Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μήπως καμιά ιδέα τη δεν πάει καλά από το πρωί δεν έχω ήχο στης κλίσεις διαλέγω ήχο το δυναμώνω αλλα τίποτα
TOMMIS RODOS ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
παιδιά μήπως καμιά ιδέα τη δεν πάει καλά από το πρωί δεν έχω ήχο στης κλίσεις διαλέγω ήχο το δυναμώνω αλλα τίποτα
μηπως κατα λαθος ειναι πατημενο το κουμπι σιγασης στο πλαι;:O

Μήπως το έχεις βάλει στο mute από αριστερά; Δες το κουμπί σίγασης δίπλα στα πλήκτρα έντασης.

Μήπως το έχεις βάλει στο mute από αριστερά; Δες το κουμπί σίγασης δίπλα στα πλήκτρα έντασης.

τι βλάκας είμαι αυτο ήταν κρίμα το restore

Edited by tommis
TOMMIS RODOS ;)

Guest lagoudakis
τι βλάκας είμαι αυτο ήταν κρίμα το restore
:pετσι την ειχα πατησει και εγω την δευτερη μερα που πηρα το iphone,ασε την στεναχωρια που ειχα τραβηξει

:pετσι την ειχα πατησει και εγω την δευτερη μερα που πηρα το iphone,ασε την στεναχωρια που ειχα τραβηξει

Και εγώ την πάτησα έτσι σε σημείο να σκέφτομαι να το πάω πίσω νομίζοντας ότι έχει βλάβη ή κάποιο κόλλημα. Τυχαία το βρήκα αφού είχα εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα

Γιατι με WinSCP δεν μπορω να συνδεθω? Συνδεθηκα μια φορα και με πεταξε, και απο τοτε δεν μπορω να ξανασυνδεθω. Καμμια ιδεα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

παιδία μια ερωτηση ξέρετε αν παίρνει διπλή κάρτα (με 2 αριθμούς) της CΟSΜΟΤΕ? γιατί αν δεν παίρνει δεν βλέπω να το παίρνω.. :-(

Παίρνει. Από Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Μενού SIM αλλάζεις το νούμερο.

Παίρνει. Από Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Μενού SIM αλλάζεις το νούμερο.

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

επειδή πήρα τηλ. στο 1212 cοte και εκεί αμέσως μου είπαν ότι δεν παίρνει... (τι να πω) μήπως μπορείς να μου πεις τι γίνεται ακριβώς πχ έχει κάποιο εικονίδιο όπως το ε52 που πατάς και κάνεις την αλλαγή ? η προώθηση λειτουργεί? και τέλος μήπως θέλει επανεκινηση το κινητο σε καθε αλλαγη?

Γεια σας, ξέρει κάποιος εάν με το jb ή κάνοντας κάποια άλλη διαδικασία ξεκλειδώνει και το Bluetooth ώστε να μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή δεδομένων, φωτογραφιών, κ.α.; Εάν έχει αναφερθεί κάπου πιο πάνω ας με παραπέμψετε να τω διαβάσω, ευχαριστώ.

Γεια σας, ξέρει κάποιος εάν με το jb ή κάνοντας κάποια άλλη διαδικασία ξεκλειδώνει και το Bluetooth ώστε να μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή δεδομένων, φωτογραφιών, κ.α.; Εάν έχει αναφερθεί κάπου πιο πάνω ας με παραπέμψετε να τω διαβάσω, ευχαριστώ.

iBlueNova απο Cydia

Σ´ ευχαριστώ Silmarien. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Όταν βγει νέα έκδοση (αν δεν κάνω λάθος 4.1) είναι αναγκαίο να γίνει αναβάθμιση; Ρωτώ γιατί σε μια jb συσκευή θα πρέπει να διαγραφεί το Curia-jb και μαζί όλες οι σχετικές εφαρμογές. Και μετά πάλι από την αρχή.

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

επειδή πήρα τηλ. στο 1212 cοte και εκεί αμέσως μου είπαν ότι δεν παίρνει... (τι να πω) μήπως μπορείς να μου πεις τι γίνεται ακριβώς πχ έχει κάποιο εικονίδιο όπως το ε52 που πατάς και κάνεις την αλλαγή ? η προώθηση λειτουργεί? και τέλος μήπως θέλει επανεκινηση το κινητο σε καθε αλλαγη?

Στο είπε.. Ανοίγεις τις ρυθμίσεις > τηλέφωνο > μενού SIM και εκεί έχει επιλογή για να αλλάξεις νούμερο.

Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση.

Για προώθηση δεν ξέρω.

nten leitourgei sto 4.1 :mad:

Εγω απλα απαντησα στην παραπανω ερωτηση (κανε τον κοπο και δες την). Δεν ειπα οτι δουλευει στην iOS4.

ρε παιδια βοηθηστε με λιγο απο τοτε που πηρα το iphone 3gs δεν μπορεσα να στειλω ουτε ενα mms με εβγαζε συνεχεια αποτυχια κ απο τοτε που εβαλα ios 4 δεν εχει καν επιλογη για mms τι κανω?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ρε παιδια βοηθηστε με λιγο απο τοτε που πηρα το iphone 3gs δεν μπορεσα να στειλω ουτε ενα mms με εβγαζε συνεχεια αποτυχια κ απο τοτε που εβαλα ios 4 δεν εχει καν επιλογη για mms τι κανω?

Να περάσεις τις ρυθμίσεις για τα mms και να κάνεις reboot.

Να περάσεις τις ρυθμίσεις για τα mms και να κάνεις reboot.

ok thanks θα το δοκιμασω:)

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Μια ερωτηση ... οταν τραβαω φωτογραφιες με το κινητο κανονικα καθετα...και τις στελνω πχ στο gmail στο γνησιο μεγεθος ...η φωτο σαν προεπισκοπιση ειναι κανονικη αλλα οταν την ανοιγει την βγαζει στα πλαγια... οταν τραβηξα μια φωτο σε οριζοντια θεση ..και την ξαναεστειλα στο μειλ για να δω πως φαινεται.. οκ ηταν μου την ανοιγε στην κανονικη της σταση.να υποθεσω οτι κανονικα οταν τραβαμε φωτογραφιες πρεπει να εχουμε το κινητο στην οριζοντια θεση και οχι οπως το κραταμε κανονικα ???

Μια ερωτηση ... οταν τραβαω φωτογραφιες με το κινητο κανονικα καθετα...και τις στελνω πχ στο gmail στο γνησιο μεγεθος ...η φωτο σαν προεπισκοπιση ειναι κανονικη αλλα οταν την ανοιγει την βγαζει στα πλαγια... οταν τραβηξα μια φωτο σε οριζοντια θεση ..και την ξαναεστειλα στο μειλ για να δω πως φαινεται.. οκ ηταν μου την ανοιγε στην κανονικη της σταση.να υποθεσω οτι κανονικα οταν τραβαμε φωτογραφιες πρεπει να εχουμε το κινητο στην οριζοντια θεση και οχι οπως το κραταμε κανονικα ???

Όπως σε βολεύει το κάδρο θα τραβήξεις. Δεν υπάρχει κανονικά και ακανόνιστα.

Αν τραβάς ένα ψηλό κτήριο ή έναν όρθιο άνθρωπο προφανώς θα έχεις το κινητό όρθιο. Όταν τραβάς ένα τοπίο που θέλει πλάτος (ή έστω μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με το ύψος) θα το έχεις πλαγιαστό.

Άλλωστε ακόμα και ο απλός ενσωματωμένος photo viewer των λειτουργικών έχει τη δυνατότητα να περιστρέφει μια εικόνα για να την βλέπεις «κανονικά» στον υπολογιστή σου.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω φορτόσει μέσω iTunes φωτογραφίες στο κινητό μου (3GS). Εάν θέλω να διαγράψω κάποια απ´ αυτές πώς γίνεται;

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω φορτόσει μέσω iTunes φωτογραφίες στο κινητό μου (3GS). Εάν θέλω να διαγράψω κάποια απ´ αυτές πώς γίνεται;

Στο Photo App, κλικ πάνω δεξιά, επιλογή των φωτογραφιών και κάτω "διαγραφή"!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Στο Photo App, κλικ πάνω δεξιά, επιλογή των φωτογραφιών και κάτω "διαγραφή"!

Το έκανα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Εκτός και δεν κάνω κάτι καλά. Δλ συνδέω το 3GS με το iTunes, πηγαίνω στη συσκευή, apps και πάνω στο εικονίδιο φωτογραφίες κάνω δεξί κλικ; Αυτό έκανα αλά δεν μου έχει κάποια εντολή με δεξί κλικ. Συγνώμη εάν είναι απλή για κάποιους η ερώτηση.

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS