amoramor Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Γεια σας παιδια! Ειχα δει προσφατα καπου για το φωτιζομενο καλωδιο φορτισης για iPhone... Υπαρχει ξεχωριστο θεμα? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Γεια σας παιδια! Ειχα δει προσφατα καπου για το φωτιζομενο καλωδιο φορτισης για iPhone... Υπαρχει ξεχωριστο θεμα? Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355226 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω φορτιστή αυτοκινήτου usb(από ebay) για το iphone 5 και καλώδιο(όχι αυθεντικό). Λέτε να έχω πρόβλημα?Να καεί κανένα iphone επειδή θα είναι κινέζικα? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kisst Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μερικά ωραία προφυλακτήρα, http://dx-box.com/cross-line-sp5-0-7mm-metal-bumper-for-apple-iphone-5.html http://dx-box.com/element-vapor-alu-bumper-aluminum-bumper-for-apple-iphone-5.html http://dx-box.com/ljy-sword-ultra-thin-alu-bumper-aluminum-bumper-for-apple-iphone-5-with-metal-back-cover.html http://dx-box.com/high-quality-imitation-sector-5-black-ops-iphone-5-case.html http://dx-box.com/imatch-iii-alu-bumper-aluminum-bumper-for-apple-iphone-5.html http://dx-box.com/korea-4th-design-blade-5-premium-metal-bumper-for-apple-iphone-5-silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω φορτιστή αυτοκινήτου usb(από ebay) για το iphone 5 και καλώδιο(όχι αυθεντικό). Λέτε να έχω πρόβλημα?Να καεί κανένα iphone επειδή θα είναι κινέζικα? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο? Κανενα προβλημα !!! Εχω προμηθευτει καλωδια και ανταπτορες και ολα λειτουργουν χωρις κανενα απολυτως προβλημα !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ψαχνω και γω θηκη για το 4αρι μου και αναρωτιεμαι , θηκη ή bumper? η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα ειχα αγορασει κατι λαστιχενιες θηκες απτο ebay αλλα με τον καιρο ξεχειλωσαν . Εχω βρει κατι bumper σαν αυτο και σε θηκη αυτη.. Εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο ή καπιο εμπιστο σαιτ να κοιταξω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 θελω να παρω ενα ζευγαρι ακουστηκα για καλυτερη ποιοτητα ηχου στο 5αρι. να παιζουν πιο δυνατα, να παιζουν και τα μπασα και γενικα να ειναι καλυτερα απο αυτα που εχει. μπορει να προτεινει καποιος καποια που να εχει και να ειναι ικανοποιημενος? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 θελω να παρω ενα ζευγαρι ακουστηκα για καλυτερη ποιοτητα ηχου στο 5αρι. να παιζουν πιο δυνατα, να παιζουν και τα μπασα και γενικα να ειναι καλυτερα απο αυτα που εχει. μπορει να προτεινει καποιος καποια που να εχει και να ειναι ικανοποιημενος? Μπορω να σου συστησω ανεπιφυλακτα τα klipsch x7i. Παρολο που δεν εχουν τοσο εκωφαντικο μπασο, εχουν τα πιο καθαρα πριμα και μεσαια που θα βρεις στην αγορα! Ειναι απιστευτα ανετα στο αυτι και εχουν και χειριστηριο για το iPhone! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα Ελληνικο κατάστημα που να πουλάει θήκες της spigen? Θέλω να αγοράσω ένα bumper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Για Ελλάδα δεν ξέρω Μάκη, αλλά γιατί δεν κοιτάς ebay που θα σου βγει και αρκετά φθηνότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Προ 20ημερου πηρα αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/271125085704?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Σε 10ημερες την ειχα στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 1) Οι τιμές ειναι ίδιες (από ότι είδα) 2) δεν έχω ξανά παραγγείλει από εκεί και δεν χρησιμοποιώ πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 1) Οι τιμές ειναι ίδιες (από ότι είδα) 2) δεν έχω ξανά παραγγείλει από εκεί και δεν χρησιμοποιώ πιστωτική. 1) Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις οι τιμές δεν είναι ίδιες. Αν έχεις βρει κάποια συγκεκριμένη εννοείται πάω πάσο ;) 2) Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το ebay, αντιθέτως είναι πολύ βολικό και με τεράστια ποικιλία. Αν θες ν αποφύγεις την πιστωτική μπορείς να βγάλεις μια απλή χρεωστική. Για καλό τα είπα, αν για τους δικούς σου λόγους θες να ψωνίσεις από εδώ είναι απόλυτα σεβαστό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ψάχνω αυτήν που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμερα πήρα την Puro Plasma Cover. Πολύ καλή εφαρμογή και προστατεύει το κινητό καλύτερα απο την ΟΖΑΚΙ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Εγώ παιδιά εχω παραγγείλει αυτή: http://www.spigen.com/iphone-5-case-slim-armor.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_79 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Γεια σας , είμαι νεο μελος και κάτοχος iphone 4 , 8 GB.Καιρό τώρα ,λόγω επαγγέλματος χρειάζομαι ενα dual sim κινητο για να αποφύγω την ταλαιπωρία των 2 κινητων!Δεν θελω όμως να αλλάξω το iphone!Τυχαία ψάχνοντας στο internet βρήκα κάτι που ίσως να με ενδιαφέρει http://rebelsimcard.com/rebel-2phone-iphone-4-dual-standby-case-en.html#.UYIGk0pljbw (είναι ανάποδα το video αλλά στο τέλος δείχνει την dual active εφαρμογή του!) Οι τιμές της θήκης κυμαίνονται απο 65ε(ebay) μέχρι 190ε (Ελληνικο site).Για τα 190 δεν ενδιαφέρομαι αφου πλέον υπάρχουν κινητα dual sim με τα χαρακτηριστικά του iphone 4 , περίπου σε αυτή την τιμή!Η θήκη κατα την γνώμη μου αλλάζει την αισθητική του κινητου αλλά με μία λογική τιμή της θήκης ισως να μην με ενοχλεί και τόσο!!! Γνωρίζεται κάτι για αυτή τη θήκη?Αξίζει ρε παιδιά ή θα πετάξω 100ε περίπου ετσι για πλάκα? --Δεν βρήκα κάτι στο forum για το θέμα!Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν θα έλεγα ότι αξίζει κάτι τέτοιο σήμερα που υπάρχουν τόσο αξιόλογες λύσεις σε dual sim συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_79 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Η αλήθεια είναι πως και η δική μου πρωτη σκέψη ήταν αυτή!Ομως η ιδέα του iphone dual sim και μάλιστα dual sim active (...που δεν υπάρχουν γενικά στην αγορά,πόσο μάλλον με τα χαρακτηριστικά του iphone 4!!) με περίπου 65ε-100ε και μόνο θέμα την αισθητική αλλαγή του κινητού είναι κάτι που πιστεύω πως αξίζει να το ψάξω!Ήλπιζα πως κάποιος στο forum μπορεί να την έχει αγοράσει ετσι ώστε να ζυγίσω το θέμα επι πραγματικής βάσης!!Ευχαριστώ για την απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πολύ ωραία θήκη για iPhone 5!!!:rolleyes: Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) γεια σας παιδια!εγω πηρα για το 5αρι μου μια της ozaki!ειναι η πιο fit θηκη π εχω δει δεν καταλαβαινεις οτι την φορας!!! Πολύ ωραία θήκη για iPhone 5!!!:rolleyes: ναι!απλα με τετοιες θηκες εγω προσωπικα δεν ευχαριστιεμαι την συσκευη!τετοιο υλικο κ ποιοτητα οπως στο 5αρι αμαρτια να μην το ευχαριστιεσαι! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 31, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 εχω ενα lg bluetooth ακουστικο που με καλυπτει μια χαρα σε επιπεδο επικοινωνιας και αυτονομιας. Δεν παιζει ομως μουσικη που υπαρχει στο κινητο. Γινεται να ακουω μουσικη στο ακουστικο μεσω καποιου προγραμματος ισως, η ειναι καθαρα θεμα hardware και πρεπει να αγορασω καινουργιο ακουστικο που να παιζει ΚΑΙ μουσικη ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 εχω ενα lg bluetooth ακουστικο που με καλυπτει μια χαρα σε επιπεδο επικοινωνιας και αυτονομιας. Δεν παιζει ομως μουσικη που υπαρχει στο κινητο. Γινεται να ακουω μουσικη στο ακουστικο μεσω καποιου προγραμματος ισως, η ειναι καθαρα θεμα hardware και πρεπει να αγορασω καινουργιο ακουστικο που να παιζει ΚΑΙ μουσικη ; Είναι θέμα καθαρά Hardware Bluetooth και όχι λογισμικού Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 καλα αυτα που ειπαν οι 2 φιλοι αλλα προτιμω bluetooth κλιπ με καλωδιο να μην εχω αυτο το ενοχλητικο και για μενα αντιαισθητικο πραγμα στο αυτι μου συνεχεια η να προσπαθω να το φορεσω σε μια κληση . και προτιμω με ενα ακουστικο οχι stereo ,μιλαμε για hands free μονο για κλησεις ελπιζω,καθοτι το 5αρι δεν εχει ραδιο &για μουσικη τα ιδη ακουστικα που δινει ειναι αψογα Τελικα;;; Βρεθηκε κατι τετοιο αξιολογο για το 5αρι μας;;; Θελω κι εγω αμεσα "μπλου τουθι"! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) καλοβλεπω το sony sbh50 αλλα με προβληματιζει το οτι θα εχω μειωμενες υπηρεσιες αφου προοριζεται να συνεργαζεται με android συσκευες κατα κυριο λογο. Κοιταξα στο app store αλλα δεν βρηκα καμμια σχετικη εφαρμογη. Μου αρεσαν επισης τα Plantronics Bluetooth Backbeat Go Black . Εχει κανεις αποψη επι των παραπανω ; Edited July 15, 2013 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts