Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κατι ;

hard reset πως κάνουμε ?

οταν το κάνουμε, ότι έχουμε αγοράσει από το AppStore θα ξαναεπανελθει όταν το κάνουμε sync με το PC?

επίσης οι επαφές κ το ημερολόγιο, τα μηνύματα, τι γίνονται ?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς...έχω εγκαταστήσει σε jb iphone3gs έκδοση 3.1.2. την εφαρμογή beejiveIM για msn κλπ..όταν πάω να μπω online μου βγάζει το εξής μνμα, error, license.key.error.invalid., ξέρει κανείς τι είναι αυτό???τι να κάνω??την εφαρμογή την έχω κατεβάσει από "μαγαζάκι"..ευχαριστώ!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Η λύση είναι απλή. Το Beejive είναι για λίγες ημέρες σε εορταστική προσφορά μόνο 4.99€. Μια και πρόκειται για μια από τις ελάχιστες πραγματικά καλές και χρήσιμες εφαρμογές του AppStore, νομίζω πως αξίζει το κόστος ενός ...καφέ. :)
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Να ρωτήσω κατι ;

hard reset πως κάνουμε ?

οταν το κάνουμε, ότι έχουμε αγοράσει από το AppStore θα ξαναεπανελθει όταν το κάνουμε sync με το PC?

επίσης οι επαφές κ το ημερολόγιο, τα μηνύματα, τι γίνονται ?

Κρατάς πατημένο το home μαζί με το on/off έως να σβήσει το τηλέφωνο και να εμφανιστεί ξανά το μήλο (αφήνεις τα πλήκτρα όταν δεις το μήλο της εκκίνησης).

Δεν χαλάει τίποτα από επαφες / ημερολόγιο / μηνύματα!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Εορτολόγιο δωρεάν υπάρχει?? Ειναι για jb συσκευές??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

2 στο app store δωρεαν!!!;)

1. EortesLite
  2. Giortes

Θα σου πρότεινα το Eortes μιας και είναι αρκετά καλό και το κόστος πλέον αυτή τη στιγμή για τα $.99 αξίζει :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

εχει δικιο αλλα το giortes ειναι πληρεστερο! με ενα γρηγορο σερφαρισμα στο app store το βρισκεις μαζι με πολλα σχολια περι της χρησης του. ο,τι κ οπως σε βολευει

παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς...έχω εγκαταστήσει σε jb iphone3gs έκδοση 3.1.2. την εφαρμογή beejiveIM για msn κλπ..όταν πάω να μπω online μου βγάζει το εξής μνμα, error, license.key.error.invalid., ξέρει κανείς τι είναι αυτό???τι να κάνω??την εφαρμογή την έχω κατεβάσει από "μαγαζάκι"..ευχαριστώ!!

έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το ΙΜ+;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Είναι το καλύτερο (για εμένα πρόγραμμα) το IM+ όπως και πολλούς άλλους ;) Το μήνυμα που βλέπεις το βλέπουμε όλοι γιατί μέχρι τώρα δεν έχει βγει σωστά κρακαρισμένη έκδοση :( ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

προσωπικά το έχω βολευτεί πολύ το ΙΜ..αν έχεις όρεξη για μια δοκιμή,δε χάνεις τίποτα :)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Καλησπερα! Εχω το iphone 3gs. Συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα διαβασα οσα μηνηματα μπορουσα και δεν εβγαλα ακρη. Ειναι καλυτερο για την μπαταρια να φορτιζουμε το iphone στην πριζα της ΔΕΗ ή στον υπολογιστη μεσω του USB ? Ακομη, ειναι προτιμότερο να περιμενουμε να κλεισει μονο του για να το φορτισουμε ή οταν φτασει περιπου στο 10% ? Τελος, εχει σημασια να το βγαλουμε απο το ρευμα οταν φορτισει πληρως ? Ευχαριστω.

έκανες την ίδια ερώτηση και σε άλλο θέμα με διαφορά ενός λεπτού.Καλό θα ήταν να μην διπλοποστάρεις.Εν πάσει περιπτώση πιστεύω απαντήθηκε η ερώτηση σου

καλησπέρα..

όταν έχει γκρι φόντο η σκούροι μονόχρωμη εικόνα, έχω παρατηρήσει

ένα θόλωμα μαύρο σαν δαχτυλιά στο πάνω μέρος της οθόνης( εσωτερικά)

τι μπορεί να είναι?

μήπως πατήθηκε δυνατά ?

(το έχω μόλις 1 εβδομάδα και πολύ προσεκτική χρήση)

Υπάρχει κανένα νέο από την apple σχετικά με την κωδικοποίηση των sms για εμάς που δεν έχουμε jb συσκευές?

Να σας ρωτήσω λίγο, το θέμα με τα sms που υφίσταται ακόμα ή έχει λυθεί ; αν ακόμα τα sms στέλνονται διπλά με άνω των 60 χαρακτήρων τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω ; έχω κάνει jb και τα λοιπά, οπότε προτείνετε μου την καλύτερη λύση.

το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

μπορεί να διορθωθεί με χρήση πχ bitesms. Με την εφαρμογή που έχει απο μόνο του,χωρίζει πάλι τα sms σε 2 ή παραπάνω πριν τους 160 χαρακτήρες.

@gblakas αυτό φαίνεται και σε άλλα χρώματα γενικότερα ή μονο τότε;

Για 160 χαρακτήρες στα ΣΜΣ:

- Προσθέτετε ως source στο Cydia το: ftp4u.gr

- Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε το ikeyEx

- BiteSMS

αυτό φαίνεται και σε άλλα χρώματα γενικότερα ή μονο τότε;

μονο σε αυτα τα χρωματα.

μου κανει εντυπωση επειδη δεν πατηθηκε σε εκεινο το σημειο.

θεωρώ οτι αν ήταν απο "πατημα" όπως λες,ζημιά της οθόνης δηλαδή θα το έκανε σε όλα τα χρώματα όχι στα συγκεκριμένα μόνο

έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το ΙΜ+;

έχετε δίκιο για το ΙΜ....δεν το ήξερα. είναι πολύ καλό και με καλύπτει...ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

έχετε δίκιο για το ΙΜ....δεν το ήξερα. είναι πολύ καλό και με καλύπτει...ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρίξε μια ματιά και στο Palringo Lite αν θες :rolleyes: , έχει και την δυνατότητα να κάνεις download την συνομιλία σου :cool:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ρε παιδιά εντελώς διακοσμητικό είναι το bluetooth του κινητού?? Έχω 1 bluetooth nokia και δεν μπορώ να το συνδέσω με το κινητό. Γιατί ???? Νόμιζα πως μόνο ανταλλαγή αρχείων δεν μπορούμε να κάνουμε.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Έχω 1 bluetooth nokia και δεν μπορώ να το συνδέσω με το κινητό.

Εγώ το σύνδεσα κανονικά με ένα ΒΤ car kit Samsung. Μήπως είχες συνδέσει αυτό το Nokia BT με κάποιο άλλο κινητό και ξέχασες να το κάνεις (το BT) reset πριν επιχειρήσεις να το συνδέσεις με το iPhone;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Εγώ το σύνδεσα κανονικά με ένα ΒΤ car kit Samsung. Μήπως είχες συνδέσει αυτό το Nokia BT με κάποιο άλλο κινητό και ξέχασες να το κάνεις (το BT) reset πριν επιχειρήσεις να το συνδέσεις με το iPhone;

Βρε λες???????:lol: Μαλλον αυτό θα είναι!!!!!

Δεν θα έπρεπε όμως να το βλέπει ??

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS