andreas_ku990 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Βλέπε τις εξελίξεις εδώ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Αντιπρόσωπος που εισάγει τα iPhones ως συσκευές δεν υπάρχει; Η Rainbow αλήθεια τι κάνει εκτός και αν όλα είναι εισαγωγή των απατεώνων των εταιρειών κινητής. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Αρχισα να σκεφτομαι το jailbrake. Κανενας ΚΑΛΟΣ οδηγος υπαρχει; Επισης να εξηγει τί ειναι το cydia, κατι για packets ειδα, κατι για icy και δεν καταλαβα τιποτα. μετα απο jailbrake μπορω να κανω οτι θελω στο κινητο; (Θεματα, σπασμενες εφαρμογες, κτλ) ; Σχετικα ευκολα; Η θα πρεπει παλι για να βαλω ενα θεμα πχ να αρχισω ολοκληρη διαδικασια (πολλαπλες αντιγραφες/επικολλησεις σε διαφορα μερη του Iphone) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokary Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Έκανα μια αναζήτηση, αλλά δε βρήκα κάτι για το θέμα. Απ' ό,τι ξέρω το 3GS έχει assisted GPS. Θα ήθελα μια διευκρίνιση: Έχει δέκτη (κεραία) GPS (όπως κάποια κινητά NOKIA κ.ά.), ή λαμβάνει πληροφορίες από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (επομένως με χρέωση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Aν έκανες όντως αναζήτηση σίγουρα θα το έβρισκες. Anyway, έχει κανονικό GPS χωρίς χρέωση με έξτρα πρόγραμμα Αρχισα να σκεφτομαι το jailbrake. Κανενας ΚΑΛΟΣ οδηγος υπαρχει; Επισης να εξηγει τί ειναι το cydia, κατι για packets ειδα, κατι για icy και δεν καταλαβα τιποτα. Πολύ απλά είναι μια εφαρμογή το Cydia ανεπίσημη που έχει προγράμματα τρίτων που είτε η Apple δνε επέτρεψε να μπουν στο App Store είτε οι ίδιοι δεν ήθελαν. Καταλάβες? Το icy μην το βάλεις δημιουργεί προβλήματα ;) Mπορείς να διαβάσεις τους οδηγούς του Περικλή για περισσότερες πληροφορίες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Πολύ απλά είναι μια εφαρμογή το Cydia ανεπίσημη που έχει προγράμματα τρίτων που είτε η Apple δνε επέτρεψε να μπουν στο App Store είτε οι ίδιοι δεν ήθελαν. Καταλάβες? Το icy μην το βάλεις δημιουργεί προβλήματα ;) Mπορείς να διαβάσεις τους οδηγούς του Περικλή για περισσότερες πληροφορίες Ευχαριστω, κατι τελευταίες ερωτησεις (βασικες για εμενα). Το cydia ΚΑΤΑΡΓΕΙ το appstore; Με τις επαφες τι γινεται; Κανω back up και μετα restore; Θα δουλευει το κινητο κανονικα μεσω itunes; Γενικα οτι κανω τωρα θα το κανω κ μετα ;; Εαν ναι ποια τα μειονεκτηματα; (υπαρχουν) ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Από μέρα σε μέρα περιμένω και εγώ το δικό μου iphone(το πρώτο μου). Μια ερωτησούλα θα ήθελα να σας κάνω γιατί όσο και να έψαξα απάντηση δεν βρήκα. Τώρα έχω το htc touch diamond. Πώς θα περάσω τις επαφές απο το ένα στο άλλο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Από μέρα σε μέρα περιμένω και εγώ το δικό μου iphone(το πρώτο μου). Μια ερωτησούλα θα ήθελα να σας κάνω γιατί όσο και να έψαξα απάντηση δεν βρήκα. Τώρα έχω το htc touch diamond. Πώς θα περάσω τις επαφές απο το ένα στο άλλο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Με το καλο ! Θα συγχρονισεις το Diamond μεσω active sync με το outlook. Στην συνεχεια θα συγχρονισεις το iphone μεσω itunes με το outlook Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 A τόσο εύκολο είναι; Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Αντιπρόσωπος που εισάγει τα iPhones ως συσκευές δεν υπάρχει; Η Rainbow αλήθεια τι κάνει εκτός και αν όλα είναι εισαγωγή των απατεώνων των εταιρειών κινητής. H εισαγωγή, διανομή, προώθηση και υποστήριξη των iPhone στην Ελλάδα γίνεται απευθείας από τη Vodafone και τη Cosmote (μοντέλο που ακολουθείται παγκοσμίως από την Apple). Η Rainbow δεν έχει καμία σχέση με τα iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Ευχαριστω, κατι τελευταίες ερωτησεις (βασικες για εμενα). Το cydia ΚΑΤΑΡΓΕΙ το appstore; Με τις επαφες τι γινεται; Κανω back up και μετα restore; Θα δουλευει το κινητο κανονικα μεσω itunes; Γενικα οτι κανω τωρα θα το κανω κ μετα ;; Εαν ναι ποια τα μειονεκτηματα; (υπαρχουν) ; Όχι δεν καταργεί το App Store, απλά όπως είπα έχει κάποιες εφαρμογές που το App Store δεν επιτρέπει ;) Οδηγό εγκατάστης σπασμένων εφαρμογών έχω στην υπογραφή μου. Με το Jailbreak χάνεις την εγγύηση αλλά επανακτάται με ένα Restore ;) Δεν έχει άλλα μειονεκτήματα εκτός του ότι κάνει ελαφρός πιο αργό το κινητό Το πρώτο που θα κάνεις είναι να διαβάσεις καλά του οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ, όπως απορίες αρχάριων χρηστών κτλ. Τις επαφές δεν ξέρω πως να τις βάλεις Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Που οφειλεται το οτι κανει το κινητο πιο αργο; Δεν ειναι ιδιο το firmware; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλά μην φανταστείς ότι πάει χελώνα αλλά έχει ελάχιστη διαφορά. Ίδιο Firmware είναι αλλά "σπασμένο" κατά κάποιο τρόπο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι μια κρατηση σε καποιο καταστημα... οι συσκευες που ηρθαν μετα τον 15Αυγουστο τελειωσαν παλι και περιμενουν ξανα μεσοβδομαδα... Εχει μεγαλη ζητηση σε ολη την ευρωπη και αν και ερχονται αρκετα κομματια στην Ελλαδα οταν τα μοιραζουν δεν φτανουν ουτε 4-5 σε καθε καταστημα... Μια επωνυμη κρατηση λοιπον και σε 5-10 θα εχετε την συσκευη που θελετε... σιγα το πραμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 H εισαγωγή, διανομή, προώθηση και υποστήριξη των iPhone στην Ελλάδα γίνεται απευθείας από τη Vodafone και τη Cosmote (μοντέλο που ακολουθείται παγκοσμίως από την Apple). Η Rainbow δεν έχει καμία σχέση με τα iPhone. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αν και κατά τα λεγόμενα του site της Rainbow υποτίθεται πως τα εισαγάγουν και αυτοί και μάλιστα επίσημα, το σύνολο σχεδόν που διατέθηκαν είναι από άλλους εισαγωγείς. Δεν τα έχει φέρει ακόμα η "επίσημη" αντιπροσωπεία της Apple ή εξακολουθεί να έχει την ανύπαρκτη παρουσία στην αγορά που είχε και στο παρελθόν; :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μια επωνυμη κρατηση λοιπον και σε 5-10 θα εχετε την συσκευη που θελετε... σιγα το πραμα...! Αχ τι καλα που θα ητανε..... εχω κανει επωνυμη κρατηση σε 2 μαγαζια "κεντρικα" υποτιθεται, απο 10 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ενα και αρχες ιουλιου στο αλλο (2η και 9η κρατηση αντιστοιχα) και περιμενω και περιμενω και............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Αν και κατά τα λεγόμενα του site της Rainbow υποτίθεται πως τα εισαγάγουν και αυτοί και μάλιστα επίσημα, το σύνολο σχεδόν που διατέθηκαν είναι από άλλους εισαγωγείς. Δεν τα έχει φέρει ακόμα η "επίσημη" αντιπροσωπεία της Apple ή εξακολουθεί να έχει την ανύπαρκτη παρουσία στην αγορά που είχε και στο παρελθόν; :lol: Που το γράφει αυτό το site της Rainbow?:blink: Η Rainbow είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Apple μόνο σε ότι αφορά τα mac και τα ipod. Το iPhone παγκοσμίως εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες συνεργάζεται η Apple (με ειδικά προγράμματα χρήσης) και δεν παρεμβαίνουν οι κατα τόπους αντιπροσωπείες (με εξαίρεση τις χώρες που η ίδια η Apple έχει δικά της καταστήματα). Είναι η πολιτική της Apple αυτή, και να θέλει να φέρει η Rainbow δεν μπορεί. Με λίγα λόγια οι "επίσημες" αντιπροσωπείες της Apple στην Ελλάδα για το iPhone είναι η Vodafone και η Cosmote, η Rainbow δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει ποτέ καμία σχέση (ανεξάρτητα από το αν το θέλει ή όχι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Που το γράφει αυτό το site της Rainbow? Πρώτη θέση το έχουν στην αρχική τους σελίδα, άσχετα με το αν το πουλάνε ή όχι. Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα πως δεν το αντιπροσωπεύουν. Πάει καιρός βλέπεις που ασχολήθηκα τελευταία με τα Apple και πίστευα πως απλά όπως και παλιά η Rainbow είναι βαθιά νυχτωμένη. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αχ τι καλα που θα ητανε..... εχω κανει επωνυμη κρατηση σε 2 μαγαζια "κεντρικα" υποτιθεται, απο 10 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ενα και αρχες ιουλιου στο αλλο (2η και 9η κρατηση αντιστοιχα) και περιμενω και περιμενω και............. Να πας σε μη κεντρικα μαγαζια... ή καλυτερα μαγαζια ΟΧΙ franchise... Π.χ. Αν εισαι cosmote, δοκιμασε τα αποκλειστικα cosmote shop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Καλημέρα σας... Έχω έρθει ταξίδι στην κίνα και το iphone με υποδέχτηκε με μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά από 3.5μέρες από full φόρτιση....Η μπαταρία είναι στο 50%!! Στην Ελλάδα ποτέ δεν κράταγε τόσο. 2 μέρες με το ζόρι. Λόγω χρεώσεων roaming για το data έχω κλειστό βέβαια οτιδήποτε έχει να κάνει με data, και ανοίγω που κ που το wifi και έχω μονίμως ανοιχτά τα locations services. Συνολικά έχω κάνει 3 ώρες χρήσης (Usage Time). Έχω το 3G 16GB με 3.0.1 Τελικά το data τραβάει πολυυυύ μπαταρία. Νικόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyropita Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Καλά τόσο τραγική είναι η κατάσταση? πάλι καλά που είχα μέσο και το βρήκαν κατα κάποιον μαγικό τρόπο:X Παράθεση Proud iPhone 3gs White 16 gb owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Εμένα έχει εγκριθεί η φορητότητα και περιμένω την παραλαβή ποσότητας από Γερμανό πλέον. Κάτι μου είπαν κι εμένα για τέλος του μήνα. Έχουμε καμιά άλλη πληροφορία; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 θα ρωτησω το κολλητο μου που δουλευει σε γερμανο και το περιμενω και εγω,και θα ενημερωσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Το jailbreak απο μόνο του δεν κάνει το κινητό πιο αργό. Οι εφαρμογές του j/b που το φορτώνουμε το κάνουν! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Εννοείτε! Υπάρχει κανείς που το κάνει και δεν βάζει όμως επιπλέον πρόγραμμα? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts