Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά μέχρι να έχουμε κάτι επίσημο δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά ότι θα βγει νέο iPhone το καλοκαίρι.. Μπορεί να βγει το χειμώνα αυτή τη φορά.. Θα δούμε..

Δεν ανέφερα κάπου για ημερομηνία απλά ένα link σου έκανα παράθεση να διαβάσεις το οποίο δεν το έχω γράψει εγώ :p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί κόλλησες ότι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε πρόβλημα? :lol: Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.. Το δίκτυο της cosmote λειτουργεί μια χαρά σto iphone για όλες τις υπηρεσίες...

Αν μιλάς περισσότερο με cosmote αριθμούς σίγουρα συμφέρει περισσότερο. Δεν ξέρω... η Cosmote όμως έχει κάτι αντίστοιχο με το mobile internet της Vodafone (που μπορείς να επιλέξεις όποιο πρόγραμμα φωνής και μετά να βάλεις τα mb που θες χωρίς να σε υποχρεώνει στο τάδε πρόγραμμα πχ να έχεις τόσα mb κτλ)? Ή έχει μόνο΄προγράμματα τύπου iXX με συγκεκριμένο αριθμό mb?

Σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα (1 3Gs και 2 3G) που τον Οκτώβριο με φορητότητα πέρασαν από vodafone σε cosmote δεν δουλεύουν συγκεκριμένα τα MMS. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται κάπου στη διατήρηση settings για mms επειδή ο αριθμός παραμένει vodafone ακόμη και όταν "χειροκίνητα" περάσεις την τελευταία έκδοση του αρχείου ipcc για tmobile greece (λέγε με ακόμη cosmote!).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Λοιπόν, εγώ έγραψα

''Γιατί είναι σίγουρο? Έχει ανακοινωθεί κάπου επίσημα?? Εγώ μόνο φήμες έχω δει.. Υπάρχει ανακοίνωση που να λέει ότι το καλοκαίρι κι όλας του 2010 θα βγει νέο iPhone?''

Και μετά απο κάτω μου δίνεις το link με τις φήμες

http://www.engadget.com/2010/01/18/its-on-apple-holding-january-27th-event-to-show-off-its-lates/

Aπλά θεώρησα ότι δεν κολλάει.. Εγώ παραπάνω ανέφερα ότι υπάρχουν μόνο φήμες δεν είναι κάτι επίσημα ακόμα και μου δίνεις μετά πάλι ένα link με τις φήμες.. :lol:

Σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα (1 3Gs και 2 3G) που τον Οκτώβριο με φορητότητα πέρασαν από vodafone σε cosmote δεν δουλεύουν συγκεκριμένα τα MMS. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται κάπου στη διατήρηση settings για mms επειδή ο αριθμός παραμένει vodafone ακόμη και όταν "χειροκίνητα" περάσεις την τελευταία έκδοση του αρχείου ipcc για tmobile greece (λέγε με ακόμη cosmote!).

Nαι, αλλά το sharpGx... λέει για φορητότητα και ΜΕΤΑ να αγοράσει το iPhone.. Δηλαδή να ενεργοποιηθεί το iPhone από την αρχή με κάρτα sim της cosmote.. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Nαι, αλλά το sharpGx... λέει για φορητότητα και ΜΕΤΑ να αγοράσει το iPhone.. Δηλαδή να ενεργοποιηθεί το iPhone από την αρχή με κάρτα sim της cosmote.. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εκτός αν το πρόβλημα αρχίζει από το ότι ο αριθμός είναι vodafone σε sim cosmote ;) Προφανώς πιθανολογίες είναι όλα αυτά όμως όποιος ρωτάει πρέπει να παίρνει όλη τη σχετική πληροφορία.

Με προβληματισατε ρε παιδια! Και καλα κανατε! Πρεπει να γνωριζω... Αλλα δεν θελω να εχω ενα ακομα μειον που δεν θα μπορω να κανω με το νεο μου κιν..! Τι λετε?

Δεν λεω οτι ειναι το μμς το πιο σημαντικο του κοσμου, αλλα....

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών καλύτερα, αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν κάνεις την αρχική ενεργοποίηση με κάρτα sim της cosmote... Eξάλλου αν κάνεις φορητότητα , σου δίνουν καινούρια κάρτα sim της cosmote αν δεν κάνω λάθος... Δεν νομίζω να έχει σχέση το ότι απλά ο αριθμός θα είναι vodafone και θα αρχίζει από 694... Edited by Alex0077

Mε πηραν τηλ πριν λιγο μες τις γλυκες... "Εχετε κανει αιτηση για φορητοτητα..? Η επιδοτηση σας εχει παει στα 300 ευρω..!" :p

Mε πηραν τηλ πριν λιγο μες τις γλυκες... "Εχετε κανει αιτηση για φορητοτητα..? Η επιδοτηση σας εχει παει στα 300 ευρω..!" :p

Έτσι, έτσι να λειτουργεί ο ανταγωνισμός ! (και ο άγιος φοβέρα θέλει ;) )

Γιατί δεν το εκμεταλλεύεσε; Σκέψου το μείον των mms και το αν έχεις ή όχι πρόβλημα από κάλυψη δικτύου ή όχι :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Tελικα ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχω μμς ε? Παρ'ολο που θα εχω παρει ηδη την καρτα της κοσμοτε και θα γινει η ενεργοποιηση του κινητου με αυτη την καρτα? Στην εξυηρετηση πελατων θα ξερουν να απντησουν?

Tελικα ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχω μμς ε? Παρ'ολο που θα εχω παρει ηδη την καρτα της κοσμοτε και θα γινει η ενεργοποιηση του κινητου με αυτη την καρτα? Στην εξυηρετηση πελατων θα ξερουν να απντησουν?

Αναλόγως σε τι άτομο θα πέσεις :p . Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις πάντως :rolleyes:

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεις να υπαρχει προβλημα...Η φορητοτητα δεν εχει σχεση. Εκανα το ιδιο με αυτο που θελεις να κανεις εσυ πριν μια εβδομαδα (καινουρια iPhone 3GS συσκευη, ενεργοποιηση με την cosmote sim card που ηδη ειχα) και τα εχω ολα κανονικα (και mms και internet και ολα μια χαρα).

κυνηγησε το λιγο ακομα,μπορει να σου δωσουν κανα 50ρι ακομα ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεις να υπαρχει προβλημα...Η φορητοτητα δεν εχει σχεση. Εκανα το ιδιο με αυτο που θελεις να κανεις εσυ πριν μια εβδομαδα (καινουρια iPhone 3GS συσκευη, ενεργοποιηση με την cosmote sim card που ηδη ειχα) και τα εχω ολα κανονικα (και mms και internet και ολα μια χαρα).

Nai?? Τελειο!! Γιατι τα παιδια απο πανω δεν ηταν σιγουρα...! :)

Nai?? Τελειο!! Γιατι τα παιδια απο πανω δεν ηταν σιγουρα...! :)

Για να το ξεκαθαρίσουμε και να μην σε τρομάζω άνευ λόγου. Απλώς ανέφερα τι έχει συμβεί με τα mms σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις φορητότητας.

Αφού υπάρχει "μαρτυρία" ότι με καινούργια συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα, μην το σκέφτεσαι πια! Προχώρα κανονικά :)

Χεχε!! Και με τις ευχες του kkalog τελικα..! :p

Δηλαδη μπορουμε να αγορασουμε το iphone μονο απο cosmote h vodafone??

Εμενα ο πατερας μου εχει κατι μπονους στην wind..και μονο απο εκει μπορω να αγορασω κινητο.. ειναι αδυνατο να μου δωσουν αυτοι το iphone?

Δεν το φέρνουν άρα δε μπορούν και να στο δώσουν.

Παιδια μου θυμιζετε κατι γιατι καπου το ειχα πετυχει πιο πισω αλλα δεν θυμαμαι..?

Για συνδρομητες Wind.. Πρεπει να περασουν χειροκινητα τις ρυθμισεις για να εχουν ιντερνετ ή δεν γινεται?? Υπαρχουν καπου αυτες να τις δω?

Ευχαριστω...

Παιδια μου θυμιζετε κατι γιατι καπου το ειχα πετυχει πιο πισω αλλα δεν θυμαμαι..?

Για συνδρομητες Wind.. Πρεπει να περασουν χειροκινητα τις ρυθμισεις για να εχουν ιντερνετ ή δεν γινεται?? Υπαρχουν καπου αυτες να τις δω?

Ευχαριστω...

Apn: gint.b-online.gr

Username και password κενά.

Πρόσεξε όμως.. Καλό θα ήταν να μην βάλεις ρυθμίσεις wind στο iPhone.... Σε χρεώνει πολύ ακόμα και όταν δεν μπαίνεις..

και εγώ είχα επιδότηση 170€. τους έκανα κονξα πως θα πάω στη κοσμοτέ πως μου κάνανε προσφορά και μου δωσε η voda 511€ επιδότηση.

θέλει τρόπο, ενμέρη και φωνές. χα!

πάντως καμια σχέση το 3GS με το 3G. ευχαριστιεσαι να το δουλευεις.

Εχω αγορασει ενα ringtone απο το iTunes και το οποιο βλεπω κανονικα εκει στα αριστερα, στην κατηγορια Ringtones.

Εχω πει στο iTunes να κανει sync ΟΛΑ τα ringtones αλλα τιποτε δεν γινεται, το ringtone δεν περναει με κανενα τροπο στο iPhone.

Το εχει καταφερει καποιος αυτο ?? :wacko:

Εγω το ειχα παθει και τελίκα τα επελεγα ενα ενα για να περασουν στο τηλεφωνο και μονο ετσι περασαν

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS