Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Ειναι ηλιθιοι? :blink:
μα εντελως ομως:p:p

Εννοείται. 539 ευρώ, είμαστε καλά;
προσωπικα δεν περιμενα να ξεπερασει τα 500 με τιποτα,αλλα.....

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αφαιρέσω το εικονίδιο που αφορά τις μετοχές και το χρηματιστήριο. Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις, στους περιορισμούς, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί. Έχω κράτήσει παρατεταμένα το εικονίδιο για να αρχίσει να τρέμει αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα διαγραφής. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διαγράψω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. το τηλέφωνο μου είναι 3gs με την 4,01 έκδοση, χωρίς jb

Guest lagoudakis
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αφαιρέσω το εικονίδιο που αφορά τις μετοχές και το χρηματιστήριο. Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις, στους περιορισμούς, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί. Έχω κράτήσει παρατεταμένα το εικονίδιο για να αρχίσει να τρέμει αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα διαγραφής. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διαγράψω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. το τηλέφωνο μου είναι 3gs με την 4,01 έκδοση, χωρίς jb

δεν μπορεις να διαγραψεις τα προεγκατεστημενα προγραμματα

Μιας και ανεφερε ο φιλος παραπανω για την εφαρμογη των μετοχων,....υπαρχει δυνατοτητα να δουμε τιμες μετοχων online απο το ελληνικο χρηματιστηριο ???
LG G4

δεν μπορεις να διαγραψεις τα προεγκατεστημενα προγραμματα

Αν δεν θέλεις να το βλέπεις, γιατί δεν το βάζεις σε ένα folder μαζί με άλλες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς συχνά, ή έστω και μόνο του, για να μην σε ενοχλεί όταν το βλέπεις;

Και μένα μου είναι άχρηστη σαν εφαρμογή, οπότε και την έχω βάλει σε έναν ξεχωριστό φάκελο και δεν με απασχολεί καθόλου η ύπαρξη της!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Guest lagoudakis
Αν δεν θέλεις να το βλέπεις, γιατί δεν το βάζεις σε ένα folder μαζί με άλλες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς συχνά, ή έστω και μόνο του, για να μην σε ενοχλεί όταν το βλέπεις;

Και μένα μου είναι άχρηστη σαν εφαρμογή, οπότε και την έχω βάλει σε έναν ξεχωριστό φάκελο και δεν με απασχολεί καθόλου η ύπαρξη της!

εγω δεν εχω προβλημα:Dτο αλλο παιδι ηθελε να τα σβησει

Μιας και ανεφερε ο φιλος παραπανω για την εφαρμογη των μετοχων,....υπαρχει δυνατοτητα να δουμε τιμες μετοχων online απο το ελληνικο χρηματιστηριο ???
μπορεις να εχεις ενημερωση απο την εφαρμογη "ναυτεμπορικη" και " Bloomberg"

To iphone γιατι δεν αποκτα amoled οθονη?

Για το IP4 δεν επαρκούσε η παραγωγή.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

μα εντελως ομως:p:p

προσωπικα δεν περιμενα να ξεπερασει τα 500 με τιποτα,αλλα.....

Τα ειπαμε (γραψαμε) και παραπανω. Hardware 2009 με τιμες 2010.

Αυτο να μας προϊδεασει για το που αναμενεται να κινηθει τιμολογιακα το iphone 4 (670 περιπου το 16αρι)...

Για το IP4 δεν επαρκούσε η παραγωγή.

Τι εννοεις δεν επαρκουσε?

Παντως διαβασα ενα review galaxy vs ip4 και εβγαζε καλυτερη την οθονη του Iphone απο την super amoled του galaxy.

Θα μπορουσε να ισχυει κατι τετοιο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

καλησπερα παιδες-επειδη οπως διαβαζω η τιμη του 4 θα πεταξει πανω απο τα 650 ευρω,θελω να αγορασω το 3gs ,απλα σκεφτομαι μηπως πεσει και αλλο η τιμη του μολις η vodafone φερει το 4 στην ελλαδα σε 2 βδομαδες(πριν λιγο μιλησα με εκπροσωπο τους και μου ειπε αρχες με μεσα αυγουστου)-προς το παρον μου δινουν επιδοτηση 438 ευρω για το 3gs,με 18μηνο συμβολαιο φυσικα-εσεις τι προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων

Τι εννοεις δεν επαρκουσε?

Παντως διαβασα ενα review galaxy vs ip4 και εβγαζε καλυτερη την οθονη του Iphone απο την super amoled του galaxy.

Θα μπορουσε να ισχυει κατι τετοιο?

Φυσικα, η οθόνη του iPhone 4 είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό.

καλησπερα παιδες-επειδη οπως διαβαζω η τιμη του 4 θα πεταξει πανω απο τα 650 ευρω,θελω να αγορασω το 3gs ,απλα σκεφτομαι μηπως πεσει και αλλο η τιμη του μολις η vodafone φερει το 4 στην ελλαδα σε 2 βδομαδες(πριν λιγο μιλησα με εκπροσωπο τους και μου ειπε αρχες με μεσα αυγουστου)-προς το παρον μου δινουν επιδοτηση 438 ευρω για το 3gs,με 18μηνο συμβολαιο φυσικα-εσεις τι προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων

Δε πρόκειται να πέσει. Ούτε κατά ένα ευρώ, δυστυχώς.

Δε πρόκειται να πέσει. Ούτε κατά ένα ευρώ, δυστυχώς.

εχεις καποια εγκυρα στοιχεια και το λες αυτο φιλε?

Guest lagoudakis
εχεις καποια εγκυρα στοιχεια και το λες αυτο φιλε?
ετσι εχει γινει μεχρι στιγμης με ολα τα iphone ηδει το 3gs δεν υπαρχει σε πολλα μαγαζια,θα φερουν το 8αρι στα 540 περιπου

Όντως.

Η Apple καθορίζει μία φορά την τιμή για κάθε προϊόν και δε τη ρίχνει ποτέ, δυστυχώς.

Που συμφέρει να κάνω συμβόλαιο;

Στην vodafone ή

Στην cosmote.

Τον μήνα διατίθεμαι να πληρώνω κοντά στα 50-70 ευρω. Σε ποιο προγραμμα της vodafone ή της cosmote θα το πάρω φθηνότερα ;

Ευχαριστώ , προκαταβολικά! :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ρε παιδια αφου βλεπω στο site της apple οτι ριξαν το 3gs 100 δολαρια-εδω δε θα υπαρξει αναλογη μειωση?

Που συμφέρει να κάνω συμβόλαιο;

Στην vodafone ή

Στην cosmote.

Τον μήνα διατίθεμαι να πληρώνω κοντά στα 50-70 ευρω. Σε ποιο προγραμμα της vodafone ή της cosmote θα το πάρω φθηνότερα ;

Ευχαριστώ , προκαταβολικά! :)

Καταρχήν σε ενδιαφέρει να μιλάς με κάποια εταιρία "απεριόριστα - δηλαδή 1.500 λεπτά'' ή όχι? Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις.. Να δεις τι σε συμφέρει από άποψη "φωνής" στο πρόγραμμά σου.. Σε ποιο δίκτυο ανήκουν οι συνδρομητές που μιλάς πιο πολύ?

Πάντως γενικά από άποψη data πιστεύω ότι η vodafone τα πάει καλύτερα. Άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να δεις ποιο δίκτυο έχει καλύτερο σήμα στην περιοχή σου και αν υπάρχει 3G ή 3G+.

Εδω και ενα χρονο περιπου ο μετρητης στο iphone ποτε δεν με προδωσε παντα τον μηδενιζα στις 1 καθε μηνα σχεδον αμεσως με το που αλλαζε η μερα μετα τις 12 το βραδυ ημερολογιακα...Αυτον τον μηνα ιουλιο... μεχρι σημερα βλεπω στους μετρητες 100ΜΒ ληφθεντα 10,6 σταλθεντα....με τηλεφωνο που πηρα στο 13830 της vodafone για να δω σε αυτους τι κινηση δεδομενων εχω κανει μεχρι σημερα μου ειπαν 128ΜΒ!!! πως γινεται να εχει 15+ ΜΒ δεδομενα διαφορα???Μπορω να κανω κατι??? Γιατι αν ειναι ετσι θεωρητικα εχω χρεωθει καμια 20ΜΒ επειδη ξεπερασα τον δωρεαν ογκο που ειχα..

Γεια σας παιδια. Ξερει κανεις εαν, μετα τον ερχομο του iphone 4 θα μειωσουν την τιμη του προηγουμενου μοντελου

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS