CarpeNoctum Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Φεύγουμε εκτός θέματος, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω (κι εγώ με τη σειρά μου :) ). Η συσκευή ανταλλάσσει συνέχεια πληροφορίες με τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας (όπως κι όλα τα κινητά άλλωστε). Ακόμα κι αν η συσκευή είναι κλειστή (όχι απενεργοποιημένη, αν κι αυτό ...παίζει). Αν λοιπόν το A-GPS περιορίζεται μόνο σ' αυτόν τον τύπο εναλλαγής πληροφοριών (από τις κυψέλες και όχι από το WiFi για παράδειγμα), είναι λογικό (και ίσως προφανές), πως δεν υπάρχει χρέωση. Βέβαια, εμείς κάνουμε μόνο υποθέσεις. Ίσως κάποιος με περισσότερες τεχνικές γνώσεις, θα μπορούσε να μας βοηθήσει; To aGPS για να λειτουργήσει θέλει ίντερνετ. Απλά πράγματα. Στέλνει πληροφορίες σε server για να υπολογίσει περίπου τη θέση σου. Δε στέλνει πολλά δεδομένα, αλλά στέλνει. Αν δεν έχει η συσκευή ιντερνετ δε μπορεί να χρησιμοποιήσει και το aGPS. Και για να σας δώσω και καμιά πηγή: http://www.cnet.com.au/watch-out-for-data-charges-on-your-gps-phone-339281483.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 αφου ειναι ιδια τιμη γιατι δεν το αγοραζεις απο εδω και μπλεκεις με τα τελωνεια? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι. Σκεφτομαι για ενα 16gb 3gs απο εβαυ, ερχεται περιπου ιδια τιμη. Διαφορα απο οτι καταλαβα δεν εχουν με τα ελληνικα και δεν ειναι κλειδωμενα (ε; ), ξερετε τι γινεται με το τελωνειο; θα μπει φυσικα αποδειξη μικρη και σημειωση δωρου. Διάβασε λίγες μέρες πιο πριν εδώ στο forum μια συζήτηση που έγινε σχετικά με το ότι τις περισσότερες φορές αυτά που παίρνεις από ebay είναι soft-ξεκλείδωτα που σημαίνει ότι στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού ψάχνεσαι για αναβάθμιση ξεκλειδωτηριού, συν ότι δεν έχεις καμία εγγύηση για τυχόν προβλήματα της συσκευής. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 To aGPS για να λειτουργήσει θέλει ίντερνετ. Απλά πράγματα. Στέλνει πληροφορίες σε server για να υπολογίσει περίπου τη θέση σου. Δε στέλνει πολλά δεδομένα, αλλά στέλνει. Αν δεν έχει η συσκευή ιντερνετ δε μπορεί να χρησιμοποιήσει και το aGPS. Και για να σας δώσω και καμιά πηγή: http://www.cnet.com.au/watch-out-for-data-charges-on-your-gps-phone-339281483.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Ενα χρονο με Diamond (gps + agps), και αρκετη χρηση προγραμματων πλοηγησης και δεν ειχα καμια επιπλεον χρεωση στους λογαριασμους, εκτος απο τα τηλεφωνα και τα μηνυματα που ειχα στειλει. Και οσον αφορα το οτι απαραιτητως το agps χρειαζεται internet, στην συσκευη μου εχω εγκαταστησει για προφιλ το disebled-edge-3g. Eτσι και να θελει δεν μπορει να κατεβασει ουτε ενα kb. Μηπως στην Ελλαδα μια τετοια υπηρεσια δεν λειτουργει? η υπαρχει και απλα (ακομα) δεν χρεωνεται? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Στα windows mobile είναι τελείως διαφορετική η υλοποίηση του A-gps!!! Εκεί υπάρχει πρόγραμμα όπως το Quick GPS της HTC το οποίο αναλαμβάνει να κατεβάσει τα δεδομένα του ΑGps που είναι οι θέσεις των δορυφόρων για 6 μέρες και το βοηθάει να κλειδώσει πιο γρήγορα θέση. Μπορεί να μην το είχες πάρει είδηση γιατί είναι εξορισμού ρυθμισμένο να κατεβάζει τα δεδομένα που χρειάζεται όταν κάνεις συγχρονισμό και να σε ειδοποεί όταν λήγουν. Αλλά αποκλείετε να μην κάνεις συγχρονισμό 1 φορά στο διήμερο. Μπορεί να κατεβάζει και μέσω 3G/GPRS τα δεδομένα του αλλά έπρεπε να μπεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος και να το επιλέξεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Στα windows mobile είναι τελείως διαφορετική η υλοποίηση του A-gps!!! Εκεί υπάρχει πρόγραμμα όπως το Quick GPS της HTC το οποίο αναλαμβάνει να κατεβάσει τα δεδομένα του ΑGps που είναι οι θέσεις των δορυφόρων για 6 μέρες και το βοηθάνει να κλειδώσει πιο γρήγορα θέση. Μπορεί να μην το είχες πάρει είδηση γιατί είναι εξορισμού ρυθμισμένο να κατεβάζει τα δεδομένα που χρειάζεται όταν κάνεις συγχρονισμό και να σε ειδοποεί όταν λήγουν. Αλλά αποκλείετε να μην κάνεις συγχρονισμό 1 φορά στο διήμερο. Μπορεί να κατεβάζει και μέσω 3G/GPRS τα δεδομένα του αλλά έπρεπε να μπεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος και να το επιλέξεις. Ναι σωστο! Κατεβαζε την εφημεριδα των δορυφορων οταν το συνεδεα στο PC. Κατι αλλο εχει δοκιμασει κανεις το προγραμμα που κανει αναφορα παραδοσης SMS (iphone delivery απο Cyndia)? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Διάβασε λίγες μέρες πιο πριν εδώ στο forum μια συζήτηση που έγινε σχετικά με το ότι τις περισσότερες φορές αυτά που παίρνεις από ebay είναι soft-ξεκλείδωτα που σημαίνει ότι στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού ψάχνεσαι για αναβάθμιση ξεκλειδωτηριού, συν ότι δεν έχεις καμία εγγύηση για τυχόν προβλήματα της συσκευής. +1 απο μενα.σωστοτατος... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 εγώ το χρησιμοποιώ το iphone delivery,και δουλεύει άψογα στην 3.0.1 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosnastos Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ (πλην Ελλαδας ενοειται ) υπάρχει διαθεσιμοτητα αμεση, π.χ. Ιταλια υπαρχει διαθεσιμοτητα και η παραγγελια εκτελειται εντος 3 (τριων) ημερων απο την παραγγελια , ακομα και απο το applestore ιταλιας, αρα απολυτα υπευθυνοι ειναι οι Ελληνες (καραγκιοζηδες) παροχοι... Ελεος οχι αλλες δικαιολογιες απλα οι παροχοι στην Ελλαδα λειτουργουν ανεξελεγκτα , χωρις κανονες ανταγωνισμου, κανονες σεβασμου του πελατη, κανονες δεοντολογιας, κανονες σοβαροτητας, υπευθυνοτητας ,, οπως ολα αλλωστε σε αυτη την χωρα,,, Αυτα δεν τα κανει η VODAFONE στην υπολοιπη εξεληγμενη Ευρωπη , παρα μονο στην μπανανια που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ,, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 μην ξεχνάς όμως,οτι σε ολη την υπόλοιπη ευρώπη κυκλοφορεί το τηλέφωνο 1 μήνα πριν απο μας,οπότε το μεγάλο κύμα των αγοραστών έφυγε...και αυτό λέει πολλά,μιας και εδώ δεν ειδαμε ουρές 3000 ατόμων όπως στο εξωτερικό πχ οχι πως οι πάροχοι ομως ειναι καλύτεροι...φταίνε σε πολλά κ αυτοί Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 παιδια ενδιαφερομαι για την αποκτηση του iphone 3gs.Μεχρι τωρα ειχα και εχω μονο windows mobile συσκευες της HTC(HTC Touch Pro 2 εχω τωρα!)Οποτε θελω να μου ληθουν καποιες αποριες 1-Αν αγορασω συσκευη χρειαζεται jailbreaker???Αν ναι γιατι??? 2-μπορω να χρησιμοποιησω την συσκευη σαν gps αξιπιστο???Τι προγραμματα υπαρχουν???(igo-destinator.....????καποια αλλα μηπως???) 3-υπαρχουν προγραμματα που να λειτουργουν σαν ηλεκτρονικο πορτοφολι οπως το spb wallet???Γενικα καποιο προγραμμα οπου θα μπορω να αποθηκευσω αριθμους καρτων-λογαριασμων κτλ??? 4-υπαρχει προγραμμα που να μπορω να κραταω οικονομικα δεδομενα???(εσοδα- εξοδα).Κατι σαν το spb finance????? 5-κανει συνχρονισμο με το outlook???Δηλαδη οτι επαφες και ημερολογιακα στοιχεια εχω θα τα περασει στο κινητο???? αυτες οι απαντησεις ειναι υπερβολικα σημαντικες για το αν θα προχωρησω στην αγορα του.Ελπιζω να με βοηθησετε.Σας ευχαριστω Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 1-Ναι, αν θες να περασεις θεματα, σπασμενες εφαρμογες κλπ Για περισσοτερες πληροφοριες διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2837750#post2837750 2-Ναι. Υπαρχουν ηδη για Ελλαδα 4 προγραμματα (iGO MyWay 2009, Sygic, Navigon, TomTom) και περιμενουμε και 5η (CoPilot) με ελληνικους χαρτες, interface (πλην TomTom) και φωνητικες οδηγιες 3-Ναι εγω χρησιμοποιω το Splash Data, υπαρχει το 1 Password και ισως και αλλα 4-Ναι, αρκετα 5-Ναι, μεσω itunes συγχρονιζει επαφες, ημερολογιο, σημειωσεις. Επισης με το Quick Office συγχρονιζεις αρχεια Office και pdf, τα οποια μπορεις να τα βλεπεις και στο κινητο και να τα επεξεργαζεσαι κιολας (πλην ppt) Και οχι μονο αυτα http://www.navimania.gr/showpost.php?p=208443&postcount=158 Προχωρα στην αγορα του, αν θες τη γνωμη μου και δεν θα μετανοιωσεις. Αν με θυμασαι και εγω το HD ειχα και πριν απο αυτο περασαν αρκετα PDAs με WM λειτουργικο απο τα χερια μου και δεν μετανοιωσα για αυτο μου το βημα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 συν το γεγονος οτι στις αλλες αγορες λειτουργει και το apple store online... που σημαινει παρουσια της ιδιας την εταιριας φυσικα στον χωρο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλημερα φιλε μου!!Εννοειτε πως σε θυμαμαι!!!Σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!!Τι εννοεις πως περιμενουμε προγραμμα με ελληνικους χαρτες???Δεν εχει ακομα χαρτες Ελλαδας στα προγραμματα που ανεφερες???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 καλημερα φιλε μου!!Εννοειτε πως σε θυμαμαι!!!Σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!!!Τι εννοεις πως περιμενουμε προγραμμα με ελληνικους χαρτες???Δεν εχει ακομα χαρτες Ελλαδας στα προγραμματα που ανεφερες???? Οχι, μαλλον το εγραψα λαθος. Υπαρχουν ηδη για Ελλαδα 4 προγραμματα (iGO MyWay 2009, Sygic, Navigon, TomTom) με ελληνικους χαρτες, interface (πλην TomTom) και φωνητικες οδηγιες. Επισης περιμενουμε και 5η (CoPilot) ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ (πλην Ελλαδας ενοειται ) υπάρχει διαθεσιμοτητα αμεση, π.χ. Ιταλια υπαρχει διαθεσιμοτητα και η παραγγελια εκτελειται εντος 3 (τριων) ημερων απο την παραγγελια , ακομα και απο το applestore ιταλιας, αρα απολυτα υπευθυνοι ειναι οι Ελληνες (καραγκιοζηδες) παροχοι... Ελεος οχι αλλες δικαιολογιες απλα οι παροχοι στην Ελλαδα λειτουργουν ανεξελεγκτα , χωρις κανονες ανταγωνισμου, κανονες σεβασμου του πελατη, κανονες δεοντολογιας, κανονες σοβαροτητας, υπευθυνοτητας ,, οπως ολα αλλωστε σε αυτη την χωρα,,, Αυτα δεν τα κανει η VODAFONE στην υπολοιπη εξεληγμενη Ευρωπη , παρα μονο στην μπανανια που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ,, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ............ Και εγω που ειμαι στην cosmote τους απειλω οτι θα παω στη vodafone αν δε μου φερουν συντομα ενα τηλεφωνο, τζιφος ομως τιποτα δεν γινεται. Εχω εταιρικο προγραμμα 6 γραμμων και εχει ερθει η ανανεωση εδω και 1 1/2 μηνα και περιμενω ενα iPhone για να προχωρισω στην ανανεωση, ελεος δηλαδη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 τα oteshop εχουν Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 τα oteshop εχουν Σε ποιο εχουν ? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Εχω κανει κρατιση απο καταστημα vodafone πατρας απο τις 3/9 με επιδοτιση και μου ειχαν πει οτι σε 20 μερες το πολυ θα το εχω + οτι εγινε και χρηση της επιδοτισης εκεινη την στιγμη και οτι θα εχω ενα μηνα δωρεαν παγιο... και ακομα τπτ... Τελος παντων σημερα που περασα απο εκει να δω τι στο καλο γινεται ακουσα και το απιστευτο.... οτι υπαρχει ελειψη στο 16αρι 3gs σε λευκο χρωμα!!!! Φυσικα και εβαλα τα γελια.... Και οτι και καλα επειδη εχει αργησει πολυ πηρε τηλ σημερα και εβαλε προταιρεοτητα στο δικο μου θεμα... Μας δουλευουν κανονικα και φταιμε εμεις που ασχολουμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδια δεν ξερω αν γραφω την ερωτηση μου στο σωστο θεμα.Αν οχι διορθωστε με αλλα παμε παρακατω. Σκεφτομαι αυτον το καιρο μηπως κανω καποια αγορα γιατι θα εχω λιγα λεφτακια στα χερια μου. Η σκεψη μου λοιπον ειναι αν αξιζει να παρω iphone 3g ή οχι.Για 470 που το δινει ο γερμανος καινουργιο αξιζει; Δεν θελω να παω στο s λογω επιπλεον χρηματων που κ να τα εχω δεν θα τα δωσω. Αξιζει λοιπον σαν τηλεφωνο ή εχει αδυναμιες; Σκεφτομαι μήπως το παρω κ σαν μεταχειρισμενο που παιζει στα 300ε ευρω περιπου αλλα παντα στη μεταχειρα εχεις ενα φοβο. Ή μηπως δεν αξιζει να παω στο iphone κ παρω ενα touch 3 γενιας 32αρι με τα ιδια λεφτα; Εσεις τι μου προτεινετε; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 νομιζω η τιμη του 3g θα πεσει κατακορυφα... στην θεση σου θα περιμενα. καπως πρεπει να διωξουν το 3g Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Και πάλι αν πεις ότι αποφασίζει η Apple να ρίξει την τιμή του 3G (γιατί αλλιώς δεν πέφτει) θα είναι πριν την περίοδο των γιορτών; Έχουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να πουλήσουν 3G & 3GS δεν νομίζω να βιαστούν να ρίξουν την τιμή. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antozama Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Σε πιο οτεσοπ το εχω παραγγιλει εδω και 10 μερες και με πηραν τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει στοκ οποτε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδιά μια ερώτηση. Έχει χαραχθεί το πίσω μέρος του iPhone κάτω από το μήλο σε δυο σημεία. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να αντικατασταθεί και πόσο περίπου στοιχίζει; Που πρέπει να απευθυνθώ; Στον Γερμανό από όπου το αγόρασα ή κάπου αλλού; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δεν νομιζω να πεσει η τιμη...το πολυ πολυ αν ξεμεινουν,να πουλανε 3 μοντελα το καλοκαιρι....:P Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts