pavlidisc Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Eχει το τζαμπο θήκες? ΝΑΙ ΝΑΙ! (Κατάστημα Θεσσαλονίκης) Πήγα εκεί πρίν πάρω το μήλο και είδα τουλάχιστον 4-5 διαφορετικές. Απο 1-5 ευρώ! Φυσικά μην περιμένεις κάτι αξιόλογο έτσι; ;) Αλλά την δουλειά τους την κάνουν μιά χαρά... Εάν θέλεις κάτι επώνυμο τότε πάς αλλού. Edited December 27, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ΝΑΙ ΝΑΙ! (Κατάστημα Θεσσαλονίκης) Πήγα εκεί πρίν πάρω το μήλο και είδα τουλάχιστον 4-5 διαφορετικές. Απο 1-5 ευρώ! Φυσικά μην περιμένεις κάτι αξιόλογο έτσι; ;) Αλλά την δουλειά τους την κάνουν μιά χαρά... Εάν θέλεις κάτι επώνυμο τότε πάς αλλού. Θελω μια που να το προστατευει!! Να μη ειναι βεβαια και γκουμουτσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 παιδιά μια ερώτηση και σορρυ αν έχει ξαναειπωθεί κάτι αντίστοιχο... Έχει κανένας δοκιμάσει την θήκη vapor http://www.elementcase.com/extreme.html για το 4αρι του?? Φαίνεται πολύ όμορφη και σε εμφάνιση και σε ποιότητα.. σε λειτουργικότητα? αξίζει τα λεφτά της Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο τρόπο για να την παραγγείλουμε γιατί από τι βλέπω λέει 79 δολλάρια και 8 εβδομάδες αναμονή??? Εγώ έκανα registration χθες και περιμένω να με ειδοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι οι κορυφαίες θήκες για iPhone (είδατε την 007; ) και λέω να παραγγείλω την orange/black. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Σχετικα με τη Vapor της Element Case για το iPhone 4, δυστυχως εχω διαβασει μονο ασχημα πραγματα για αυτην. Tο ειχα ψαξει καθως μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος της και ειχα απαντησει σε παλιοτερο post. Τις ασχημες εντυπωσεις για αυτη τη θηκη της ανεφερε το ilounge εδω. Επισης δειτε και αυτη τη γνωμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 να ρωτησω παιδια. εχουν διαφορα οι θηκες, αυτες που ειναι σαν back cover για το iphone 4, οι ακριβες απο τις πολυ φτηνες του ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εγώ έκανα registration χθες και περιμένω να με ειδοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι οι κορυφαίες θήκες για iPhone (είδατε την 007; ) και λέω να παραγγείλω την orange/black. Φίλε μου θέλω να σου πώ το εξής: Η συγκεκριμένη θήκη όσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και αν είναι, επειδή είναι μεταλλική, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο προβλήματα στο “σήμα” του κινητού!!! Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες (εγώ την απέρριψα εξ αρχής λόγο κόστους χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω) , αλλά κάποιοι γνωστοί που το έψαξαν, επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές… Προσοχή λοιπόν. Ψάξτο καλά πριν την αγοράσεις γιατί κοστίζει μία περιουσιά! (απότι ξέρω υπάρχουν και διάφορα βιντεάκια στο youtube τα οποία δείχνουν το πρόβλημα). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Φίλε μου θέλω να σου πώ το εξής: Η συγκεκριμένη θήκη όσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και αν είναι, επειδή είναι μεταλλική, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο προβλήματα στο “σήμα” του κινητού!!! Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες (εγώ την απέρριψα εξ αρχής λόγο κόστους χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω) , αλλά κάποιοι γνωστοί που το έψαξαν, επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές… Προσοχή λοιπόν. Ψάξτο καλά πριν την αγοράσεις γιατί κοστίζει μία περιουσιά! (απότι ξέρω υπάρχουν και διάφορα βιντεάκια στο youtube τα οποία δείχνουν το πρόβλημα). Ναι, δυστυχώς τα διάβασα... Εντούτοις, με παραξενεύει το γεγονός ότι έχουν μεγάλη ποικιλία, εκπληκτικά υλικά κατασκευής και τεράστια λίστα αναμονής. Αν ένα προϊόν είναι χάλια, όχι μόνο δεν έχει λίστα αναμονής, αλλά η εταιρία κατασκευής/διανομής του θα είχε κλείσει προ πολλού. Επίσης, οι πελάτες της θα είχαν φροντίσει να επιστρέψουν άμεσα το προϊόν, εφόσον δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Ειδικά στο εξωτερικό, οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές ακόμη και 1 μήνα από την αγορά, με ταυτόχρονη επιστροφή χρημάτων. Κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία. Δηλαδή όλοι οι πελάτες κράτησαν τις θήκες μόνο για να τις βλέπουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPa Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλησπέρα σας, Ψάχνω να βρω βάση στήριξης αυτοκινήτου για iPhone 3GS ή/ και iPhone 4. Με ενδιαφέρουν αυτές που είναι με βεντούζα για το παρμπρίζ. Χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς κάποια; Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εγώ αγορασα από eBay μια με βεντουζα 9 λιρες. Όλες ίδιες είναι σε αυτά τα λεφτά. Από ποιότητα δεν ξέρω όταν έρθει. Αν και δεν ξέρω πως μπορεί μια βεντουζα εύκολα να αντέξει το βάρος του iPad Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά στην βάση στήριξης της navigon. Είναι λίγο τσιμπιμένη η τιμή αλλά αξίζει η αγορά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μηχανισμός στήριξης. Εάν καταλήξεις σε αυτήν να προσέξεις γιατί κυκλοφορούν δύο εκδόσεις, μία για iPhone 3G/3GS και μία για iPhone 4. Περιέχεται επίσης και φορτιστής αυτοκινήτου στην συσκευασία. http://www.navigon.com/portal/int/shop/zubehoer/produkt.html?produktFamilieId=14970&produktId=6964612&print=true Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 εχει παρει κανενας αυτή την θηκη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150472458162&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1880wt_1174 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλη χρονια σε ολους με υγεια!! ειμαι καινουργιος στο θεμα iphone και ακομα ψαχνομαι! θελω να του παρω μια καλη θηκη γιατι φοβαμαι μη γρατσουνιστει ! του χω περασει 2 screen protector μπρος πισω (μπροστα δεν καταφερα να μην εχω φουσκαλες :( ) http://store.istorm.gr/b2c_istorm/b2c/pd.do?pg=CF5F20F3A2CEA54A9CC965192B778419&pa=DD182F469CC24A4EA5B54455786278D1 μαρεσει αυτη μιας και κανει το τηλ να φαινεται... αλλα δεν νομιζω πως θα χω προστασια μπροστα καμια θηκη δερματινη υπαρχει? υπαρχει καμια να μπαινει το κινητο μεσα να προστατευεται τελειως?? και ας μη φαινετε! αν δεν εχω screen protector και μπαινοβγαινει σε θηκη δερματινη οπως ειναι γυμνο... θα χω γρατσουνιες στην οθονη??? to screen protector επηρεαζει καθολου την οθονη?? απο που αξιζει να αγοαρασω cases??ebay εχουμε τιποτα καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους!! Κατοχος πλεον και εγω ενος καινουργιου 4αρι. Μιας και ακουω πολυ ραδιοφωνο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος δοκιμασει το iFM (αναφερομαι σε αυτο http://www.griffintechnology.com/products/ifm ) της Griffin σε 4αρι. Απο ενα search που εκανα στο διαδικτυο σε αλλους παιζει κανονικα και σε αλλους εχει θεμα. Η ιδια η εταιρεια δηλωνει: "Yes, the iFM hardware, iFM Radio Browser, and iFM Radio Controller work with iPhone 4. Once we have received approval from Apple, we'll be able to list iPhone 4 as a compatible device on our website. The multitasking feature of iOS 4 does not currently support apps that use hardware integration. This means that if you are listening to FM radio, and switch to another app, the FM radio audio stops. It's possible that an update to the OS will allow devices like the iFM to take advantage of the multitasking feature". Αν καποιος το εχει δοκιμασει σε 4αρι ας μου πει την εμπειρια του για να δω αν θα το αγορασω ή οχι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εχετε να προτεινετε καποια ζελατινα για το πισω μερος του iphone 4? εχω την zagg invisible shield αλλα περα απο το οτι στην αφη ειναι σαν φλοιος πορτοκαλιου αποκτα και γρατσουνιες (η ζελατινα). Θα ηθελα κατι σε λεια ζελατινα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εχετε να προτεινετε καποια ζελατινα για το πισω μερος του iphone 4? εχω την zagg invisible shield αλλα περα απο το οτι στην αφη ειναι σαν φλοιος πορτοκαλιου αποκτα και γρατσουνιες (η ζελατινα). Θα ηθελα κατι σε λεια ζελατινα... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006616 φιλαρακι εγω δοκιμασα αυτην! τη πισω την εβαλα χωρις καμια φουσκαλα η μπροστα δεν μου πετυχε... μια χαρα ειναι ... δεν φαινεται οτι εχεις τιποτα ... και προστατευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εγω αγορασε ενα "πακετακι" απο 10 τεμαχια, απο το ebay. Δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα, αλλα με 7 ευρω (με αποστολη) που μου κοστισε το σετ (μπρος - πισω ζελατινα), δεν με πολυ νοιαζει αν παθει κατι η ζελατινα γιατι απλα την αλλαζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς κατάστημα στην Ελλάδα ή κανένα από Αγγλία(εκτός ebay) που να φέρνει προϊόντα της sgp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) παιδια αγορασα κι εγω iphone και το λυπαμαι λιγο και λεω να το προστατεψω αν και σκετο μ αρεσει... Τι προτεινετε? Βασικα νομιζω δε με ενδιαφερει το αν θα πεσει κτλ... Ειναι και δυσκολο αυτο.. Πιο πολυ με νοιαζει για τις γρατζουνιες κτλ και τη φθορα.. Τι λετε να κανω?? Μονο ζελατινα? Φτανει δε φτανει ? Η ζελατινα και κανα Bumber.. Η θηκη ειναι καλυτερη για αυτο που θελω? Στις ζελατινες πρεπει να προσεξω κατι? μερικες μου φανηκαν πανακριβες μια ζελατινα ειναι :P Δε πιστευω να δημιουργουν κανα προβλημα καμια απ αυτες ε? Να παω σε κανα public η απο νετ τπτ καλυτερα ? Eπισης ειδα κατι αυτοκολλητα που αλλαζουν ολο το κινητο.. καλα ειναι? π.χ. http://www.gelaskins.com/store/skins/phones/iPhone_4 Edited January 2, 2011 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδια αγορασα κι εγω iphone και το λυπαμαι λιγο και λεω να το προστατεψω αν και σκετο μ αρεσει... Τι προτεινετε? Βασικα νομιζω δε με ενδιαφερει το αν θα πεσει κτλ... Ειναι και δυσκολο αυτο.. Πιο πολυ με νοιαζει για τις γρατζουνιες κτλ και τη φθορα.. Τι λετε να κανω?? Μονο ζελατινα? Φτανει δε φτανει ? Η ζελατινα και κανα Bumber.. Η θηκη ειναι καλυτερη για αυτο που θελω? Στις ζελατινες πρεπει να προσεξω κατι? μερικες μου φανηκαν πανακριβες μια ζελατινα ειναι :P Δε πιστευω να δημιουργουν κανα προβλημα καμια απ αυτες ε? Να παω σε κανα public η απο νετ τπτ καλυτερα ? Eπισης ειδα κατι αυτοκολλητα που αλλαζουν ολο το κινητο.. καλα ειναι? π.χ. http://www.gelaskins.com/store/skins/phones/iPhone_4 Μπορείς ν'αρκεστείς σε ζελατίνα μπρος-πίσω.Ο κατασκευαστής θα πρέπει ν'αναφέρει πως για την προσκόλληση δε χρησιμοποιείται κάποιο είδος κόλλας που θ'αφήσει ενοχλητικά υπολείμματα στην οθόνη,μετα την αφαίρεση.Και μακριά απο λύσεις που απαιτούν χρήση υγρων για την εγκατάσταση.(π.χ invisible shield) Η θήκη παρέχει μεγαλύτερη σιγουριά κατα τις πτώσεις.Προτίμησε μια υβριδικού τυπου,δηλαδή να διαθέτει μαλακό εσωτερικό και σκληρό εξωτερικό.Απέφυγε αυτες με συρόμενα/κινητά μέρη που μπορεί να χαράξουν τη συσκευή. Μαρκες,καταστήματα και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις και στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) διαβασα ενα σωρο αλλα ειναι τοσα πολλα που :P Λεω να παρω τπτ φτηνες απο e bay και να τις αλλαζω.. Γτ να δινω 15 ευρω για ενα ζευγαρι??? σαν ζελατινες εννοω κανουν τπτ κακο? π.χ. καταλοιπα η κατι αλλο. ( δε προκειται να παρω με χρηση υγρων) Βumper οχι γνησιο εχει δοκιμασει κανενας? κανα φτηνο.. αν εχετε να προτεινετε τπτ με καλη τιμη.. Προστατευει αυτο??? Η μπα? Α και μια αλλη διαφανες ποια ειναι δε τη βρισκω? Griffin Reveal νομιζω η τετοιο στυλ. αυτη καλη ειναι?? ( εχει προβλημα με το flash?? ) Που προστατευει πισω και πλαγια( πλαγια μαυρο πισω διαφανες η ολο διαφανες.. τετοιο στυλ πατνως διαφανες .. πλαστικο η σιλικονη καλυτερα ??? ) Φοβαμαι μονο μη γρατζουνιεται με το βαλε θηκη βγαλε θηκη... Oποιοσ εχει δοκιμασει η ξερει να προτεινει για τετοιου στυλ θήκη! Η βασικα κατι οσο πιο δακριτικο και ομορφο.. αν προτεινετε κατι αλλο! Thanks! Edited January 3, 2011 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους!! Κατοχος πλεον και εγω ενος καινουργιου 4αρι. Μιας και ακουω πολυ ραδιοφωνο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος δοκιμασει το iFM (αναφερομαι σε αυτο http://www.griffintechnology.com/products/ifm ) της Griffin σε 4αρι. Απο ενα search που εκανα στο διαδικτυο σε αλλους παιζει κανονικα και σε αλλους εχει θεμα. Η ιδια η εταιρεια δηλωνει: "Yes, the iFM hardware, iFM Radio Browser, and iFM Radio Controller work with iPhone 4. Once we have received approval from Apple, we'll be able to list iPhone 4 as a compatible device on our website. The multitasking feature of iOS 4 does not currently support apps that use hardware integration. This means that if you are listening to FM radio, and switch to another app, the FM radio audio stops. It's possible that an update to the OS will allow devices like the iFM to take advantage of the multitasking feature". Αν καποιος το εχει δοκιμασει σε 4αρι ας μου πει την εμπειρια του για να δω αν θα το αγορασω ή οχι. Ευχαριστω Κανενας με καποια απαντηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ristos96 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) εγω παλι θα προτινα αυτο http://www.ricardo.gr/buy/κινητή-σταθερή-τηλεφωνία/αξεσουάρ-κινητών/θήκες-προσόψεις/βαση-αυτοκινητου-για-iphone-3g-3gs/v/an620713530/pn2/ η και αυτο http://www.ricardo.gr/buy/κινητή-σταθερή-τηλεφωνία/αξεσουάρ-κινητών/διάφορα/kensington-quick-realease-cradle-with-mount-for-iphone-3g3g/v/an628350974/pn12/ Edited January 9, 2011 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 εχει δοκιμασει κανεις αυτο ? Τελικα λεω να παρω αυτο: http://www.sgpstore.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4/sgp-iphone-4-case-neo-hybrid-ex-series.html Εχει ιδεα κανεις αν πουλιεται ελλαδα η αν μπορω να το βρω φτηνοτερα καπου? Εχουν και μεταφορικα καμια 8 δολλαρια.. Μ αρεσε και συνδυασμος με Black Leather απο πισω δειτε το βιντεακι.. Επειδη μ αρεσε το δειχνω να το δει κανεις αν θελει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 λοιπον δεν αντεξα και πήρα αυτο http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120667004631&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_14189wt_908 το εχει παρει κανείς? αν και νομιζω οτι κανει το κινητο πολυ μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefwow Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 καλησπέρα παιδιά ! να ρωτήσω κάτι που αφορα τα προστατευτικά οθόνης(ζελατινα) δοκίμασα να βάλω μια, αλλα εχει "φουσκαλίτσες" μεσα , και δεν μαρέσει. Υπάρχει / ξέρετε καμια πρακτική μέθοδο να καταφέρω να μην κανει αυτο :p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts