soiramk Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αν σβησω καποια απο τα default .apps που δεν χρησιμοποιω (weather/stocks/itunes)πειραζει? Δεν μπορείς χωρίς jailbreak... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Σαφως, αλλα αλλο ρωταω. Θα εχει προβλημα μετα το κινητο? Θα μπορω να τα ξαναπερασω αν ποτε θελησω, κτλ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Σαφως, αλλα αλλο ρωταω. Θα εχει προβλημα μετα το κινητο? Θα μπορω να τα ξαναπερασω αν ποτε θελησω, κτλ? Η γνώμη μου είναι να μην πειράξεις εφαρμογές λειτουργικού, ποτέ δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί το κινητό.. Αν σε ενοχλούν τόσο βάλτες σε folder και ξέχνα τες... Γιατί θέλεις να τις σβήσεις δεν καταλαβαίνω..??:confused: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν εχω περασει ακομα την 4, οποτε δεν εχω επιλογες folder.... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αν δε το πατησω και το αφησω ετσι πειραζει;;εξαλλου στο service θα το στειλω τωρα. ******************************************************************* Πόσες συστάσεις πρέπει να σου γίνουν για να σταματήσεις να γράφεις σε στυλ SMS?? Αυτή είναι και η τελευταία....... :!::!:Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms:!::!:φαινεται οτι εγω ειμαι λιγο χαζουλης εσενα ποιος σου δινει το δικαιιωμα να με ειρωνευεσαι;;η παιδεια ειναι κατι που χτιζεται προφανως εσυ δ εχεις επενδυσει σ αυτο.ζητω συγνωμη που εγραψα τυπου μυνηματος. αληθεια εσυ μπορεις να ζητησεις συγνωμη για τη απρεπη συμπεριφορα σου προς εμενα;:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 νομιζω γινετε να εχεις απειρες εφαρμογες, απλα μετα απο ενα σημειο για να τις ανοιξεις θα πρεπει να πηγαινεις και να τις ψαχνεις στο search Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλά... Αυτό τώρα δεν θέλω να το σχολιάσω....:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) φαινεται οτι εγω ειμαι λιγο χαζουλης εσενα ποιος σου δινει το δικαιιωμα να με ειρωνευεσαι;;η παιδεια ειναι κατι που χτιζεται προφανως εσυ δ εχεις επενδυσει σ αυτο.ζητω συγνωμη που εγραψα τυπου μυνηματος. αληθεια εσυ μπορεις να ζητησεις συγνωμη για τη απρεπη συμπεριφορα σου προς εμενα;:cool::cool: Ωραία για να λήξει εδώ φίλε μου σου ζητώ δημόσια συγνώμη αν σε πρόσβαλα! Αλλά νομίζω ότι δεν σου έγινε μία αλλά 4 φορές σύσταση, ακόμα και τώρα στην απάντηση σου επιμένεις να γράφεις με αυτόν τον τρόπο... Edited November 25, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 νομιζω γινετε να εχεις απειρες εφαρμογες, απλα μετα απο ενα σημειο για να τις ανοιξεις θα πρεπει να πηγαινεις και να τις ψαχνεις στο search Κατι τετοιο παιζει και σε μενα. Εχω βαλει 5 σειρες αντι για 4 και εχω γεμισει και τις 11 σελιδες, και ολο θελω να περναω και αλλες... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Κατι τετοιο παιζει και σε μενα. Εχω βαλει 5 σειρες αντι για 4 και εχω γεμισει και τις 11 σελιδες, και :Dολο θελω να περναω και αλλες... Γιαυτό δεν το σχολιάζω...:lol::lol: Μα τι κάνεις... Το έλιωσες το καημένο...:p Πέρνα την 4 να φορτώσεις και άλλες τόσες!!!:D Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γιαυτό δεν το σχολιάζω...:lol::lol: Μα τι κάνεις... Το έλιωσες το καημένο...:p Πέρνα την 4 να φορτώσεις και άλλες τόσες!!!:D Το χω λιωσει δεν λες τπτ! Το σκεφτομαι ακομα να περασω την 4. Ειχα κανει καποιες σχτεικες ερωτησεις μερικες σελιδες πισω αλλα δεν πηρα καποια απαντηση... Παιδια να ρωτησω καποια πραγματακια για την εκδοση 4? Η 4 δεν ειναι ουτε λιγο πιο βαρια απο την 3? Επειδη το χω γεμισει εφαρμογες και ηδη το χω βαραινει και που δεν τρεχουν στο υποβαθρο. Φανταζομαι να εχω και εφαρμογες στο υποβαθρο να τρεχουν. Εχω 11 σελιδες με 5 σειρες εφαρμογες. Εχω δλδ ηδη 222 εφαρμογες. Πως μπορω να αναβαθμισω χωρις να χασω εφαρμογες? Με itunes backup/restore? Ετσι μπορω να περναω δεδομενα και απο μια συσκευη σε μια αλλη? Δηλαδη να κλοναρει τα δεδομενα σε αλλο iphone και ισως και ipod? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Το χω λιωσει δεν λες τπτ! Το σκεφτομαι ακομα να περασω την 4. Ειχα κανει καποιες σχτεικες ερωτησεις μερικες σελιδες πισω αλλα δεν πηρα καποια απαντηση... Από την στιγμή που έχεις το 3GS κάνε άφοβα update και όχι restore στην 4.2.1 και δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα.. Δεν μασάει το S αν είχες το 3G τότε να το ξανά συζητάγαμε το θέμα..:) Αν την βάλεις θα είναι σαν να έχεις πάρει άλλο κινητό!! Και αν δεν θες να τρέχουν στο υπόβαθρο πατάς διπλό κλίκ με το Home button και τις κλείνεις όποτε θες... Edited November 25, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Οκ και η τελευταια μου ερωτηση. Με ποια ακριβως διαδικασια θα περασω το τελευταιο update? Επισης untethered jb υπαρχει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Οκ και η τελευταια μου ερωτηση. Με ποια ακριβως διαδικασια θα περασω το τελευταιο update? Επισης untethered jb υπαρχει? Θα συνδεθείς με το iTunes και μόλις αναγνωριστεί το iPhone σου, θα σου βγάλει επιλογή για update ή restore. Untethered jailbreak δεν έχει βγει ακόμη αλλά αναμένεται από στιγμή σε στιγμή. Πληροφορίες λένε για την Κυριακή. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Θα συνδεθείς με το iTunes και μόλις αναγνωριστεί το iPhone σου, θα σου βγάλει επιλογή για update ή restore. Untethered jailbreak δεν έχει βγει ακόμη αλλά αναμένεται από στιγμή σε στιγμή. Πληροφορίες λένε για την Κυριακή. Ωποτε καλυτερα να περιμενω μεχρι την κυριακη τουλαχιστον λεω. Επισης πριν κανω update να κανω και κανα backup μη κα ιστραβωσει κατι και θελω να γυρισω σε αυτο που ειχα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σε κάτι. Έχω το 3GS όχι σπασμένο (είναι μεταχειρισμένο). Το ενεργοποίησα κανονικά μέσω iTunes. Όμως μετά από κάποιο πρόβλημα του φορητού μου έκανα φορμάτ οπότε και έσβησαν τα πάντα. Όταν κατέβασα πάλι το iTunes για 2η φορά και βάζοντας πάλι τον κωδικό μου που είχα από την αρχή και πηγαίνοντας στον λογαριασμό μου στο computer authorizations μου λέει: 2 machines are authorized to play content purchased with this account. Μπορώ να το αλλάξω αυτό και να βλέπει μόνο έναν υπολογιστή Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Ωραία για να λήξει εδώ φίλε μου σου ζητώ δημόσια συγνώμη αν σε πρόσβαλα! Αλλά νομίζω ότι δεν σου έγινε μία αλλά 4 φορές σύσταση, ακόμα και τώρα στην απάντηση σου επιμένεις να γράφεις με αυτόν τον τρόπο...δε καταλαβαινω τι εννοεις sms τι ειναι;; το οτι γραφω λιγες λεξεις;;η κατι αλλο;;διοτι αν ειναι λιγες λεξεις κ εσυ ετσι απαντησες τωρα. δωσε διευκρινισεις για να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Ωποτε καλυτερα να περιμενω μεχρι την κυριακη τουλαχιστον λεω. Επισης πριν κανω update να κανω και κανα backup μη κα ιστραβωσει κατι και θελω να γυρισω σε αυτο που ειχα? Από τη στιγμή που θα κάνεις update, δεν χρειάζεται να κάνεις backup. Στην περίπτωση που έκανες Restore και Set up as new device, θα χρειαζόταν να κάνεις backup. Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σε κάτι. Έχω το 3GS όχι σπασμένο (είναι μεταχειρισμένο). Το ενεργοποίησα κανονικά μέσω iTunes. Όμως μετά από κάποιο πρόβλημα του φορητού μου έκανα φορμάτ οπότε και έσβησαν τα πάντα. Όταν κατέβασα πάλι το iTunes για 2η φορά και βάζοντας πάλι τον κωδικό μου που είχα από την αρχή και πηγαίνοντας στον λογαριασμό μου στο computer authorizations μου λέει: 2 machines are authorized to play content purchased with this account. Μπορώ να το αλλάξω αυτό και να βλέπει μόνο έναν υπολογιστή Δεν σε πειράζει αυτό. Μέχρι και σε 5 υπολογιστές μπορείς να κάνεις authorize το account σου και το iPhone σου. Ακόμα κι αν συμπληρώσεις το όριο των 5 υπολογιστών, τότε και μόνο τότε, θα σου εμφανιστεί η επιλογή να κάνεις de-authorize all computers και θα μπορείς μετά από την αρχή να κάνεις authorize σε 1 έως 5 υπολογιστές. Edited November 26, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 δε καταλαβαινω τι εννοεις sms τι ειναι;; το οτι γραφω λιγες λεξεις;;η κατι αλλο;;διοτι αν ειναι λιγες λεξεις κ εσυ ετσι απαντησες τωρα. δωσε διευκρινισεις για να ξερω. Στυλ SMS είναι το παρακάτω: Αντί για "και", γράφεις "κ" Αντί για "το(ν)/τη(ν)/το, γράφεις "τ(ν)" Αντί για "μου/του/σου", γράφεις "μ/τ/σ" ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Από τη στιγμή που θα κάνεις update, δεν χρειάζεται να κάνεις backup. Στην περίπτωση που έκανες Restore και Set up as new device, θα χρειαζόταν να κάνεις backup. Δεν σε πειράζει αυτό. Μέχρι και σε 5 υπολογιστές μπορείς να κάνεις authorize το account σου και το iPhone σου. Ακόμα κι αν συμπληρώσεις το όριο των 5 υπολογιστών, τότε και μόνο τότε, θα σου εμφανιστεί η επιλογή να κάνεις de-authorize all computers και θα μπορείς μετά από την αρχή να κάνεις authorize σε 1 έως 5 υπολογιστές. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Όντος δεν με πειράζει, απλά με ανησύχησε το γεγονός μήπως έτσι χάσω κάποια από τα στοιχεία μου όπως επαφές. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Νομίζω οτι κατεστη σαφές το τι είναι η γραφη τύπου sms. Σειρά έχει η εναρμόνιση του φίλου nio519 με το συγκεκριμένο κανόνα λειτουργίας,ωστε ν'αφήσουμε πίσω μας αυτη την παρεξήγηση :) Edited November 27, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 δε καταλαβαινω τι εννοεις sms τι ειναι;; το οτι γραφω λιγες λεξεις;;η κατι αλλο;;διοτι αν ειναι λιγες λεξεις κ εσυ ετσι απαντησες τωρα. δωσε διευκρινισεις για να ξερω. Έχουμε κάνει ήδη διορθώσεις στα κείμενα σου με bold στα πιο πίσω μηνύματα, αν και δεν χρειάζεται πια να τις δεις γιατί σου εξήγησε ο eatmydust ήδη. :) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ευχαριστω παιδια καταλαβα. εβαλε κανεις 4.2 εκδοση στο iphone 3g;;ειναι καλο;;επισης μεσα απο το κινητο ειδα μια επιλογη νομιζω δε μπορω να θυμηθω που ομως αντιγραφη επαφων απο σιμ αν υπαρχει αυτη η επιλογη τοτε στο iphone 3g (οταν μας το στειλει το σερβις)θα κανω αντιγραφη απο τη σιμ της αδερφης και ειμαστε ετοιμοι σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ευχαριστω παιδια καταλαβα. εβαλε κανεις 4.2 εκδοση στο iphone 3g;;ειναι καλο;;επισης μεσα απο το κινητο ειδα μια επιλογη νομιζω δε μπορω να θυμηθω που ομως αντιγραφη επαφων απο σιμ αν υπαρχει αυτη η επιλογη τοτε στο iphone 3g (οταν μας το στειλει το σερβις)θα κανω αντιγραφη απο τη σιμ της αδερφης και ειμαστε ετοιμοι σωστα;; Ναι την έχει την επιλογή, και μπορείς να το κάνεις! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μερικες φορες οταν συνδεω ακουστικα ...οταν τα βγαζω μαλλον κολαει το διακοπτακι εκει μεσα και παραμενει νεκρο το ηχειο..βαζω μια μπατονετα λιγο πιεζω και ξεκολαει....και ερχεται στα ισια του.Διορθωνεται αυτη η δυσλειτουργια σε σερβις?? το εχει αντιμετωπισει και αλλος με 3GS ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts