Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α μάλιστα.. Και πόσο περίπου κοστίζει μια καινουρια μπαταρία; Γίνεται να αλλαχθεί και σε κατάστημα τύπου Vodafone?
:w00t:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ την άλλαξα στο 9βολτο με 50 ευρώ (15 λεπτά περίμενα μόνο) αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου νομίζω αγοράζεις μία μόνος σου γνήσια και έχει άπειρα βοηθητικά βιντεάκια στο youtube να σε καθοδηγήσουν.

;););)

Opel Astra OPC

Εγώ την άλλαξα στο 9βολτο με 50 ευρώ (15 λεπτά περίμενα μόνο) αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου νομίζω αγοράζεις μία μόνος σου γνήσια και έχει άπειρα βοηθητικά βιντεάκια στο youtube να σε καθοδηγήσουν.

;););)

Ρώτησε το παιδι και του είπαν ότι απο 60 θα του πάρει 40 λόγω γνωστού... Του είπε ότι θα ειναι οριτζιναλ .. Παίζει και να μην ειναι με 40€;

:w00t:

Αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί συσκευή αμερικάνικη της ΑΤ&Τ (με gevey προφανώς) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναγνώριση καλούντος που έχω πρόβλημα;

Αν υπάρχει κάποιος, αναμένω ΡΜ. Ευχαριστώ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

γειά σας παιδιά. :) Είμαι καινούργια στον χώρο και έχω μια απορία. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το 3gs μου σε ios 5.1.1. Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές όταν θέλω να "επιστρέψω" απο ένα μενού ή να βγώ απο μία εφαρμογή δεν έχει άμεση απόκριση το κινητό(πατώντας το κεντρικό κουμπί) και πως θέλει να το πατήσω ξανά και ξανά ή να το κρατήσω παρατεταμένα πατημένο.

Είναι θέμα software ή hardware? Αν είναι ζήτημα hardware έχετε ιδέα για τι κόστος μιλάμε?

if you can't convince them, then confuse them :devil:

Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 5.1.1 από τη πρώτη κιόλας μέρα και δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά.

Πιστεύω πως δεν είναι θέμα software αλλά hardware. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπω πως αλλαγή η home button θα σου κοστίσει περίπου 50 με 60 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

γειά σας παιδιά. :) Είμαι καινούργια στον χώρο και έχω μια απορία. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση το 3gs μου σε ios 5.1.1. Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές όταν θέλω να "επιστρέψω" απο ένα μενού ή να βγώ απο μία εφαρμογή δεν έχει άμεση απόκριση το κινητό(πατώντας το κεντρικό κουμπί) και πως θέλει να το πατήσω ξανά και ξανά ή να το κρατήσω παρατεταμένα πατημένο.

Είναι θέμα software ή hardware? Αν είναι ζήτημα hardware έχετε ιδέα για τι κόστος μιλάμε?

Θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής:

Θα χρειαστείς καθαρό οινόπνευμα το διάφανο όχι το μπλε.

Σβήσε το iPhone

Βάλε λίγο σε ένα ποτηράκι βρέξε το δάχτυλο σου και κάνε κύκλους στο home button.

Κάνε αυτο 2 φορές, θέλουμε να πάει λίγο οινόπνευμα αλλά μην το παρακάνεις.

Μόλις τελειώσεις με αυτό άρχισε να πατάς το home button πολλές συνεχόμενες φορές 20-30 πάνω κάτω.

Κατά 99,9% θα λύθει το πρόβλημα, αν όχι για αλλαγή να υπολογίζεις 30€+ τη στιγμή που το ανταλακτικό στοιχίζει γύρω στα 3-4€.

Νίκος

Έχω εγκατεστημένη την έκδοση 5.1.1 από τη πρώτη κιόλας μέρα και δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά.

Πιστεύω πως δεν είναι θέμα software αλλά hardware. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπω πως αλλαγή η home button θα σου κοστίσει περίπου 50 με 60 ευρώ.

Θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής:

Θα χρειαστείς καθαρό οινόπνευμα το διάφανο όχι το μπλε.

Σβήσε το iPhone

Βάλε λίγο σε ένα ποτηράκι βρέξε το δάχτυλο σου και κάνε κύκλους στο home button.

Κάνε αυτο 2 φορές, θέλουμε να πάει λίγο οινόπνευμα αλλά μην το παρακάνεις.

Μόλις τελειώσεις με αυτό άρχισε να πατάς το home button πολλές συνεχόμενες φορές 20-30 πάνω κάτω.

Κατά 99,9% θα λύθει το πρόβλημα, αν όχι για αλλαγή να υπολογίζεις 30€+ τη στιγμή που το ανταλακτικό στοιχίζει γύρω στα 3-4€.

σας ευχαριστώ. Έχω βρεί ένα κατάστημα με ανεπίσημο service, δείχνει να χει καλές τιμές. Πάντως θα δοκιμάσω πρώτα αυτό με το οινόπνευμα. Ένα λευκο φαρμακευτικό οινόπνευμα που έχω γράφει πως είναι 70-30 οινόπνευμα-νερό. Το μπλέ που μου είπες να μην πάρω είναι (γράφει) καθαρό οινόπνευμα (φωτιστικό) στους 93βαθμούς. Μήπως αυτό το μπλε που έχω κάνει ?

σας ευχαριστώ. Έχω βρεί ένα κατάστημα με ανεπίσημο service, δείχνει να χει καλές τιμές. Πάντως θα δοκιμάσω πρώτα αυτό με το οινόπνευμα. Ένα λευκο φαρμακευτικό οινόπνευμα που έχω γράφει πως είναι 70-30 οινόπνευμα-νερό. Το μπλέ που μου είπες να μην πάρω είναι (γράφει) καθαρό οινόπνευμα (φωτιστικό) στους 93βαθμούς. Μήπως αυτό το μπλε που έχω κάνει ?

Καί με αυτό που έχεις θα δουλέψει.

Νίκος

Το χω κάνει και εγώ αυτό σε ένα iphone 3gs, δεν είχε βγάλει τπτ από βρωμιά (και ήταν 2.5 ετών σε χρήση) . Υπάρχει λόγος ανησυχίας?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καί με αυτό που έχεις θα δουλέψει.

σε ευχαριστώ !!! δουλεύει άψογα πλέον!! :D

Το χω κάνει και εγώ αυτό σε ένα iphone 3gs, δεν είχε βγάλει τπτ από βρωμιά (και ήταν 2.5 ετών σε χρήση) . Υπάρχει λόγος ανησυχίας?

ούτε σε εμένα τώρα έβγαλε βρωμιά και το έκανα 4 φορες!!

Έχετε κατά νου καμιά εφαρμογή με περισσότερη αξιοποίηση της κάμερας του ? επειδή είναι πολύ φτωχές οι ρυθμίσεις που προσφέρει η default εφαρμογή.

Καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 3gs και θελω να το συνδεσω στο app store του βαζω email και δεν το παιρνει.Υπαρχει κατι αλλο να κανω;

Τι εννοείς δεν το παίρνει; Τι μήνυμα ακριβώς εμφανίζει;

Δεν δέχεται το e-mail (apple ID) και τον κωδικό;

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Store > Είσοδος > Χρήση υπάρχοντος Apple ID και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί εισήγαγε τα στοιχεία σου (Apple ID & κωδικό).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Έχετε κατά νου καμιά εφαρμογή με περισσότερη αξιοποίηση της κάμερας του ? επειδή είναι πολύ φτωχές οι ρυθμίσεις που προσφέρει η default εφαρμογή.

Εγω χρησιμοποιω αυτην την εφαρμογη εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

http://itunes.apple.com/us/app/camera+/id329670577?mt=8

Εγω χρησιμοποιω αυτην την εφαρμογη εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

http://itunes.apple.com/us/app/camera+/id329670577?mt=8

thanks, θα την δοκιμάσω :)

Έχω το εξής πρόβλημα. Μου χουν σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να βρώ την επιλογή να απενεργοποιήσω το data plan και να μην τραβάει ΚΑΘΟΛΟΥ απο τον πάροχο μου , αλλά, η επιλογή που απενεργοποιώ μου κλείνει και το Wi-Fi. Όποτε θέλω να συνδεθώ σε Wi-Fi αναγκάζομαι να ανοίξω και το data plan(αφού τα ανοίγω αναγκαστικά και τα 2) και με χρεώνει 1€ για τα ελάχιστα kilobyte που κατεβάζει. Πως το κλείνω το data ΤΕΛΕΙΩΣ και αφήνω ανοιχτό το Wi-Fi?

Έχω το εξής πρόβλημα. Μου χουν σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να βρώ την επιλογή να απενεργοποιήσω το data plan και να μην τραβάει ΚΑΘΟΛΟΥ απο τον πάροχο μου , αλλά, η επιλογή που απενεργοποιώ μου κλείνει και το Wi-Fi. Όποτε θέλω να συνδεθώ σε Wi-Fi αναγκάζομαι να ανοίξω και το data plan(αφού τα ανοίγω αναγκαστικά και τα 2) και με χρεώνει 1€ για τα ελάχιστα kilobyte που κατεβάζει. Πως το κλείνω το data ΤΕΛΕΙΩΣ και αφήνω ανοιχτό το Wi-Fi?

Πήγαινε ρυθμίσεις > γενικά > δίκτυο και απενεργοποίησε τον διακόπτη δεδομένα. Κλείνοντας αυτό το διακόπτη δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου. Ταυτόχρονα θα "εξαφανιστεί" και το κυκλάκι δίπλα από το όνομα του παρόχου σου. Αν θες να είσαι σίγουρη διέγραψε και το apn του παρόχου μέσα από την επιλογή κινητά δεδομένα δικτύου. Βρίσκεται στο ίδιο μενού με τον διακόπτη δεδομένα που αναφέρω παραπάνω.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πήγαινε ρυθμίσεις > γενικά > δίκτυο και απενεργοποίησε τον διακόπτη δεδομένα. Κλείνοντας αυτό το διακόπτη δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου. Ταυτόχρονα θα "εξαφανιστεί" και το κυκλάκι δίπλα από το όνομα του παρόχου σου. Αν θες να είσαι σίγουρος διέγραψε και το apn του παρόχου μέσα από την επιλογή κινητά δεδομένα δικτύου. Βρίσκεται στο ίδιο μενού με τον διακόπτη δεδομένα που αναφέρω παραπάνω.

καταρχήν είμαι κοπέλα :) και σε ευχαριστώ :D

είπες για να είμαι σίγουρη, δηλαδή παίζει να έχω το cellular data διακόπτη στο off και να φάει πάλι ??? :blink:

καταρχήν είμαι κοπέλα :) και σε ευχαριστώ :D

είπες για να είμαι σίγουρη, δηλαδή παίζει να έχω το cellular data διακόπτη στο off και να φάει πάλι ??? :blink:

Χίλια συγνώμη δεν το γνώριζα :O

Αν κλείσεις το διακόπτη είναι 1000% σίγουρο ότι δεν θα μπαίνει στο ίντερνετ, απλά στο είπα σαν επιπλέον πληροφορία.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Χίλια συγνώμη δεν το γνώριζα :O

Αν κλείσεις το διακόπτη είναι 1000% σίγουρο ότι δεν θα μπαίνει στο ίντερνετ, απλά στο είπα σαν επιπλέον πληροφορία.

τι συγνώμη, σιγά :) . Σε ευχαριστώ! επιτέλους να σταματήσει και η Cosmote να με χρεώνει 1€ για 400kb !!

Εγω παντως αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ηθελες να συνδεθεις με wi-fi , ανοιγες αναγκαστικα και το data plan σου με αποτελεσμα να σε χρεωνει:X Πωτς γενεν ατο ;;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εγω παντως αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι οταν ηθελες να συνδεθεις με wi-fi , ανοιγες αναγκαστικα και το data plan σου με αποτελεσμα να σε χρεωνει:X Πωτς γενεν ατο ;;

απο όσο θυμάμαι έκλεινα το internet γενικά απο άλλο σημείο κλείνοντας τα όλα και απο εκεί το άνοιγα πάλι.. βλακεία μου :O

• 3 weeks later...
η at&t επισημος ξεκλειδωνει τα iphone k ετσι κ εγω πηρα τηλ. στην at&t ζητασα να μου ξεκλειδωσουν το iphone στην αρχη μου ζητησε το τηλ μου κ τησ ειπα δεν ειμαι πελατης..μετα μου ζητησε πληροφοριεσ αγορασ απο που το αγορασα για να δουν οτι δεν ειναι κλεμενο...κ τησ ειπα οτι δεν ξερω απο που αγοραστικε κ μου ειπε οκ θα προχωρισουμε το αιτημα αλλα θα παρει πιο πολυ χρονο ετσι..μου ζητησε το ονομα μου..το τηλ μου..το ιμει..κ ενα εμαιλ...μετα μου εδωσε ενα αριθμο τησ υποθεσεις κ εαν χρειαστει να καλεσω θα πω αυτο τον αριθμο κ θα μου πουνε πωσ παει η υποθεσει μου...κ μου ειπε οτι 5 με 7 ημερεσ θα λαβω ενα εμαιλ με οδηγιες για το πωσ θα ξεκλειδωσω το τηλ μου θα το συνδεσω στο itunes κ ετσι θα γινει κ θα χρειαστει restore ειπε...μπορει να αργησει πιο πολυ..λογο του οτι γινετε χαμος ολοι ζητανε ξεκλειδωμα..μου ειπε,,κ μου εδωσε ενα τηλ να καλω σε αυτο..οπιοσ θελει μπορει να παρει 0019168434685 ολο αυτο εγινε 11/4 κ σημερα μου εστειλαν το mail το εκανα restore k το τηλ ειναι κ επισημος official unlocked....

Πλήρωσες κάτι για όλη τη διαδικασία?

Καλησπέρα και πάλι. Ήθελα να ρωτήσω, πως μπορώ τις επαφές μου απο το 3gs(ή απο την sim, δεν είμαι σίγουρη που είναι αποθηκευμένες :O ) να τις περάσω στο gmail account μου και να τις βλέπω εκεί μέσα ? Έτσι, αν αλλάξω συσκευή να μπορώ να τις μεταφέρω εύκολα και να έχω πάντα και ένα on line backup.

edit : ακολουθώ αυτά τα βήματα http://www.trickyways.com/2010/06/how-to-sync-iphone-contacts-with-gmail-using-itunes/ και δεν τις αντιγράφει στο gmail!!

edit 2 : οκ ! το έκανα!

Edited by vasilika_13de

η εφαρμογη find my phone στο icloud λειτουργει στην ελλαδα?

εκανα μια δοκιμη,εδειξε οτι το βρηκε,αλλα σε ασχετη περιοχη απο αυτη που ειναι η συσκευη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, φυσικά.

Συλλέγει πληροφορίες από GPS, WiFi καθώς και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και σου δίνει το ακριβές στίγμα της συσκευής σου επάνω στο χάρτη.

Δοκίμασε ξανά.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS