Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες "αρχάριων" χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς τον φίλο πιο πριν....για δοκίμασε αυτό.....My Data Manager

To είχα δοκιμάσει στους πωλητές μας στην εταιρία στα ipads τους αλλά για κάποιο λόγο δεν τους δούλεψε σωστά ποτέ.

Δεν ανανέωνε στο τέλος του κύκλου του μήνα τα δεδομένα, και δεν έκλεινε τα δεδομένα τους, απλά τους ενημέρωνε...

Το ξέρω το πρόγραμμά .

Θα το ξαναδοκιμάσω να δω μήπως έχει βελτιωθεί.

Ευχαριστώ!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 531
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει κάθε τέλος χρήσης να πατάνε όταν τους βγάζει ειδοποίηση ''dismiss''νομίζω για να το μηδενίζουν.

• 5 months later...
Καλησπέρα σας . μπήκα εδώ και 2 μέρες στον κόσμο της Apple . έχω δει σε κάποια φόρουμ ότι μπαίνει ο χρήστης σε κάποια ιστοσελίδα και βλέπει υπόλοιπο εγγύησης της συσκευής με ιμει κτλ . μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το βρω; Επίσης έχω δει κάτι ανάλογο για την κατάσταση της μπαταρίας . κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Καλησπέρα σας . μπήκα εδώ και 2 μέρες στον κόσμο της Apple . έχω δει σε κάποια φόρουμ ότι μπαίνει ο χρήστης σε κάποια ιστοσελίδα και βλέπει υπόλοιπο εγγύησης της συσκευής με ιμει κτλ . μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το βρω; Επίσης έχω δει κάτι ανάλογο για την κατάσταση της μπαταρίας . κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Καλησπέρα.

Καλορίζικο

Με απλή αναζήτησή στο google βρίσκεις ότι θέλεις.

Μην ασχολείσαι όμως κοιτα να χαρείς την συσκευή σου

Nokia 8800 Scirocco

• 2 months later...
καλημερα και απο ενα καινουριο μελος και πολυ συντομως κατοχου ενος SE η 6s και κατοχου μονο android εδω και 7 χρονια!ελπιζω να έκανα σωστη επιλογη και να με βοηθησετε σε μελλοντικες μου αποριες!

καλημερα και απο ενα καινουριο μελος και πολυ συντομως κατοχου ενος SE η 6s και κατοχου μονο android εδω και 7 χρονια!ελπιζω να έκανα σωστη επιλογη και να με βοηθησετε σε μελλοντικες μου αποριες!

Καλορίζικο είτε το ενα είτε το αλλο και οτι θέλεις εδω ειμαστε να σε βοηθήσουμε!

κ @ τ @ ν τ ι @

καλησπερα παιδια ξανα κ ευχαριστω! η απορια μου ειναι μονο μια!πως θα βρω καινουριο iphone SE με τον επεξεργαστη της tsmc ομως και οχι της samsung!μεσω part number κλπ..θα παρακαλουσα ομως επειδη ειναι μεγααλο το θεμα..να μην αναλυθει εδω για ποιο λογο ψαχνω μονο με tsmc.απλως ο μονος λογος που ακομα δεν το πηρα ακομα,ειναι αυτος.ευχαριστω!

καλησπερα παιδια ξανα κ ευχαριστω! η απορια μου ειναι μονο μια!πως θα βρω καινουριο iphone SE με τον επεξεργαστη της tsmc ομως και οχι της samsung!μεσω part number κλπ..θα παρακαλουσα ομως επειδη ειναι μεγααλο το θεμα..να μην αναλυθει εδω για ποιο λογο ψαχνω μονο με tsmc.απλως ο μονος λογος που ακομα δεν το πηρα ακομα,ειναι αυτος.ευχαριστω!

Όπως αναφέρθηκε και στο νήμα της συσκευής που σ ενδιαφέρει δεν γίνεται με κανέναν τρόπο να ξέρεις πριν αγοράσεις την συσκευή

Αφού την ενεργοποιήσεις βλέπεις μετά τι επεξεργαστή φοράει

Αλλιώς πας σε μεταχειρισμένο και ψάχνεις μέχρι να βρεις όπως το θέλεις

Nokia 8800 Scirocco

οντως,εχω ψαξει τα παντα εδω και 1 βδομαδα,σε μπορεσα να βρω κατι.ολα τα μαγαζια μου λενε τα ιδια,μεχρι και τα appstore.τωρα περιμενω απάντηση απο ενα μαγαζι που ειναι το μοναδικο που μου ειπαν θα το ψαξουν οσο μπορουν και οχι οτι αυτο ειναι αδυνατο...οπως μου ειπαν ιλα τα αλλα..αν και δεν ελπιζω σε πολλα...περιμενω.αλλιως αναγκαστικα σε ελαφρως μεταχειρισμενο..εν αναμονη λοιπον.

οντως,εχω ψαξει τα παντα εδω και 1 βδομαδα,σε μπορεσα να βρω κατι.ολα τα μαγαζια μου λενε τα ιδια,μεχρι και τα appstore.τωρα περιμενω απάντηση απο ενα μαγαζι που ειναι το μοναδικο που μου ειπαν θα το ψαξουν οσο μπορουν και οχι οτι αυτο ειναι αδυνατο...οπως μου ειπαν ιλα τα αλλα..αν και δεν ελπιζω σε πολλα...περιμενω.αλλιως αναγκαστικα σε ελαφρως μεταχειρισμενο..εν αναμονη λοιπον.

Από περιέργεια και μόνο δεν μας λες κ εμάς γιατί ψάχνεις συγκεκριμένα αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γιατί εχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχουν συζητηθεί. Μπορείς να δεις στο νήμα του se

Δεν γίνεται να βρει κάποιος τι επεξεργαστή έχει μόνο από το κουτί

Τέλος. Είναι ψαγμενο τόσο καιρό

Στο internet θα υπήρχε κάτι.

Έχει γίνει θέμα εδώ και 2 χρόνια δεν είναι πρόσφατο

Nokia 8800 Scirocco

Γιατί εχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχουν συζητηθεί. Μπορείς να δεις στο νήμα του se

Δεν γίνεται να βρει κάποιος τι επεξεργαστή έχει μόνο από το κουτί

Τέλος. Είναι ψαγμενο τόσο καιρό

Στο internet θα υπήρχε κάτι.

Έχει γίνει θέμα εδώ και 2 χρόνια δεν είναι πρόσφατο

Ένα σωρό συζητήσεις έχουμε κάνει γιαυτο το θέμα στο iphonehellas αλλά επειδή ο φίλος επέμενε πολύ έλεγα μήπως ήταν για κανένα σοβαρό λόγο που δεν ήξερα αλλά εντάξει....

Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν υπήρχε το ifixit κάνεις δεν θα καταλάβαινε ότι ένα μοντέλο μπορεί να έχει διαφορετικά parts.

Όπως έγινε και με το 7/plus με τα chip της intel και της Qualcomm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ένα σωρό συζητήσεις έχουμε κάνει γιαυτο το θέμα στο iphonehellas αλλά επειδή ο φίλος επέμενε πολύ έλεγα μήπως ήταν για κανένα σοβαρό λόγο που δεν ήξερα αλλά εντάξει....

Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν υπήρχε το ifixit κάνεις δεν θα καταλάβαινε ότι ένα μοντέλο μπορεί να έχει διαφορετικά parts.

Όπως έγινε και με το 7/plus με τα chip της intel και της Qualcomm.

Καλά σίγουρα υπάρχουν πάντα κάποιοι που τα βγάζουν αυτά στην φορά. Ευτυχώς

Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουν διάφορες και θεωρώ καλύτερο τον tsmc

Είχα και 6s με tsmc και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Με τον Samsung δεν ξέρω πως τα πηγαίνει αλλά δεν θα ήθελα να έχω με επεξεργαστή από την συγκεκριμένη εταιρεία

Samsung ούτε καρφίτσα.

Nokia 8800 Scirocco

Καλά σίγουρα υπάρχουν πάντα κάποιοι που τα βγάζουν αυτά στην φορά. Ευτυχώς

Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουν διάφορες και θεωρώ καλύτερο τον tsmc

Είχα και 6s με tsmc και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Με τον Samsung δεν ξέρω πως τα πηγαίνει αλλά δεν θα ήθελα να έχω με επεξεργαστή από την συγκεκριμένη εταιρεία

Samsung ούτε καρφίτσα.

Άλλο το ότι δεν θα ήθελες με Samsung επεξεργαστή κ άλλο το είναι κατώτερο σε σχέση με τον tsmc.

Αν δεν κάνω λάθος τα 4/4s φορουσαν ραμ της σαμσουνγκ.

Τώρα να σε δω τι θα κάνεις με τις οθόνες της Samsung

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άλλο το ότι δεν θα ήθελες με Samsung επεξεργαστή κ άλλο το είναι κατώτερο σε σχέση με τον tsmc.

Αν δεν κάνω λάθος τα 4/4s φορουσαν ραμ της σαμσουνγκ.

Τώρα να σε δω τι θα κάνεις με τις οθόνες της Samsung

Πολυ ωραίο το iPhone 7. Θα μείνω καιρό μάλλον με αυτό

Nokia 8800 Scirocco

γιατί εφ'οσον θα δωσω τοσα λεφτα,θελω να παρω το καλυτερο δυνατον παιδια.Είμαι ψιρας.με νορμαλ χρηση δεν εχει καποια διαφορα.περιπου 2-3%.με βαρια χρηση δειτε τα τεστ ο tsmc βγάζει 2 ωρες SOT παραπανω!το θεωρειτε λιγο αυτο και νορμαλ;και μενει κρυος μονιμως ενω ο αλλος ανεβάζει πυρετό.(καλύτερο και για την μπαταρια) μςρικοι λενε ουι ειναι κ ελαφρώς πιο γρηγορος.δεν είναι ψυχολογικο οπως λενε μερικοι.androidακιας χρονια...απλως Θέλω το καλυτερο δυνατον για οτι εχω πληρωσει.τωρα μονο με κανα part number απο καποιο se απο συγκεκριμενο μαγαζι,και παρω απο την ιδια παρτιδα..τι λετε;η παλι δεν ειναι στανταρ;

γιατί εφ'οσον θα δωσω τοσα λεφτα,θελω να παρω το καλυτερο δυνατον παιδια.Είμαι ψιρας.με νορμαλ χρηση δεν εχει καποια διαφορα.περιπου 2-3%.με βαρια χρηση δειτε τα τεστ ο tsmc βγάζει 2 ωρες SOT παραπανω!το θεωρειτε λιγο αυτο και νορμαλ;και μενει κρυος μονιμως ενω ο αλλος ανεβάζει πυρετό.(καλύτερο και για την μπαταρια) μςρικοι λενε ουι ειναι κ ελαφρώς πιο γρηγορος.δεν είναι ψυχολογικο οπως λενε μερικοι.androidακιας χρονια...απλως Θέλω το καλυτερο δυνατον για οτι εχω πληρωσει.τωρα μονο με κανα part number απο καποιο se απο συγκεκριμενο μαγαζι,και παρω απο την ιδια παρτιδα..τι λετε;η παλι δεν ειναι στανταρ;

Αν πετύχεις κάποιον που θα πάρει μια συσκευή και την ανοίξει και έχει tsmc λογικά και κάποια ακόμα συσκευή που θα έχει εκεί το κατάστημα θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή

Όλα αυτά είναι θεωρητικά

Ναι σύμφωνα με τεστ υπάρχει διαφορά. Το έχουμε ξανά πει

Γι αυτό κι εγώ είπα θα επαιρνα με tsmc

Nokia 8800 Scirocco

Κώστα αυτά που λες για sot, θερμοκρασία και ταχύτητα δεν ισχύουν και να ξέρεις πως στο λέω από πρώτο χέρι, μιας και είχα 6s με Samsung και με tsmc επεξεργαστή.

Σε ταχύτητα ήταν τα ίδια (σε επεξεργασία βίντεο με την εφαρμογή πρίσμα που πρόλαβα να κάνω και με τα δύο μοντέλα ήταν τα ίδια -εάν είχαν διαφορά 1-2 δευτερολέπτων σε διαδικασία 2 λεπτών το θεωρώ αμελητέο- και εννοείται πως και τα δύο μετά από τη διαδικασία "εκαιγαν") και όσον αφορά τη μπαταρία μπορώ να σου πω ότι κρατούσε το ίδιο και ίσως λίγο καλύτερα σε αυτό με τον επεξεργαστή της Samsung.

Είχα ανεβάσει και ένα άρθρο εκεί που γράφουμε για το 6s, άμα το βρω θα το ανεβάσω και εδώ.

Edit: βρήκα και το άρθρο που ανέφερα παραπάνω (http://www.tomshardware.com/news/iphone-6s-a9-samsung-vs-tsmc,30306.html)

Edited by stefanakos8

ναι φιλε μου το ξερω οτι ισχυει με νορμαλ χρηση!αλλα τα τεστ με σκληρη χρηση εδειξαν 2 ωρες παραπανω sot.να μου πεις ποιος θα το παει σερι τετοια χρήση..σπανια.αλλα επειδη θα κανω jb...ξες επανεκιννησεις,βαριες διεργασιες κλπ..θελω να ειμαι ηρεμος!εντωμεταξυ υπαρχει προβλημα,ακομα να βρω καποιο σε λογικη τιμη και κοντα στην περιοχη μου!!

• 1 year later...

Καλησπέρα.

Επειδή θα στείλω την συσκευή που χρησιμοποιώ στην Oneplus για αλλαγή μπαταρίας, για όσο χρόνο χρειαστεί θα χρησιμοποιώ ένα iPhone SE.

Θέλω αν σας είναι εύκολο να μου πείτε ποιος είναι ο εύκολος τρόπος να περάσω στην συσκευή 3 'κομμένα' .mp3 που είχα στην Android συσκευή μου, έτσι ώστε το 1ο να το ορίσω ως τον βασικό ήχο κλήσης του iPhone, το 2ο ως ήχο κλήσης μίας συγκεκριμένης επαφής και το 3ο ως ήχο ειδοποίησης για τα sms.

2 εικόνες που ήθελα να ορίσω ως lockscreen wallpaper και homescreen wallpaper, τις πέρασα από τον υπολογιστή μου στο iCloud και εμφανίστηκαν στο iPhone, οπότε όλα καλά.

Ευχαριστώ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Administrators
Θέλω αν σας είναι εύκολο να μου πείτε ποιος είναι ο εύκολος τρόπος να περάσω στην συσκευή 3 'κομμένα' .mp3 που είχα στην Android συσκευή μου, έτσι ώστε το 1ο να το ορίσω ως τον βασικό ήχο κλήσης του iPhone, το 2ο ως ήχο κλήσης μίας συγκεκριμένης επαφής και το 3ο ως ήχο ειδοποίησης για τα sms.

http://www.iphonehacks.com/2017/10/how-to-set-song-iphone-ringtone-ios-11.html

Modpic.gif

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Τη συγκεκριμένη λύση την έχω διαβάσει σε αρκετά forum, όμως το πρόβλημά μου είναι ότι κολλάω στο βήμα όπου μετά τη δημιουργία του ACC αρχείου, πρέπει να κάνω επάνω του δεξί κλικ και να επιλέξω το Show In Finder.

Στην εφαρμογή iTunes που έχω στο pc μου ΔΕΝ έχει τέτοια επιλογή, παρά μόνο Show Album in Library και Show in iTunes Store.

Και δεν ξέρω πώς να συνεχίσω.

Edit: Ok, είδα video στο Youtube, πατάω το Show in Windows Explorer, την προ-τελευταία επιλογή στο μενού μετά το δεξί κλικ.

Ευχαριστώ και πάλι.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• 1 month later...

Υπαρχει κανενας που να ξεκλειδωνει iphone?φυσικα οχι κλεμενο.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The topic was unpinned