eirhnh_k Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αναβαθμισα... Παει καλα μεχρι στιγμης... Τωρα με jb δεν ξερω... :) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 φίλος μου που έχει το 3gs σήμερα διαπίστωσε ότι έχει ένα μικρο ράγισμα στο πίσω πλαστικό του κινητού. έχει αλλάξει κάποιος την πίσω όψη είναι εύκολο;; από οτι το είδα λογικά ξεβιδώνεις μόνο τις 2 βιδουλες που έχει κάτω και κάτι ακόμα. πόσο κοστίζει μια γνήσια πίσω όψη; Φιλε μου οι 2 βιδες ειναι η αρχη πρεπει να βγαλεις οθονη μετα πλακετα μετα μπαταρια μετα βαση φορτισης ολες τις υπολοιπες καλωδιοταινιες και μετα να τα ξαναπερασεις στο καινουργιο καπακι --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.891704,23.757947 Sent from my iPhone using Tapavlack Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Η αναβάθμιση του 3Gs όχι απλώς προτείνεται αλλά επιβάλλεται! Πάει σφαίρα :cool: Εγώ έχω απογοητευτεί με το iOS 5 στο 3GS μου... Όχι απλά σέρνεται αλλά κολλάει και γενικά είναι πολύ αργό... ΠΧ όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο με το πάνω κουμπί ο ήχος κλειδώματος ακούγεται 2-3 δευτερόλεπτα μετά. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα Restore φίλε μου... Το 3GS παίζει πολύ γρήγορα με iOS5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Συμφωνω! Παιζει εξαιρετικα καλα και παροτι κι εγω ειχα τις επιφυλαξεις μου, αναβαθμισα και δεν το μετανιωσα... Περαν της μπαταριας... written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ΠΧ όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο με το πάνω κουμπί ο ήχος κλειδώματος ακούγεται 2-3 δευτερόλεπτα μετά. Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ να το κάνει μερικές φορές, αλλά πέρα από αυτό, το κινητό ανταποκρίνεται ταχύτατα. Δύο πράγματα έχω παρατηρήσει με το iOS 5 στο 3GS μου. Αυτό που αναφέρεις (δεν το κάνει πάντα, αλλά μερικές φορές) και μια μικρή καθυστέρηση του 1 δευτερόλεπτου όταν μπαίνω στο Spotlight. Πέρα από αυτά, το κινητό ανταποκρίνεται ταχύτατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλημέρα παίδες. geovass μπορείς να μου πεις απλά ποιά ακριβώς βήματα να κάνω για restore? Με την αναβάθμιση σε iOS5 γλύτωσε το πέταμα στο παρατσάκ με τα backup-restore from backup-sync κτλ κτλ καθώς παρότι είχα κάνει backup το πρωί, δε μου "έφερε" αρκετές εφαρμογές... Τώρα τι να κάνω ακριβώς??? :) Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εαν δεν σε ενοχλεί να χάσεις τα sms σου, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα RESTORE και μετά Setup as new. Με αυτό θα έχεις μια παρθένα συσκευή χωρίς καθυστερήσεις κλπ. Βήματα: Απλά συνέδεσε τη συσκευή και πάτα το RESTORE από το itunes... Ασε το να κάνει τα δικά του... στο τέλος επέλεξε Setup as new... Θα χρειαστεί να περάσεις εφαρμογές, μουσική, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οκ δεν πειράζει για τα sms κτλ αλλά πατάω Restore, κάνει τα δικά του, το βάζω setup as new και μετά εφαρμογές κτλ που είπες από που θα τα επαναφέρω? Θα έρθουν όπως τώρα που τα έχω σε φακέλους κτλ ή θα έχει κλάμα η υπόθεση? :X Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Θα τις επιλέξεις μια μια απο το iTunes. Θα πρέπει να τις βάλεις εσύ σε φακέλους κλπ, απλά θα έχεις ενα καθαρό τηλέφωνο μετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Με πέθανες... Αλλά θα σε ακούσω για μία ακόμα φορά.Οπλίζομαι με υπομονή και ξεκινάω. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καλή δύναμη! Μετά θα έχεις ένα ταχύτατο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Εαν δεν σε ενοχλεί να χάσεις τα sms σου, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα RESTORE και μετά Setup as new. Με αυτό θα έχεις μια παρθένα συσκευή χωρίς καθυστερήσεις κλπ. Βήματα: Απλά συνέδεσε τη συσκευή και πάτα το RESTORE από το itunes... Ασε το να κάνει τα δικά του... στο τέλος επέλεξε Setup as new... Θα χρειαστεί να περάσεις εφαρμογές, μουσική, κλπ εγω εκανα restore και μετα απο το σενιαρισμα εκανα restore απο παλιο backup. Αυτο σημαινει οτι τσαμπα restore εκανα αφου το ξαναεκανα restore απο παλιο????? Γιατι να σας πω την αληθεια μου ψιλο σερνεται! ΚΑΙ το σημαντικοτερο, το wifi δεν μπαινει και δεν κραταει τους κωδικους! Ειμαι σπιτι και ολο "forget this.." παταω και αντε παλι να βαζω τον κωδικο! 3 και 4 φορες το κανω μεχρι να συνδεθει! Εχει κανεις να προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλημέρα παίδες. Geovass ακολούθησα τις συμβουλές σου και όντως έχω εντελώς άλλο τηλέφωνο.Έχει αναστηθεί για τα καλά. Παραμένει βέβαια αυτό με το "lag" στον ήχο κλειδώματος του πληκτρολογίου αλλά δε με ενδιαφέρει. Το μόνο που με σόκαρε είναι ότι όλη πρόοδος σε διάφορα παιχνίδια μου εξαφανίστηκε...Άντε να παίξεις πάλι από την αρχή. Αν κάνω τώρα restore from backup λογικά θα ξαναέρθουν αλλά ουσιαστικά θα έχω κάνει μιά τρύπα στο νερό ε? Επίσης γιατί εφόσον συνδέομαι μέσω game center κτλ μου τα εβγαλε από την αρχή?? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλημερα. Χαιρομαι που 'επαιξε" σωστα. Εγω θα εβγαζα τους ηχους απο το lock/unlock, κλπ. Δεν χρειαζονται. Ισως κερδισεις και λιγο ταχυτητα ακομα (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 τι κανω ρε παιδεια για να μην κανη αυτοματο σιχρονισμο το iTunes ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 τι κανω ρε παιδεια για να μην κανη αυτοματο σιχρονισμο το iTunes ? Από τα Preferences του iTunes όταν έχεις συνδεδεμένο το iPhone. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Παιδες καλησπερα μετα απο καιρο και απο πολλες αλλαγες τηλεφωνων επιτελους απεκτησα το iphone 3gs μεταχειρησμενο απο φιλο ερχομενος απο android και επειδη δεν γνωριζω ακομα καλα τα iphone αξιζει να του κανω αναβαθμηση σε iOS5 ή να το αφησω με το jb στην 4.3.1 οπως ειναι? Edited October 29, 2011 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδες καλησπερα μετα απο καιρο και απο πολλες αλλαγες τηλεφωνων επιτελους απεκτησα το iphone 3gs μεταχειρησμενο απο φιλο ερχομενος απο android και επειδη δεν γνωριζω ακομα καλα τα iphone αξιζει να του κανω αναβαθμηση σε iOS5 ή να το αφησω με το jb στην 4.3.1 οπως ειναι? Αυτο φιλε μου ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν θελεις να εχεις cydia και free τα apps μεινε οπως εισαι αλλιως αξιζει πολυ το 5αρι --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.975420,23.733920 Sent from my iPhone using Tapavlack Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Από τα Preferences του iTunes όταν έχεις συνδεδεμένο το iPhone. Σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντιση αλλα που βρισκω αυτην την επιλογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλημερα. Χαιρομαι που 'επαιξε" σωστα. Εγω θα εβγαζα τους ηχους απο το lock/unlock, κλπ. Δεν χρειαζονται. Ισως κερδισεις και λιγο ταχυτητα ακομα (!) αυτο πως γινεται? νεος εδω....:rolleyes: και κατι αλλο... στην οθονη εχει μια γραμμη και παω για αντικατασταση. αν παρω αυτη http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=9042 ή αυτη http://www.parts-shop.gr/p.Apple-iPhone-3GS-Display.473880.html ειναι οκ? ή ειναι ψευτικες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 τελικα εκανα την αναβαθμιση σε IOS5 και οντως το τηλεφωνο παει σφαιρα. Δεν γνωριζα πως εχω old bootrom οποτε μολις το εμαθα εκανα και jb και ειναι super. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemanolo Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Καλησπερα... Εχω ενα iphone 3gs οπως εγραψα και πιο πανω και αντιμετωπιζω προβλημα με το λογισμικο του. Εχθες καθως πηγα να το φορτησω ξεκινησε να μου αναβει και να σβηνει χωρις αποτελεσμα φότρισης. Το εβαλα να κανω restore χωρις (λαθος μου) να κανω πρωτα buck up και δυστυχως δεν ανοιγει με τιποτα. Το update που ειχα κανει τελευταια ειναι και το τελευταιο που μου εβγαλε και λογικα ειναι το 5. Το αποτελεσμα ειναι να μην κανει τιποτα εκτος απο το να αναβοσβηνει. Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα αυτο? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα... Edited November 6, 2011 by georgemanolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Έχω ενα πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογη media5 για κλήσεις VOIP. Τον τελευταίο καιρό και πριν την αξαθμιση σε ios 5 μου έκανε το εξής κουφο ηεφαρμογη λειτουργούσε όταν ήθελα όμως να κλεισω την συσκευή και την ξανα ανοιξω έπρεπε να σβησω την εφαρμογή και ξανά κατεβασμα και ρύθμιση. Είπα θα θελει αναβαθμιση το ioς. Το αναβαθμιζω τα ίδια. Μετα αναβαθμιζω την εφαρμογή. Τα ίδια. Δεν ξέρω τι φταιει αλλα εαν καποιος ξέρει η χρησιμοποιεί κάποια άλλη παρόμοια ας το γράψει. Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια ξερετε περιπου ποσο κοστιζει να φτιαξεις ενα brickαρισμενο iphone 3gs που ανοιγει μονο απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts