kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Ξέχασες να αναφέρεις ότι γίνεται και πιο αργό το κινητό!:rolleyes: Ε φυσικό είναι τα περισσότερα προβλήματα να έχουν να κάνουν με διαδικασίες μετά το jailbreak, αφού το μη jailbroken κινητό κάνει μόνο για να παίρνεις τηλέφωνο, άντε το πολύ να χαζεύεις και λίγο στο σαφάρι. Εκτός βέβαια αν έχεις να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αγοράσεις εφαρμογές που πληρούν τις βασικές ελλείψεις του iphone.... Αλήθεια ποιές θεωρείς (θεωρείτε και οι υπόλοιποι συνάδελφοι) τις απαραίτητες εφαρμογές που αποτελούν βασικές ελλείψεις με βάση τις δικές σας ανάγκες; Για παράδειγμα εγώ βάζω μέσα: - διαχειριστή εργασιών (task manager) π.χ. Things - εργαλείο απομακρυσμένης σύνδεσης με άλλο μηχάνημα π.χ. Jaadu - εργαλείο αναβαθμισμένων σημειώσεων π.χ. Evernote - διαχειριστή messaging π.χ. IM+ - διαχειριστή αρχείων / μεταφορών από προς άλλα συστήματα π.χ. DataCase / iDisk - Internetικό ραδίοφωνο / π.χ. Wunder Radio - Αναγνώστη RSS / π.χ. Net News Wire Αυτά χρειάζονται ένα επιπλέον budget περί τα 30-40 ευρώ δεδομένου ότι κάποια είναι δωρεάν. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 και πως κλείνει το Push??? υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για ιphone 3g/3gs??? υπάρχει κάποια εφαρμογή για αναφορά στα μηνύματα εκτός του *#...??? και πως μπορώ να γράφω συνεχόμενα κεφαλαία από το πληκτρολόγιο του iphone??? πρέπει κάθε φορά να πατάω το βελάκι ( shift ) πριν από κάθε γράμμα??? Αν έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή που έχει την λειτουργία Puch, πας στα settings και σου έχει εμφανίσει μία καινούργια επιλογή Pouch, και το κάνεις off.. Αν δεν έχεις κατεβάσει δεν εμφανίζεται.. Όσο για την αναφορά δεν υπάρχει κάτι, πληκτρολογείς τον κωδικό πριν από κάθε μήνυμα.. Για τα κεφάλαια κάνε 2πλο κλικ στο shift, και έτσι παραμείνουν κεφάλαια .. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 και πως κλείνει το Push??? υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για ιphone 3g/3gs??? υπάρχει κάποια εφαρμογή για αναφορά στα μηνύματα εκτός του *#...??? και πως μπορώ να γράφω συνεχόμενα κεφαλαία από το πληκτρολόγιο του iphone??? πρέπει κάθε φορά να πατάω το βελάκι ( shift ) πριν από κάθε γράμμα??? push off = Settings / Mail, Contacts, Calendar / Fetch New Data (αναφέρομαι στη λειτουργία push για email / calendar και όχι στο push για notifications από διάφορες εφαρμογές που το υποστηρίζουν όπως σου γράφει ο avid - που είναι επίσης "ενεργοβόρο") δωρεάν εφαρμογές = υπάρχει η δωρεάν εφαρμογή (appstore) AppVee που έχει κριτικές και παρουσίαση video άλλων εφαρμογών. επίσης η Pandora Box (επίσης δωρεάν) δείχνει ποιές εφαρμογές μειώνουν την τιμή τους / προσφέρονται δωρεάν για εμπορικούς λόγους καθημερινά. Αναφορές μηνυμάτων = δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο σε non jailbroken τηλέφωνα Συνεχόμενα κεφαλαία = πατάς 2 συνεχόμενες φορές το shift Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 εγώ θεωρώ βασικές ελείψεις τις εξής... ( τώρα ποιες εφαρμογές χρειάζονται και είναι οι καλύτερες για να τις καλύψουν... πρέπει αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς ) - bluetooth για μεταφορά αρχείων με άλλες συσκευές - δυνατότητα αναπαραγωγής διαφόρων τύπων ήχων ( πχ mp3 ) και επιλογής τους για ήχους κλήσης - ένα καλό task manager - ραδιόφωνο ( μόνο μέσω ίντερνετ έτσι ?? ) - ενα πρόγραμμα για αλλαγές τροποποιήσεις εικοιδίων /themes κλπ.. - αναφορά στα μηνύματα και ίσως μετά σε δεύτερη φάση χρειαζόμουν και τα εξής -quick office -αναβαθμισμένο διαχειριστή μηνυμάτων -αναβάθμιση καμερολειτουργιών ( δεν ξέρω αν υπάρχει... εννοώ τύπου flash, zoom κλπ... ) Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει τις πιθανές καλύτερες εφαρμογές για αυτά ... κι ένα πρόχειρο κοστολόγιο από appstore θα του ήμουν ευγνόμων... P.s kkalog o διαχειριστής αρχείων/ μεταφορών πρός άλλα σύστηματα τι ακριβώς είναι???? το συνεχόμενα κεφαλαία δεν μου το κάνει με τίποτα και με δύο φορές συνεχόμενα πατημένο shift... Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 το συνεχόμενα κεφαλαία δεν μου το κάνει με τίποτα και με δύο φορές συνεχόμενα πατημένο shift... πηγαινε ρυθμισεις---->γενικα---->πληκτρολογιο και ενεργοποιησε το κλειδωμα κεφαλαίων,και μετα θα στο κανει. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 εγώ θεωρώ βασικές ελείψεις τις εξής... ( τώρα ποιες εφαρμογές χρειάζονται και είναι οι καλύτερες για να τις καλύψουν... πρέπει αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς ) - bluetooth για μεταφορά αρχείων με άλλες συσκευές - δυνατότητα αναπαραγωγής διαφόρων τύπων ήχων ( πχ mp3 ) και επιλογής τους για ήχους κλήσης - ένα καλό task manager - ραδιόφωνο ( μόνο μέσω ίντερνετ έτσι ?? ) - ενα πρόγραμμα για αλλαγές τροποποιήσεις εικοιδίων /themes κλπ.. - αναφορά στα μηνύματα και ίσως μετά σε δεύτερη φάση χρειαζόμουν και τα εξής -quick office -αναβαθμισμένο διαχειριστή μηνυμάτων -αναβάθμιση καμερολειτουργιών ( δεν ξέρω αν υπάρχει... εννοώ τύπου flash, zoom κλπ... ) Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει τις πιθανές καλύτερες εφαρμογές για αυτά ... κι ένα πρόχειρο κοστολόγιο από appstore θα του ήμουν ευγνόμων... P.s kkalog o διαχειριστής αρχείων/ μεταφορών πρός άλλα σύστηματα τι ακριβώς είναι???? ο διαχειριστής αρχείων / μεταφορών είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα file manager που σου επιτρέπει να δεις και να μεταφέρεις αρχεία από/προς το iPhone και ένα άλλο υπολογιστή σε τοπικό δίκτυο ή το "σύννεφο" (π.χ. mobile me / idisk) Σχετικά με το "καλύτερες¨εφαρμογές επειδή οι ανάγκες του καθε ενός μας είναι διαφορετικές μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι "καλύτερη" εφαρμογή που θα σου προτείνει κάποιος (ειδικά αν δεν ξέρεις καθόλου το προφιλ του παρά μόνο διαβάζεις την καταχώρηση του) είναι και η καλύτερη για εσένα! Υπάρχουν πάρα πολλά sites εκτός της δωρεάν εφαρμογής που σου ανέφερα που κάνουν κριτική εφαρμογών και κατηγοριοποίηση. Δυστυχώς η εμπειρία μου έχει δείξει ότι στην αναγνώριση του πως πραγματικά μπορούμε να αξιοποιήσουμε την οποιαδήποτε συσκευή (όχι μόνο το iPhone) η επένδυση προσωπικού χρόνου είναι μονόδρομος ! Σχετικά με την μόνιμη ενεργοποίηση των κεφαλαίων με το διαδοχικό διπλό πάτημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου δουλεύει, δοκίμασε ξανά (το πλήκτρο του shift πρέπει να γίνεται 'μπλε'). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 οκ ευχαριστώ πολύ!!!! το πέτυχα :D Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Στο Άστρος γνώριζα ότι είχε κάμποσα τεμάχια και λευκά και μαύρα αλλά μόλις του είπα για σκέτη συσκευή μου είπε ότι τα έχει δώσει όλα και δεν έμεινε τπτ. Είναι για γέλια ο τύπος. Για ξύλο είναι βασικά αλλά ποιός τους το δίνει. Εγώ ξεκίνησα από Ζωγράφου την αναζήτηση για iPhone. Πήγα πρώτα σε ένα oteshop. Μου είπαν ότι θα φέρουν αύριο αλλά μπορεί να μην μείνει απόθεμα. Μετά πήγα παρακάτω στον Γερμανό. Με ρωτάει αν θα κάνω ανανέωση ή αν έχω επιδότηση. Του λέω όχι, μόνο σκέτη συσκευή και ρωτάω πότε θα παραλάβουν και μου λέει το θεϊκό ότι το iPhone δεν πουλιέται ως σκέτη συσκευή αλλά μόνο με σύνδεση :lol: Προφανώς έπρεπε να τον είχα κάνει ρόμπα εκείνη τη στιγμή αλλά έχε χάρη. Εν ολίγοις, πήγα Ζωγράφου σε cosmote, germano, vodafone. Πήγα στο κέντρο σε άλλα τόσα και βάλε και στο τέλος βρήκα στο Μοναστηράκι από σπόντα στο Γερμανό. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Γερμανος Κολονακι ειχε χθες 4 κομματια (μειον 1) χιχιχιχιιχ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Να ρωτήσω κάτι. Σε τι χρησιμεύει το Bluetooth της συσκευής εφόσον δεν μπορείς να στείλεις ή να κάνεις αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Να ρωτήσω κάτι. Σε τι χρησιμεύει το Bluetooth της συσκευής εφόσον δεν μπορείς να στείλεις ή να κάνεις αρχεία; Μήπως για χρήση ακουστικού; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Σήμερα έπιασα στο χέρι μου το 3GS 32gb ενός φίλου. Τελικά συμφωνώ ότι δεν αξίζει να κάνει την αλλαγή κάποιος που έχει το 3G, εκτός και αν τον ενδιαφέρει η πολύ βελτιωμένη κάμερα. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν έβαλα στα μενού το μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα, και η φωτογραφική έδειχνε σαν αρνητικό. Δεν βρήκα κάποια άλλη ρύθμηση!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Σήμερα έπιασα στο χέρι μου το 3GS 32gb ενός φίλου. Τελικά συμφωνώ ότι δεν αξίζει να κάνει την αλλαγή κάποιος που έχει το 3G, εκτός και αν τον ενδιαφέρει η πολύ βελτιωμένη κάμερα. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι όταν έβαλα στα μενού το μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα, και η φωτογραφική έδειχνε σαν αρνητικό. Δεν βρήκα κάποια άλλη ρύθμηση!!! :blink: Eπίσης υπάρχει το μαγνητόμετρο που είναι χρήσιμο για τον προσανατολισμό χαρτών σε εφαρμογές πλοήγησης, η καλύτερη κάρτα γραφικών για παιχνίδια, ο κατά πολύ ταχύτερος επεξεργαστής που κάνει τρομερή διαφορά σε βαρειές εφαρμογές (π.χ. άνοιγμα μεγάλων συνημμένων αρχείων), η λήψη video. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyropita Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Αν έχει κακή ποιότητα ήχου στης συνομιλίες εγώ πρωσοπικά δεν το παίρνω. Άυριο το πρωί θα το έπερνα αλλά τέτοια πράγματα δεν τα ανέχομαι. Τζάμπα και τα 20 ευρώ των εφαρμογών που χάλασα πριν τα αγοράσω...:mad: Παράθεση Proud iPhone 3gs White 16 gb owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Σήμερα παρέλαβα από Γερμανό Λεωνίδιο τα 2 λευκά και έκανα και κράτηση το τρίτο που έφερε σε μαύρο. Θα γεμίσει το σόι iphone :) Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Να και ένα screencast που έφτιαξα για τη δημιουργία account στο iTunes Store χωρίς πιστωτική: http://www.vimeo.com/6193592 Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Σήμερα παρέλαβα από Γερμανό Λεωνίδιο τα 2 λευκά και έκανα και κράτηση το τρίτο που έφερε σε μαύρο. Θα γεμίσει το σόι iphone :) i-σόι :) καλορίζικα ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Αν έχει κακή ποιότητα ήχου στης συνομιλίες εγώ πρωσοπικά δεν το παίρνω. Άυριο το πρωί θα το έπερνα αλλά τέτοια πράγματα δεν τα ανέχομαι. Τζάμπα και τα 20 ευρώ των εφαρμογών που χάλασα πριν τα αγοράσω...:mad: Μην προτρέχεις τόσο πολύ, υπάρχουν και τα troll ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ακουστικο και γενικοτερα πουθενα. το τηλ πραγματικα πεταει:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Σήμερα έπιασα στο χέρι μου το 3GS 32gb ενός φίλου. Τελικά συμφωνώ ότι δεν αξίζει να κάνει την αλλαγή κάποιος που έχει το 3G, εκτός και αν τον ενδιαφέρει η πολύ βελτιωμένη κάμερα. Δεν συμφωνώ... Καταρχάς και μόνο ο διπλάσιος χώρος δεδομένων τα λέει όλα! Από εκεί και πέρα η ταχύτητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ;) Προερχόμενος απ'την ταχύτητα των s60 μου κακοφάνηκε πολύ το "αργό" 3G. Γενικά είναι μια κλάση πανω! Να ρωτήσω κάτι. Σε τι χρησιμεύει το Bluetooth της συσκευής εφόσον δεν μπορείς να στείλεις ή να κάνεις αρχεία; Τι εννοείς να "κάνεις"? Μέσω μιας εφαρμογής πλέον μπορείς να στέλνεις φωτογραφίες από iphone σε iphone. Εκτός απο αυτό που είναι official, με jailbroken και με i-bluetooth στέλνεις ότι θέλεις παντού (αν και στο νέο firmware δεν λειτουργεί ακόμα... :O) Το ΒΤ χρησιμεύει φυσικά και για ΒΤ Handsfree ακουστικά (και με Α2DP υποστήτιξη για stereo ήχο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nulix Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Καλώς ήλθες και εσύ :) Χρειάζεται διάβασμα των οδηγών του forum ξεκινώντας από τις συχνές ερωτήσεις (FAQ). Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα την διαδικασία για να βάλω τις σπασμένες εφαρμογές του επίσημου App Store σε jailbroken τηλέφωνο. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Παράθεση NULix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Εφόσον το θέλεις τόσο πολύ και δεν θες να μάθεις την συσκευή σου για τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις τότε πάρε το ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 :)τα καταφερα και εγω και το τσιμπησα απο βοντα.παντως στην ελλαδα και κινητο να θες πρεπει να εχεις βυσμα!ελεος!!!!!!!στο ιδιο καταστημα πριν 3 μερες μου ειπε η ιδια πωλητρια οτι εχουν τελειωσει τα παντα και κατοπιν βυσματος στο ιδιο καταστημα την επομενη μερα βρεθηκε ασπρο 32αρι!!μας δουλευουν...η πωλητρια δε μολις με ειδε και εμαθε ποιος με εστειλε δεν ηξερε που να κρυφτει!!και οταν ρωτησα γιατι μου ειπε ψεμματα και τι παιχνιδια παιζουν μου ειπε ''ελλαδα ειναι,αμα δε βολεψεις το γνωστο σου ποιον θα βολεψεις??'' με υφος σαν να ελεγε κατι πολυ φυσιολογικο!!:lol: τεσπα το κινητο τα σπαει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nulix Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εφόσον το θέλεις τόσο πολύ και δεν θες να μάθεις την συσκευή σου για τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις τότε πάρε το ;) Ευχαριστώ. Το διάβασα το FAQ και είμαι ενήμερος σχετικά με τα προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσω. Πάντως δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία (εγκατάσταση επίσημων σπασμένων εφαρμογών). Παράθεση NULix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Να ρωτήσω κάτι. Σε τι χρησιμεύει το Bluetooth της συσκευής εφόσον δεν μπορείς να στείλεις ή να κάνεις αρχεία; Εγώ πάντως το συνδέω μέσω bluetooth με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου για να μιλάω από τα ενσωματωμένα μικρόφωνα που έχει το αμάξι όταν ταξιδεύω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts