kp86 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 μηπως στην αποδειξη δεν αναγραφεται το ΙΜΕΙ αλλα ο κωδικος προιοντος; εγω θα το κοιτουσα παντος....και θα πηγαινα παλι στο μαγαζι... Σε ολους εσας, οτι γραφει η αποδειξη σαν ιμει το ιδιο βγαζει και το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Για πες μας τους αριθμούς να καταλάβουμε. Γιατί μπορεί να λες κάτι άλλο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 στην αποδειξη λεει: Κ/Τ iphone 3g s 16gb white-grc imei:88590931870401198100379 και στο τηλ μου βγαζει:011981003799960 :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Μάλλον άλλη συσκευή είναι, αλλά δεν γνωρίζω πως γίνεται αυτό. Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα εφόσον έγινε activate μια χαρά ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Το θέμα είναι ότι αν δεν συμφωνεί το ΙΜΕΙ της συσκευής με αυτό της απόδειξης αγοράς μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση. Για παράδειγμα το έντυπο της apple για αντικατάσταση προβληματικης συσκευής απαιτεί να επισυναψεις και αποδεικτικό ότι η συσκευή σου ανήκει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 στην αποδειξη λεει: Κ/Τ iphone 3g s 16gb white-grc imei:88590931870401198100379 και στο τηλ μου βγαζει:011981003799960 :worry::worry: Αυτό της απόδειξης δεν είναι καν IMEI (το οποίο, μεταξύ άλλων, πρέπει να έχει μήκος 15 χαρακτήρες). Αν προσέξεις όμως, στον αριθμό της απόδειξής σου περιέχεται (σχεδόν όλο) το ΙΜΕΙ της συσκευής: 88590931870401198100379. Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο ψηφίο ενός ΙΜΕΙ υπολογίζεται από τα υπόλοιπα, σου λείπουν στην ουσία 3 ψηφία. Μήπως είναι προβληματικά εκτυπωμένη η απόδειξη και δεν φαίνονται ή κάτι τέτοιο; Εγώ δε θα ανησυχούσα στη θέση σου πάντως. (Στη δική μου απόδειξη -Vodafone- αναφέρεται κανονικά το IMEI.) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 παιδιά θα τρελαθούμε τελείως πήρα τηλέφωνο στον Γερμανό και μου είπαν οτι θα έχουν ξανά κομμάτια απο 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή που βρίσκομαι δηλαδή έλεος ''εδώ δέν θέλει βύσμα αλλά ολόκληρες διασυνδέσεις ρεύματος το κανταντήσαμε εργοστάσιο Δ.Ε.Η.'' :-( @&%Ο$Ρ#@_(!(^&$!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Αυτό της απόδειξης δεν είναι καν IMEI (το οποίο, μεταξύ άλλων, πρέπει να έχει μήκος 15 χαρακτήρες). Αν προσέξεις όμως, στον αριθμό της απόδειξής σου περιέχεται (σχεδόν όλο) το ΙΜΕΙ της συσκευής: 88590931870401198100379. Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο ψηφίο ενός ΙΜΕΙ υπολογίζεται από τα υπόλοιπα, σου λείπουν στην ουσία 3 ψηφία. Μήπως είναι προβληματικά εκτυπωμένη η απόδειξη και δεν φαίνονται ή κάτι τέτοιο; Εγώ δε θα ανησυχούσα στη θέση σου πάντως. Εμένα πάντως στην απόδειξη από τον Γερμανό, αναφέρεται κανονικά ολόκληρο το ΙΜΕΙ και είναι ίδιο με της συσκευής. kp86 από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 το πηρα απο γερμανο στο μοναστηρακι.9 ωρα ειμουν εκει και το πηρα.ειμουν ο πρωτος πελατης και ολα εγιναν μπροστα στα ματια μου,για να πεις οτι μου δωσαν αλλη αποδειξη,αλλο τηλ,κτλ...τι να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Πήγαινε ρώτα τους και θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 paidia epeidi eimai k ligo asxeth me afto einai efkolo na mou pei kapoios pws mporv na metaferw tragoudia mesw itunes?afta poy exw apothikevmena sto pc mou pws mporw na ta perasw sto iphone mou? kai erwtisi 2. to bluetooth sas leitourgei kanonika?eno me vriskoun oi alles siskeves otan pane na mou steiloun kati h tha pei sundesi apetixe h tha pei eleikse o xronos gia na eisagete pin..:confused: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 1)Περνάς τα τραγούδια στο iTunes του υπολογιστή σου 2)Στην οθόνη που σε βγάζει στο iTunes όταν συνδέεις το iPhone σου, επιλέγεις "Manually manage my music" 3)Περνάς με drag and drop απο τη Library του υπολογιστή σου στο iPhone. Όσο για το δεύτερο που ρωτάς, έχει επωθεί ένα εκατομμύριο φορές, πως το iPhone δεν ΣΤΕΛΝΕΙ και ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ μέσω bluetooth. Μόνο Bluetooth hands-free μπορείς να βάλεις, για να μιλάς στις κλήσεις. Γιατί πάτε και αγοράζετε μηχανήματα χωρίς να ξέρετε τι κάνουν και τι όχι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Γερμανος - Φιλολαου-Εκφαντιδου στο Παγκρατι την Παρασκευη πρωι ειχαν 2 ακομα διαθεσιμα(δεν γνωριζω τι ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 thanks ! mallon eixa katalavei lathos to bt.... kai oso gia to oti ipothike idi opos eipes sorry alla den eimai diatethimeni na katsw na psaksw 100 selides mia mia na mou vgoun ta matia.:p Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotas_86 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 kai oso gia to oti ipothike idi opos eipes sorry alla den eimai diatethimeni na katsw na psaksw 100 selides mia mia na mou vgoun ta matia.:p ανακοίνωση. Απλα πας στην αναζητηση και ψαχνεις κατι σχετικο. Δεν ειναι δυσκολο και δεν χρειαζεται κοπος. Συνεπως και τα ματια δεν θα σου βγουν. Εαν διαβασεις και τους κανονες τους οποιους αποδεχτηκες οταν γραφτηκες, ελεγαν οτι πρωτα κοιταζουμε στο FAQ section και κανουμε αναζητηση αυτο που θελουμε στα διαφορα topics και μετα ρωταμε. Πραγματικα ειναι αποριας αξιον γιατι αγοραζετε ενα κινητο που δεν γνωριζετε εστω τα βασικα του ενω παντου υπαρχουν πληροφοριες γι αυτο. Οσο για το τι εισαι διατεθειμενη, μην περιμενεις να στα σερβιρουν ολα στο πιατο γιατι δεν ειναι ολοι διατεθειμενοι(ή απλα μ*****ς) να το κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ta tragoudia poy katevazw mesw itunes den mporw na ta valv san xtipo klhshs? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Από τη μία δεν θα έπρεπε κάποιος να κάνει έρευνα αγοράς για το άν μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης σε ένα κινητό μόνο και μόνο επειδή η Apple έχει τις παραξενιές της από την άλλη όταν αγοράζουμε ένα κινητό διαβάζουμε το manual και όταν έχουμε ερωτήσεις χρησιμοποιούμε πρώτα την αναζήτηση και αν δεν βρούμε κάτι ρωτάμε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ta tragoudia poy katevazw mesw itunes den mporw na ta valv san xtipo klhshs? Δεν μπορεις να βαλεις mp3 σαν ηχο κλησης πρεπει πρωτα να τα μετατρεψεις. Εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222440 θα βρεις οσα βασικα χρειαζεται να γνωριζεις. Λεει και για το πως φτιαχνεις ηχους κλησης. Παντως παιδια λιγο ποιο χαλαρα ολοι, βλεπω ολοι πετανε τη σκουφια τους για καβγα, οποιος δεν θελει δεν απαντα σε καποια ερωτηση. Καλο ειναι να αφηνουμε τη διαχειριση στους διαχειριστες η τουλαχιστον να συμβουλευουμε ευγενικα οποιον εκανε κατι λαθος. Παντως συνηθως οταν περνουμε κατι μη γνωριμο σε μας πρεπει να κοιταμε και λιγο το εγχειριδιο για τα βασικα. Π.χ το οτι δεν στελνει, η δεν εχει αναφορα κλπ ειναι απο τα βασικα. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 για να δουμε ενας φιλος μου δουλευει σε γερμανο και περιμενω ενα αλλα μου ειπε διαθεσιμοτητα απο τον αλλο μηνα και αγνωστο ποτε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 τουλαχιστον εσυ μου απαντησες ευγενικα και σε ευχαριστω.να σαι καλα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Παρακαλω ηρεμηστε :):!: Cavaradossi ,PowerZ ή οπως αλλιως σε λενε ....ριξε λιγο διαβασμα οπως εχουμε κανει ολοι μας .. και μην κανεις συνεχομενα μηνυματα :) Οσο για τους υπολοιπους ,οποιος θελει βοηθαει .. και να αφησουμε τα σχολια χωρις ουσια... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisdmac Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 παιδιά θα τρελαθούμε τελείως πήρα τηλέφωνο στον Γερμανό και μου είπαν οτι θα έχουν ξανά κομμάτια απο 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή που βρίσκομαι δηλαδή έλεος ''εδώ δέν θέλει βύσμα αλλά ολόκληρες διασυνδέσεις ρεύματος το κανταντήσαμε εργοστάσιο Δ.Ε.Η.'' :-( @&%Ο$Ρ#@_(!(^&$!!!! ναι και εγω μιλησα με Γερμανο Αγιας Παρασκευης και μου ειπαν οτι ειχαν φερει μεσοβδμαδα καποια κομματια αλλα ηταν κρατημενα!! Ελεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Παρακαλω ηρεμηστε :):!: Cavaradossi ,PowerZ ή οπως αλλιως σε λενε ....ριξε λιγο διαβασμα οπως εχουμε κανει ολοι μας .. και μην κανεις συνεχομενα μηνυματα :) Οσο για τους υπολοιπους ,οποιος θελει βοηθαει .. και να αφησουμε τα σχολια χωρις ουσια... κατι ασχετο το ναυαγιο ειναι αληθινο?ηφωτογραφια εννοω.... Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Έχει παρατηρήσει κανεις προβλήματα κατα τη φορτωση βιντεο στο YouTube?Εμένα έχει τύχει μερικές φορές να αρχίζει να φορτώνει βίντεο και κάπου στη μέση σταματάει τη φορτωση και σταματάει.Επίσης προβλήματα υπερθέρμανσης στο iphone παρατήρησα μόνο κατα τη χρήση του ενώ φορτιζε.Μερικές φορές που έπαιζα κάποιο παιχνίδι ή έβλεπα βιντεο στο YouTube ζεσταινοταν αρκετά η πίσω πλευρά. Τέλος να πω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι η μπαταρία.Άντε να δεχτώ ότι το να παίζεις ένα παιχνίδια πολύ καλά γραφικά είναι λογικό να τρώει μπαταρία αλλά δοκίμασα και μια εφαρμογή για ραδιόφωνο από σταθμούς από ολο το κόσμο και η κατανάλωση μπαταρίας ήταν πολύ μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 η μπαταρια ειναι αληθεια οτι μετα απο3-4-5 φορτισεις αρχιζει να στρωνει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts