aidipsios Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Αυτό που λες ισχύει για το ebuddy (lite / pro). Το IM+ την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα γιατί εδώ και κάποιο καιρό πέρασα στην πλήρη έκδοση, είχε τις ίδιες δυνατότητες μεταξύ lite και pro σε αυτό το θέμα (μέχρι 3 ημέρες), δεν ξέρω αν στο μεταξύ αυτό έχει αλλάξει αν και στην περιγραφή της εφαρμογής στο AppStore αναφέρει 72 ώρες (3 μέρες). για να καταλάβω...μετα απο τις 72 ωρες για να δεχεται μηνύματα πρεπει αν το εχεις ανοιχτο... ενω το κανονικό το κάνει παντα???? η απλά μετα τις 72 ωρες πρεπει να ξαναμπεις απλα στο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 για να καταλάβω...μετα απο τις 72 ωρες για να δεχεται μηνύματα πρεπει αν το εχεις ανοιχτο... ενω το κανονικό το κάνει παντα???? η απλά μετα τις 72 ωρες πρεπει να ξαναμπεις απλα στο προγραμμα? Και στις 2 περιπτώσεις έχεις μέχρι 72 ώρες για να ξαναμπείς και να φαίνεσαι συνέχεια online (ή ότι άλλη κατάσταση έχεις δηλώσει) ενώ τα μηνύματα σε αυτό το διάστημα έρχονται μέσω push notification. Μετά τις 72 ώρες σε αποσυνδέει από το λογαριασμό και φαίνεσαι (είσαι) offline. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidipsios Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Και στις 2 περιπτώσεις έχεις μέχρι 72 ώρες για να ξαναμπείς και να φαίνεσαι συνέχεια online (ή ότι άλλη κατάσταση έχεις δηλώσει) ενώ τα μηνύματα σε αυτό το διάστημα έρχονται μέσω push notification. Μετά τις 72 ώρες σε αποσυνδέει από το λογαριασμό και φαίνεσαι (είσαι) offline. αρα η μονη πρακτικη διαφορα ειναι οι διαφημισεις και το skype!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 αρα η μονη πρακτικη διαφορα ειναι οι διαφημισεις και το skype!!! H Lite έκδοση δεν εχει Facebook chat πέρα από αυτά τα 2 που λες (skype και διαφημίσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeLapo Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 λοιπόν και ενω εξακακολουθώ να έχω το πρόβλημα με το σήμα (στα καλά καθούμενα χάνει το σήμα και μετά από κανα λεπτό επανέρχεται μόνο του) παρατήρησα ότι από τα δύο ηχειάκια μόνο το ένα παίζει!!!!! Είναι φυσιολογικό αυτό? Μάλλον όχι έ??? Δεν γλυτώνω σερβις ε??? εχω 3gs 16gb ελληνικό με 3.1.3 πάνω και χωρίς jb όπως είναι φυσικό.- Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το κάτω δεξιά είναι το μικρόφωνο!!! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeLapo Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το κάτω δεξιά είναι το μικρόφωνο!!! αμαν.....! ρόμπα γίναμε....! thanks Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 αμαν.....! ρόμπα γίναμε....! thanks Πίστεψε με και ο ίδιος ο Jobs την ίδια απορία θα είχε. :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 ρε παιδια, υποφερωωωωωωωωωω!!!!!!! :( αν δεν βλεπει την σιμ καρτα το αιφον, φταιει το κιν?? :cry: φταιει η γουιντ που ειναι δικη της η καρτα?? :X τι να κανω ο καιμενος?!?!?! Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 ρε παιδια, υποφερωωωωωωωωωω!!!!!!! :( αν δεν βλεπει την σιμ καρτα το αιφον, φταιει το κιν?? :cry: φταιει η γουιντ που ειναι δικη της η καρτα?? :X τι να κανω ο καιμενος?!?!?! Γιατί δεν το πας στην wind να το κοιτάξουν ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 πως μπορώ να περάσω τον τηλ μου κατάλογο από νοκια 95 8gb σε 3gs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 θα το παω αυριο το πρωι, αλλα πολυ ξενερα η φασι!!! ελεγα μπας κ ειχε τυχει κ σε κανεναν αλλο φιλο κ μου λεγε τι να κανω... Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 πως μπορώ να περάσω τον τηλ μου κατάλογο από νοκια 95 8gb σε 3gs?? Nokia (μέσω Nokia Communication Suite) -> Outlook -> iphone (μέσω iTunes) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλησπερα, μπορω να φορτιζω στην πριζα μονο με την ''μπριζα'' του αιφον ή και με αλλους usb φορτιστες π.χ. αυτο που εχω απο HTC ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Nokia (μέσω Nokia Communication Suite) -> Outlook -> iphone (μέσω iTunes) σε ευχαριστώ πολύ...:) ξέρεις πως μπορώ να ελέγχω πότε μπαίνει στο ιντενρνετ από wifi και πότε από 3g? πως μπορώ να βλέπω τα mb που μου απομένουν (είμαι συνδρομητής vodafone...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πήρα σήμερα το Iphone 3gs το 16αρι. Όταν πήγα να κάνω update στην νεότερη version μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Με το που εφμανίστηκε το μήλο βγήκε από κάτω μία μπάρα και κόλλησε. Είναι έτσι πάρα πολύ ώρα. Προσπάθησα να το κλείσω και δεν τα κατάφερα, ούτε το αναγνωρίζει το itunes. Τι μπορώ να κάνω;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πήρα σήμερα το Iphone 3gs το 16αρι. Όταν πήγα να κάνω update στην νεότερη version μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Με το που εφμανίστηκε το μήλο βγήκε από κάτω μία μπάρα και κόλλησε. Είναι έτσι πάρα πολύ ώρα. Προσπάθησα να το κλείσω και δεν τα κατάφερα, ούτε το αναγνωρίζει το itunes. Τι μπορώ να κάνω;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Οταν το συνδεεις στο pc (δοκιμασε reboot και μετα σε αλλο usb port), σου δινει την επιλογη το itunes να κανεις "restore" ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Φίλε μου όχι. Δεν το αναγνωρίζει και πάλι. Ακούο τον ήχο ότι το pc βρήκε το τηλέφωνο αλλά στο itunes δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Φίλε μου όχι. Δεν το αναγνωρίζει και πάλι. Ακούο τον ήχο ότι το pc βρήκε το τηλέφωνο αλλά στο itunes δεν εμφανίζεται. Έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του iTunes? 9.0.3.15 είναι η τελευταία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ναι φίλε μου, έχω την τελευταία έκδοση. Τσατίστηκα πολύ ρε ****το. Στα πρώτα 20' κόλλησε... μεγάλη χαζομάρα! Ακόμα παραμένει το μήλο με την μπάρα από κάτω και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Φίλε μου όχι. Δεν το αναγνωρίζει και πάλι. Ακούο τον ήχο ότι το pc βρήκε το τηλέφωνο αλλά στο itunes δεν εμφανίζεται. Οτι σου λεει ο Alex0077 πιο πανω, εχεις την τελευταια ? Οπως και να'χει, ισως ενα καθαρισμα (uninstall itunes, reboot, install latest version) μπορει να βοηθουσε. Κατι αντιστοιχο αντιμετωπισα κι εγω πριν 1.5 μηνα που πηρα το δικο μου, μπορουσα ομως να κανω "Restore" απο το iTunes και ολα καλα μετα. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ναι φίλε μου, έχω την τελευταία έκδοση. Τσατίστηκα πολύ ρε ****το. Στα πρώτα 20' κόλλησε... μεγάλη χαζομάρα! Ακόμα παραμένει το μήλο με την μπάρα από κάτω και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Δοκιμασες να κλεισεις το iPhone τελειως και μετα να το ανοιξεις ξανα ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Θα δοκιμάσω τώρα αυτό που λές αδελφέ, να το κάνω uninstall και να το ξανακάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ξέρεις πως μπορώ να ελέγχω πότε μπαίνει στο ιντενρνετ από wifi και πότε από 3g? Οταν εχει επανω διπλα απο το σηματακι της vodafone το 3G, τοτε εκεινη την ωρα χρησιμοποιεις το 3G. Οταν βλεπεις το αντιστοιχο του WiFi, χρησιμοποιεις το WiFi. πως μπορώ να βλέπω τα mb που μου απομένουν (είμαι συνδρομητής vodafone...) Δεν βλεπεις τα mb που απομενουν, το τηλ. δεν μπορει να το γνωριζει αυτο (τα ποσα mb δηλαδη εχεις στο προγραμμα σου)! βλεπεις ομως αυτα που εχεις καταναλωσει, οποτε αφαιρεις και εισαι ενταξει... Settings/General/Usage/Cellular network data Οι ενδειξεις εκει αφορουν μονο αυτα που κατανακλωνεις μεσω 3G/gprs Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Παιδιά επανέρχομαι με το πρόβλημα που είχα αναφέρει και το απόγευμα. Έκανα επανεγκατάσταση και εγκατάσταση το Itunes, το δοκίμασα ακόμα και στο Laptop μου και τίποτα. Εκτός από το να περιμένω μέχρι να σβήσει από μπαταρία το κινητό υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω restore; Να θυμίσω ότι το Itunes δεν αναγνωρίζει το κινητό όταν το συνδέω με το pc και ενώ είναι κολλημένο στην αρχική οθόνη με το μήλο και με μία μπάρα από κάτω (είχε αποτύχει στο να κάνει update). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts