Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Εβαλα το κινητο να κανει φουλ φορματ μεσα απ τις ρυθμισεις και ειναι κανα 2ωρο τωρα που αναβει βγαινει το μηλο με τη ροδα που γυριζει ξανασβηνει και παλι το ιδιο.Θελει πανω απο 2ωρες το φορματ?Κολησε?Τι εγινε?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

Εβαλα το κινητο να κανει φουλ φορματ μεσα απ τις ρυθμισεις και ειναι κανα 2ωρο τωρα που αναβει βγαινει το μηλο με τη ροδα που γυριζει ξανασβηνει και παλι το ιδιο.Θελει πανω απο 2ωρες το φορματ?Κολησε?Τι εγινε?

Και γιατί να το κάνεις αυτό???:confused:

Είναι jb???

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

ναι jb ειναι και επειδη αλλαξα τηλεφωνο και θελω να το δωσω ειπα να του κανω φορματ.Το θεμα ειναι οτι κανει 2 ωρες τωρα

ναι jb ειναι και επειδη αλλαξα τηλεφωνο και θελω να το δωσω ειπα να του κανω φορματ.Το θεμα ειναι οτι κανει 2 ωρες τωρα

Αν θέλεις Format για μένα καλύτερα να του κάνεις restore να ξεμπερδέυεις...

Τώρα όσο για το πρόβλημa σου. Δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ από μόνο του μετά από αυτό που έκανες.

Eχει ξανά γραφτεί, ότι αν είναι Jb το κινητό και κάνεις αυτή την εργασία, τότε κολλάει και δεν ξανά έρχεται στην κανονική του λειτουργία , παρά μόνο με restore...

Δεν είσαι ο μόνος την έχω πατήσει και εγώ κατά λάθος στο παρελθόν και πολλοί άλλοι..:)

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Αν θέλεις Format για μένα καλύτερα να του κάνεις restore να ξεμπερδέυεις...

Τώρα όσο για το πρόβλημa σου. Δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ από μόνο του μετά από αυτό που έκανες.

Eχει ξανά γραφτεί, ότι αν είναι Jb το κινητό και κάνεις αυτή την εργασία, τότε κολλάει και δεν ξανά έρχεται στην κανονική του λειτουργία , παρά μόνο με restore...

Δεν είσαι ο μόνος την έχω πατήσει και εγώ κατά λάθος στο παρελθόν και πολλοί άλλοι..:)

Το θεμα ειναι οτι το βαζω τωρα στον υπολογιστη και δεν το βλεπει ουτε ο υπολογιστης ουτε το itunes.Απλα αναβει το κινητο και βγαζει το μηλο με τη ροδα και μενει εκει.Ξερετε τι πρεπει να κανω?Μηπως τα επαιξε εντελως?

παιδια τελικα να κανω reset στο 3g;; μετα το reset θα χει μεινει η 3.3.3 εκδοση που εχει τωρα;;αν κανω reset και το συνδεσω με to itunes μου για να μη κανει συγχρονισμο κατευθειαν με τις επαφες μου θα πρεπει να χω σβησει τα back up σωστα;;(αν σβησω τα back up χανονται και οι επαφες που ειναι στο ιτυnes οι δικες μου) και αν υποθεσουμε οτι εχω τις επαφες της αδερφης περασει στο pc τι πρεπει να κανω για να τις περασω στο 3g χωρις να μπερδευτουν με τις δικες μου επαφες που ηδη υπαρχουν στο itunes;;

παιδια τελικα να κανω reset στο 3g;; μετα το reset θα χει μεινει η 3.3.3 εκδοση που εχει τωρα;;αν κανω reset και το συνδεσω με to itunes μου για να μη κανει συγχρονισμο κατευθειαν με τις επαφες μου θα πρεπει να χω σβησει τα back up σωστα;;(αν σβησω τα back up χανονται και οι επαφες που ειναι στο ιτυnes οι δικες μου) και αν υποθεσουμε οτι εχω τις επαφες της αδερφης περασει στο pc τι πρεπει να κανω για να τις περασω στο 3g χωρις να μπερδευτουν με τις δικες μου επαφες που ηδη υπαρχουν στο itunes;;

Αν κάνεις reset μέσα από τις ρυθμίσεις, ναι μεν θα σβηστούν αλλά η έκδοση formware θα παραμείνει ως έχει. Για να αναβαθμίσεις και την έκδοση αυτή πρέπει να κάνεις restore.

Όσον αφορά τις επαφές, δεν είναι αποθηκευμένες στο iTunes αλλά σε κάποιο από τα προγράμματα με τα οποία συνεργάζεται το iTunes(Micorosoft Outlook, Windows Contacts κλπ.). Συνεπώς, όταν συνδεθείς στο iTunes δεν υπάρχει κανένας φόβος να χαθούν οι επαφές ή να μπερδευτούν με αλλουνού. Είναι θέμα ρυθμίσεων και χειρισμού δικού σου για το τι θα μεταφέρεις στο κινητό σου κι από πού.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το θεμα ειναι οτι το βαζω τωρα στον υπολογιστη και δεν το βλεπει ουτε ο υπολογιστης ουτε το itunes.Απλα αναβει το κινητο και βγαζει το μηλο με τη ροδα και μενει εκει.Ξερετε τι πρεπει να κανω?Μηπως τα επαιξε εντελως?

Κλείστο, και πάτα το home button και όπως το έχεις πατημένο συνέδεσε το στον υπολογιστή και θα μπει σε recovery mode και τότε θα το δει το itunes και κάνε restore..

Αν κάνεις reset μέσα από τις ρυθμίσεις, ναι μεν θα σβηστούν αλλά η έκδοση formware θα παραμείνει ως έχει. Για να αναβαθμίσεις και την έκδοση αυτή πρέπει να κάνεις restore.

Όσον αφορά τις επαφές, δεν είναι αποθηκευμένες στο iTunes αλλά σε κάποιο από τα προγράμματα με τα οποία συνεργάζεται το iTunes(Micorosoft Outlook, Windows Contacts κλπ.). Συνεπώς, όταν συνδεθείς στο iTunes δεν υπάρχει κανένας φόβος να χαθούν οι επαφές ή να μπερδευτούν με αλλουνού. Είναι θέμα ρυθμίσεων και χειρισμού δικού σου για το τι θα μεταφέρεις στο κινητό σου κι από πού.

δε με παρακολουθεις εχω πει οτι δε θελω να αναβαθμισω σε ios4 το 3g διοτι απ οσο ξερω δε ανταποκρινεται καλα. γ αυτο επιλεγω το reset. το προβλημα ειναι οταν το συνδεσω μη κανει αυτοματα συγχρονισμο με το windows contacts που ειναι οι δικες μου επαφες. οταν ανεβασω τις επαφες της αδερφης απο το sony erricssson στο pc και απο κει στο windows contacts θα με ρωτησει ποιες απο τα 2 θες;; η θα χει κανει μια λιστα μ ολες τις επαφες και τις δικες μου κ της αδερφης;;για να το πω ποιο απλα το windows contacts οταν ανεβασω τις επαφες(της αδερφης) θα με ρωτησει να τι ενσωματωσει στις ηδη υπαρχουσες δικες μου;; η να φτοιαχει 2λιστα χωρις να σβησει τη πρωτη;;στο reset ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει η εκδοση 3.3.3 και δε θα παει στην εργοστασιακη 3.3.1(οποια ειχα τελοσπαντων oταν το αγορασα);;;;

δε με παρακολουθεις εχω πει οτι δε θελω να αναβαθμισω σε ios4 το 3g διοτι απ οσο ξερω δε ανταποκρινεται καλα. γ αυτο επιλεγω το reset. το προβλημα ειναι οταν το συνδεσω μη κανει αυτοματα συγχρονισμο με το windows contacts που ειναι οι δικες μου επαφες. οταν ανεβασω τις επαφες της αδερφης απο το sony erricssson στο pc και απο κει στο windows contacts θα με ρωτησει ποιες απο τα 2 θες;; η θα χει κανει μια λιστα μ ολες τις επαφες και τις δικες μου κ της αδερφης;;για να το πω ποιο απλα το windows contacts οταν ανεβασω τις επαφες(της αδερφης) θα με ρωτησει να τι ενσωματωσει στις ηδη υπαρχουσες δικες μου;; η να φτοιαχει 2λιστα χωρις να σβησει τη πρωτη;;στο reset ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει η εκδοση 3.3.3 και δε θα παει στην εργοστασιακη 3.3.1(οποια ειχα τελοσπαντων oταν το αγορασα);;;;

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί είσαι σε win αν βάλεις στο windows contacts και της αδερφής σου θα τις πάρει όλες μαζί. Γιαυτό για μένα αποθήκευσε κάπου σίγουρα τις δικές σου με κάποιο τρόπο, και σβήστες από το windows contacts και βάλε μόνο της αδερφής σου.. Και μετά κάνε συγχρονισμό...

Ελπίζω να μην είναι Jb και κάνεις reset γιατί θα πάθεις τα ίδια με τον eddiedimitris..

Και όσο αφορά την αναβάθμιση, έγραψαν και πάλι από την apple ότι στην 4.2 θα βγάλουν ιδική έκδοση για το 3G για του λόγους που προ ανέφερες, και δεν θα κολλάει..

Edited by avid

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί είσαι σε win αν βάλεις στο windows contacts και της αδερφής σου θα τις πάρει όλες μαζί. Γιαυτό για μένα αποθήκευσε κάπου σίγουρα τις δικές σου με κάποιο τρόπο, και σβήστες από το windows contacts και βάλε μόνο της αδερφής σου.. Και μετά κάνε συγχρονισμό...

Ελπίζω να μην είναι Jb και κάνεις reset γιατί θα πάθεις τα ίδια με τον eddiedimitris..

Και όσο αφορά την αναβάθμιση, έγραψαν και πάλι από την apple ότι στην 4.2 θα βγάλουν ιδική έκδοση για το 3G για του λόγους που προ ανέφερες, και δεν θα κολλάει..

oxi δ ειναι jb καμια συσκευη. ειναι αποθηκευμενες ηδη στο 3gs οι επαφες μου.αρα ειναι προσταυτευμενες αν τις σβησω απο windows contacts για να βαλω της αδερφης μου μετα μπορω να τις επαναφερω στο contacts μεσω του 3gs που τις εχω. απλως γενικως θα πρεπει να ξετικαρω τη επιλογη συγχρονισμο με επαφες οταν συνδεω το iphone me itunes ωστε να αποφυγω το κινδυνο να συγχρονιστει λαθος iphone με τις δικε μου επαφες που θα μεινουν μονιμα στο contacts. σωστα;; συμφωνουμε οτι πριν συνδεσω το 3g της αδερφης sto itunes θα χω σβησει τα back up μου απο itunes για να μη συγχρονισει με τα δικα μου δεδομενα;; olo αυτο γινεται για να περασουμε τις επαφες της. στο μελλον σε 15μερες απο σημερα στο 3g θα πρεπει να σβηνω τα back up μου στο itunes πριν το συνδεσω στο itunes στο λογαριασμο μου και να εχω ξετικαρει κ την επιλογη συγχρονισμου με windows contacts ωστε να αποφυγουμε το κινδυνο λαθος συγχρονισμου και ολα αυτα εφοσον χρειαστει να αγορασει κατι;;;μηπως μπορω ν φτοιαξω αλλο λογαριασμο στο φορητο pc για τη αδερφη μου με τη ιδια καρτα ομως visa(χρεωστικη) που εχω στο δικο μου λογαριασμο;;;;αναμμενω τις απαντησεις σας. μου λειπει το καλωδιο μεταφορας δεδομενων απο κ800 σε pc γ αυτο δ εχω ξεκινησει τη διαδικασια ακομα στο 3g. θα χρησιμοποιησω το προγραμμα myphone exlorer για να μεταφερω τις επαφες της αδερφης στο pc opoυ ελπιζω να καταφερω να τις περασω στο windows contacts.εχω windows 7 αρα δ υπαρχει outlook. δινω καποιεσ πρληροφοριες για καλυτερη βοηθεια απο σας. ευχαριστω εκ των προτερων που με βοηθατε.:):)

Κοίτα να δεις αφού έχει η αδερφή σου δικό της υπολογιστή καλό θα ήταν να κάνεις όλες τις εργασίες εκεί.

Γιιατί μπλέκεις το δικό σου δεν έχω καταλάβει...

Το iPhone καλός η κακός ξέρει έναν υπολογιστή για τους συγχρονισμούς του και έτσι είναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα γιαυτό..

Τώρα όσο για την κάρτα που λες αφού θέλεις να βάλεις την ίδια γιατί δεν βάζεις το λογαριασμό σου στον iTunes της αδερφής σου, και έτσι δεν χρειάζεται καινούργιος. Ασε που δεν ξέρω να μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς..

Τώρα, αν κατεβάσει μία εφαρμογή θα μπορείς και εσύ να την πάρεις χωρίς πρόβλημα από το φορητό της, αφού θα είναι από τον λογαριασμό σου.

Καταρχήν, όταν συνδέεις οποιοδήποτε iPhone στο iTunes, η default επιλογή για τις επαφές είναι ξε-tickαρισμένη.

Από τη στιγμή που μπλέκονται 2 χρήστες με διαφορετικές επαφές ο καθένας τότε υπάρχει και η άλλη λύση. Ο ένας να τις αποθηκεύσει στο Windows Contacts και ο άλλος στο Microsoft Outlook αν και πιστεύω ότι και σε ένα από τα 2 προγράμματα μπορείς να βάλεις δύο αρχεία επαφών, το ένα το δικό σου και το άλλο της αδερφής σου και να επιλέγεις ποιο από τα 2 θέλεις να συγχρονίζεται.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Καταρχήν, όταν συνδέεις οποιοδήποτε iPhone στο iTunes, η default επιλογή για τις επαφές είναι ξε-tickαρισμένη.

Από τη στιγμή που μπλέκονται 2 χρήστες με διαφορετικές επαφές ο καθένας τότε υπάρχει και η άλλη λύση. Ο ένας να τις αποθηκεύσει στο Windows Contacts και ο άλλος στο Microsoft Outlook αν και πιστεύω ότι και σε ένα από τα 2 προγράμματα μπορείς να βάλεις δύο αρχεία επαφών, το ένα το δικό σου και το άλλο της αδερφής σου και να επιλέγεις ποιο από τα 2 θέλεις να συγχρονίζεται.

εκτακτο παραρτημα τη κατσαμε τη βαρκα το 3g τη πεμπτη μου πεσε κατω και χτες οπως μιλαγα μου κλεινει. δεν εδωσα σημασια λεω μπαταρια και οντως ηταν μπαταρια το βαζω σημερα φορτιζει ολα οκ. παω να μιλησω τωρα μετα απο κανα λεπτο οπως μιλαω κλεινει το χανανοιγω παω να παρω τηλ κλεινει. τι κανουμε παιδια;;;εβγαλα σιμ τη χαναβαλα τιποτα.

εκτακτο παραρτημα τη κατσαμε τη βαρκα το 3g τη πεμπτη μ πεσε κατω και χτες οπως μιλαγα μ κλεινει. δ εδωσα σημασια λεω μπαταρια κ οντως ηταν μπαταρια το βαζω σημερα φορτιζει ολα οκ. παω να μιλησω τωρα μετα απο κανα λεπτο οπως μιλαω κλεινει το χανανοιγω παω να παρω τηλ κλεινει. τι κανουμε παιδια;;;εβγαλα σιμ τη χαναβαλα τιποτα.

επισης οταν το ανοιγω μου εχει την ημερομηνια 1 ιανουαριου 2000.

Τροποποίηση -Ενημέρωση από την ομάδα διαχείρισης:

Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms !

Edited by nervous

Το Restore προφανώς το έκανες... Αυτή τη φορά πρέπει να είναι πλακέτα... Service μάλλον χρειάζεσαι τώρα...

Ή να τις συγχρονίσεις με ένα mail account(τύπου yahoo), και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά το merge των επαφών/λογαριασμών ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδια το εκανα το restore και νομιζα οτι εφτοιαξε αλλα δεν εφτοιαξε αρα παω service vodafone το 3g το χω 1χρονο και 4μηνες περιπου αρα δεν εχω εγγυηση αρα τι γινεται σ' αυτη τη περιπτωση απ' οσο ξερω δε μπορουν να το ανοιχουν να φτοιαξουν κατι. να τους πω οτι μου πεσε;; αναμενω

δε με προσεχεις εγραψα οτι εχω win7 στα win 7 δε υπαρχει outlook αλλα μονο to windows live mail. το αντικατεστησαν με το windows live mail δε βγαινει outlook για windows 7.αν κ τωρα εχουμε αλλο προβλημα ποιο σοβαρο εννοω που μου κλεινει στις κλησεις το iphone 3g.

:!::!:Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms:!::!:

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,

δε με προσεχεις εγραψα οτι εχω win7 στα win 7 δε υπαρχει outlook αλλα μονο to windows live mail. το αντικατεστησαν με το windows live mail δε βγαινει outlook για windows 7.αν κ τωρα εχουμε αλλο προβλημα ποιο σοβαρο εννοω που μου κλεινει στις κλησεις το iphone 3g.

Μια χαρά σε προσέχω.;)

Το ότι τα Win 7 δεν έχουν το Microsoft Outlook, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις εσύ ο ίδιος...

Μια χαρά σε προσέχω.;)

Το ότι τα Win 7 δεν έχουν το Microsoft Outlook, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις εσύ ο ίδιος...

δεν υπαρχει εκδοση outlook για win 7 πως θα το εγκαταστησω;;

Προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο με bluetooth handsfree ακουστικό, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Η διαδικασία που ακολουθώ είναι μέσα από τις ρυθμίσεις και αφού έχω ενεργοποιήσει το bluetooth handsfree "ψάχνω να το βρω" αφού ενεργοποιήσω και το τηλέφωνο. Το έχω αφήσει αρκετά λεπτά αλλά δεν κάνει pair. Να σημειώσω ότι δεν έχει επιτευχθεί η σύνδεση σε κανένα από τα 3 bt που έχω προσπαθήσει (ένα samsung, ένα i-tech oval και ένα από τα mediamrkt). Το θέμα είναι όμως ότι την πρώτη φορά είχε γίνει pair και φάνηκε στην οθόνη του κινητού ότι το αναγνώριζε, αλλά κλήσεις δεν έκανε. Τις επόμενες φορές δεν είχε καμία ανταπόκριση με όποιο από τα 3 κ αν δοκίμασα. Κάνω κάτι λάθος; ( έχω την έκδοση 4.2 αλλά και στην προηγούμενη τα ίδια έκανε)

παιδια πηγα vodafone χτες το 3g και μου ειπε οτι δε μπορω να μιλησω με το service οτι απαγορευεται. το παιρνουν αυτοι να το στειλουν και καποια στιγμη μεσα στις πρωτες μερες σε παιρνουν τηλ. ειμαι εκτος εγγυησης διοτι εχει 1χρονο ενω το χω 1,5 γω. μου ειπε βεβαια οτι αν ειναι προβλημα hardware που δεν επιδιορθωνεται οτι με 200 περιπου σου δινουν καινουριο. (ομως αν ισχυει αυτο δε υπαρχει 3g αρα θα μου δωσουν 3gs;;)ελπιζω το προβλημα να μη ειναι σοβαρο κ πιστευω οτι αν αντικατατσησουν κατι στο service που ειχε προβλημα που μπορει να εσπασε απο τη πτωση που ειχε το 3g και μου το επιδορθωσουν ειμαι οκ; δηλαδη να το εμπιστευτω το service; ακομα και αν μου πει ειναι αυτο κοσιζει 50ευρια πχ. αναμενω τις αποψεις σας. επισης παρατηρησα οτι οταν κλεισει το iphone3g σε κληση που κανω ανοιγει και δυσκολα μετα πατωντας το κουμπι.του ξανακανα restore σημερα για να τα δωσω xωρις επαφες και εφαρμογες στη vodafone. δε το συγχρονισα ομως πειραζει;; αν πατησω set up as new θα συγχρονισει αυτοματα και τις επαφες μου οποτε δε το συγχρονιζω. αναμενω.

Edited by avid

Αν πατήσεις Set up as new, δε θα συγχρονίσει ούτε θα περαστεί τίποτα στο κινητό. Θα είναι άδειο.

αν δε το πατησω και το αφησω ετσι πειραζει;;εξαλλου στο service θα το στειλω τωρα.

Πόσες συστάσεις πρέπει να σου γίνουν για να σταματήσεις να γράφεις σε στυλ SMS??

Αυτή είναι και η τελευταία.......

Edited by avid

καλημερα, μια ερωτηση προς τους γνωστες. Εχω ενα 3GS και θελω να το πουλησω χωρις ομως να σβησω τα προγραμματα και τις ρυθμισεις και το jailbrake που εχω κανει. Πως μπορω να σβησω τις επαφες μαζικα και πως ν' ακυρωσω στη συσκευη τον λογαριασμο που εχω στο AppStore μια που ειναι στο μειλ μου με το δικο μου password και αυτος που θα το παρει θα πρεπει να φιαξει δικο του.

Ευχαριστω.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Αν σβησω καποια απο τα default .apps που δεν χρησιμοποιω (weather/stocks/itunes)πειραζει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS