ειναι μόνο τα άκρως ααπραίτητα :p πάντως κακά τα ψέμματα,είναι ένα μειονέκτημα για όσους το χρησιμοποιούν,εγώ πχ δεν έχω γραφείο στο δωμάτιο μου,δε με βολεύουν τα αναλογικά ξυπνητήρια και δε θέλω να έχω τον αντάπτορα ρεύματος ενος ηλεκτρονικού πάνω απο το κεφάλι μου ή δίπλα μου γιατί είναι γνωστή η ακτινοβολία που εκπέμπει μια τέτοια συσκευή :( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Με το ίδιο σκεπτικό που κουβαλάς τον φορτιστή ναι και το ξυπνητήρι ειδάλλως του ρολογιού που το 90% φοράει ένα ρολόι :p Toν φορτιστή αναγκαστικά τον κουβαλάς παντού.. Όπου και να πας.. Και για να χρησιμοποιείς γενικά το κινητό.. Τώρα αν θέλω να μείνω κάπου και να θυμάμαι να παίρνω και ξυπνητήρι μαζί μου.. :lol::lol: Φορτιστής και κινητό πάνε μαζί... Για ηλεκτρονικό ρολόι με ξυπνητήρι δεν νομίζω να φοράνε και πολλοί στις ηλικίες μας :p πάντως κακά τα ψέμματα,είναι ένα μειονέκτημα για όσους το χρησιμοποιούν,εγώ πχ δεν έχω γραφείο στο δωμάτιο μου,δε με βολεύουν τα αναλογικά ξυπνητήρια και δε θέλω να έχω τον αντάπτορα ρεύματος ενος ηλεκτρονικού πάνω απο το κεφάλι μου ή δίπλα μου γιατί είναι γνωστή η ακτινοβολία που εκπέμπει μια τέτοια συσκευή :( Bάλτο στο κομοδίνο σε μια απόσταση 5 μέτρων.. Ή απλά κάπου θα βρεις να το βάλεις στο δωμάτιό σου μακριά απο σένα.. Εξάλλου καλύτερα.. Κι εγώ πάντα μακριά μου το χω.. Όχι για την ακτινοβολία, αλλά όταν το χω κοντά μου, απλά το κλείνω και ξανακοιμάμαι.. Ή πατάω snooze για κανά 5ωρο :P Σε αναγκάζει να σε σηκώσει δλδ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Toν φορτιστή αναγκαστικά τον κουβαλάς παντού.. Όπου και να πας.. Και για να χρησιμοποιείς γενικά το κινητό.. Τώρα αν θέλω να μείνω κάπου και να θυμάμαι να παίρνω και ξυπνητήρι μαζί μου.. :lol::lol: Φορτιστής και κινητό πάνε μαζί... Για ηλεκτρονικό ρολόι με ξυπνητήρι δεν νομίζω να φοράνε και πολλοί στις ηλικίες μας :p Bάλτο στο κομοδίνο σε μια απόσταση 5 μέτρων.. Ή απλά κάπου θα βρεις να το βάλεις στο δωμάτιό σου μακριά απο σένα.. Εξάλλου καλύτερα.. Κι εγώ πάντα μακριά μου το χω.. Όχι για την ακτινοβολία, αλλά όταν το χω κοντά μου, απλά το κλείνω και ξανακοιμάμαι.. Ή πατάω snooze για κανά 5ωρο :P Σε αναγκάζει να σε σηκώσει δλδ.. εγώ δεν κουβαλάω καν φορτιστή.Το φορτίζω στο αυτοκίνητο όσο να πάω μέχρι εκεί που θέλω..Αλλιώς αν πάω στη σχολή και έχω εργαστήρια ή έχω μάθημα σε συγκεκριμένες αίθουσες παίρνω μαζί φορτιστή και το φορτίζω στη μπρίζα δίπλα μου :p και το κινητό συνήθως δε το έχω ακριβώς δίπλα μου και ας είναι σε flight mode το θέμα ε το ξυπνητήρι είναι οτι απέναντι δεν έχω μπρίζα και στο σημείο που έχω έχω που να ακουμπήσω το ξυπνητήρι :p μήπως να προλάβω καμιά κότα; :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 εγώ δεν κουβαλάω καν φορτιστή.Το φορτίζω στο αυτοκίνητο όσο να πάω μέχρι εκεί που θέλω..Αλλιώς αν πάω στη σχολή και έχω εργαστήρια ή έχω μάθημα σε συγκεκριμένες αίθουσες παίρνω μαζί φορτιστή και το φορτίζω στη μπρίζα δίπλα μου :p To κάνω κι εγώ αυτό όταν έχω εργαστήριο, αλλά κάποιοι με περνάνε για ψώνιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 [off topic on] εμείς ευτυχώς δεν έχουμε αμφιθέατρα,είναι σαν θρανιάκια διαλέγω την προτελευταία σειρά πάω τοίχο και με καλύπτει και ο/η μπροστινός/η οπότε μια χαρά [/off topic off] :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μα δε το είπα με άσχημο τόνο..Απλά ο γραπτός λόγος πολλές φορές δημιουργεί δυσκολίες στην κατανοήση του "σοβαρού" απο το "αστειο" :)... Ούτε από εμένα βρε υπάρχει προδιάθεση για κακία :p γι αυτό σου κάνω δώρο αυτό :lol: , δώσε μου στοιχεία να στο ταχυδρομήσω :happy: Toν φορτιστή αναγκαστικά τον κουβαλάς παντού.. Όπου και να πας.. Και για να χρησιμοποιείς γενικά το κινητό.. Τώρα αν θέλω να μείνω κάπου και να θυμάμαι να παίρνω και ξυπνητήρι μαζί μου.. :lol::lol: Φορτιστής και κινητό πάνε μαζί... Για ηλεκτρονικό ρολόι με ξυπνητήρι δεν νομίζω να φοράνε και πολλοί στις ηλικίες μας :p... Γι αυτό και εγώ σκέφτομαι για αγορά κάτι σαν το PowerDuo Reserve :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Για να χρησιμοποίησης το GPS πρέπει να φορτώσουν η χάρτες της Google μέσω Internet. Άρα για να χρησιμοποίησης το GPS χρειάζεται Internet. Πώς γίνετε να χρησιμοποίησης το GPS χωρίς Internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γι αυτό και εγώ σκέφτομαι για αγορά κάτι σαν το PowerDuo Reserve :) Το χω πάρει από το Πλαίσιο ένα τέτοιο.. Σε ειδικές περιπτώσεις χρειάζεται... Δεν μπορώ να βρω με τπτ όμως φορτιστή αυτοκινήτου appe όχι τπτ μ' έκαψες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το GPRS χωρίς Internet; Ποιο το νόημα αυτού; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το χω πάρει από το Πλαίσιο ένα τέτοιο.. Σε ειδικές περιπτώσεις χρειάζεται... Δεν μπορώ να βρω με τπτ όμως φορτιστή αυτοκινήτου appe όχι τπτ μ' έκαψες :) Παρόμοιο αυτό που έχει το πλαίσιο αν και δεν μ αρέσει πολύ γιατί παρά είναι χοντροκομμένο σε σχέση με αυτό :) Αυτοκινήτου έχω ένα πάρα πολύ καλό της Belkin :cool: , Micro Auto Charger with Charge Sync Cable Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Παρόμοιο αυτό που έχει το πλαίσιο αν και δεν μ αρέσει πολύ γιατί παρά είναι χοντροκομμένο σε σχέση με αυτό :) Αυτοκινήτου έχω ένα πάρα πολύ καλό της Belkin :cool: , Micro Auto Charger with Charge Sync Cable Της appe συγκεκριμένα δεν υπάρχει? Και περίπου πόσο κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ------------------------ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Για να χρησιμοποίησης το GPRS πρέπει να φορτώσουν η χάρτες της Google μέσω Internet. Άρα για να χρησιμοποίησης το GPRS χρειάζεται Internet. Πώς γίνετε να χρησιμοποίησης το GPRS χωρίς Internet; Mήπως εννοείς πώς γίνεται να χρησιμοποιείς το GPS (όχι GPRS) χωρίς internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ----------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 απλά αγοράζοντας μια εφαρμογή όπως Navigon, iGo, CoPilot, Sygic που δε χρειάζονται ίnternet για να δουλέψουν Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ναι το GPS εννοώ Kοίτα, για να χρησιμοποιήσεις το GPS που έχει μέσα από μόνο του το iphone 3GS (google maps) χρειάζεται όντως σύνδεση στο internet και φυσικά δεν σε συμφέρει (ούτε καν με πακέτο αν έχει σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς συχνά) και γενικά είναι μάπα.. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό για GPS... Για πλήρη δυνατότητα του GPS όπως το ξέρεις πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή (π.χ. Νavigon, iGO κτλ..) Και φυσικά με κάποιο αυτά τα προγράμματα , το GPS , δουλεύει offline.. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς το internet (οπότε δεν χρεώνεσαι καθόλου) Τις εφαρμογές αυτές μπορείς να τις αγοράσεις από το app store ή αν έχεις jb φαντάζομαι θα ξέρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή για ορθογραφικό έλεγχο οπός το Office Word; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 πού; κανονικά εν μέρει οβηθάει και το ίδιο το κινητό σε αυτό Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορώ να στέλνω και να λαμβάνω hotmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορώ να στέλνω και να λαμβάνω hotmail Μπορείς! google it ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ρε παιδιά πως γίνεται να έχουμε κεφαλαία χωρίς να πατάω συνέχεια το (shift) βελάκι ??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts